Eşimin abisi ile problemimiz

abi eğer sizi aldatması sebebi ile kardeşle kavga etseydi, şuan sen onu affetmişken nasıl yüz yüze bakacaklardı. Kendi kavganıza neden kayın ailesini dahil ediyorsunuz ki siz

Abiye destan yazarken aldatılma konusunu 2 cümleyle geçiştirmekte ne bileyim
Ne yapacaklardı parmaklarını sallayıp bi daha yaparsan döveriz falan mı diyeceklerdi? Birilerinin sizi onaylanmasına neden ihtiyaç duydunuz ki böyle bir konuda..kendi fikriniz olsun biraz.

Paragraf paragraf abiyi okuduk, esinizin aldatmasindan soyle bir bahsetmissiniz. Sorun abi mi yani? Abi ultra deli belli ki, Kadir Dogulu gibi muskul dinliyor. Siz de bir garipsiniz, o kadar garipsediginiz abiye evlilik problemini niye anlattiniz? Kusmeniz gereken kisi esinizken abiye kusup dert edinmeniz...konuyu bir turlu olduramadim kafamda. Psikolojik bir durum galiba. Asil sorunu gormezden gelip yansitma yapiyorsunuz. Cozum: ailecek tedavi olun.

Eşinizin abisini arayıp aramamaktan daha büyük bir probleminiz var bence. Eşinizn sizi aldatması ve bunu aldatmaktan saymaması...

şimdi ben acaba hatalı mıyım?
Evet siz hatalısınız
Din imanla kafayı bozan adamı uzun uzun anlatıp da aldatılınca yine kalkıp o abiyi aramanıza anlam veremedim,aklınızı mı kaçırdınız? Boşanmayacaksanız neden orayı burayı arayıp rahatsız ediyorsunuz ki?
İnanılmaz bir şey.

Yav eşinizin abisinin ağır psikolojik sıkıntısı olduğu gayet belli. Siz böyle bir adamla minimum ilişki kurmanız gerekirken bir de eşinizle ilişkinize müdahil etmişsiniz. İnsan akıllı ailesini bile evliliğine karıştırmaz siz ağır tedavilik adamı karıştırmışsınız tabii mi yolun sonu iyi bir yere varmaz. Birşey yapmadan önce hiç mi düşünmüyorsunuz anlamıyorum ki

Tamam abi de çok büyük sorunlar var belli ama eşin seni aldatmış en büyük sorun bu

Abiyi doktora götürsünler

Abi niye önemli sizin için bu kadar?
İnsan öncesinde bir paylaşımının olmadığı eş abisini niye arar saatlerce konuşur? Aramasaniz niye beni aramadın diyecek bir konumda falan değil.
Abi zaten normal değil sizinde buna rağmen kendisiyle uzun uzun konuşmalar yapmanız çok manası, geldi bana.
Aldatılmışsınız, derdiniz yine abi. Enteresan.

Abisi muhtemelen şizofren ya da başka rahatsızlığı da olabilir ama normal değil bu çok açık o yüzden onun yaptıklarına bir şey diyemedim.
Sadece son olaya yorum yapayım aldatıldığında bütün kardeşleri arayıp kardeşinizle konuşun demen çok saçma. Ne diyecekler Bi daha yapma ıııı yoksa çükünü keserim mi? Bu sizin meseleniz ablası abisi napsın.

Sürpriz sonlu film gibi anlatmışsınız, abisi öyle abisi böyle, ha bu arada eşim de beni bir ara aldatmıştı. Ama yine de abisine kızdım çünkü hem mantıksız saçma bir insan hem de eşime olmayan aklıyla akıl versin istemiştim.
Tam olarak neye bozuldunuz onu anlayamadım , lütfen kendinize değer verin.

Abisinin psikolojik sorunlari var bu bir. Ikincisi esiniz "sozde" aldatmadiysa, ozaman siz aynisini yapsam ne dersin? Diye sor.

Şaka olmalısınız. Kocanız sizi aldatmis ama siz onun da hatırı kalmasin diye son paragrafta birkaç satır yer vereyim demişsiniz ve takildiginiz konu abisi mi. Hamilelik ayrılmaya engel değil. Seviyorum affettim önemsemedim diyebilirsiniz ama hamileliği bahane etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…