Eşimin abisi ile problemimiz

Abi bir tuhaf önce onu netleştirelim,akıl almak bir yana selam bile vermem ,çünkü çıkarına göre ALLAH ı alet eden biri gibi duruyor.Siz bu kadar tuhafliga rağmen adamla pek muhabetlisiniz dönüp kendinize bakmanız gerekiyor Çünkü sizde olayları idrak edemiyor , yanlış kararlar veriyorsunuz. Sizi aldatan adama kardeş nasihati işlemez,adam istemiş yapmış İstesin yine yapar onu durduran bir şey yok.Ama siz türbe yeşiline kafa yordugunuz kadar aldatmaya yormamişsınız

Yine aldatan kocadan hamile olan bir kadın

Benim anlamadığım kadınlar eşlerinden tam boşanacaklar, hooop hamile olduklarını öğreniyorlar.

Ne deyim Allah akıl fikir versin
Adamlar hamilelik testi gibi ya, anlıyorlar kadının hamile olduğunu, ahh tamam şimdi cozutayım diyorlar.

Abisinin Allah sevgisi menfaatine göre şekilleniyor. Madem bu kadar dinden bahsediyor, kredileri nasıl bir kafayla çekiyor? Çok ama çok tehlikeli biri. Uzak durun.

Eşinizle olan duruma bişey demek gelmiyor içimden. Sizi hamile bıraktığı anlarda aldatıyordu belkide...! Neyyyse

Ben anladım sizi. Malesef bazen insan anlatamadiginda karşındakine kendini duyuramadiginda başkasından medet umuyor. Nesi anlasilmamis anlamadım.

Kaynin yakında peygamberliğini ilan edecek hazırlıkli ol. Madem affettin aynen yaşamaya devam bu aileyle

Sadece mesajlaşma olmuş sen de ne abartıyorsun aşk olsun

Eşinizin abisi Gülseren budayıcıoğlu nun kitaplarındaki ağır şizofreni hastalarıni anımsattı bana. Ama esinizle olan durumunuz bu abiden çok daha önemli.

Ya hu abinin ruh hastası olduğu apaçık ortada olduğu halde, hal hatır sormaya aradım diyorsunuz. Ne gerek var bu kadar muhabbete? Onu geçtim eşinizle yaşadığınız her sorunda abisini, ablasını arıyorsunuz. İnanılmaz gereksiz detaylardan sonra eşinizin sizi aldattığından yüzeysel bir şekilde bahsedip, abisinin yardım etmemesine takıyorsunuz. Tam boşanma davası açacakken ne hikmet hamile olduğunuzu öğreniyorsunuz. Nereden tutsam elimde kalan bir konu. Hani hep derler ya, hayatın olağan akışına, eşyanın tabiatına aykırı bir konu.

siz eşinizin abisinden daha garipsiniz
madem adamı istemiyorsunuz sorun yaşadığınızda ona neden hayatınızı anlatıyorsunuz?

Sizin aslında kaynananız var ama onun kaynana olduğunu bilmiyorsunuz.. Allahın işi işte

Bir hikaye vardi biz küçükken, adamın biri çok satan bir kitap yazmak istiyormuş, işin duayeni bir yazara gidip sormuş. Yazar da, kitabin adı çok çarpıcı olmalı, hem gizem, hem cinsellik, hem dini ögeler, hem de zenginlik barındırmasi lazım demiş. Bir sene sonra kitap çıkmış "Allah Allah, kontesi kim s.kti"
Okurken böyle bir son beklemiyordum şok oldum. Şaşırttınız tebrik ederim.

Ya olaylar oyle seyretti ki bir an adamın şizofren olduğunu sandım tövbe haşa peygamber sanıyor kendini diye neticelenecek sandım olay aldatmaya döndü
Siz eşiniz sizi aldattı diye niye bütün aile üyelerini arıyorsunuz? Neden birinin ona sen suçlusun demesini istiyorsunuz? Affedecektiyseniz keşke kimseye söylemeseydiniz şimdi herkes aldatıldığınız halde evliliğe devam ettiğinizi bilecek ve bu sizi küçük düşürecek

şimdi ben acaba hatalı mıyım? bayram da geliyor aramam gerekir mi?
Tek derdiniz gerçekten bu mu ?
Eşinizin bile sınırlı şekilde muhatap olduğunu insanlarla niye bu kadar muhatapsınız ayrıca o abi dolandırıcının önde gideni bence. Evliliğinizle ilgili de siz eşinizi affedip barıştıysanız elalemi yalandan ayağa kaldırmayın ben olsam bende karışmam banane , hani diyosunuz ya boşanacaktım bilmem ne boşanacak insan zorla eşinin ailesini tek tek arayıp eşime haksız olduğunu anlatın demez bunu umursamaz bile senin haklı olman elinde delili olması sana yetmeliydi ama buradan bakınca sen hatasını anlayıp özür dilemesini falan beklemişsin çocuk olayı da bahanesi olmuş.

Abi başka alemlere karışmış onu geçelim tedavi istemezse hakkında yapılacak tek şey dua edilmesi gıyabında.
Bugün o abi olaya karışıp kardeşine nasihat vs verse sizin arkanızda dursa idi kardeşi ile var olan ilişkisi dahada bozulacaktı.
Siz o mesajlarda eşinizin sizi aldattığını düşünüyorsanız aldatmıştır olaylara hakem tutmaya gerek yok. Sonra insanlar barışınca olaya tepki gösterenler kötü oluyor tecrübe ile sabit.
Büyüğünüz elbette arayın bayramda küslük olmaz o kadar sırası ile yazmışsınız abinin yaptıklarını en doğru yaptığı şey karı koca arasına girmemesi olmuş.

Offff eşin seni aldatmış senin anlattığın olaylara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…