- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.383
- 138
Tam bir manyaksın diye düşünüyorumSiz ne düşünüyorsunuz kızlar ?
Adamın senden bir an önce kurtulması dileği ile
Amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam bir manyaksın diye düşünüyorumSiz ne düşünüyorsunuz kızlar ?
Bütün düşüncelerinde yanlışsin bence bu çok saçma elbetteki ailesinin yanına gidecek sen kendi ailene gitmiyor musun bide babasina çanta aldı yok pasta aldı alacak tabi o adamı 30 yaşına kadar sen mi getirdin o insanlar getirdi bu neyin kendini beğenmiş ligi yani bence acilen bu düşüncelerden uzaklasman gerek bebeğin olur oglunda sana böyle davranırsa ilerde görürsün gününüSelam kızlar nasılsınız ? Umarım iyisinizdir. Yaklaşık olarak 2 senedir evliyim. Eşimi seviyorum onun sevgisinden de şüphem yok. Seneye bebek düşündüğümüz için birikime başladık ve borcunu ödediğimiz bir arabamız var. Konuyu anlamanız için biraz eşimden bahsedeyim. Ev işlerinde bana yardımcı olan işe bırakıp alan maddi olarak kısıtlamayan istediklerimi yapan ve çoğu konuda da bana danışan bi eşe sahibim. Ramazan da güzel bir şehir dışı gezimiz oldu. Dün birlikte avm de çok güzel vakit geçirdik aramızda problem yok bi kaç konu dışında:)
Eşim köyde büyümüş ve düzenli olarak 30 sene boyunca köye gitmiş lakin evliyiz ve her sene gidemeyeceğimi milyon kere söylüyorum. Aileside zaten gelicekmişiz gibi davrandığı içinde açıkcası ekstra sinir oluyorum. Belki gelmeyeceğiz ? Bu durumda eşimin hatası var bana göre. Kurban yaklaşırken daha planlanmamışken köye gelirim kurbanda muhabbeti döndü. Babasıda şunuda gelirken getir diyince bana geldiler:) Art niyetnden yaptığını düşünmüyorum tavrımdan çekindiği için isteğini dile getirememiş. Geçen senede gönlümü yapa yapa gitmek istiyorum demişti. Benzin fiyatına girmiyorum bu ara :) neyse konuşma aradında bana köye giderken de şunu yaptırırz dediğinde “ hayırdır canım köyemi gidiyoruz kurbanda “ dedim. Bunu kabul edemem çünkü benim fikrim alınmadı. Her sene görev gibi kurbanda köye gelmeyeceğim tabikide kendim karar verdiysen kendin gidersin dedim.
Eşim üzüldü haliyle senede 1 kerede gitmeyeyim ki çok seviyorum hakkım yok mu benim bazı şeylere dedi. 30 senedir gidiyormuş ben değiştirmeye çalışıyormuşum beyfendiyi. Ee dedim yarın bir gün çocuk olduğunda hamile olduğumda da mı gideceğim ? Böyle bi dünya yok danışırsın birlikte karar veririz yoldan akrabanı çevirsem x kurbanda köye gelir derler demicekler böyle bişey dedim. Başka planın varsa onuda oldururuz istediğin herşeyi yapıyorum neden böyle yapıyorsun diye alınganlığı tuttu.
Tamam da evlisin ? Evin düzeni var ve iznim kısıtlı neye göre gidiyorsun ? Bana kalırsa ailesinin yanında da söyleyeceğim bu seferde gelin yüzünden oğlumuz gelemiyor kısıtlıyor sıkıyor çekemiyor olucak ve ben bu saçma lafları duymak istemiyorum. Eşim bayram sonrası bizim içinde tatil rezervasyonu yaptırdı. Yalnız bırakmak istemiyorum ama hatasını anlamadı içinde böyle yapmam gerekiyordu gibi hissediyorum. Elimi versem kolumu kaptırıcam biliyorum.
Ufak bahsetmem gerekirse de eşim vicdanlı biri. Babasının çantası sökülmüş çanta aldı. Doğumgünü pastasını biz aldık. Tansiyon aleti lazımmış onu alacağım diyor. İyi de fazla değil mi bu kadarı ? Suratım düşüyor ve sinirleniyorum. Annesini komşu düğününe götürdü takıyı da ben taktım 100 lira dedi. Saklamaz haberim olur ama ben böyle şeyleri de doğru bulmuyorum. Laf edince de paradan dolayı huzurumuzu kaçırma yazık adamın ihtiyacı vardı annemin üstünde yoktu beslemiş büyütmüş para hesabımı yapayım diyor. Korka korka para harcıyorum üstüme gelme diyor. Senden eksiltmiyorum en önemlisi sensin diyor. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar ?
Kocan uzun vadede boşanma planları yapar bir arkadaşımin eşi de böyle tapulu mali gibi davranıyordu adam zor kurtardı kendiniCanım ya etmezse ? Çocuk olunca köyde köy derse ? Bizim evimizin düzenine göre hareket edilse planlansa olmaz mı ? Ailelerimiz burda ailesi daha yerleşmedi köye. Yerleşince zaten gitmek icap eder. Amacım yönetmekte değil elbette gidebilir fakat ailesi neden zaten gelirler düşüncesindeler ? Böyle düşünsünler istemiyorum.
Abi kardeş arasındaki ilişkiyi bilemiyorum sizde belki teşekkür farklıdır onlar arasında biz de espiri yaparız laf arasında teşekkür ederiz abim öğretmen tek maaş evleri kira karısı 2.ye hamile bir tanede çiçek gibi 5 yaşında kızı var Allah nazardan saklasin
Sizde buna rağmen kabul ediyorsunuz öyle mi ? Bununla da övünüyorsunuz . Şimdi sizin ilişkiniz güzel mi ? Siz ne yapıyorsunuz öbür abiyi de harcliga baglamissiniz maşallah . Yengenin görüşmemesi normalAbi kardeş arasındaki ilişkiyi bilemiyorum sizde belki teşekkür farklıdır onlar arasında biz de espiri yaparız laf arasında teşekkür ederiz abim öğretmen tek maaş evleri kira karısı 2.ye hamile bir tanede çiçek gibi 5 yaşında kızı var Allah nazardan saklasin
Elbette o yüzden abi kardeş arasında ki ilişkiye hiç karışmadım. Ta ki kardeşi bizi taciz edene kadar.Abi kardeş arasındaki ilişkiyi bilemiyorum sizde belki teşekkür farklıdır onlar arasında biz de espiri yaparız laf arasında teşekkür ederiz abim öğretmen tek maaş evleri kira karısı 2.ye hamile bir tanede çiçek gibi 5 yaşında kızı var Allah nazardan saklasin
Kız sen şimdi bana neden beddua ettinTam bir manyaksın diye düşünüyorum
Adamın senden bir an önce kurtulması dileği ile
Amin
Konu çok eski kızlar yanlış anlaşılma olmasın diye eklemek istiyorum. Mesele tansiyon aleti değil kullanılmak. Üzerinden çok sular geçti. Herşeyin fazlası zarardır bana göre. Eşimin ailesinin evine 3 maaş giriyor gözüm yok ama yinede herşeyi eşime aldırıp görümceme veriyorlar. Hiç paraları da yok yine de 2000 4000 hep eşimden istiyorlar. Görümcem de çalışıyor ama yok yine de abisi alıcak.Alt tarafı tansiyon aleti, 100 tl Yaa hahahahaha çok komiksiniz onlar annesi babası kardeşi ya sanki yabancı. Adamlar büyütmüş o kadar emekleri var ya. Benim şimdi çocuğum kucağında taşıyıp Mekke'ye götürse hakkımı ödeyemez o derece zor anne baba olmak
Duzeldi mi Sunshine? Merak ettimKonu çok eski kızlar yanlış anlaşılma olmasın diye eklemek istiyorum. Mesele tansiyon aleti değil kullanılmak. Üzerinden çok sular geçti. Herşeyin fazlası zarardır bana göre. Eşimin ailesinin evine 3 maaş giriyor gözüm yok ama yinede herşeyi eşime aldırıp görümceme veriyorlar. Hiç paraları da yok yine de 2000 4000 hep eşimden istiyorlar. Görümcem de çalışıyor ama yok yine de abisi alıcak.
Aslında konu o değil. Lafını yapmam bende alırım ama bazen o kadar saçma bir hal alıyor ki. Birsürü şey alıyoruz sıkışığız diyelim sonra eşimden istiyorlar tekrar alıyoruz. Sonra tekrar istiyorlar alıyoruz. Sonra tekrar. Üstte geliyor ve ben kullanıldığımızı hissediyorum. Buraya konu açtığımda da eşimle gezerken birden “ babama da şundan alıcam” dedi. Alıcağı şey de keyfi birşey ve 500 lira. 1 saat önce harcamalarımıza dikkat edelim diyen adam 500 lira keyfi birşey için alıcam derse normal mi karşılamalıyım?Anama babama aldığım 3 kuruşluk şeyin lafını yapan kişiyi koyarim kapiya yallah diye.
Bu kadar kıskanç, egoist olmaya ne gerek var
Esin osurursa falan, evlisin osuramazsin de! Tövbe Allah.
Düzeldi papatyam. Ben ailelere önem veriririm ama herşeyin dozu önemlidir. Eskisi kadar da gözüme batmıyor çünkü dururumumuz biraz daha iyi benden de sakınmıyor.Duzeldi mi Sunshine? Merak ettim
Hala aynı kafada mi peki? Surekli bir şeyler almaya mi calisiyorDüzeldi papatyam. Ben ailelere önem veriririm ama herşeyin dozu önemlidir. Eskisi kadar da gözüme batmıyor çünkü dururumumuz biraz daha iyi benden de sakınmıyor.
Haklı olduğum için eşim boşanma planları yapmak yerine kendini düzeltti çokta mutluyuz.Kocan uzun vadede boşanma planları yapar bir arkadaşımin eşi de böyle tapulu mali gibi davranıyordu adam zor kurtardı kendini
Heh işte kilit noktası ihtiyaç olması. İhtiyacını görüpte sonra kalkıp babama şurdan forma alalım derse orda bi dur hani dikkat edicektk harcamalarımıza derim çünküm forma ihtiyaç değil. Yiğenine daha yeni 3 çeşit oyuncak almışken tekrardan aldığı oyuncak bana göre istaftır ihtiyaç değil.Eşimin ailesinin bir ihtiyacını görsem, sezsem, hemen eşime söylerim yardımcı olalım bişeyler yapalım diye. O da benim ailem için aynı şeyleri yapar esirgemez, ben alıp yaptıysam da iyi yapmışsın der. Tuhafsınız gerçekten.
Kız yok benim kaynanam alt katta her gün görüyor zaten neden kısıtlıyımKusura bakmayın da benim eşim senede bir kere ailemin yanina gitmemi kisitlayacak o eşe havada karada şu bile vermem...birde size tatil ayarlamış...sizinde çocuğunuz olunca anlarsınız inşaallah... tabiki de gidecek sormasi lazım ama siz huysuz geldiniz bana kusura bakmayın...bizde her sene kurbanda memlekete gidiyoruz eşimin ...10 senedir çünkü adam başka zaman gidemiyor ki...