Eşimi sevmiyorum.

Yani evet.
Dışarıya kendini farklı gösterip evde bambaşka olanlar var ama bu da aşırı değil mi?
Şaşırdım doğrusu kuzum :/

2 kız evladım var ilerde benim başım ağrıyor diye komşuların yanına çıkmadım diye havlayan dünürün ağzını yırtar sonra cinnet geçirdim diye kumandayı bana fırlatan damat olacak şerefsize o öyle olmaz böyle olur diye kumandayı münasip bir yerine monte eder hediye paketi yapıp geldikleri çöplüğe gönderirdim.

Siz ne biçim evlatsınız be elin oğlu annenize neler etmiş de susup oturmussunuz tüh size bi de kader e suç atmayın ya 15 sene ne kaderi pes yahu pes o ev de 2 çocuğu nasıl dünyaya getirdiniz siz?

Bu eş paylaşma fantazi felan değil düpedüz sapıklık.

Kayınvalidesine hakaret edip bağıran koca, gelinini öldürürüm seni diyerek dövmeye çalışan bir kayınpeder, hasta ama bir türlü ölmek bilmeyen fişfikçi bir kaynana ve tüm bunlar olur iken büyüyen 2 çocuk. Birşey diyemiyorum. Sadece çok sinirlendim ve üzüldüm hangi çağda yaşıyoruz. Bu ortamda büyüyen çocuklar ne kadar mutlu olabilir onlar mutlu olsun diye boşanamam diyorsunuz. Ben burdan kimseye boşanın diyen biri değildim ama size diyorum ikinci evlilik diye neden boşanmak istemiyorsunuz. Yarın öbür gün sizi öldürseler dövseler evlatlarınızın önünde. Onlar nasıl dayanır bu duruma. Ayrıca eşinizin farklı fantezileride beni rahatsız etti. Sizin istememenize rağmen nasıl başka adamlarla hayal ettirir.

2. Çocuktan s
Beni istememişler evet, en başta kayınvalide hasta diye ona bakacağım diye eşim beni kabul ettirdi, bir de eşim hastayken annesine çok bakmış, sanırım annesi de oğlunu kiramadi. Yani arada olan bana oldu.
Evet 8 yil, 19 yaşında duldum, istismar etmek isteyen o kadar çok ki, dul diye istemeyenler de oldu. Karşıma ciddi bir teklif gelince kabul ettim.

Neeyyy şimdi meraktan okuyucam yaşlanicaz durduk yere

bende hepsini tam okumadım canm ama her iki üç satırın birini okuyarak konuyu anladım..kayın valide kayın peder elti eş derke hepsinden psikolojik şiddet görüyorsunuz.Mutlu değilsnz ve güçlü olmamaya devam ederseniz mutlu olamiyacaksınız.çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama bence oradan ayrılmalısınız.Öncelikle çocukları orada bırakıp kndi düzeninizi kurmalısınız.(NACİZANE) kendi düzeninizi işinizi evinizi kurana kadar boşanma davası devam etmeli.Bir zaman sonra düzen olunca mahkemece çocuklarınzı oluşturduğunuz düzenin içerisinde yetiştirebilrsnz

Neden evlilik? Yani niye istismar eden olsun madem oldu o ortamı çevreyi neden terk etmediniz. Siz istismar edilirken babanız neredeydi? Siz bir ateşten çıkıp başka ateşe atmışsınız kendinizi. Neden yaptınız bunu kendinize?

Öncelikle Allah sabır versin. Çok sinir bozucu durum. Beni anlamayan,yanımda olmayan biriyle evli kalamazdım. Kim ne derse desin... Çok üzüldüm durumunuza.

Gerçekten pes size. Burdaki suçlu sizsiniz. Onlar zaten pisliklerinde boğulacak. Ama sizin hala orda olmanız akıl alır gibi değil. 2. çocuğu neden yaptınız böyle bir adamdan. Aileniz de 5 para etmezmiș. İşiniz gücünüz varmış ayrı eve çıkıp çocuğunuza bakıcı tutsaymıșsınız da o gittiğinizde geri dönmeseymișsiniz. Asıl sorun sizde

Sırf eşinin ailesi seni kaynanaya bak diye razı geldiler sen bile bile kendini yok etmişsin anladığım kadarıyla ailenden kaçmak için bu duruma razı geldin dedin içinden ben dulum hayatım bitti kimse evlenmez benimle eni aşagılarlar diye düşünüp bunu bilerek kabul ettin igrenc insanlara ömrünü yemelrine izin mi verdin o çocukları nasıl sana düşman büyütmediler oyle aile o çocukları da fişeklerdi sen bizim annemiz değilsin diyebilirlerdi inşallah oglun o kacaya çekmez ve inşallah kızın da aklı başında Bi birey olur ve inşallah ortaokuldan sonra mezun olup zorla eve kapatmalar kızı kız kısmı okumaz diye

Çocukların durumları çok iyi, kızımı pofpofluyorlar zaten, o bana bile posta koya
Kızım zaten bana karşı öfkeli. Babaanneyi çok sever.
Düşündüğüm tek kişi oğlum. O bana düşkün, beni korur, babaaneye inmek istemez.
Kızıma nasihat ediyorum, ona da baskı yapınca bana hak verecek. Henüz gerçek yüzlerini göremiyor, onu aşağıda pofpofliyorlar. Gerçekleri anlatsam da onlarin tarafında.

İnşallah kızın gercekleri görür

Bir solukta okudum... offff icime oturdu..
Kaynana ve kayinpeder derdi yetmezmis gibi bide cinsellikte sacmaliklari duyunca agzim acik kaldi. Farkedem elimi agzima goturmusum. Bu nasil hayat??
Allah sabir versin bol bol.

Ama bi kiritik sorum var. Ilk kocan anacmis, ondan ayrilmissin. E peki ikinci kocayi secerken aile apartmanina razi olmak nedir?? Bunu bilemedin mi?

Kız tabi ki babaannesine düşkün olacak, onun elinde büyümüş ve küçüklüğünden beri manipule edilmiş. Buna sebeb olanda sizsiniz bir nevi. Her şeye kader diyemeyiz, siz zamanında bu evliliği yürüttüğünüz için bu haldesiniz. Çocuklarınız gerçekten mutlu mu? Annesi ve babası mutlu bir evlilik yürütmeyen cocukların mutlu olması bence imkansız. Sizler yüzünden evliliğin böyle olduğunu düşünecekler...

Ya ben nedense bu kadar seyden esinin igrenc zevklerine takildim."fantazi"adi altinda size bi o...gibi davranmasi.bu bile basli basina ayrilik sebebi daha neyi bekliyosunuz iftira atilmasini fln mi ?

hepsini okudum ,sabrınızaşaşırdım gerçekten ailenize bunları yapan size eziyet eden bir aileyle yaşamanız pes dedirtecek cinsten.birinci çocuk tamam kaderdedinde yaptın e ikinciyi niye yaptın.lütfen her başınıza kötü gelen olaya kaderim deyip durmayın.insanlar kaderlerine kendileri yolverirler,kader evlilik olabilir ama çoluk çocuk sizin kadere verdiğiniz yöndür,ben olsam ailemi asla ezdirmezdim,benim ailem bana karşı kötüolsa bile ,sonra ayrılacak olduğunuzda size iyi kötü bir kapı açan sadece aile oluyor.bir diğeri para konusu siz kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayansınız.neden başkaları ne der odaklı yaşıyorsunuz,başkaları veriyor sizinyediğiniz ekmeği içtiğinnizsuyu.ya bırakın bunları ,eşiniz size ne yaparsa yapsın siz bunu kaderiniz demişsiniz birkere ne diyelim burdan size mutsuzsanız ayrılın desekte kaderim yazmışsınız.kaderinizse oturun çekin yapacak birşey yok.beni başkasıyla hayal eden bir eşi alıp uyumayı bırak aynı havayı solumak midemi bulandırır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…