Eşimi sevmiyorum.

Atlaya atlaya okudum valla . Bunlar cahil kültür yoksunu bir aile bildigin yobaz takımı ve herşey bastan belliymis ablacım ya .çocuğu birakman bir facia zaten neyse o kısma bisey demiyorum . Sonra çocuklarınıda alıp niye boşamadın bu herifi yazık etmişsin kendine.

Bu kadar uzun bir metni okuyup yorumlamamızı beklediğinize inanamıyorum.
Okuyamadım üzgünüm.
Bu kadar biriktirene kadar harekete geçseydiniz keşke...

hemen amcası, bana dediki, gelin bizim dinimizde islam var, istersen başını kapat dedi. Bende aşkolsun amca ben dinsizmiyim dedim. Anlamadım lafın nereye gideceğini, sonra sonra kafama dank etti,ne demek istediği. A
neden başkalarını aramıza sokuyorsun derdim, yurtdışında karı kocalar varmış ülkemizde de varmış evli çiftler beraber olurmuş, banada teklif etti benim kız arkadaşım vardı, hep derdi ki ara gelsinler, hep bunu derdi, komşularımıza kadar geldi, yok mini etek giy, adamı evine çağır bir şeyleri bahane ederek, diye diye. Soğudum eşimden. İstemiyorum onu. Sonra düşündüm. Acaba dedim benim namusuma söz mü söyletmek istiyor da, çocukları elimden alıp beni kapı dışarı etmek için, bunlar geldi aklıma, yoksa bir adam karısına bunları niye teklif eder. Kayınpeder, 15 yıllık evliyim, 2 defa beni dövmek için evime geldi.

Bu nasıl aile boşanmak için ne bekliyosun o adamla ömür mu geçer

Okuyamadım yazanları da anlamıyorum. Okuyamadıysan yorum yapma çık yani. Ben hepsini okudum. Kv kp durumları belki birçok kişife olan şeydir ama durumunuzda çok vahim olan birley var ki eşinizin cinsel sapkınlığı. Swinger dı sanırım onun ima ettiği eşli durum. Ama bakın yakın atkadaşınıza bile bu gözle bakabiliyor bu adam. Ve ben size bir şey söyleyim aklınızın bir ucunda dursun. Kızınızı eşinizden uzak tutun. Yalnız kalmalarına çıplak görmesine vs izin vermeyin. Çünkü o sapkınlığın bir ötesi o nokta.

Ben hepsini okudum. Allah size binlerce kez sabır versin keşke bitirseniz bu evliliği. Çocuklarla elbet görüşürsünüz ama siz hastalık sahibi olursunuz böyle. O kayınbaba da tam bir şerefsizmiş o kimki size el kaldırıyor hayırdır yani

Keşke okusaydiniz da boyle yorum yapmazdınız. Detay dediginiz şey koskocaman bir yük suan kadının hayatında. Siz boyle şeyler yaşamamış olabilirsiniz ondan detay geliyor demekki size hanım efendi
detaylar detaylar...bu kadar detaylari dert etmeyi nasil basariyosunuz tabiki okuyamadim

Zaten kızım 13 yaşında, odasına izinsiz paldır kültür girme diyorum, uykudayken, olur ya, ergen.
Dinlemiyor, benim kızım istediğimi de yaparım anlayışında.

Zaten kızım 13 yaşında, odasına izinsiz paldır kültür girme diyorum, uykudayken, olur ya, ergen.
Dinlemiyor, benim kızım istediğimi de yaparım anlayışında.
Bence kesin olarak yasak koyun. Kızınızı da çaktırmadan bu konuda uyarın

Öncelikle söyleyim hepsini okumadım. Ama hamile kalmadan bile önce yaşananlardan ders çıkarmayıp çocuk yaptığınız için siz de hatalısınız. İlk çocuktan sonra yaşananlara rağmen ikincisini yaptığınız için siz de hatalısınız. Ve bu yaşadıklarınızı 'çocuklarım için' diyerek devam ettirdiğiniz için direkt siz suçlusunuz. Tamam ikinci evliliğinizmiş ama ikinci evliliğin daha mantıklı, daha üzerinde düşünülmüş olması gerekmiyor mu? İkinci evliliği aile apartmanında yapmak nedir...

Herşeyi geçtim annenize böyle hakaret eden insanları nasıl parçalamadan durabildiniz? Gerçekten nasıl bir daha yüzyüze bakabildiniz?

Konu her yerinden mantıksızlık dolu. Böyle ikinci evlilik yapacağınıza hiç yapmayın daha iyi.

Yanlış yerde bırakmışsın. İlerledikçe mini etek giyip komsunun kocasını ayart fantazi yapalım gelmiş konu.

Eşininiz ailesi üzerine asit döküp yok edilmelik tam olarak. İğrenç bir aile.
Sizin de ailenize yazıklar olsun.
Size bir şey diyemiyorum vuran vurmuş yeterince zaten.
Ama hiçbir şey için geç değil.

Böyle aile ortamında büyüyen bir erkeğin cinsel isteklerinin anormal olması da hiç şaşırtmadı ayrıca.

Pinpon topuyla kafa mi kirilir boyle fake gorulmedi yilin oykusu secmelerine katilabilirsin

Atlaya ziplaya okudum.
Yahu adam size grup teklif ediyor otesi var mi?
Pis herif, heryeri altindan olsa ne yazar, sapik.
Kayipeder ve kayinvalide de Allahlarindan bulsunlar ne diyim
Aay evet igrencligin daniskasiii saka olsa sakasi bile igrencc ne midesiz herifler var ya..

Allah yardımcınız olsun ne desek söylesek boş.. hayat işte, sizinki çok çok büyük bi imtihan.. nasıl insanlar bunlar ya neresinden tutsak aile boyu elinde kalır insanın bi normal insanca tarafları yok. Gerçekten Allah affetsin sizin kv kp ne zaman ölecek diye okudum konuyu, gerçi eşinizde de düzelmesi mümkün olmayan sapıklıklar mevcut onlar gitse ne olur.. bence ne olursa olsun siz yine de çocuklarınıza huzurlu bi aile ortamı sunmaya çalışın bakın ne güzel o kv kple küsmüşsünüz asla da barışmayın özür mözür bahane barışmayın, yine hayatınıza edecekler belli. Eşinize de sinirlenseniz de susun muhatap olmayın parasını kullanın bu kadar. Çocuklarınıza en güzel şeyleri alın yedirin gezmeye çıkarın kv kp ne derse desin siz şunu alışkanlık edindirin çocuklarla salep içmeye gitmek sinemaya gitmek gibi ufak aktiviteler. Sıkılıyolar durmuyolar diyin. Yani demek istediğim şu eşinizİn çamaşırı bulaşığını herkesinkiyle beraber yıkayın ama onu GÖRMEDEN yaşayın. Dönün arkanızı uyuyun akşam elinde telefon oynasın isterse 7 saat siz zaten onunla sohbet etmeyin. Açın dizi izleyin kitap okuyun çocukların ödevleriyle uğraşın onlarla oynayın falan. Kendinize onların yanında da olsa onlarsız bi hayat kurun. Şimdilik yani..
İlk fırsatta boşanacağınızı vs yazmışsınız zaten tekrarlamıyorum gerek yok, ben sadece eşinizde kavga dövüş sürekli kendinizi de çocuklarınızı da yıpratmayın adamı sessize alın kafanızda engelleyin tabiri caizse bunu anlatmaya çalıştım.

Allah çok çok yardımcınız olsun, onları da bildiği gibi yapsın neyse beddua etmeyeyim..

Hepsini okudum.
Yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki, aynı apartmanda olma bahane değil. Benim evim ayrı ama her dakikamı bilirler çünkü evde anasına öten papağan var. Zannetme yani evi ayırsam düzelir mi diye.
Ben erken uyandım da boşanma yoluna girdim. 2. Evliliğin diye kendine zindan etmişsin hayatı. Boşuna.
Boşanmayı düşünmüyorsun ya sonun ya kanser ya verem. Bu kadar baskı, sıkıntı başka yola çıkmaz.

Annenize telefon firlattigi yere kadar okudum. Hala ne isiniz var bu saygisiz adam ve ailesi ile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…