Eşimi sevmiyorum.

Teşekkür ederim. Zaten sizinde yazdığınız gibi evde muhatap olmuyorum. Çocuklar yüzünden konuşmak zorunda kalıyorum veya para yüzünden.
Ben çok beddua ediyorum, ben ne yaptım size diye, insan diye evlendim.

Okudum..sondaki detayları hızlıca geçtim..yalnız eşinizin fantazi konusu gerçekten okadar aşağılık ki..o durum hepsinden büyük geldi.orada bitmeliydi bence.namussuz alçak adam!

Ben hepsini okudum. Adam sizi başka adamlarla hayal ediyor ama kapanmanızı da istiyor.... Hayret yani. Allah belasını versin o kocanın da yobaz ailesinin de

Evet ben hepsini okudum, her konudan alıp birleştirmiş , gerçek olamayacak kadar saçma
Gerçek olması için nasil yazmam gerekiyordu?
Evet yaşadım, ve hala onlarla yaşıyorum.
Tabi etrafim sizin gibi anlayışsızlarla dolu ki, ben bu durumu normal gördüm hep, çünkü herkes normaldir gorusundeler. Ama insan nefes alamayacak hale geliyor, hiç yasadiniz mi?
Buraya yazdım iyi ki de yazmışım, bana kızan yazılar var, eleştiren yazılar var, hepsine teşekkür ediyorum. Biraz olsun ne yapmam gerektigi konusunda fikrim oluyor.

Yaşadıklarınız o kadar uç ki, insan gerçek değildir diye düşünüyor. Bir de eşinizin sapkınlığını ufak detay gibi diğer detaylar arasında vermişsiniz, o bambaşka bir boyut zaten. Hani derler ya konu nereden tutsak elde kalıyor, öyle tıpkı. Ne denir inşallah tez vakitte kurtulursunuz bunlrdan.

Daha yazamadiklarim var, bana bunlar normallestirildi, hani bu kadar tepki almak içinde yazmadım, yazıyım dedim belki okunur belki okunmaz. Yani alışmışım bu duruma, maalesef ki.

Insan esinin igrenc sapkinligini normal gorur mu ? Tabi bunlar bir hikayeden ibaretse gorur.

Yani ben de 2.cocuktan sonra okuyamadim.
2.evlilikler benim bildigim kadar daha tecrube olur ama siz de gram olmamis.
Ne istediginizi anlamadim
Aile degil zaten terminatorler de..
Esin de ayri vaka
Canim hizmetini yap ,birlikte oturmaya devam.
Burayi niye mesgul ettin anlamayamadim

Konunun uzunluğuna bakmadan başladım okumaya diye şimdi biter şimdi biter diye diye tamamladım
Adamın ve ailesinin ne biçim olduğu ortada . Ilkten giderken çocuğu alıp annenize gidip boşanacaktınız olup bitecekti . Yok çocuğu bırakmışsın yok sonra barışmışsın yine aynı teraneyi yaşamışsın yaşıyorsun.
Ben öyle boşan diyen bir insan değilim ama senin yapacağın tek şey kurtuluş istiyorsan boşan cocuklari almak icin mucade et . Bu adamla yaşamaktan iyidir. Dayanmak olarak görüyorsan bosanmamayi onlar gibi onlarla yaşamaya alışsan iyi olur . Zitlasmak daha da azap olur .

Bu sapik adamla , o masum çocukları bir dk bile aynı ortamda bulundurmamaniz gerekirdi (adamın sapkın düşüncelerini duyduktan sonra) .Böyle sorumsuz annelerin gerçek olduğuna inanmak istemediğimiz için konu gerçek değil diyoruz. Buradaki insanlara kizacaginiza kendinize kızın. Akın size fikir !

Ben aşağılanmak için yazmadım buraya bunlari, paylaşma istedim ne var ki bunda.
Burada genelde insanlar sorunlarını paylaşıyor.

Destan mübarek. Okudugum yerlere gore yorum yapayım sizi baska erkeklerle hayal eden,erkeklerin dikatini cek diye tesfik eden grup yapmaya zorlayan birinden neden ikinci cocuk yaptiniz? Esiniz ve esinizin ailesi neler yapmis size ama siz elalem neder diye bosanmak yerine susmussunuz. Yani bariz goz gore gore siz kendinizi atmissiniz ateşe bu satten sonrada kurtulamazsiniz sizde o cesaret yok. Kocan namusunu lekeliyo baska adamlari hayatina sok diyo sen ondan cocuk yapıyorsun. Çocuklarına uzuldum inanki..

Ben aşağılanmak için yazmadım buraya bunlari, paylaşma istedim ne var ki bunda.
Burada genelde insanlar sorunlarını paylaşıyor.
derdini anlatip cozum yollari bulmaya calisiyorlar zannettim.
yillarca bosuna kalmisim kk da ..
Asagilanma ne ayip sozcuk oyle seyler dusunmeyin
Ben kim olabilirim ki sizi o degersiz kelimeye surukleyeyim.
Dusunmemeye calis ..dusunmeeeee..
Simdi nefes aliyoruz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Dunya guzel
Herkes kendi istedigi hayati yasar.ya da yasamaya calisir.

Derdine ortak olamadigim icin cok uzgunum

Burada yazmam h
Asıl siz kusura bakmayın. Ben bu yazıyı hukuk bölümünde paylaştım belki oradan bir fikir alırım.
Teşekkür ederim.

Ben okudum hepsini. Cocugu birakip niye gittin onu anlamadim evde kimse yoksa. Ne bileyim. Cocugumdan ayrilacagima ölürüm daha iyi.

Keşke okusaydiniz da boyle yorum yapmazdınız. Detay dediginiz şey koskocaman bir yük suan kadının hayatında. Siz boyle şeyler yaşamamış olabilirsiniz ondan detay geliyor demekki size hanım efendi
İkk iki paragrafini okudum.Bebegin banyo suyuna kadar detay vardı.Ayrica 32 yaşindayim yazsam biçok şey yazabilirim.İstersem herseyi kendime yük yapabilirim.Detayları geçip esas sorunu yazsaydı konunsahibi bence daha verimli olurdu

Onu bunu bilmem de anneme bağıracak kocanın ağzını burnunu kırar doğduğuna pişman ederdim. Hele kayınvalide hayatta kalır mıydı bilemiyorum. Siz bir de senelerce dvli kalıp 2 çocuk yapmışsınız. Yazık cidden böyle evlat kimseye vermesin allah. Kusura bakmayın.

Bütün bunların nedeni bizim toplumdaki "ikinci evlilik" fobisi. Onlar seni hicbir zaman istememiş ağzınla kuş tutsan da istemeyecek çünkü 2.evliliğin olmasını kafaya takmışlar. Sen de asla arkanı dönüp gidemeyeceksin çünkü sen de 2.evliliğin olduğundan elalemin seni canından bezdirecegini biliyorsun. Isin çok zor. Normalde bi kadının asla kabullenmeyecegi şeyleri sineye çekmişsin. Malesef boşanan kadın ya hiç evlenmeyecek yada kili kırk yaracak. Sen muhafazakar aileye giderek hayatının golünü yemissin. Sonra da kendini ezdirmekten kişiliğini mahvetmişsin. Kocanın sapikligini saymıyorum bile yanlış başlayan hicbir iş doğru sürmez. Bu hepimize ders olmalı aslında çok büyük ibretlik bir hikaye. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…