Eşimi değiştirmeye mi çalışıyorum? Belki de hata bendedir. Ne dersiniz kızlar ?

Ben en çok yengeyle neden görüşmediklerini merak ettim. Ne oldu da konuşmuyorlar mesela.
Öğrenciyken abimin verdiği 20 lirayı almazdım. Yengem zorla döverek verirdi saçmalama bayramda da mı veremeyeceğiz diye ben utanıyorum koca yaşımda para almaya ya

Bende olsam görüşmem, çok haklı bir hareket. Taktir ettim yengeyi.

Anladim, keske konunuza altli üstlü oturduğunuzu yazsaydiniz, baya linc yemişsiniz

Önce kendine yollandiginj söyledi harcliklarin o daha tuhaf . Ya ben babamdan harçlık almadim çalışırken . KYK ile geciniyordum üniversite de ne kadar az para alabilirsem o kadar iyi diye düşünüyordum. Bunun övünülecek birşey olduğunu sanıyor ilginç. Tabi ki herkes harçlık verir akrabasına da düzenli değil bu

Övünüyorlar papatyam. Bak daha yeni yaşandı. Eşimin kardeşi bana alınan bileklikten almış ama maliyetli bişey 2000 tl falan. Eşimde senin kolunda yoktu benden gördün dimi diye takıldı kardeşine. Görümcemde diyorki kolum boş olunca kardeşime de alayım diye baktın dimi abi ondan baktın eşimde şey dedi yoo hiç aklıma bile gelmesi ahahaha böyle insanlar kıskançlıklarından yapıyor parayla hediyeyle egoları okşanıyor

Anası babası köyde olsa laf etmezdim. Hatta ben diyorum ona köye gidince mutlaka 1 bayram gidilmeli diye. Burdalar.
Konunda onu belirtmemişsin. İnsanlarda linçlemiş durmuş ailesiyle görüştürmüyor diye. Bende konusmalardan okuyunca anladım. Güncellesene yeter yediğin beddualar:)

Konunda onu belirtmemişsin. İnsanlarda linçlemiş durmuş ailesiyle görüştürmüyor diye. Bende konusmalardan okuyunca anladım. Güncellesene yeter yediğin beddualar:)
Konu eski diye güncellememiştim evet baya beddua yedim. Kayınvalidem dibimizde olmasına rağmen sanki oğlunu elinde almışım gibi davranıyor. Kocası resim atıyor sürekli eşim ve annesiyle. Anne evladının yanında olmalı falan yazıyor. Sanarsınız adamı fanusa kapatmışım da göstermiyorum. 2 buçuk yıllık evliliğimde 3 kere gitmişim köylerine misafirlerinde hayır dememişim katılmam gereknlere katılmış eşime karışmamışım hala ben eşimi koparmışım gibi davranıyor. Evde de oğlum gitti elimden diye ağlıyordur ben burda beddua yemişim haksız yere çok mu :)

Tek erkek çocuk dimi?

Tek erkek çocuk dimi?
Evet canım. İnstagramda başa sabitlemiş oğluyla resmini. Değişik psikolojideler anlamıyorum. Reelde tanısanız çok sıkkanlı ve samimi biriyimdir bırakın evladı ayırmadı çalışmama rağmen kaynanam her çağırdığında annedir gidelim dedim. Boğazından geçmez üzülmesin kadın dedim. Biz anneler günü kutlamayız hassasız o konuda ama kv önem veriyor diye hep alırım hediyesini.
Tek erkek olduğu için herşeylerine eşim koşar. Biyerden alma biyere bırakma gibi. Ailedir tabi yapıcak ama bu çoğu zaman benimde düzenimi bozuyor. Gecenin 5 in de eşim uçağa bırakmaya gidiyor mesela uykum pert o halde işe gidiyorum. Akşam geldiklerinde almaya gidiyor ve birsürü şey. Ağzımdan tek kelime çıkmamıştır çıkmamalıda aile çünkü. He çıkadabilir ben ailesinin zamansız gel gitlerinden düzenimi bozamam ama aile sonuçta buna karışamam. Gel görün ki ben onların için oğlunu değiştiren gelinim :)

Basite indirgemiş gibi olcam ama tek erkek çocukta böyle. İlk kocam da tekti tam bir baş belasıydı ailesi. İkinci eşim de tek. Bunlar biraz daha salmış. Aman oğlumuz mutlu olsun modu

Yengenizin neden sizle küs olduğunu şimdi anladım, henüz büyümemiş küçük bir kız çocuğu gibi davranıyorsunuz, yengenize de acıyın bunları çekmek zorunda değil, kaç yaşında meslekli kadınsınız hala harçlık bekliyorsunuz, benim de abim var ikimiz de memuruz ,birbirimize özel günlerde hediye alırız tabi ama bunu haraca bağlamak beklenti haline getirmek ancak yengemle abimin ilişkisini baltalamak olur , keşke biraz hassas olsanız, ben de görümceyim ama asla abimin huzurunu bozmak istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…