Ya kayinpederin ayda yilda bir yurt disina cikiyordur yani cok sık gitmiyordur hoscakal demek icin oglunu cagirir. Cok sık yurt disina cikiyordur atlar ucagina gider kimsenin haberi bile olmaz. Bunlar alti ustu koye gidecek ki muhtemelen dogup buyudukleri yer. Sanirsin olagan ustu hal varmis gibi oglunu cagirip konusmalar falan valla cok acayipler ya. Normal sohbete cagirir adamin oglu yani elbet cagiracak ama bu koye gitmek icin konusmaya cagiriyor ya
Sen buraya konu acip kayinpederden musluk istedik yazsaydin herkes seni linclerdi. Lincleyenlerden biri de ben olurdum ki muslugunuzu bile alamiyorsaniz neden evlendiniz, kp.size bakmak zorunda mi derdim. Durum tersi olunca kp.isteyince pek normalmis gibi seni lincleyenlere de uzuluyorum ben. Kim bilir neler yasiyorlar ki durumu normallestirmisler.
Siz tok yatarken onlar ac yatiyordur yardim edersin. Bu yardim bile bilemedin en fazla 1 sene olur. O da ac yatmaktan bahsediyorum bak. Surekli ailesine bakmak zorunda olan adam bir zahmet evlenmeyecek, kimseye boyle bir yuk yuklemeyecek. Oturup ailesine bakacak. Sen omur boyu es ailesine bakacaksan hic evlenmezdin. Oturur kendi ailene bakar onlari kalkindirirdin. Ne bileyim ani saglik harcamalari cikmistir yardim edilir. Acil durum cikmistir onemli bir konudur ona da eyvallah.
Bunlarin bir dur duragi yok ya.