eşimi aldatıyorum ama...?

Öncelikle geçmiş olsun kötü bir evliliğe başlamışsınız..
Patronunuzla(sevgiliniz) şu konu da bir anlaşın bence.Bu birliktelik nereye kadar gider?İkiniz de eşlerinizden ayrılıp yeni bir başlangıç yapacak mısınız yoksa bu durum böyle devam edecek mi?Eğer bir başlangıç yapılacaksa ne ala ama öyle olmayacaksa sevgilinizden ayrılmanız en makbulü çünkü onunda bir ailesi var karısını ve çocuklarını düşünmek zorundasınız.

Sevgilinizle ayrılırsanız sonra eşinize dönmeyin bence ondan da ayrılın hala beraber olmanız çok saçma bence.
Patronunuz aranıza mesafe sokmak istediği için de sizi işten çıkartmış olabiliir.

sizin halinize ne üzüldüm ne içim acıdı.hiç mi kız arkadaşınız yok derdinizi paylaştığınız gidip patronunuza anlattınız ? orası nasıl bi kurumki işçi-işveren samimiyeti bu kadar güzel maşallah.
boşanmak için annenizin hastalığını bahane ettiniz gibime geliyor.ailem arkamda değil bosanamazdım demişsiniz kadın sığınma evleri var yaa her türlü geçiminizi sağlardınız çocuğunuzda yok yanınızda.nolursa olsun sizi istemdışı bi birlikteliğe sürüklemiş bi adamla aynı çatı altında ne kadar kalabilceksiniz ?
anlatılanlar neticesinde tek masumun patronunuzun eşi olduğunu düşünüyorum.sevgiliniz demiyorum farkındaysanız bence sevgili kelimesi bu şekilde kirletilmemeli, özellikle evli insalar tarafından..
patronunuz eşinden mi ayrılcakmış ? hiç inanasım gelmedii nedense..
yardım bekliyosunuz şurda kaç kişi size tavsiyede bulunuyo ayrılın diyor ki en doğrusu bu hiç oralı olmuyosunuz..Allah yar ve yardımcınız olsun..

Evet yaptığınız etik değil, son derece yanlış ve gurur kırıcı (sizin,eşinizin ve sevgilinizin adına olmasa bile sevgilinizin karısı adına) ama burada bunu yargılayacak değilim. Bir arkadaş profesyonel destek almalısın demiş. Bende ona katılıyorum bence bir psikiyatriste git, eminim sana buradan daha çok yardımcı olacaktır.

Canım seni anlamaya çalışıyorum. eminim sen de eskiden böyle insanları kınardın.. Eşin kötü biri bir an önce boşan canım. patronun ise doğru biri değil, seninle vakit geçirmek hoşuna gidiyor gerisi yok.. ikisini de bırakıp yeni bir sayfa aç. daha gençsin , güzelsin, dua et senin için en iyisi olacaktır. ama yeterki temizlen artık.. allah yolunu açık etsin , her şeyin en hayırlısını versin

eşimi aldatıyorum ama...
umrumda degil, sevgilim beni niye isten cikardi?
temel sorun bu sanirim...

neden hmm... evdeki karisi anlamistir aldatildigini, adam karisina
yalvar yakar anlatmistir tek gecelik bi hata oldugunu,
karisinin zoruyla atmistir seni isten firsattan istifade...

yada o boslugunuzdan yararlanmis, su an bikmistir sizden...

kim bilir

sizin psikolojiniz bozuk... o yüzden bu kadar hata yapıp doğru karar verememeniz çok normal.... yadırgamadım açıkçası.. neden bu böyle şu söyle diye... ama kendinize gelebilmek için tek bir adım yetecektir; emin olun buna...sevgi ile kalın..... :)

benim eski çalıştığım yerde sekreter kız yine farklı bir firmanın sahibiyle metres hayatı yaşıyordu adam evli kadın bekardı .senelerce yaşadılar sekreter gelip anlatıyordu bize işte karısından ayrılcak ,biz evlenicezz vs bizde hep derdik yok kızım ya oyalıyor seni yapma etme bu birini evlen derdik .kadın 30 lu yaşların sonlarındaydı adam çocukda yapmıyordu bundan haliyle .havalara girmişti kız evlenicez vs vs çok seviyoruz birbirimizi bilmem ne ya zaten seven bir erkek sevdiği kadını metres durumuna düşürmez bence toplumun yapısı belli herşey belli oyun belli kurallar belli.bu tip erkekler para pulda var bunlarda hem pastam dursun hem karnım doysun mantığındalar .kadınları kullanıyorlar kullandırmayın kendinizi artık yaa basit oyunlara gelmeyin .adamın niyeti belli arkadaşım rüyalardan uyan onla bir geleceğin yok anla bunu ,görüşme bile baksana seni apar topar çıkarmış işten hemen .boşan sonra hayata yeniden başla kocayı sevmiyorsan ne yapalım ama kurtarıcının diğeri değil inan bana erkekler çok vicdansız yaratıklar kullanılıyorsun işte nsıl farkında olmazsın hala seviyor diyorsun beni boşanıcaktı ben istemedim neden istemedin?böyle kaçamak daha mı güzel .off neyse yinede allah kimseyi düşürmesin böyle durumlara .

ben yaptığım yanlış olmadığını düşünseydim böyle bi konu açıp karşınıza gelmezdim... burdaki bayanlar belki benim sürekli onun koynuna girdiğimi hatta balıklama daldığımı düşünüyorsunuz. ben o büyük günahı iki defa işledim. ve her ikisinde de büyük pişmanlık yaşadım. diyeceksiniz belki madem pişman oldun ilkinden sonra neden ikinci kez kendini yatağına attın diye onuda söylim ilkinden aylar sonra böyle birşey yaptım evet isteyerek yaptım bunu söylemesi çok utanç verici ve çok zor ama öyle oldu burda söylediğim hiçbirşey yalan değildi ve yalan söylemicemde bile bile girdim koynuna... ama kendime gelip silkelendiğimde tekrar pişmanlık ve vicdanım beni içten içe kemirmeye başladı ve bi daha birlikte olmadım yapmadım yapamadım kendimide onuda engelledim ve şimdi sadece konuşuyorum onunla işten ayrıldığımdan beri onunla yüzyüze görüşmüyorum kendimi frenliyorum.. ve yaptığım yanlıştan kopmak için kendimle savas veriyorum... ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmiyo ama bi kere böyle bi yanlışa girince gözleriniz köreliyo ve sonra bi bakıyosunuz ki batmışsınız şimdi çıkmak için uğrasıyorum... hem onu kalbimden hem hayatımdan çıkarmak için..

en ağır yorumu sanırım ben yapacağım..birincisi siz öyle bir kadınsınız ki allah düşman başına vermesin böyle bi insan!! ya sizin hiç mi kadınlık gururunuz yok adam evli olmasına rağmen onunla yatıp kalkıyorsun ve utanmadan buradakilerden içini rahatlatılmasını bekliyorsun..sevgi, şevkat uğruna evli bir erkekle birlikte oluyorsunuz üstelikte sizde evlesiniz sonra kalkıp beni eleştirmeyin falan diyorsun.. sevgi uğruna böyle ahlaksız olacaksan o sevgiden sevkatten hep mahrum ol emi!! o kadının suçu günahi ne ?? hadi onu geçtim ne mağlum o şerefsiz herifin gün gelip sana da aynı şeyler yapmayacağı!! hadi onu geçtim diyelim ki adam eşinden boşandı sizde, ve siz evlendiniz bu adamdan da sevgi bulamayınca onu da mı aldatacaksınız??? sizin gibi insanlardan tiksiniyorum!!

çıkar at o zaman o mu vardı şimdiye kadar sanki .hepimiz sevdiğimiz insanlardan üzülsekde vazgeçmek zorunda kalabiliyoruz bazen .anladım sen çok aşık olmuuşsun bu adama hayranlık duymuşsun doğaldır canım güçlü erkekleri hepimiz severiz burda yalan yok şimdi .seni işten çıkarmış çünkü söylenti çıkmıştır bu birlikteliği gözlerden uzak yaşamak istiyordur kesin sen tavrını koy ne yani leyla ile mecnun aşkı mı bu?bu kadar tutkulu bırakamıyorum falan .

burda anlamdığınız birşey var benimle birlikte 5 kişi daha çıkarıldı... ayrıca işten çıkarılmak zoruma gitmedi daha önce bende kaç kez çıkmak istediğimiz yazmıştım orda... ama anlamak istediğiniz gibi okuyorsunuz... ben çok büyük hatalar içindeyim hem aldattım hemde o kişiyi sevdim.. onsuz olmak evet acı veriyor bana ama onunla olmak daha da acı veriyor lanet bi durum içindeyim o yüzden bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum...

:S kötü .................... dıcek bişe yok gibi herkes aynı seylerı yazmış aşağı yukarı yanlışlar ustune yanlışlar Allah yardım etsın

büyük konusmak gibi olmasin,
ALLAH KIMSENIN BASINADA VERMESIN,
BOYLE BIR DURUMU
madem bu haltlari yiyorsun,buraya gelip yazmak niye,
madalya falan takmamizimi bekliyorsun,
adam evli sen evlisin,
ikinizde eslerinizi aldatiyorsunuz,
bir gunah isliyorsunuz madem icinizde yasayin,
gelipte yazip iyi birsey yapmis gibi anlatmanin alemi yok...

bence suanki sevgiliniz yani eski patronunuz,
sizi isten bilerek cikardi,bahane...
alacagini aldi, simdide uzaklastirdi sizi kendinden,
bir kac gun sonrada ayrilmak isteyecektir

Yahu patron degilmi bu adam, seni niye cikardi madem? Kararlari o vermiyormu?
Ötekileri cikarsaydi, sen kalsaydin? Sen sordunmu, neden seni cikardigini?
Yoksa sevmiyormu artik?
Ne bicim patron bu ya, insan sevdigini cikarirmi?

Konu sahibi arkadaşım öncelikler Allah yardımcın olsun seni asla kınamıcam ,yargılamıycam zaten banada düşmez ama sen şuanda gerçek olmayan birşeylerin arkasına saklanıp yaptığın hatayı tam olarak göremiyorsun
gerçek olmayan dediğim şey patronunun sana olan yalan aşkı, üzülme ama o adam seni kullanıyor aşık falan değil ,aşık olan adam aşık olduğu kadının geceleri başka adamın yanında olmasını asla kabullenemez ,elinden geleni ardına koymaz aşık olduğu kadın için savaşırdı ,eşinden ayrılırdı seninde eşinden ayrılmanı isterdi özgürlüğünüzü elde ettikten sonra evlenirdiniz
peki o ne yaptı biliyormusun ; senin gibi ailesi tarafından kurt kapanında yalnız bırakılmış , her türlü şiddet gören(en önemlisi tecavüze uğramışsın asıl yıkımın orda başlamış) sevgisiz, ilgisiz , mutsuz bir kadına sana aşığım dedi , kendine aşık etti , alacağını aldı işten çıkartıp yavaş yavaştanda hayatından çıkartmayı düşünüyor
canım üzgünüm ama seni kendinden uzaklaştırıyorki eşiyle arasında bir tehlike olmayasasın çünkü eşinden ayrılmayı asla düşünmüyor çünkü onun gibiler sadece eşine değer verir diğer kadınlarıda yalanlarıyla kandırıp kullanırlar ama içlerinden de o kadınları basit görürler
işte bu gerçek olmayan aşkından uyanmanın zamanı geldi seni kullanan bu adamı at başından kurtul ondan
eşinle ilgili bişe dememe gerek yok beş para etmez bir adammış ondanda kurtul kendine yeni bir iş bul
sonrada yalansız , ihanetsiz , şiddesiz yeni bir hayata başla tekrardan Allah yardımcın olsun

Allah yardımcınız olsun. kadınların en büyük zaafı maalesef bu ve çok fazla da suistimal ediliyor: ilgi ve sevgi isteği. hele ki kadın boşluktaysa ve eşinden de doyum alamıyorsa...artık yeni bir liman arıyor...bazen farkında olmasada. işte böyle adamlarda bunu suistimal ediyor.

madem çıkış yolu arıyorsunuz...

---diğer adamla ilişkinzi bitirin. o adam eşini bırakıp sizinle evlenmez. şu durum adamın işine geliyor. canı sıkılana kadar szinle olur...sonra da eyvallah. bu duruma sokmayın kendinizi. eğer adam size sahip çıkacak olsa baştan işten çıkarmazdı. ne olursa olsun size sahip çıkardı. niyeti ve davranışları açıkça sizi kullandığını gösteriyor. o yüzden bitirin bu işi. daha fazla kendi hayatınızı mahvetmeden.

---eşinizle ilişkiniz için çaba gösterin. hatta beraber bir uzmana gidin. bakarsınz duruma eğer ilerleme olacaksa devam edin yoksa yollarınızı ayırın. eşinizle bu şekilde bir ilişkiye devam ederseniz sonu yine başka bir adama aşık olmanız olacaktır. patron gider başkası olur. eşiniz sizi böyle sevgiye aç bıraktıkça siz de hep başka arayışlara gireceksiniz. o yüzden ya bir uzmana gidin ya da bu evliliğinizi bitirin....

yaptıklarınızın karşılığını almadan gitmeyeceğinizi bilin hadisi şerifde bu konuya dair!

ağır eleştiri yapıyorsunuz kızlar. Destek olun sesuvaya yapıcı olun, çözüm bulun, kınamayın korkun asla yapmam demeyin ,belki siz yapmazsınız ama çocuğunuz yapar.. açıkçası ben patronun eşine üzüldüm , sesuvaya üzüldüm (psikolojik çöküntüde boşluğundan faydalınılmış) amaaa sesuvanın kocasına hiç mi hiç üzülmedim ona az bile

Ne eşin ne de patronun seni gerçekten sevmemiş. Seven adam tecavüz etmez. Seven adam iki kadını bir arada idare etmez. Eğer eşin gerçekten tecavüz ettiyse aldatılmayı değil daha fazlasını da hakeder ama bir kadına da aldatmak yakışmaz. Aslında senin yapman gerekenler zor olabilir ama çok basit. Patronla tüm alakanı keseceksin. Düzgün bir iş bulup kocanı boşayacaksın. Sil baştan başlamak gerek bazen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…