Nasıl yani canım ? Özel mesajsa evet açık.
Olur canım bende çıkıyorum zaten Allaha emanet ol hayırlı gecelerYarin sana yazdigim konu ile ilgili ozelden yazarim canim. Ne demek istedigimi. Burdan yazsam konu disi olacak cunku. Simdi basim cok agriyor uzun uzun anlatacak halim yok ama yarin yazarim.
Maşallah, aklı başına mı geliyor neKız nasıl olduysa musluk parasını kocam babasının parasından çekmiş tadilat için çekilen krediden hayretler içerisindeyim nasıl olurda ben veririm dememiş:)))
Olması gereken bu diye düşünüyorum Zemheri. Elbette alıcaz benimde ailem var ama bir sınırı olmalı. Sonuçta 300 500 lirayı yolda bulmuyoruz ki. İhtiyaç olsa ayrıdır onu sormaz bile ayarlar verir babası müsaitse verir kayınvalidem bi ara hastaydı tek kelime etmem sağlık. Doğum günü anneler günü ses etmem ama bunlar dışında da olunca biraz bana abartı geliyor.Maşallah, aklı başına mı geliyor ne
Zayıf 49 kiloCok merak ettim görumcen kac kilo. Akli fikri yemekte
Aaaa hayallerim yıkıldı. Görümce konusu her geçtiğinde aklıma hep ağır yaşamlardaki insanlar geliyordu. Kızı aç bırakıyorlar abisini bekliyor demek kiZayıf 49 kilo
Bence meselesi yemek değil hırsından istiyorAaaa hayallerim yıkıldı. Görümce konusu her geçtiğinde aklıma hep ağır yaşamlardaki insanlar geliyordu. Kızı aç bırakıyorlar abisini bekliyor demek ki
Kız yok hırsından istiyor yediğini görmedim. Bak ilk başlarda sürekli bir aradaydık haftanın 5 günü. Pazar sabahı kahvaltıya çağır diye abisini darlamalar her gün mesajlaşmalar bişeyler istemeler. Bi gün eşim börek almaya gitti Bülent börek biraz maliyetli. Eşimi görünce dur yeme alma birlikte yeriz demiş. Yahu kızım sanane alla alla. Eşimde gelmiş bana gülerek anlatıyor dedim başka zaman yenmiyormuymuş ne münasebet.Aaaa hayallerim yıkıldı. Görümce konusu her geçtiğinde aklıma hep ağır yaşamlardaki insanlar geliyordu. Kızı aç bırakıyorlar abisini bekliyor demek ki
İmzamı atarım. Aldırdığını da yemiyor.Bence meselesi yemek değil hırsından istiyor
Senin gorumcenin istekleri beni bile bunaltmistiİmzamı atarım. Aldırdığını da yemiyor.
Allah sana bir tansiyon aletini bile cok gören senin gibi evlat (bedduadan beter oldu) gelin nasip etsin.Selam kızlar nasılsınız ? Umarım iyisinizdir. Yaklaşık olarak 2 senedir evliyim. Eşimi seviyorum onun sevgisinden de şüphem yok. Seneye bebek düşündüğümüz için birikime başladık ve borcunu ödediğimiz bir arabamız var. Konuyu anlamanız için biraz eşimden bahsedeyim. Ev işlerinde bana yardımcı olan işe bırakıp alan maddi olarak kısıtlamayan istediklerimi yapan ve çoğu konuda da bana danışan bi eşe sahibim. Ramazan da güzel bir şehir dışı gezimiz oldu. Dün birlikte avm de çok güzel vakit geçirdik aramızda problem yok bi kaç konu dışında:)
Eşim köyde büyümüş ve düzenli olarak 30 sene boyunca köye gitmiş lakin evliyiz ve her sene gidemeyeceğimi milyon kere söylüyorum. Aileside zaten gelicekmişiz gibi davrandığı içinde açıkcası ekstra sinir oluyorum. Belki gelmeyeceğiz ? Bu durumda eşimin hatası var bana göre. Kurban yaklaşırken daha planlanmamışken köye gelirim kurbanda muhabbeti döndü. Babasıda şunuda gelirken getir diyince bana geldiler:) Art niyetnden yaptığını düşünmüyorum tavrımdan çekindiği için isteğini dile getirememiş. Geçen senede gönlümü yapa yapa gitmek istiyorum demişti. Benzin fiyatına girmiyorum bu ara :) neyse konuşma aradında bana köye giderken de şunu yaptırırz dediğinde “ hayırdır canım köyemi gidiyoruz kurbanda “ dedim. Bunu kabul edemem çünkü benim fikrim alınmadı. Her sene görev gibi kurbanda köye gelmeyeceğim tabikide kendim karar verdiysen kendin gidersin dedim.
Eşim üzüldü haliyle senede 1 kerede gitmeyeyim ki çok seviyorum hakkım yok mu benim bazı şeylere dedi. 30 senedir gidiyormuş ben değiştirmeye çalışıyormuşum beyfendiyi. Ee dedim yarın bir gün çocuk olduğunda hamile olduğumda da mı gideceğim ? Böyle bi dünya yok danışırsın birlikte karar veririz yoldan akrabanı çevirsem x kurbanda köye gelir derler demicekler böyle bişey dedim. Başka planın varsa onuda oldururuz istediğin herşeyi yapıyorum neden böyle yapıyorsun diye alınganlığı tuttu.
Tamam da evlisin ? Evin düzeni var ve iznim kısıtlı neye göre gidiyorsun ? Bana kalırsa ailesinin yanında da söyleyeceğim bu seferde gelin yüzünden oğlumuz gelemiyor kısıtlıyor sıkıyor çekemiyor olucak ve ben bu saçma lafları duymak istemiyorum. Eşim bayram sonrası bizim içinde tatil rezervasyonu yaptırdı. Yalnız bırakmak istemiyorum ama hatasını anlamadı içinde böyle yapmam gerekiyordu gibi hissediyorum. Elimi versem kolumu kaptırıcam biliyorum.
Ufak bahsetmem gerekirse de eşim vicdanlı biri. Babasının çantası sökülmüş çanta aldı. Doğumgünü pastasını biz aldık. Tansiyon aleti lazımmış onu alacağım diyor. İyi de fazla değil mi bu kadarı ? Suratım düşüyor ve sinirleniyorum. Annesini komşu düğününe götürdü takıyı da ben taktım 100 lira dedi. Saklamaz haberim olur ama ben böyle şeyleri de doğru bulmuyorum. Laf edince de paradan dolayı huzurumuzu kaçırma yazık adamın ihtiyacı vardı annemin üstünde yoktu beslemiş büyütmüş para hesabımı yapayım diyor. Korka korka para harcıyorum üstüme gelme diyor. Senden eksiltmiyorum en önemlisi sensin diyor. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar ?
Kız anağğm gel kahve içelim o haldeSenin gorumcenin istekleri beni bile bunaltmistiİse girdi de sende rahatladin Bu arada Seninle aynı semtte oturuyor olabiliriz ,eğer öyle ise sana ev bulcam
Sağolasın Allah görüyor bir şey demiyorum o yüzden 250 liraya baklava isticeklerine tansiyon aleti alırdık anladın mı ?Allah sana bir tansiyon aletini bile cok gören senin gibi evlat (bedduadan beter oldu) gelin nasip etsin.
Hahha tahmin ettigim yer mi acaba bilemedimKız anağğm gel kahve içelim o halde
Siz eşinizden çok gidecek parayı düşünüyorsunuz ev araba istemişler gibi alt tarafı tansiyon aleti çanta bilmem ne abim bana her yıl düzenli salça baharat kurutmalık alır bu yıl 1000 lirayı buldu hediyesi diğer abim harçlık yollar o harclikla zengin olmuyorum ama çok mutlu oluyorum abim beni unutmadı diyorum yazık sizin gibi düşünenlere..Bilmiyorum belkide haklısınız lakin totale vurduğumda baya tutuyor. Ya yarın bir gün daha fazla harcama yapılırsa ? Ya sonu gelmezse ? Ya sürekli Maddi destek beklerlerse ?
Mm peki teşekkür ediyor musunuz abinize evli mi abiniz ? Durumları nasıl ? Benim görümceme tekne alsakta teşekkür etmez.Siz eşinizden çok gidecek parayı düşünüyorsunuz ev araba istemişler gibi alt tarafı tansiyon aleti çanta bilmem ne abim bana her yıl düzenli salça baharat kurutmalık alır bu yıl 1000 lirayı buldu hediyesi diğer abim harçlık yollar o harclikla zengin olmuyorum ama çok mutlu oluyorum abim beni unutmadı diyorum yazık sizin gibi düşünenlere..
Himm evet abim evli ve karısıyla görüşmüyoruz küsüz ama Allah var asla karısı kardeşine alma demez evet teşekkür de ediyorum bu arada evliyim oğlum var oğlumun hiç bir özel gününü harçlığını hastalığını sağlığını unutmazMm peki teşekkür ediyor musunuz abinize evli mi abiniz ? Durumları nasıl ? Benim görümceme tekne alsakta teşekkür etmez.
Abi kardeş arasındaki ilişkiyi bilemiyorum sizde belki teşekkür farklıdır onlar arasında biz de espiri yaparız laf arasında teşekkür ederiz abim öğretmen tek maaş evleri kira karısı 2.ye hamile bir tanede çiçek gibi 5 yaşında kızı var Allah nazardan saklasinMm peki teşekkür ediyor musunuz abinize evli mi abiniz ? Durumları nasıl ? Benim görümceme tekne alsakta teşekkür etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?