Eşimi sevmiyorum.

Ya afedersiniz de babasi anasi amcasi size kapanmanizi soylerken esiniz sizi baska adamlarin altinda hayal ediyor. Muazzam dindarlik. Ogullarini harika yetistirmisler ya aynen amca dininizde Islam varmis aynen.

Ya kusura bakmayin ama neresinden tutsaniz elinizde kalacak bir ailenin icinde yillari devirmissiniz. Iki tane de evlat verip buyutmussunuz de. O kadar cekmisliginize ragmen sizin kendi anneniz babaniz bile sizi geri gondermis, ki annenizi kovmaktan beter ettikleri halde. Ne diyebilirim ki.

Hepsini okudum. Kendinizden çok taviz vermişsiniz çok… En başta vermeseydiniz olay buralara gelir miydi bilmiyorum ama bu eşle çok zor. En başta yeni evli bir çiftin evinde yemek yiyememesi ne demek? Yani buna hayır diyemediniz mi gizli gizli yemek yapmak yerine? Bazı şeylerde tavrınızı net göstermişsiniz ama eş desteği olmayınca bu kadar olmuş anladığım kadarıyla. Bebeğinizi vermemek eltiye baktırmak vs asla kabul edilebilir şeyler değil. Burada da bir şeyler kırılmalıymış ama kırılmamış. Sanırım sizde peygamber sabrı varmış. Benim asla tahammül edemeyeceğim şeyleri yaşamışsınız. Umarım her şey istediğiniz gibi olur çocuklarınız büyüyünce.

Çok üzgünüm ama benim okumaya bile sabrım yetmedi, siz neler yaşıyorsunuz böyle?
Bunlar gerçek mi?
Çok özür dilerim ama A'dan z'yr her şey saçma sapan. Kacib kurtulun, birkaç yıl tedavi alın.

Okuyan var mı diye bakmaya geldim

Yarında bıraktım okuyamadım elalem ne deri boşverin boşanın!

hepsini okudum konu sahibi umarım kenara para biriktirip eninde sonunda boşar bu adamı. nolur 3. çocuğu yapmayın. gizli gizli ilaç alın gerekirse.

İnanın hepsini okumadım Allah aşkına çalışıyorsunuz para kazanıyorsunuz iki çocuğunuz var eşini boşa nafakasını verecek bir zahmet çekilir mi bunlarya içim karardı hayatıma şükrettim canım kocam diyip eşime sarilmak istedim eşiniz daha karakterini tamamlamamış bir ayı olabilir seven bir erkek nasıl kendi namusunu başka erkeklerle düşünür aklım almiyor ya eşim bana biri çarpsa kıyametler kopuyor adamı dövecek nerdeyse ama sizinki arkadaşını çağır kocası gelsin bu ne pislik bir sapkinliktir böyle bir insanla nasıl birlikte oluyorsun o dakka bosarim ben o kocayı aç köpek derim ahlaksız derim yani bence yapılan psikolojik şiddeti kanıtla ve tazminatını al nafakani al ev aç kendine paşa paşa yasa yaa bu nedir arkadaş böyle ömür mh geçer Allah yardımciniz olsun bence bu durumu çekmeyn derim

15 yıl dile kolay. Yinede tebrik ettim. Peygamber sabrı mıdır nedir?

Psikiyatriye gittiğim de doktorun ilk sorusu evlimisiniz ikincisi aile apartmanındamı oturuyorsunuz olmuştu cevabım bukadar.

Sonuna kadar okudum . İçim daraldı . Yazıyı okurken ben şöyle bi 15 20 kere boşadım o kocayı . Neyine kaylanıyorsunuz ? Ben hayatta katlanmam. 1 kez boşandım evlendim tekrar . Yine üzülürsem yine boşanırım . Bu kezde boşanırsam diye bir şey yok. Mutsuzsan boşanıcan. Çocuklarını da alırsın miss gibi . Neyini vermiyormuş al Çocuklarını git annene hemen bi dava aç ve koruma kararı aldır baro avukatından . Sonrasına Allah kerim . Ya zaten sen yine iyi dayanmışsın neden dayandıysan artık . Hele o hayal ettirmeler fantezi adı altında ki sapkınlıkta ben kocanı öldürdüm bilgine. Ben cinnet geçirip öldürürdüm o adamı açık net . Bir kez başarmışsın boşanmayı bu kezde başarabilirsin . Öldürürüm seni de . Ya sen ya ben ölürüz birimiz de . Bu kaos ortamında Çocuklarının psikolojisini düşünemiyorum bile ....

Kusura bakmayin bende sonuna kadar okuyamadim .sizin şansiniz yokmuş ilk evliliginiz yürümemiş 2 de öyle sorunlu işiniz inan cok zor bir durum

Ne kadar kötü bi insansınız ne kadar kötü şeyler yazamıs buraya içini dökmeye gelmiş siz elestiriyosunuz bide dalga geçiyosunuz tamam boşansa daha iyi ama bu şekilde hitamlarız mide bulandırıcı ve iğrenc sizin gibiler yüzünden buraya derdimi yazmaya korkuyorum gerçekten insan derdini yazıyo buraha destek değil köstek oluyosunuz daha çok pskolojisini bozuyosunuz bi siz değil bir çoğu öyle umarım o dalga gecen kisilerde görürde kendine gelir biraz lütfen kırmadan yazın ne yazcaksanız

Daha fazla okuyamadım,kalbim sıkıştı annenine doğru telefon attığı yerde pes artık dedim,ve sonunu bilmiyorum ama colugunu çocuğunu kimseye bırakmadan kaça biliyorsan kaç ordan,eşinin de kalıbına tüküreyim en terbiyeli hali bu ,aslında ilk olaylardan atacaktım tekmeyi bir de böyle ilişkilere hamile kaliyosunuz cildirmamak elde degilllll,hani korunma yöntemleri falan var insan bir bakar neredeyim nasıl olacak diye.cocugunuzu kimselere bırakmayın,kimsenin günahını çocuklara çektirmeyin ve bence çocuğunuzla ya da çocuklarınızla gidin kaçın sığının bir yere tehlikeli tipler anlaşıldığı kadar

Konu üç senelik.

Daha evlenmeden sizin evlenince isyerinden alacaginiz tazminati yegenlerine oda yapmak icin almak isteyen adamla evlenirseniz basiniza gelmesi müstahak olan seyleri yasamissiniz. Size zerre uzulmedim ben ya. O 2 yavruya olan olmus yazik. Bu kadar pasif kadinlara asla uzulmuyorum ben

Sonuna kadar okudum, gözümde canlandırdım vs... Swinger fantezisi bile mahkemede çocukları sizin alabilmeniz için bir sebep. Çocuğunuzu çaresize(!) bırakıp gittiğinizi söylediğiniz o satırda okumayı bırakacaktım aslında. Bir anne ne olursa olsun çocuğunu bırakıp gitmenin adını "çaresizlik" koyamaz. Her neyse, Allah yardımcınız olsun diyorum ama bir yandan da bilmek gerek ki, Allah ilk tedbiri kendimizin almasını öğütler. Senin çaba göstermediğin yaşam için ondan yaşama hakkı dilemek tembellik değil midir ? Çocuklarım için mecburum, sözüne şiddetle karşıyım. Çocuklarınız için mecbur olduğunuz tek şey onlara travmasız, mutlu birer insan olma yolu açmaktır ve bu, sevgisiz, mutsuz ve huzursuz bir ortamda büyüterek yapılamaz. Bir an önce kimseye gittiğinizi söylemenize gerek duymadan, çocuklarınızı alıp devlete sığının (ailenize değil). Ve her ne olursa olsun sizi dövmekle, öldürmekle, size göre gelişigüzel gelse bile tehdit eden o insanların hiçbir vaadine aldanıp bir kez olsun kahve içmek için bile buluşmayın, mahkemeye aynı gün gitmeyin. Devletten her türlü yardımı isteyin, cimerde aile ve sosyal politikalar bakanlığına mesaj yazarak durumunuzu anlatın. Ve lütfen bunca insanın verdiği bu tavsiyeleri görmezden gelerek çocuklarınıza annelerine en çok ihtiyaç duyacakları yaşta öksüzlüğü tattırmak için, "sabır" adı altında daha fazla erken ölmek ve dengesiz ruhlu çocuklar yetiştirmek için uğraşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…