Eşimin abisi ile problemimiz

Aldatan eşinizi affetmenize üzüldüm.. Mesleğiniz var mı bilmiyorum fakat kendi açımdan konuşayım bende hamileyim şuanda 15 haftalık. Öyle bir şey herkesin başına gelebilir tabii ki yanlış anlasilmasin fakat aldatma sadece mesajlaşma dahi olsa affedilmez niteliktedir bence. Yapan bir daha yapar. Bundan çok eminim, bir çok arkadaşım en yakın orneklerim.. Meslek sahibi isen evladına hem yetip hem calisabilirsin bu şekilde nice güçlü kadın mevcut... Sessiz kalmamani öneririm mutlaka bunun bir bedeli olmalı. Erkeğe şans verip onu tekrar serbest bırakmamalisin.

Mesajlarda sakalasma dışında birsey yoksa bebeğiniz için şans verin.Ama ikinci hatada asla affetmeyin.
Eşinizin abisi dini kullanarak insanları kandiriyor.Faizle işi olmaz.Dindar birisinin yada başkasının rızası olmadan onun parası ve emeğiyle iş yapmaz.O abiyi hayatınızdan çıkarın.Ablalar da mesafeli ona göre mesafeli olun derim.

teşekkür ederim mesajınız için iyi geldi.

Kayınbiraderiniz şizofren(seçilmiş kişi olduğunu düşünme vs bunlar normal değil)
Siz biraz gurursuzsunuz (ihanetin affı olmaz olursa yeniden aldatılmaya açık çek demektir)
Eşiniz pislik (ihanetin bahanesi olmaz)

Agbi şizofren i bir iki seneye peygamberligi ilan eder merak etmeyin , sizde sizi aldatan adama cocuk dogurma pesindesiniz .konuda normal insan yok .

Yarıya kadar okudum. Kayınbirader sizo

aldatılmışsın sen ence esas buna takıl

muhtemel ki bu aile 4 eşi destekliyor
ne bekliyordunuz anlamadım