Eşimi sevmiyorum.

Valla günlük yazmıssınız. Allah yardımcınız olsun

Inat ettim sonuna kadar okudum. Biliyorum bosanmak kolay değil ama sen nasil bosanmadin nasil dayandin bu kadar neden yani? Zaten bi kez cekip gitmissin neden geri dondunki? Mahkeme cocugunu sana verdikten sonra o ne yapabilirdi? Çocuğunu nasil birakip gidebildin nasil 9 ay onsuz durdun ona ayri sasirdim.

Senin burnundan getiren insanlarin boynuna nasil babacim diye sarildin? Simdi küsmüşsün evine almiyorsun ama bunu daha onceden yapmaliydin. Zaten sürekli ayni cati altindasiniz ne diye bide tüm yazı onlarla köyde geçirdiniz ki?

Hani tartıştikca kavga ettikce biseyler düzelse esin de az bucuk degisme olsa neyse.

Ayrica esin resmen sana ahlaksiz teklifte bulunmus ne demek baska evli cifti cagir demek yuh.

Keske kayınpederin kiyafetine laf ettiğinde deseydin senin oglun bana mini etek giy eve adam cagir grup yapalim diyor buna ne diyeceksin deseydin.

Kocasi ahlaksiz teklifte bulunmus ayrica. Fantazi olsun diye evli cifti cagirip grup yapalim falan diyormuş. Mini etek giy eve şu adami cagir diyormuş.

İnsanlar ın hayatında herzaman şükredilecek şey vardır zaten. Yalnız, eşinin ailesi cidden katlanılacak gibi değil ama brnce cok yüz vermişin hem esine hem ailesine seninde hataların var. eşinde cok anormal cinsel anlamda hayal ettiği sapıklık başka bişey değil valla canım kendinede cocuklarınada dikkat et Allah yardımcın olsun

ilk mesajda şöyle yazmış "Kızım hafta içi bende, hafta sonu eşimde kalacaktı bir müddet böyle oldu, ama annemle babam bu durumu sorun etmeye başladılar"

Kendinize hic mi saygınız yok? Okudukça dehşete düştüm ve size cok kızdım. Hicbir bahane bu adamı çekmenize değmez. Gidin ananızın babanızın evinde oturun. Orda da laf yeseniz en azından ailem dersiniz.

Okuyana helal olsun, özetle beri gelsin.
Okudum. Aile apartmanında yaşıyorlar. Eşi anneci. K.v, K.peder herşeye karışıyor. K.p sürekli üstüne yürüyor dövmek için
Eşi araya giriyor. Annesinin evine gitmiş bir kez. 9 ay falan kızını görememiş. Sonra hafta içi almaya başlamış
Anladığım çocuktan kendi ailesi rahatsız olmuş. Çocuğu için barışmış. Sonra bir de oğlu olmuş. Çocukları için kalıyor. Burada içini dökmek istemiş.
Bir de eşi sapık. Başka adamları ayarla vs gibi sözleri var. Evli bir çifti davet et falan demiş. Hep başka erkekler hayal ediyorlar. Fantezileri böyle.

Konu sahini pinpon topu kısmı tuhaf. (Eşine fırlatmış eşi hastaneye gitmiş) Nasıl olabileceğini aklım almadı. Raketle çok sert bir vuruş mu yaptınız?
Boşanmayacaksınız...Ne diyeyim Allah YARDIMCINIZ olsun.

Son düzenleme:
Sonuna kadar okudum okurken kalbim sıkıştı yeminle Allah kolaylik versin sana keske zamaninda gittiginde tekrar geri donmeseydin oraya vee dondun madem 2. cocugu bari yapmasaydin..

Kusura bakma ama Allah yardımcın olsun demek bile gelmedi içimden. Ne saçma hayatlarınız var be

Sonuna kadar okudum kendimi tebrik ediyorum

5 yıl sonra da bunu anlatırsınız kv kp küsmüştüm sonra barıştık ama hâlâ aynılar diye

Ya bırak Allah aşkına özür filan dilemesinler ve sende konuşma gelmesinlerde ailenle görüşmenede karışamaz madem din iman biliyorsa dinimizde kadının kocası ister izin versin ister izin vermesin haftada bir gün de olsa görüşme hakkı var sen annenlere gider gelirsin onlarda gelmesin boşver alttan alma yüz verme senin huzurunu kaçıranlara..

Okumaya gerek yok baştan belli sonu . Kısaca kocam ve ailesi ağzıma ettiler ama ben 2 adet çocuk yaptım ve çocuklarım için katlanıyorum. Klasiktir değişmez. Bence özellikle kızınız için artık katlanmayın ! Onun imtihanı!! da sizinki gibi olmasın.

Ben boşanmış ailenin kızı olarak diyorum keşke anlaşamadığını anladığı an boşansaydıylar
Siz sanıyorsunuz ki coçuklarım için duruyorum
Durmayın bizim psikolıjimiz altüst oluyor daha kötü oluyoruz
Konuşmalar bağırışmalar sizi taklit ediyoruz
Sizin yaptıklarını normal sanıyoruz yapmayın
Coçuklarınıza yanlışı öğretmeyin
Anlıyorum sizin uzun yazmanın içinizi dökmüşsünüz ama olmaz
Olabilir anlaşamayabilirsiniz 2. Evliliğim diye ayrılamam diye kanun yok bunca eziyete arkanızda destekciniz yok diye çekmeyin siz kendinize yetersiniz kalkın ayağa sirkelenin

Sonuna kadar okudum. Karşılıklı yapılan çok fazla hata var. En büyük hata da sizin evlenirken işinizi bırakmaniz. Önceden kotu bir tecrübe yasamissiniz daha doğru kararlar vermenizi beklerdim. Eşiniz inatçı ama siz de bir o kadar inatcisiniz. Bir de aklıma takılan birşey hem aile sizden kapanmanizi istiyor eşiniz bol giyin dikkat et kıyafetlerine diyor hem de sizden mini etek giymenizi ve fantezilerini gerçekleştirmenizi istiyor. Burası bana gerçek dışı geldi

Paragraf paragraf hızlı okuma yaptım ama az çok derdin belli ve karşı tarafın zihniyetine yorumum yok..

Çünkü sana ne yaşatmışlarsa senin düşüncelerin yüzünden: 2.evliliğim çevrem bundan da ayrılırsam ne der ..

Çok acı bir düşünce o durum hepimizin başına gelebilir..Şimdi o kadar olumsuz şey yaşadın çevrenin sana ne katkısı oldu?

Yazık gerçekten hepinize yazık..Hele o iki çocuğuna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…