hayır destekleyebiliriz ayrılması konusunda onu kastettimBacım neresine yapıcı yorum yapalım. Pollyanna da değiliz hani. Polly ye bile inme inerdi konuyu okusa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır destekleyebiliriz ayrılması konusunda onu kastettimBacım neresine yapıcı yorum yapalım. Pollyanna da değiliz hani. Polly ye bile inme inerdi konuyu okusa
Gerçekten gerek olduğuna inandınız mı?ben de açıkçası asla kendime böyle davranılmasına izin vermezdim ama vermek istediğimiz bu mesajı 15 yıldır aşağılanan bi kadını daha da aşağılayarak dalga geçerek veremeyiz arkadaşlar, bari biz en azından hemcinslerimizle yapıcı olalım
umarım bir an önce ekonomik özgürlüğünüze kavuşur ve ayrılırsınız hanımefendi
bu arada da kendinizi ezdirdikçe daha da ezmeye çalışırlar, insanoğlunun yapısı böyle, en azından arada diş gösterin hır çıkarın, bakın en sonunda tepki koyunca kayınbabadan kurtulmuşsunuz
evet inandım çünkü toplumumuz ikiyüzlülük konusunda dünya markası, en beklemediğin insanlardan neler çıkıyorGerçekten gerek olduğuna inandınız mı?
Adam başka adamları baştan çıkarıp birlikte olmasını teklif ediyor ama evden dışarı çıkarken pantolon bile giydiriyor etek giymesini istiyor.
İki çoookkk uç durum aynı hikayede, mantıklı mı sizce?
En son mecburiyetten başka adamları hayal etmek zorunda kaldığını gördüm alintiliyan arkadaşlardan.hayır destekleyebiliriz ayrılması konusunda onu kastettim
bana inanması zor gelmiyor, en basiti kadın programları bile mazbut gözüken ama herkesten çok nane yiyen insanla doluEn son mecburiyetten başka adamları hayal etmek zorunda kaldığını gördüm alintiliyan arkadaşlardan.
Ben buna yüzde 1 ihtimal veriyorum. O da 0,99 dan.
Ben çocukların o ortamda olmasına üzüldüm. Konu sahibi baştan sona hatalı zaten.
Vardır kuzum bu tipler emin ol.Gerçekten gerek olduğuna inandınız mı?
Adam başka adamları baştan çıkarıp birlikte olmasını teklif ediyor ama evden dışarı çıkarken pantolon bile giydiriyor etek giymesini istiyor.
İki çoookkk uç durum aynı hikayede, mantıklı mı sizce?
Konuya inancimdan değil kadınin boşanmasına inancimdan bahsettim. Son msjimda zaten bu tiplerin olduğuna bende inanıyorum dedim.bana inanması zor gelmiyor, en basiti kadın programları bile mazbut gözüken ama herkesten çok nane yiyen insanla dolu
yaaaa profıl resmınAllah gercekten cocukları korusun ama bu adamla evli kalmanın bahanesi de asla cocuklar olamaz, olmamalı
Yazıdaki hıcbısey normal degıl. Adam, adamın aılesı, adamın sapkınlıgı, kadının herseye tamam dıyısı..
ya o konuda kadın gerekeni yapmış ilk etapta, ama işte destek olmayınca devamını getirememiş belli kiKonuya inancimdan değil kadınin boşanmasına inancimdan bahsettim. Son msjimda zaten bu tiplerin olduğuna bende inanıyorum dedim.
Çocuk konusuna girdiginde kızıyorlar o yüzden girmeyeceğim. Siz bence düşününce bulursunuz. Kurtulmaya niyeti var mi yok muya o konuda kadın gerekeni yapmış ilk etapta, ama işte destek olmayınca devamını getirememiş belli ki
bıçak mı dayıyorlar konuyu okuyun diye?Daha ilk çocuğun varken boşanma aşamasına gelmisken geri donmemeliydin bir işe girip calsisaydin çocuğu da alırdın haftasonu fln da vermezdin hatayı orda yaomissin kaynana kayınpedere bişey demiyorum ztn ne olduklarını bile bile yaşamaya dvm etmişsin bide burda saatlerce yazıp kafamızı utuledin, bu ne ya gece gece içim şişti. İnsan bı özet yapar. Olaylar birbirini tekrar ediyo işte. Boşanmayı da düşünmüyosn o zaman niye konu actin ki
boşanmayı düşünmüyorum diye nerde demiş ki, emekli maaşımı bekliyorum geldiği gibi boşanıcam demişDaha ilk çocuğun varken boşanma aşamasına gelmisken geri donmemeliydin bir işe girip calsisaydin çocuğu da alırdın haftasonu fln da vermezdin hatayı orda yaomissin kaynana kayınpedere bişey demiyorum ztn ne olduklarını bile bile yaşamaya dvm etmişsin bide burda saatlerce yazıp kafamızı utuledin, bu ne ya gece gece içim şişti. İnsan bı özet yapar. Olaylar birbirini tekrar ediyo işte. Boşanmayı da düşünmüyosn o zaman niye konu actin ki