Eşimi değiştirmeye mi çalışıyorum? Belki de hata bendedir. Ne dersiniz kızlar ?

Alt tarafı tansiyon aleti, 100 tl Yaa hahahahaha çok komiksiniz onlar annesi babası kardeşi ya sanki yabancı. Adamlar büyütmüş o kadar emekleri var ya. Benim şimdi çocuğum kucağında taşıyıp Mekke'ye götürse hakkımı ödeyemez o derece zor anne baba olmak

Bütün düşüncelerinde yanlışsin bence bu çok saçma elbetteki ailesinin yanına gidecek sen kendi ailene gitmiyor musun bide babasina çanta aldı yok pasta aldı alacak tabi o adamı 30 yaşına kadar sen mi getirdin o insanlar getirdi bu neyin kendini beğenmiş ligi yani bence acilen bu düşüncelerden uzaklasman gerek bebeğin olur oglunda sana böyle davranırsa ilerde görürsün gününü

Anama babama aldığım 3 kuruşluk şeyin lafını yapan kişiyi koyarim kapiya yallah diye.

Bu kadar kıskanç, egoist olmaya ne gerek var
Esin osurursa falan, evlisin osuramazsin de! Tövbe Allah.

Kocan uzun vadede boşanma planları yapar bir arkadaşımin eşi de böyle tapulu mali gibi davranıyordu adam zor kurtardı kendini

Ogretmenler max. Ne kadar kazaniyor bilmiyorum da dusundugum gibiyse tek maaş, 2 cocuk, kira o harçliklari eşimin bogazina dizerdim ben olsam, mumkun değil aksi. Eşiyle neden goruşmuyorsunuz bilmiyorum ama kadinin bu konuya hiç takilmadigina ihtimal veremedim ben yinede.

Hadi senede 1 defalik hediye vs neyse alinirda. Eşimin de kardeşleri var, durumumuz iyi olmasina rağmen kimseyi harçliga bağlamaz, oyle zirt pirt yollamaz, rahatsiz olurdum..

S Sizde buna rağmen kabul ediyorsunuz öyle mi ? Bununla da övünüyorsunuz . Şimdi sizin ilişkiniz güzel mi ? Siz ne yapıyorsunuz öbür abiyi de harcliga baglamissiniz maşallah . Yengenin görüşmemesi normal

Eşimin ailesinin bir ihtiyacını görsem, sezsem, hemen eşime söylerim yardımcı olalım bişeyler yapalım diye. O da benim ailem için aynı şeyleri yapar esirgemez, ben alıp yaptıysam da iyi yapmışsın der. Tuhafsınız gerçekten.

Kusura bakmayın da benim eşim senede bir kere ailemin yanina gitmemi kisitlayacak o eşe havada karada şu bile vermem...birde size tatil ayarlamış...sizinde çocuğunuz olunca anlarsınız inşaallah... tabiki de gidecek sormasi lazım ama siz huysuz geldiniz bana kusura bakmayın...bizde her sene kurbanda memlekete gidiyoruz eşimin ...10 senedir çünkü adam başka zaman gidemiyor ki...

Elbette o yüzden abi kardeş arasında ki ilişkiye hiç karışmadım. Ta ki kardeşi bizi taciz edene kadar.

Konu çok eski kızlar yanlış anlaşılma olmasın diye eklemek istiyorum. Mesele tansiyon aleti değil kullanılmak. Üzerinden çok sular geçti. Herşeyin fazlası zarardır bana göre. Eşimin ailesinin evine 3 maaş giriyor gözüm yok ama yinede herşeyi eşime aldırıp görümceme veriyorlar. Hiç paraları da yok yine de 2000 4000 hep eşimden istiyorlar. Görümcem de çalışıyor ama yok yine de abisi alıcak.

Duzeldi mi Sunshine? Merak ettim

Anama babama aldığım 3 kuruşluk şeyin lafını yapan kişiyi koyarim kapiya yallah diye.

Bu kadar kıskanç, egoist olmaya ne gerek var
Esin osurursa falan, evlisin osuramazsin de! Tövbe Allah.
Aslında konu o değil. Lafını yapmam bende alırım ama bazen o kadar saçma bir hal alıyor ki. Birsürü şey alıyoruz sıkışığız diyelim sonra eşimden istiyorlar tekrar alıyoruz. Sonra tekrar istiyorlar alıyoruz. Sonra tekrar. Üstte geliyor ve ben kullanıldığımızı hissediyorum. Buraya konu açtığımda da eşimle gezerken birden “ babama da şundan alıcam” dedi. Alıcağı şey de keyfi birşey ve 500 lira. 1 saat önce harcamalarımıza dikkat edelim diyen adam 500 lira keyfi birşey için alıcam derse normal mi karşılamalıyım?

Heh işte kilit noktası ihtiyaç olması. İhtiyacını görüpte sonra kalkıp babama şurdan forma alalım derse orda bi dur hani dikkat edicektk harcamalarımıza derim çünküm forma ihtiyaç değil. Yiğenine daha yeni 3 çeşit oyuncak almışken tekrardan aldığı oyuncak bana göre istaftır ihtiyaç değil.

Kız yok benim kaynanam alt katta her gün görüyor zaten neden kısıtlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…