Eşimi sevmiyorum.

ben de açıkçası asla kendime böyle davranılmasına izin vermezdim ama vermek istediğimiz bu mesajı 15 yıldır aşağılanan bi kadını daha da aşağılayarak dalga geçerek veremeyiz arkadaşlar, bari biz en azından hemcinslerimizle yapıcı olalım
umarım bir an önce ekonomik özgürlüğünüze kavuşur ve ayrılırsınız hanımefendi
bu arada da kendinizi ezdirdikçe daha da ezmeye çalışırlar, insanoğlunun yapısı böyle, en azından arada diş gösterin hır çıkarın, bakın en sonunda tepki koyunca kayınbabadan kurtulmuşsunuz
Gerçekten gerek olduğuna inandınız mı?
Adam başka adamları baştan çıkarıp birlikte olmasını teklif ediyor ama evden dışarı çıkarken pantolon bile giydiriyor etek giymesini istiyor.
İki çoookkk uç durum aynı hikayede, mantıklı mı sizce?

Adam başka adamları baştan çıkarıp birlikte olmasını teklif ediyor ama evden dışarı çıkarken pantolon bile giydiriyor etek giymesini istiyor.
evet inandım çünkü toplumumuz ikiyüzlülük konusunda dünya markası, en beklemediğin insanlardan neler çıkıyor

Çookk uzun yazmışsınız eşinizin size başka adamları hayal ettirmesine, ve kayınpederinizin sizi 2 kere dövmek istemesine kadar okuyabildim tek birşey söyleye bilirim kim' ne düşünürse, düşünsün arkanıza bakmadan uzaklaşın kurtarın kendinizi bu psikoloji bozan aileden

hayır destekleyebiliriz ayrılması konusunda onu kastettim
En son mecburiyetten başka adamları hayal etmek zorunda kaldığını gördüm alintiliyan arkadaşlardan.
Ben buna yüzde 1 ihtimal veriyorum. O da 0,99 dan.
Ben çocukların o ortamda olmasına üzüldüm. Konu sahibi baştan sona hatalı zaten.

En son mecburiyetten başka adamları hayal etmek zorunda kaldığını gördüm alintiliyan arkadaşlardan.
Ben buna yüzde 1 ihtimal veriyorum. O da 0,99 dan.
Ben çocukların o ortamda olmasına üzüldüm. Konu sahibi baştan sona hatalı zaten.
bana inanması zor gelmiyor, en basiti kadın programları bile mazbut gözüken ama herkesten çok nane yiyen insanla dolu

Vardır kuzum bu tipler emin ol.
Translara giydirip sonra o translardan biriyle ilişkiye girip ağzından kacirani gördüm o yüzden kimseye inanmam.
İnsan en çok onda olmayani onemsermis.
En çok olmadığı şeyi varmış gibi yaparmış.
Kim bir konuda aşırı ısrarcı ise büyük ihtimal onda o eksiktir.
Beynim nasil arkaladiysa konuyu sen böyle yazinca hatırladım.

Allah gercekten cocukları korusun ama bu adamla evli kalmanın bahanesi de asla cocuklar olamaz, olmamalı
Yazıdaki hıcbısey normal degıl. Adam, adamın aılesı, adamın sapkınlıgı, kadının herseye tamam dıyısı..
yaaaa :KK70: :KK70: :KK70:profıl resmın

Zorladım kendimi okudum, size gerçekten çok üzüldüm. Ama en çok çocuklarınıza üzüldüm.

Okuyamayan arkadaşlar için bana göre önemli kilit kısımları özet geçeyim .

İlk evliliği eşinin ailesine olan bağımlılığı yüzünden bitmiş, 2.kez evlenmiş. Ama adam yine ailesinin lafından çıkamayan biri. Esini hep ezmiş.

Konu sahibinin kayınvalidesi ve kayınpederi sürekli ilgi alaka hizmet bekleyen, ota b.ka trip atıp kavga çıkaran ve kocasını dolduruşa getirip kadının üstüne salan tipler.

En ama en kötüsü de konu sahibi bir kez evi terk etmiş, ama bebeğini o zamanlar eltisine bırakmış . Ben sizden alacağım diyerek. Bu kısım bana çok saçma geldi, kocanız sizin gözünüzü korkutsa da hazır kaçabiliyorken çocuğunuzu da alıp gitseydiniz, nasıl bırakabildiniz. Aile apartmanında oturuyorlar, kv ve kp ile eltisi hepsi aynı binada.

Olay bundan sonra hepten berbatlaşıyor, konu sahibini eşi bir şekilde ikna edip çoğu kadının bahanesi olan çocuklarım için döndüm diyerek evine geri dönüyor. Ana eşiniz söz vermemiş size ailesini sizden uzak tutacağına dair. Aynı tas aynı hamam devam her rezilliklerine.

Bana göre hepsine eyvallah deseniz de tamam denilemeyecek şey eşi cinsellikte başkalarını da çağıralım falan gibisinden hatta daha da ileri giderek farklı adamlarla karısının ilişki yasamasını yada hayal etmesini istiyor. Konu sahibi acaba çocukları benden almak için mi bu kadar iğrençleşti kocam diye pollyannacıdab hallice düşüncelere girip beni şoke ediyor. Adam hem adi hem psikopat, sırf bunun için boşanman lazım.

Boşandırma timi iş başında diyenler gelsin de görsün şimdi ne diyelim biz konuya? Boşan kendine özgürlük ver, kendini düşünmüyorsan çocuklarına acı. Sen farkında değilsin ama onlar bütün bu aile sorunlarının içinde büyüyorlar ve ilerde hep gardını almış olacaklar insanlara karşı. Sizin psikolojiniz zaten yerlerde , bu kadar uzun yazan bir insan nasıl bunalmış ki her detaya kadar hatırlıyor.

Esinizin yıllar önce canınız çektiği için almadığı mısırı bile hatırlıyorsunuz , insan çektiğini unutmuyor çünkü.

Sizi başka adamlarla hayal eden bir adam için kalan ömrünüzü böyle geçirmeye değer mi? Kendi rezil ailesiyle kesinlikle görüşme zaten. Bu iğrenç cinsellik mevzusu olmasa derdim ört kapını ailesiyle görüşme, ne yaparlarsa da barışma hazır kurtulmuşsun. İnsanlar değişmez çünkü, yalandan değişmiş gibi yaparlar sonra yine aynıya dönerler. Ama adam seni tutmuyor, ailesini önde tutuyor hala. İlk evliliğini ailesi yüzünden bitirmişken 2.kez nasıl dikkat etmeden aynı tarz adam buldun?

İlla boşanmam diyorsan eşine bak gerisini boşver. Görüşme duyma ailesini. Eşin görüşmek için zorlarsa da çek restini , boşan.

Anlattığın kadar değil ama annemi getirdin aklıma. Genç yaşta evlenmiş, alttan almış kv sini görümceleri falan . Şimdi de onların eskiden yaşattıklarını unutmamış olduğunu görüyorum. Babanemler falan zorladıkça zorlamışlar, allahtan babam ailesine aşırı düşkün bir insan değil . Olayları fark ettikçe annemi ezdirmemiş ama babam olaylara el atana kadar annemin yaşadıkları da kendine yetmiş. Şimdi baba tarafımı sevsem de tam ısınamıyorum annemin yaşadıkları yüzünden, az iyi olsam vicdanen rahatsız oluyorum. Bunu da kimse anlamıyor, anneme bile pek demedim. Çünkü ben çoğu seyi hatırlıyorum, annemi üzdüklerini, her şeyine karıştıklarını. Benim babam gerçekten iyidir, annemle büyük aşamayacakları bir sorunları da olmamış o yüzden diyorum keşke erkenden hepsinden uzak dursaydınız diye. Çünkü annem yıllarca onların yüzünden çok yıprandı,ne gerek vardı diyorum. Bazen de anneme kızıyorum, e be kadın diyorum ne sabır varmış sende. Bir cinnet geçirip hepsine gününü göstersene ailene duyursana diye. Ama annem hala ayıp olur diye görüşür tek kötü laf etmez , saygılıdır. Babam için muhtemelen kendince onlara sorun çıkartmıyor, onlar da gerçi artık sudan çıkmış ak kaşık gibiler . Ama ben bile yıllarca bu konulardan bıkıp anneme bana bunları anlatma derdim. Şimdi büyüyünce anladım ki neler çekmiş kadın . Millet kocasından çeker bu kaynana görümceden. Sonra yine anneme kızıyorum ben niye bu kadar biliyorum detay diye. Sonra ne yapsın bunu düşünecek kadar bile yaşı yoktu ki diyorum. Kendi içinde kısır döngüye giriyor her şey. Yani anlayacağın olan çocuklara oluyor her zaman. O yüzden kendini değil onları düşün.

Benim durumumda babamdan yana şanslıydık, ama sizin gibi bir durum olsaydı eğer durumlar ve bana gelip gelecekte anlatsaydı annem derdim ki böyle bir babayı niye başımızda tuttun? Gercekten sizin kızınız da ilerde diyecek emin olun, çünkü tahammülsüz yorgun bezgin bir anneye sahip olacaklar. Kim için? Ne için? Değer mi? Asla. Boşanın kurtulun , çocuklarınıza da sağlıklı bir ortam sağlayın.

Son düzenleme:
Daha ilk çocuğun varken boşanma aşamasına gelmisken geri donmemeliydin bir işe girip calsisaydin çocuğu da alırdın haftasonu fln da vermezdin hatayı orda yaomissin kaynana kayınpedere bişey demiyorum ztn ne olduklarını bile bile yaşamaya dvm etmişsin bide burda saatlerce yazıp kafamızı utuledin, bu ne ya gece gece içim şişti. İnsan bı özet yapar. Olaylar birbirini tekrar ediyo işte. Boşanmayı da düşünmüyosn o zaman niye konu actin ki

S synbak ben okudum sonuna kadar..
çok üzüldüm inan, içindeki acıyı kelimelerine yedirmişsin resmen.
sen her şeyin farkında, kararını vermişsin. boşanamamanı anlıyorum, olanlar zaten olmuş dönmemen gerekirdi . o yüzden diyecek tek lafım o pislik insanlara daha da beter davranmaya devam etmen, asla barışmaman. Artık kaybedecek bir şeyin yok sonuna kadar devam et.
orman kanunları he, senin gibi bi ayıdan da bu beklenir zaten.

Diz kapağın görünürse günah ama swinger fanteziler kurmak değil. Allahtan dinleri islammış, bir de olmasa ne olurmuş acaba? Size de aferin, konu komşu yine mi olmadı demesin diye boşanmadığınız çok iyi olmuş, siz bu dertleri çekerken, konu komşu çok umursuyordur sizi. Eşinizin ailesi terbiyesiz, eşiniz zaten ahlaksızın, karaktersizin önde gideni, kendi ailenizde de zerre kadar merhamet yok. Allah akıl vermiş fikir vermiş, en azından ikinci evliliğinde biraz temkinli olur insan.

Daha ilk çocuğun varken boşanma aşamasına gelmisken geri donmemeliydin bir işe girip calsisaydin çocuğu da alırdın haftasonu fln da vermezdin hatayı orda yaomissin kaynana kayınpedere bişey demiyorum ztn ne olduklarını bile bile yaşamaya dvm etmişsin bide burda saatlerce yazıp kafamızı utuledin, bu ne ya gece gece içim şişti. İnsan bı özet yapar. Olaylar birbirini tekrar ediyo işte. Boşanmayı da düşünmüyosn o zaman niye konu actin ki
bıçak mı dayıyorlar konuyu okuyun diye?
kadın sizden akıl mı istiyor? gelmiş içini dökmüş takındığınız tavıra konuştuğunuz üsluba bakın.. ne kadar merhametsizsiniz.

Herşey ok de bu başka adam ayart grup yapalım muhabbeti nedir ya bu zihniyetten herşey beklenir. Nasıl tahammül ediyorsunuz buna

boşanmayı düşünmüyorum diye nerde demiş ki, emekli maaşımı bekliyorum geldiği gibi boşanıcam demiş

X