Eşimin Ailesi İle Yaşadıklarım

Eşim eltimle iğrenç bir şekilde yakınlık kuracak,anında bitiririm o evliliği.
Kusura bakmayın ama ortada bir evlilik yok.
Kimseye göre iğrenç değildi iki elti hariç herkes normal bir sarılma olduğunu hatta o gün orda olmayan anne babası bile nasıl o kızı savundular inanamazsın kendimi çok sorguladım nasıl biriyim diye

Diğer abi eşiyle ortamdan ayrılmamış mıydı ? Daha önce öyle anlatmıştınız. O zamanlar kaynınızın sevgilisiyle gerçekten evleneceğini düşünmediğiniz için kız hakkında atıp tuttunuz; şimdi de meyvelerini toplamaya çalışıyorsunuz.

Artık sessiz olun; çünkü konuştukça zararlı çıkacaksınız belli ki.
Hayır sadece eltim farklı odaya geçti artık kavga çıkacağını hesap etti muhtemelen ama kavga sonrasında çıktı zaten sonra o kavga bizim de ayrıca çıktı aileye girdi ve eşim dahil herkes samimi olmakta zorluyor ben samimi değilim sadece normal bir şekilde herhangi bir insanmış gibi davranıyorum ama yüz yüze gelmemizin dışında görüşmüyoruz numaralarımız bile birbirimizde yok diğer eltim tavrını çok net ortaya koydu ama belki benden daha beter baskıya maruz kalmıştır diye düşünüyorum sırf kızla görüş herşey normale dönsün kardeşler sizin yüzünüzden kötü etkileniyor diye öyle yani

Ablacım boşanmıyorsan alış artık. Bi şekilde oluruna bak. Bunlarla baş edemeyeceğin en başından belliydi, sinsi ol, evet efendim sepet efendim, el altından ne götürsen kâr. Önce içinde bulunduğun durumu, koşullarını kabullen. Daha az acı çekersin. Gerekirse git konuş ama zehir gibi de lafları sok, öyle bir anda öyle bir laf sok ki zaten ayağınla gitmişsin ya da onlar gelmiş tenezzül edip buyur etmişsin, senle uğraşmaya değer bile görmesinler, böyle böyle yap yapacağını sıvış aradan. Güçleri bi sana yettiği için senin tependeler, bunu sen de biliyosun onlar da, neyi kime anlatıyorsun daha?
Cevaplarını veriyorum aslında ama nedir bunları bu kadar cesaretli kılan anlam veremiyorum

Kollamadım uzun süre samimiyetini yanlış anladığım hem eşim tarafından hem ailesi tarafından uzun süre psikolojik baskıya maruz kaldım eşimle ayrılma aşamasına geldik terapi aldık faydası olmadı başka sorunlar da vardı gerçi terapiye son verdik neyse eşimin kardeşi sarhoş değildi ama abartmış kadınlar imasına döndü durum anlayacağın ben de ayrılmadım ama eşim kardeşiyle görüşüyor kızla da ister istemez bir araya aileye geldiği için görüyorum gördüğüm süre içerisinde hiçbir şey yok gibi davranıyoruz çünkü ben ve diğer eltimin yorumu dışında kimse için o gün yanlış bir şey olmadı sarılmalar tamamen samimiyettendi denildi ben politik olmaya karar verdim sadece ailesinin sürekli konuyu bana açmayın susun dememe rağmen zorlamaları eşime bunaldım dememe rağmen saçmala onlar seni kızı gibi görüyor kimsenin sana hesap sorduğu yok o gün ne oldu merak ediyorlar bir şey yok bunda abartma demesi çok rahatsız etti bunun için de burada yazı paylaşmak istedim.Ayrıca diğer konu başlığımda kızdan çok benim sapık zihniyetli olduğum sorgulanmıştı (eşim de öyle davrandı)
Sana o gün ne oldu merak ediyorlar diyene kadar kendisi cevap versin ya işte?

Hatirliyorum bu konuyu ben ama sanki buyuk elti ve kocasi basip gitmislerdi, ortaligi buyuk elti karistirmista sizin üstünüze kalmis gibiydi?

Konuyu bulayim bi okuyayim.

Cevaplarını veriyorum aslında ama nedir bunları bu kadar cesaretli kılan anlam veremiyorum
Kocan. Bunu da biliyorsun. Bi şekilde şerbetleneceksin, bu evlilik akıl sağlığını kaybetmeden sürecekse takmamayı çözmen lazım. Kanını maviye boyamaya mecbursun başka yolu yok.

Hatirliyorum bu konuyu ben ama sanki buyuk elti ve kocasi basip gitmislerdi, ortaligi buyuk elti karistirmista sizin üstünüze kalmis gibiydi?

Yok eltim sadece farklı odaya geçti ve uyumaya gitti sinirlendiği için.Biz abinin evine küçük erkek kardeşi ve sevgilisini alıp gitmiştik olacakları önden kestiremedik tabii ki

Yok eltim sadece farklı odaya geçti ve uyumaya gitti sinirlendiği için.Biz abinin evine küçük erkek kardeşi ve sevgilisini alıp gitmiştik olacakları önden kestiremedik tabii ki
Kocan. Bunu da biliyorsun. Bi şekilde şerbetleneceksin, bu evlilik akıl sağlığını kaybetmeden sürecekse takmamayı çözmen lazım. Kanını maviye boyamaya mecbursun başka yolu yok.
Psikolojimi çok kötü bozuyorsun yapma artık yapmayın dedim eşim geldiğin de evlendiğimizde normal miydi dedi ben cidden terapi gibi alıyorum artık ama dediğin gibi mecbur olduğum bazı durumlar var her seferinde sorun çıkaran ben mişim gibi lanse ediliyor

Psikolojimi çok kötü bozuyorsun yapma artık yapmayın dedim eşim geldiğin de evlendiğimizde normal miydi dedi ben cidden terapi gibi alıyorum artık ama dediğin gibi mecbur olduğum bazı durumlar var her seferinde sorun çıkaran ben mişim gibi lanse ediliyor
Oluver sorun çıkaran, zaten bundan kurtuluşun yok ki. Sen kar beyazı olsan üstüne karabiber serperler, he he deyip işine bakacaksın, kimseye kendini anlatma artık.

28 Ağustos 2024 konunuz
Bundan tam bir yıl önce eşim de ve erkek kardeşinin sevgilisi de sarhoş olup günümü berbat etmişti. O gün her şey tepetaklak oldu kız arkadaşı alkollü olduğu için eşime felan ve diğer aile bireylerine temasta bulunmuştu ve bundan benim dışında kimse rahatsız olmamıştı sonra eşimizle kavga edip boşanma aşamasına gelmiştik ama eşim bu durumun hiçbir zaman yanlış olduğunu düşünmedi ve ailesi dahil herkes bu durumu alttan almamı felan istedi. Sonuç olarak o kızla kaynım evlenmeyi düşünüyor ve plan yapıyorlar ve biz küs olup uzun zamandır görüşmediğimiz için mecburen görüşmüş olduk. Eşim benim dargın olduğumu bilmesine rağmen olması gerektiği gibi değil de fazla samimi geldi şakalar yapmalar sürekli kıza doğru bakmalar yani ben mi büyütüyorum.🙏

Hayır sadece eltim farklı odaya geçti artık kavga çıkacağını hesap etti muhtemelen ama kavga sonrasında çıktı zaten sonra o kavga bizim de ayrıca çıktı aileye girdi ve eşim dahil herkes samimi olmakta zorluyor ben samimi değilim sadece normal bir şekilde herhangi bir insanmış gibi davranıyorum ama yüz yüze gelmemizin dışında görüşmüyoruz numaralarımız bile birbirimizde yok diğer eltim tavrını çok net ortaya koydu ama belki benden daha beter baskıya maruz kalmıştır diye düşünüyorum sırf kızla görüş herşey normale dönsün kardeşler sizin yüzünüzden kötü etkileniyor diye öyle yani
Önceki konunuzda bu durumdan sizin dışınızda kimsenin rahatsız olmadığını yazmışsınız.

En son konumdan bu tarafa uzun zamandır siteye girmedim.Yılbaşında ben ve eşim eşimin abisine gitmiştik orada diğer erkek kardeşinin kız arkadaşı ile alakalı sorunlar yaşanmıştı ben bu olaydan sonra kendi bakış açımı da sorguladım güven kırıklığımda eşimeydi veya o gün en büyük sinirim eşimin kontrolsüz alkol almasıydı o kız da alkol alıp ikisi laubali bir şekilde sarılmıştı ve rahatsız olmamıza rağmen birbirlerine sokulmuşlardı her neyse biz bu şeylerin üzerinden çok badireler atlattık.Üstünden 1 seneden fazla geçti o kız ile kaynım evleniyor ve bayram geldi bizde ailelerin yanına geldik.Bilmem kaçıncı kezdir (1 milyon kez) bana sürekli o gün o kızın alkol içip içmediği soruluyor bu arada oğlunun içtiğini biliyorlar ama kaynımın alacağı kız sözde içiyorsa asla gelin olarak alamayız dediler bu bizi sorguya çekmeler uzun süre devam etti her konuşma sonrası ben eşimle tartıştım sorun bu mu dedim ben konuyu kapattım niye ailenin derdi ne diğer insanları karşısına alsın konuşsunlar dedim o da konuşuyorlar merak etme zaten dedi ama hep eşimle kötü oldum.
En son işte bayramda ailesi yine (bu arada düğünleri çok yakın bir tarihte.) bana babası dedi ki o gün hepiniz ne halt ettiniz anlatın bakalım günün içine s.çmışsınız dedi ben de s.çan ben değilim dedim(konuşma üslupları çok iğrenç varoşca)onu oğluna sor dedim benim tek hatam eşimi orda alkolü kaçırma demem eşim beni dinlemeyip daha çok içti ardından kız da sarılınca sarmaş dolaş ben de kayış koptu elin evinde eşimle birbirimize girdik keşke evimizde tartışsaymışız diye dedim bu arada üç erkek kardeşin ikisi evli biri değil o diğer evli olanın eşi de o gün oradaydı ve o gelinle de araları hem evlenecek kaynım ve eşimin ailesi ile arası limoni çünkü eşimi (o kız eşimin abisine de çok sarmaş dolaş sarıldı) taciz etti demiş her neyse bu taciz nedir bana bunu açıkla diye ben memlekete geldim bana psikolojik baskı yaptılar yeter bıktım dedim aynı konuyu hep bana soruyorsunuz o gün orda 6 kişi vardı çekin istediğinize sorun beni niye zorluyorsunuz ben ne gerekirse anlattım zaten size dedim eşim hiç sesini çıkarmadı asla olumlu olumsuz yorum yapmadı ya bunaldım artık dedim kendimi kötü hasta gibi hissediyorum karnıma artık ağrılar giriyor ben ne yaptım ben tacizci de demedim diğer eltim dedi dedim gitsinler onla konuşsunlar bana neyi anlatmaya çalışıyorlar dedim eşim onla da konuştular merak etme dedi ve asla bu konuda arkamda durmadı kendince sorun arama diyor saçmalama diyor sürekli. onlar aile birlik olsun istiyorlar o yüzden tabii sana soracak kime soracak diyor olayın tek muhatabı benmişim gibi davranıyorlar (bıktığımı ailesine de söyledim bu konuyu kızın düğününde tekrar açacaklarmış kıyamet kopacak gibi hissediyorum) hep beni sıkıştırıp duruyorlar kızlar öyle duygularımı paylaşmak istedim.Yorumlar için şimdiden teşekkür ediyorum.💐
Nasıl bir aile bu ya. Düğünde böyle bir konu mu açılırmis? Haricinde bu muhabbetler ne kadar iğrenç. O kızın kulağına gitmiyor mu bunlar, nasıl böyle bir aileye gelin damat gelecek.

28 Ağustos 2024 konunuz

Önceki konunuzda bu durumdan sizin dışınızda kimsenin rahatsız olmadığını yazmışsınız.
Yaklaşık bir buçuk yıl olmuş hala aşamamışlar ailecek, insan gerçekten hayret ediyor.

Nasıl bir aile bu ya. Düğünde böyle bir konu mu açılırmis? Haricinde bu muhabbetler ne kadar iğrenç. O kızın kulağına gitmiyor mu bunlar, nasıl böyle bir aileye gelin damat gelecek.
Gidiyor o gün ne olduğunu halen merak ediyorlar ben kocamla bir problem yaşıyorum ama o kızın hareketini sarılmasını doğru bulmadım dedim halen içki içti mi cidden taciz mi etti aklını bunlar kurcalıyor ailenin

Back
X