Eşimin abisi ile problemimiz

Aile ile zaten pek bir bağınız yok neden onlardan destek istediniz? Bir de eşiniz aldattıysa siz ve eşiniz arasında ailesi ne yapsınki bu biraz gereksiz olmus.

Abi kesinlikle hasta bence tedavi olmalı

Bu yazının başlığı eşimin abisi ile problemimiz değil de eşim beni aldatmış mi olsaydı acaba Sadece mesajlaşma olduğu için çok onemsemediniz sanırım. Yalnız bu ilk adım oluyor. Çok dikkatli olun.

Ne okudum ya. Sadece esinizi ailesindekilere sikayet etmeyin diyebilirim size. Cunku siz el kizisiniz o kardesleri. Sizi atarlar ama onu tutarlar. 30 yerinizden bicaklasa yine kardesleri hakli olur gun sonunda. Allah kayniniza akil fikir versin. Bosanma konuauna deginmek istemiyorum hamile oldugunuz icin saglikla kavusun insallah

evdeki tüm camları ve cam eşyaları kırdım . evi terkettim.

neden hep yanlış kararlar veriyorum. Neden hep yanlış davranıyorum.Psikologa mı gitmem gerek benim de. Sanki olay anında çok haklıymışım gibi geliyor ama sonrası hep pişmanlık

çok teşeşkkür ederim

neden hep yanlış kararlar veriyorum. Neden hep yanlış davranıyorum.Psikologa mı gitmem gerek benim de. Sanki olay anında çok haklıymışım gibi geliyor ama sonrası hep pişmanlık

Esiniz baska bi kadinla mi mesajlasmis, icerigi nedir? Boyle bir evlilige devam etmek cok yanlis bi karar

Seni aldatan kocanı affetmişsin bu abi bu konunun yanında hiç

Kalebodurlar da mı türbe yeşiliydi? Onlara da hacı yağı sürmüş mü? Aldatmaya karınca kadar yer vermişsiniz biz de bunları soralım bari.

Kocan seni aldatmış abisi karışmam dedi diye mi tartıştın bide adama şans verdin çok kafanı taşlara vurursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…