Eşimin abisi ile problemimiz

Adam iyi ki karışmamış. Zaten bu sitede kim aldatıldığını öğrense ya aynı anda hamile kalıyor. Ya da aldatan adam çok mükemmel baba oluyor. Pek şaşmaz.
Kendi cesaretsizliğinizi lütfen o karnınızdaki masuma ve o abiye yüklemeyin. Adam biliyor demek ki birşeyleri ki karışmak istememiş. Karışsa da abisi bizi ayırmak istiyor gibi algılayabilirdiniz. Öyle de kötü böyle de. Aile büyüklerine Şikayet etmek nedir orasını hiç anlayamadım.
Bir de aldatan hep aldatır. Hele affettiniz ya daha çok aldatır. Ama olsun tapusu sizde ya 2. Bebeği yaparsınız o zaman.

Abidin sıkıntıları var uzak dur.Esinle de yapacak bir şeyin yok kabullenmişsin

bence bayramda aramalısınız neticede büyüğünüz her eşinizle tartıştığınızda adamı araya sokmaya çalışmışsınız bunca zaman.
kocanızı affetmişken abisine küsmek komik olur.

Ben 3 ay önce eşimin beni aldattığını öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı.
avukat vekaltimi verdim tam dava açmaya hazırlanırken 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ve evliliğime tekrar şans verdim )
Bir de milleti arayıp gazlıyorsunuz. Sizin yüzünüzden kardeşler birbirine girecekti. Sizi iyi tanımışlar, aldatılıp aldatılıp ama çocuğum ama yuvam diyeceğinizi biliyorlar ki biz karışmayız demişler.
Abinin kafa gidik de olsa tutarlı. Adam neyse o. Dizi senaryosu gibi yazmış da yazmışsınız ama sizi boynuzlayan kocayı geçiştirmişsiniz. Neyse bir sonraki aldatmada da 2. çocuğa hamile kalmış olursunuz böyle böyle gider.

Bu abi ömer dizisindeki Tahir gibi biri herhalde. Adam kafadan kontak muhattap olmayın arayıp akıl danışmayın eşiniz zaten sevmiyormuş siz de uzak durun.
Para, gelip sizde kalma, evliliğinizi bozma gibi konularda sıkıntısı yoksa abiyi bu kadar dert etmeyin .
En büyük sıkıntı eşinizde bence madem affetmişsiniz umarım tekrar yapmaz.

Kredi faiz desene abisine yahu neyse sen niye bu kadar muhatap oldun ki abisiyle orada hatalisin ..onun dışında aldatmış seni özür bile dilememis bu yine yapacağı anlamına geliyor malesef ..birde ödül gibi baba olacak herife bak.

Siz sorunlarınızı hep başkasıyla mi çözersiniz eşim aramızdaki sorunu kardeşime anlatsa kardeşim de beni uyarsa gerçekten çok sinirlenirim bende esime asla boyle bisey yapmam bu arada aldatmak afedilmeyecek Bi hata büyük konuşmayayım nisanliyken esime eğer bana ihanet edersen seni asla affetmem direk bosanirim demiştim.
.

Abi psikolojik olarak rahatsiz belli ki, 6 kardesten biri bile akil edip doktora goturmemis mi bu zamana kadar? Sacmaliklarina katlaniyor mu herkes normal gibi?

Bu arada surpriz sonlu yazinizdaki bence tek onemli detay esinizin sizi aldatmis olmasi ama madem siz bir sans daha verdiniz o konuda yapilacak bir yorum yok. Abiyle de barisin gitsin esinizin aldatmasini affetmissiniz, abinin yaptigi ne ki

Bir şeyi çok merak ettim. Sizi aldatan eşinizle nasıl ilişkiye girebildiniz öğrendikten sonra? Zaten bebek olmadan önce affetmişsizin siz, bebek bahane olmuş. Dava açacak olmanız pek inandırıcı gelmedi

Abinin kafa çoktan gitmiş, altı kardeşten biri çıkıp "abimiz iyi değil, bir doktora götürelim" dememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…