ben yaptığım yanlış olmadığını düşünseydim böyle bi konu açıp karşınıza gelmezdim... burdaki bayanlar belki benim sürekli onun koynuna girdiğimi hatta balıklama daldığımı düşünüyorsunuz. ben o büyük günahı iki defa işledim. ve her ikisinde de büyük pişmanlık yaşadım. diyeceksiniz belki madem pişman oldun ilkinden sonra neden ikinci kez kendini yatağına attın diye onuda söylim ilkinden aylar sonra böyle birşey yaptım evet isteyerek yaptım bunu söylemesi çok utanç verici ve çok zor ama öyle oldu burda söylediğim hiçbirşey yalan değildi ve yalan söylemicemde bile bile girdim koynuna... ama kendime gelip silkelendiğimde tekrar pişmanlık ve vicdanım beni içten içe kemirmeye başladı ve bi daha birlikte olmadım yapmadım yapamadım kendimide onuda engelledim ve şimdi sadece konuşuyorum onunla işten ayrıldığımdan beri onunla yüzyüze görüşmüyorum kendimi frenliyorum.. ve yaptığım yanlıştan kopmak için kendimle savas veriyorum... ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmiyo ama bi kere böyle bi yanlışa girince gözleriniz köreliyo ve sonra bi bakıyosunuz ki batmışsınız şimdi çıkmak için uğrasıyorum... hem onu kalbimden hem hayatımdan çıkarmak için..
eşimi aldatıyorum ama...
umrumda degil, sevgilim beni niye isten cikardi?
temel sorun bu sanirim...
neden hmm... evdeki karisi anlamistir aldatildigini, adam karisina
yalvar yakar anlatmistir tek gecelik bi hata oldugunu,
karisinin zoruyla atmistir seni isten firsattan istifade...
yada o boslugunuzdan yararlanmis, su an bikmistir sizden...
kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?