Sizin aklınıza gelen harçlık miktarı ne anlamadım, konu sahibi para üzerinden açtığı için parayı örnek verdim. abim yigenine harçlık yolluyor evet çok da mutlu oluyorum.
siz yigeninize harçlık vermiyor musunuz ? ben de yigenlerimin önüne dünyayı seriyorum.
evet çalışıyorum atanmış öğretmenim bunu kanıtlama gereği de duymuyorum
Kardeşlik bağına örnek vereyim , abim yurt dışında okurken ki öyle Kıbrıs gibi yakın bir yer de değil Rusya'da okurken MS hastasi olduğumu ogrendi , Rusya'dan çıktı geldi 15 dk beni gördü aynı gün tekrar geri gitti.
Diğer abim yaşadigim şehre yol değiştirip uğradı , 2_3 saat beni gördü tekrar gitti.
Abim evlendikten 1_2gun sonra ateşli titremeli hastalık geçirdi. eşi aradi gece 3 ne yapacağımı bilmiyorum , korkuyorum , tek başıma hastaneye goturemeedim. diye ( şimdi kızı da linclersiniz ambulans arasaydi diye bizim ailede genetik olan ve yapılması gereken bir iki şey var doktora dagitseydi geri gönderilirdi ) yapabileceği şeyleri söyleyip gece yola çıktım sabah abimin başındaydim Aile bağımızı birbirimize duskunlugumuzu paraya bağlamayın paraya bağlayanlar sorunuyasiyor zaten.
koskocaman bir sulalelin,
anne baba tarafı dahil, tek kız çocuğuyum benden sonraki kız abimin kızı
yani ben değil atanmış öğretmen , CIO dahi olsam onlarin gözünde küçücük bir çocuğum. Kimsenin aile yapısını bilmeden saldirmaniz aşırı saçma paranın bır aile arasında bu denli kriz yaratması da saçma ya da bizim için para değeri farklı sizinki farkli