Eşimi sevmiyorum.

Hepsini okumadım okumak mümkün değil zaten.
Ancak bu 2.evlilginizmis.
Bile bile doğulu biriyle ailesine düşkün biriyle evlenmişsiniz ailesiyle yaşamayı kabul etmişsiniz.
Yani bunu hiç evlenmemiş 18 yaşında biri yapsa tamam deriz .
Ama siz bile bile lades demişsiniz.
4.ayda hamile kalmışsınız bı baksaydiniz bu evlilik yürüyor mu diye ?
Şikayet ettiniz sürekli de sonra tutmuş 2.cocugu yapmışsınız.
Ayrıca çalışan eli ekmek tutan kadinsiniz aile evine gitmek neden?
İyi kötü kendi evinizi kurabilirdiniz.
Aileniz zaten aile değil size güya destek olmuşlar ama aslinda olmamışlar.
Kendi hayatınız için bir şey yapmamsissiniz.
Lütfen ilerde çocuklarınız büyüyünce onları kendinize dert ortağı yapmayın.Bem çocuklarım için dayandım onlar için boşanmadim falan demeyin.
Cesaret edemedim, el alem ne der diye düşündüm o yüzden bosanmadim deyin.

2. Çocuktan sonrasını okumadım. Bide sonda yazılan çocuklarım için katlanıyorumu okudum. Bu kadar toksik ilişkiye 2. Bi çocuk daha doğuruyorsan bişey yazmaya gerek yok zaten. Kendi prangalarını kendin takmışsın ne diyelim yani

Bu kadar uzun yazmayın bence ya kısa kesin ya da birkaç konu şeklinde açın 3. Paragraftan sonra konuyu okumayı bıraktım. Otobiyografi gibi olmuş

Konu sahibi en son 2 yıl önce girmiş. Bu konu muhtelif zamanlarda hortlayıp dururken konu sahibi de yapacak daha iyi bir şeyi olmadığı için bu koca ve psikopat ailesine katlanmaya devam ediyordur.

Sonuna kadar okuyamadım aşağı yukarı tahmin edebiliyorum. Benim takıldığım nokta 2. evliliğiniz ve hic mi ailesini tanımadınız yada hiç mi eşinizin huyunu suyunu gormediniz de hemen mi evlendiniz. Zaten aile apartmanı sorunlar olma olasılığı yüksek hataların çoğu bastan yapılmış.
Herkesin hayatta bir sınavı var kimse sorunsuz degil . Yolunu kendin çizeceksin ya da boyun eğmeye devam edeceksin. Bilmiyorum insanin mutsuz olduğu yerde yaşamak zorunda olması cok kotu. Allah yardımcın olsun

Esiniz cok tuhaf ya sizde ayri bir tuhafsiniz. Esiniz sizin baska erkekleri olmasini hayal ediyor he istiyor hatta arkadasinizla grup yapmak istiyor siz halen yok kayinvalide kayinpederim soyle boyle diyorsunuz

Ise gireceksin ayaklarinin uzerinde duracaksin.sen onlara bagimli oldukca tepene binerler.calis ve goster gucunu.

Bacım sen çılgın mısın adam seni eş değiştimeli hayallere ortak etmiş sen hala kayınvalide kayınpeder kızdı beni istemedi ev temizledim hasta baktım yazın 50 saat yol gittim derdindesin. Bide 2 çocuk yapmışsınız o konuya hiç giremiyorum bile

Anam bu ne ya içim şişti sanki destan yazmış bütün sayfaları okumadım konu yordu beni...

İlk çocuğu bırakıp gitmesine geri dönmesine çok kızdım

Sonuna kadar okudum ve o fantazi kısmında şok oldum resmen iğrenç bişey işlerine gelince Müslümanlar size boyle birseyj ciddi ciddi teklif ediyorsa kesinlikle uzak durun bu insandan belkide dediginiz gibi baskasiyla birlikte olmanizi saglayip dava acip sizi aldatti gosterecek midem bulandı resmen pislik insan aileside kendi gibi cok uzuldum keske bir iş bulsaniz ve cocuklarinizla birlikte kendinize bir hayat kursaniz kresler var olmadi guvendiginiz birini bakici olarak tutabilirsiniz boyle bir insanla ömür gecmez

İlk eşiniz ailesine düşkündü sizde bundan rahatsızsınız madem neden ikinci eşi hemde aile apartmanında yaşadığını bile bile kabul ettiniz . Ayrıca çocuklarınızla ilgilenin Allah rızası için. O evde büyüyen çocukların pisikolojisini düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…