-
- Konu Sahibi _bilsemki_
Hasan mezarci çok eziyet görmüş kafası gitmiş hadi tamam da bu abi de neyin nesi acaba.
Şu adama dert anlatmak hele o kısmı çok degisik
Farzedin kardeşleri eşinizin yanlış yaptığını belirttiler. Sonuç ne olacak sizi barıştırmaya çalışacaklar vs.. İstediğiniz bu mu, yani barışmak mı?yanlış anlaşıldım kötü olmaları değil sadece bunun yanlış olduğunu belirtmelerini istedim. Demek ki hatalı dşünmüşm.
görüşleriniz için teşekkr ederim arkadaşlar ben hatalı davranmışım. En azından bu netleşti.
Kokuyu taaa buradan hissettim yahuKocanın aldatması 1 cümle kalanı abinin hacı yağı.
Siz bilmiyormusunuz yanlış olduğunu abisi ablası bilse ne bilmese ne. Dışarıdan birinin tasdiklemesi hayatınızda neyi değiştirecek. Siz ne yapacağınıza karar verin önce. Abi kardeşinin yanlış yaptığını söylese affedeceksiniz o hissiyatı alıyorum yazdıklarınızdan.
Anlam veremediğim şu aldatılan kadınların hemen hemen hepsi yeni hamile ilginç gerçekten.
Havariler hazırHasan mezarci çok eziyet görmüş kafası gitmiş hadi tamam da bu abi de neyin nesi acaba.
Şu adama dert anlatmak hele o kısmı çok degisik
Migren kokusu o ya höff.Kokuyu taaa buradan hissettim yahu
Konuyu okurken bu abi hasta bunlar maile bu durumun farkında mı değiller yoksa alayı mi aynı kafada da anlamıyorlar diye düşünüyordum. Allah var aldatma menseili bir konu olacağı hiç aklıma gelmedi çünkü konuda abi, türbe yeşili, peygamber, din, iman, Allah, banka kredisi shdbsbvss Allah biliyor vs vsAdamın durumu çok ciddi tıbbi eğitimi olan hemen anlar ztn ama herkes dinliyor ben anlamadım bu işten bisey
Gerçekten çok haklısınız. Ben de neden böyle bir şey yaptım pişmanımYasiniz kucuk herhalde.
Esiniz ayni sekilde sizin mesajlarinizi yakalasa sizi ikna etmeye cabalamazdi. Kolunuzdan tuttugu gibi kapiya koyar, ardinizdan bosanma dilekcesini yollardi. 8 kişiyi arayıp "kardeşiniz beni aldatti ama bu aldatma degil diyor, ikna edin kardesinizi beni aldattığını kabul etsin" demezdi. Ay bende mi bi tuhaflik var anlamıyorum
İyi de hala satirlarca bu kafayı kırmış abiyi anlatmış durmussunuz eşinize gelince tek satır aldatma olayı var.Gerçekten çok haklısınız. Ben de neden böyle bir şey yaptım pişmanım
Gerçekten çok haklısınız. Ben de neden böyle bir şey yaptım pişmanım
Nalan ile sedat'in tekrar evlenmesi gibi bir sürpriz ahzvsvsKonunun sadece sonunu anlatsanız yeterdi. Baştaki bilgilere gerek var mıydı bilemedim. Ben köydeki evle ilgili bir sorununuz var sandım. Ahmet Ümit de kitaplarının sonunda mutlaka süpriz birini sahneye çıkarır ve katil kesin odur. Sizinki de öyle olmuş. Son anda aldatma vakası ve asıl sorun bu…
Bana kimse bu aldatma değil diyemez. Çünkü gider yaparım abi. Madem aldatma değilmiş.☺Bisey merak ediyorum. Aldatildiginizi ogrenince nasil tepki verdiniz?
Ben cinnet gecirirdim herhalde. Bide bunlar aldatma sayilmaz diyecek, oyle mi? Ay sinirlerim bozuldu.
Ben olsam aramam kimseyi. Hem hamileyim hem aldatılmışım bide bana destek olmamislar. Onlarin gonlunu yapacak degilim
O yine hayırlı bir iş, evlilik kutsal müessese falan filan asdassdNalan ile sedat'in tekrar evlenmesi gibi bir sürpriz ahzvsvs
Konuyu okurken bu abi hasta bunlar maile bu durumun farkında mı değiller yoksa alayı mi aynı kafada da anlamıyorlar diye düşünüyordum. Allah var aldatma menseili bir konu olacağı hiç aklıma gelmedi çünkü konuda abi, türbe yeşili, peygamber, din, iman, Allah, banka kredisi shdbsbvss Allah biliyor vs vs
Dedim herhalde abiyi kliniğe yatiracaklar da eşiyle onun kavgasını verecekler, anam bir baktim aldatma hem de tek satırlık :)
Yahu koynuna girdigin adamı affetmis kadınsın sen abisi kim köpek ?
Bana kimse bu aldatma değil diyemez. Çünkü gider yaparım abi. Madem aldatma değilmiş.☺