Eşimin Ailesi İle Yaşadıklarım

Aradaki soğuk rüzgarin herkes farkına varacak diye sanıyorum kardeşlerin arasında sorun oluşacak kopacaklar korkusu var ailede
Kardeşler neyin ne olduğunun öyle bir farkında ki. Laf dışarıya taşmasın diye bu baskıyı görüyorsun. Ailenin yıldız çocuğu üzülmesin yeter ki. Seninki dünden razı zaten üstüne basılmasına.

tacizci demek doğru muymuş o kız ailemize gelmiş felan filan diğer eltim çok görüşmemekte kararlı ve gaddar o eltim ve ailemize yeni gelecek olan kız arasında ciddi bir soğuk rüzgar esiyor
Ben size bunun tam tersi olacağının garantisini veriyorum. O kızla en iyi anlaşan o gaddar eltiniz olacak. Kocayı mocayı umursamamış vurmuş kafayı yatmış uyumuş. Gaddar olsa önce kocasının hakkından gelirdi. Olsa olsa içinden ağzımızın tadı kaçmasın demiştir. Kayınvalide kayınpeder kimi hoşbeş ederse ona yaranacak. Aksi olsa üstüne çıkmış kıza bir şey demeyen kocayı çoktan dehlerdi. Sizin kocanız niye havaya bakarak ıslık çalıyor, kız ona sarılmış etmiş, evet bunu yaptı böyle oldu niye demiyor?
sürekli konuyu bana açmayın susun dememe rağmen zorlamaları eşime bunaldım dememe rağmen saçmala onlar seni kızı gibi görüyor kimsenin sana hesap sorduğu yok o gün ne oldu merak ediyorlar bir şey yok bunda abartma demesi
Siz niye bu saçmalıkları ithamları çekip oturuyorsunuz? Madem oğulları anlatmıyor ve sizi sorguluyorlar söylesenize şu bu oldu diye. İsterse peri padişahının kızı olsun ne hadle ne hakla beni yiyip bitirebiliyorlar? Toplayın herkesi, sorunuzun muhatabı burada sorun anlatsın diyin.

Kimseye göre iğrenç değildi iki elti hariç herkes normal bir sarılma olduğunu hatta o gün orda olmayan anne babası bile nasıl o kızı savundular inanamazsın kendimi çok sorguladım nasıl biriyim diye
Bu aile müge anlılık bir aile. Kendini kurtarman gerekirken hala devam ediyorsun evliliğe.

Tamam diyorlar ama o kız babasız büyümüş gelenek görenek bilmeyebilirmiş sevgiyi görmemiş
babasız büyümek böyle görülüyorsa çok üzüldüm. ben de babasız büyüdüm. vah halimize ya. şimdiye dek neler duydum gerçi de yine şaşırıyorum.

siz neden evet alkol alındı, hepsi zom oldular, hadlerini bilmediler, taciz falan hikaye, şu bu oldu, ben rahatsız oldum, doğru değil, siz bunu nasıl kabulleneceksiniz? sizin aileye yakışıyor mu bu? aylardır başımın etini yediniz kendi ayıbınızı örtmek için vs vs neden bastırıp üzerlerine gitmiyorsunuz ya? siz onları yıldırsanıza yani pes :oha:

Ben anlayamadım. Alkol alıp ona buna yılışan başkası, kadının yılışıklıklarını hazmeden başkası (ilginç bir biçimde tüm kardeşler) ama sorgulanan sizsiniz.

Siz gördüğünüzden eminseniz neden bu kadar korkuyorsunuz. Evet alkol aldı, eşime de abisine de sırnaştı diyebilirsiniz. Diyelim ki kadının samimiyeti tartışmaya açık olsun, alkol aldığı gerçeği bir buçuk senedir hala nasıl tartışılıyor olabilir. Bir evet bir hayır mı dediniz bu sorulara anlamadım ki.

Ya gerçekten siz abarttınız, ya da eşinize bağımlı falansınız.

Adam kardeşinin sevgilisi ile sırnaşacak, o kadının aileye girmesini isteyecek sonra da yapan değil de dile getiren hatalıymış gibi sizi önlerine yem atacak, yok ya.

Aa şimdi eski konunuza baktım. Kızla samimi olmadığınız için sizi suçlayan, size burnun sürtecek diyen eşle devam etmek için ne gibi mecburiyetleriniz var cidden merak ettim.

Gerçekten kızın davranışlarınızı sizin abarttığınızı düşünürüm ben de kayın ailenin yerinde olsam. Ortada bir şey varsa açıkça söyle ve kocayı yanında tutma, yoksa da ne diye ortalığı karıştırdın der insanlar şimdi.

Tamam diyorlar ama o kız babasız büyümüş gelenek görenek bilmeyebilirmiş sevgiyi görmemiş sevgilisinin abilerini abisi gibi samimi görmüş sarılmış ne varmış bunda (kızın alkol içtiğini aile çok sorun yapıp evliliğe engel olacağı için söylemedik)tacizci demek doğru muymuş o kız ailemize gelmiş felan filan diğer eltim çok görüşmemekte kararlı ve gaddar o eltim ve ailemize yeni gelecek olan kız arasında ciddi bir soğuk rüzgar esiyor kardeşlerin arası da bundan dolayı etkilenecek gibi görünüyor ama sürekli bu konuyu bana açıp benimle aynı konuyu bir milyon kezdir konuşuyorlar ve hep tartışma havasında geçiyor artık bunaldım muhatabınız kimse onla görüşün dedim görüşüyoruz zaten diyorlar kocam da hak getire ağzını bıçak açmıyor ona da bir şey diyen yok ayrıca.
Oğulları kendini kaybedecek kadar içiyor, baya alemler yapılıyor, sorun yok ama kız içerse gelin olarak kabul edemezler, hmm, iyiymiş.

Bir yaşıma daha girdim. Bu nasıl aile?

3 erkek kardeş aynı gece aynı kadınla sarmaş dolaş 🤯 Dokunuyorsa içmeyin kardeşim.

onlar aile birlik olsun istiyorlar
Oğulları bir olmuş işte! 3lü olsun güçlü olsun dediler herhalde 😄 kardeş dayanışması böyle bir şey değil 😄
oğlu bilmem ne miymiş p.ezevenk miymiş
P... değil de g.vat denir, kelime seçimi yanlış!

Aa şimdi eski konunuza baktım. Kızla samimi olmadığınız için sizi suçlayan, size burnun sürtecek diyen eşle devam etmek için ne gibi mecburiyetleriniz var cidden merak ettim.

Gerçekten kızın davranışlarınızı sizin abarttığınızı düşünürüm ben de kayın ailenin yerinde olsam. Ortada bir şey varsa açıkça söyle ve kocayı yanında tutma, yoksa da ne diye ortalığı karıştırdın der insanlar şimdi.
Durum o oldu zaten olduğu gibi devam edip aslında benim sorunum eşimle dedim o kızı hiç kayınvalideme diğer eltim şikayet edene kadar bahsetmemiştim o tacizci deyince taciz etti deyince ortalık karıştı

Ben anlayamadım. Alkol alıp ona buna yılışan başkası, kadının yılışıklıklarını hazmeden başkası (ilginç bir biçimde tüm kardeşler) ama sorgulanan sizsiniz.

Siz gördüğünüzden eminseniz neden bu kadar korkuyorsunuz. Evet alkol aldı, eşime de abisine de sırnaştı diyebilirsiniz. Diyelim ki kadının samimiyeti tartışmaya açık olsun, alkol aldığı gerçeği bir buçuk senedir hala nasıl tartışılıyor olabilir. Bir evet bir hayır mı dediniz bu sorulara anlamadım ki.

Adam kardeşinin sevgilisi ile sırnaşacak, o kadının aileye girmesini isteyecek sonra da yapan değil de dile getiren hatalıymış gibi sizi önlerine yem atacak, yok ya.
Söyledim sonradan zaten ama kardeşçe sarılmış diye ikna etmeye çalıştılar sanki ordalarmış gibi onlar eltimin tacizci kelimesine takılmış beni sıkıştırıyorlar noldu diye evet taciz etti desem hayır yalan söylüyorsun diyecekler eminim ama sanırım kimsenin açıklaması ile ikna olmadılar o günün ne olduğunu çok merak ediyorlar

Söyledim sonradan zaten ama kardeşçe sarılmış diye ikna etmeye çalıştılar sanki ordalarmış gibi onlar eltimin tacizci kelimesine takılmış beni sıkıştırıyorlar noldu diye evet taciz etti desem hayır yalan söylüyorsun diyecekler eminim ama sanırım kimsenin açıklaması ile ikna olmadılar o günün ne olduğunu çok merak ediyorlar
3 kardeşten ziyade eşim alkol aldığını özellikle kışın ksynım ile evlenebilmesi için söyletmediler ama eltim onu da söylemiş ona inanmış gibi yapmış kayınvalidemler ama arkasından yalancı muamelesi yapıyorlar ama ikna olmadılar banada sürekli sorgu sual soruyorlar ben desem ne olcak kaynım arayıp anne öyle bir şey olsa kız arkadaşımın o duruma düşmesine izin verir miyim ne demek nediyorsın diye kadını tersliyor

Herkes abarttığımı düşünüyor bende kendimi çok sorguladığım dönem oldu ama sarhoşluktan ötürü sırnaştığı gerçeğini 3 erkek olarak hepsi gizledi biz kadınlar kaldık ortada haketten sorunun muhatabı ben mişim gibi habire sorgu sual yeter artık

babasız büyümek böyle görülüyorsa çok üzüldüm. ben de babasız büyüdüm. vah halimize ya. şimdiye dek neler duydum gerçi de yine şaşırıyorum.

siz neden evet alkol alındı, hepsi zom oldular, hadlerini bilmediler, taciz falan hikaye, şu bu oldu, ben rahatsız oldum, doğru değil, siz bunu nasıl kabulleneceksiniz? sizin aileye yakışıyor mu bu? aylardır başımın etini yediniz kendi ayıbınızı örtmek için vs vs neden bastırıp üzerlerine gitmiyorsunuz ya? siz onları yıldırsanıza yani pes :oha:
Ben bağırdıkça ailesi de sorgu suali daha çok bastırıyor alkol içti desem nafile eltim demiş kocası dahil hepsi yalan söylüyorsun demişler ben kendimi o durumun içine sokamam benim derdim eşimle dedim ama eşime hesap sordum kabahat eşimde çünkü bize sorgu yapılırken o da sus pus

Ben size bunun tam tersi olacağının garantisini veriyorum. O kızla en iyi anlaşan o gaddar eltiniz olacak. Kocayı mocayı umursamamış vurmuş kafayı yatmış uyumuş. Gaddar olsa önce kocasının hakkından gelirdi. Olsa olsa içinden ağzımızın tadı kaçmasın demiştir. Kayınvalide kayınpeder kimi hoşbeş ederse ona yaranacak. Aksi olsa üstüne çıkmış kıza bir şey demeyen kocayı çoktan dehlerdi. Sizin kocanız niye havaya bakarak ıslık çalıyor, kız ona sarılmış etmiş, evet bunu yaptı böyle oldu niye demiyor?

Siz niye bu saçmalıkları ithamları çekip oturuyorsunuz? Madem oğulları anlatmıyor ve sizi sorguluyorlar söylesenize şu bu oldu diye. İsterse peri padişahının kızı olsun ne hadle ne hakla beni yiyip bitirebiliyorlar? Toplayın herkesi, sorunuzun muhatabı burada sorun anlatsın diyin.
Ne diller döktüm nafile yanımdaki bir işe yaramıyor ben konuştukça karı koca kayınvalidemgil yani onlar beni bastırıyor ve yıldırıyorlar konuşarak.

3 kardeşten ziyade eşim alkol aldığını özellikle kışın ksynım ile evlenebilmesi için söyletmediler ama eltim onu da söylemiş ona inanmış gibi yapmış kayınvalidemler ama arkasından yalancı muamelesi yapıyorlar ama ikna olmadılar banada sürekli sorgu sual soruyorlar ben desem ne olcak kaynım arayıp anne öyle bir şey olsa kız arkadaşımın o duruma düşmesine izin verir miyim ne demek nediyorsın diye kadını tersliyor
Bir de eşiniz kızın evlenebilmesi için alkol aldığını falan mı gizletti size.

Bu adamlar nasıl sizi bu kadar bastırıp yalan falan söylettirebiliyorlar?

Siz kızın davranışlarınızdan rahatsız olduğunuz için sizi ikna etme için uğraşması gerekirken hala kızı düşünecek cesareti nereden buluyor?

Siz bu kadar önemsenmediğiniz yerde beden duruyorsunuz?

Ben bağırdıkça ailesi de sorgu suali daha çok bastırıyor alkol içti desem nafile eltim demiş kocası dahil hepsi yalan söylüyorsun demişler ben kendimi o durumun içine sokamam benim derdim eşimle dedim ama eşime hesap sordum kabahat eşimde çünkü bize sorgu yapılırken o da sus pus
valla iki kadın, iki eş aynı şeyi söylüyorsa anne baba yalanlayan oğullarını sorgulayacak.
bundan sonra cevapsız bırakın soruları. ben diyeceğimi dedim, bizim yanımızda yapılacak hareket değildi, iki kadın da rahatsız olduk diyeceksiniz.
taciz kelimesine takılmayın, zaten siz söylememişsiniz. iki tarafın da rızası varsa taciz olmaz. o kadının kocası kendini çekmeye çalışmış o yüzden taciz demiş kadın anladığım kadarıyla. ama sonra kocasından destek görememiş. adam niye kızı koruyor peki taciz varsa?? :sinirli:
kızın alkol aldığını falan saklamayın. adamlar alıyor normal, kız alıyor olmaz???? bu ne yaman çelişkidir.
kocanızın size kendinizi sorgulatması nereye vardı peki? sizin bir yaptırımınız olmayacak mı?

Back
X