eşimi aldatıyorum ama...?

okudum ve dehşete düştüm hata üzerine hata canım senin ki!...
kadının başka bir kadına ettiğini erkekler etmiyor..sende bir kadınsın ve evli bir erkekle berabersin...
neyse eleştirmicem ama evliyken başka bir erkekle berabersin ama bide şu açıdan düşün eşine yakalandığını cinayet sebebi bunlar..

psıkolojık tedavi görmenizde yarar var..sıze yardımcı olmak yerıne yargılayan ınanlarla dolu oldugundan buraya konu acmanız destek yerıne moralınızı dahada bozabılır..
bende dahıl kımse aldatılmayı aldatmayı tasvıp etmez..sana kımse aferınde demez..
fakat senı yargılamayacagım..kınamayacagım..kızım olacak kısmetse buyuk konusmamak ıcın kendımı tutuyorum..
senın yuvan dagılmıs dagılacak madem aldatıyorsanda evlı adamla yapma barı bunu..barı bunda vıcdan yap be guzelım..

Hadi durumunuza toplum gozunden bakalim;
Siz patronunuzun metresisiniz.
Yaptiginiz is zinadir.
Sizinle zorla birlikte olarak evlenmis kocaniz boynuzlu durumundadir.
Bu ithamlari kendine nasil neden yakistirabilir bi kadin.. Bunu devam ettiriyorsunuz yani artik bu sizin seciminiz, magduriyeti iz degil.

Ki siz bekaretinize halel geldiginden millet ne der diye korkup evlendiginiz icin mutsuz oldugunuzu ve patronunuzun metresi oldugunuzu soyluyorsunuz. Su anda milletin ne diyecegini neden umursamiyorsunuz?
Aileniz siz bosandiktan sonra sizi sokakta mi birakir? Kendi paranizi da kazaniyor calisiyorsunuz ustelik..

Patronunuzla yasadiginiz sevgi asla olamaz. Eger o adam aksam kocanizin koynuna (helaliniz de olsa o adam icin baska bir erkek) girmenizi hazmediyorsa bu sevgi ask falan olamaz. Bu sadece hastalikli ve ya cikarci bi tutum.
Kullanildiginizi dusunuyorum. Ki adam sizi kendinden uzaklastirmis cani istediginde arayip gormenin pacayi saglama almanin pesinde.

Evet insaniz hata yapabiliriz. Allah herkesi boyle gunahlardan korusun. Ama bazi seyleri yaparken de Allah bana akil vermis bi dusunmeliyim demeli insan.

Bu forumda herkes bene soylenebilecek en dogru seyi soyleyip "bence bosanin demis"
Daha akil veremez ki kimse size.. Duymek istediklerinizi de soyleyemezler cunku yanlis yoldasiniz.
Size artik Allah yardim etsin Allah akil fikir versin

Hakliyken haksiz duruma dusmussunuz.

eşinin tecavüz etmesi aldatmasına sebebp değil bu şekilde evlenen nice kadınlar var mecbur kalıpta aldatma sebebi olmamalı bu tabiki evlenme sebebide değil

Tüh tüh, vah vah diyecektik ki konusahibinin vicdanı rahatlasın. Aldatmasının sebebinin geçmişte yaşadığı olumsuzluk olduğuna inandırsın kendini.

Sevgiliniz/patronunuz ilk fırsatta gözden çıkarmış sizi işte, daha neyin acısını çekiyorsunuz anlamıyorum ki? "Boşanamam ailem arkamda durmaz" diyorsunuz, ailenize ne gerek var ki ayaklarınızın üstüne basacak ve kocanızı aldatacak kadar büyümüşsünüz siz. Önce kendinize saygınız olsun, önce kendinizi sevin ki karşınızdakinden de aynı şeyi bekleyin.

Eşinizi değil kendinizi kandırıyorsunuz cünkü....

Son düzenleme:
eşinin tecavüz etmesi aldatmasına sebebp değil bu şekilde evlenen nice kadınlar var mecbur kalıpta aldatma sebebi olmamalı bu tabiki evlenme sebebide değil

benim bi akrabamda eşinin bu tarz haraketlerinden yola çıkarak aldattı ve eşi yakaladı ve patronunun kafasına sıktı...gazetelere birinci sayfa haber oldu aklıma o geldi...

yapmayın kadınlar yaa bi başka kadının yuvasını yıkmayın.. boşanırsın ama evli bi adamlada olmazz yaa

Öncelikle şu iğrenç zihniyetten kurtulamadık gitti..Bekaretimiz olmazsa 2.sınıf vatandaşız ; onu ALAN(!)kişi ile evlenmek zorundayız..Manyak bile olsa..Siz kendinize bunu yakıştırıyorsanız herkez yakıştırır ve bu kafalar asla değişmez..

İkincisi annem üzülür , kaynım kahrolur , kardeşim delirir v.s v.s gibi bahanelerle çekilmez hayatınızı o şekilde sürdürmeye devam etmeniz..Anneniz şu andaki durumunuzu bilse sanırım daha çok üzülürdü.Ayrılık tabii ki istenen bir şey değil ama elzemse en az evlenmek kadar da doğaldır.

Diğer mevzu ise eşinizi aldatmanız.Eşine saygısı ve sadakati olmayan bir insanın size karşı olacağını zaten düşünmeyin..Miladınız dolunca koleksiyonunun eski bir parçası olarak tozlu raflardaki yerinizi alacağınıza eminim..Bence bir an evvel kendisinden kararlılıkla kurtulun.

Yine de bunları sizi yargıladığım için değil ; fikirlerimi belirtmek için yazıyorum..Beşer ; şaşar..Benim ya da diğerleri için değil sadece kendiniz için silkelenin ; kendi geleceğiniz için olaylar daha da çirkinleşmeden patronunuzdan ayrılın ; eşinizden de ayrılın ve psikolojik destek alın..

zayıf bır kişiliğiniz var okudugum kadarıyla size tecavuz eden bır ınsanla evlenmişsiniz şevkat gormek ıcın evlı olmasına ragmen patronunuza gonul vermişsiniz bunlar yanlıs ama sızı kınamıyorum.kimseyı kınamam ben.

bana sorarsanız psıkolojık destek alın baska bır iş bulun patronla ilişkinizi kesin...
hatta kendınıze yetebılecek bır iş bulursanız eşiniz hala sıze kotu dawranmaktaysa esınızdende ayrılın...
annenız ve sız yenı bır hayat kurun...

patronunuza gelınce sızınle ilişkisi oldugu halde sızı normal bır eleman gibi işten cıkarmıs yakında telefonlarınıza da çıkmazsa şaşırmayın...
çok duyuyoruz erkekler alacagını alıp sıkılınca bır mendıl gıbı fırlatıp atıyor
belkı benden buyuksunuz daha iyi düşünürsünüz şevkat ihtiyacıyla kımseye kanıp kendınızı kullandırmayın....

İlk önce söyleyeyim ki gerçekten içinde bulunduğunuz durum çok üzücü.
Ama her insanın kendi iradesi var. Biraz mantıklı düşünüp patronunuzla ilişkiye başlamamalıydınız.
İnanın patronunuzun sizi sevdiği filan yok. Sadece duygusal boşluğunuzdan yararlanıyor.
Hem onunda bir karısı var. Onun suçu ne ki? Haberi dahi yok... Yazık.
Bir an önce çeki düzen verin kendinize. Silkelenin ve ayağa kalkın.
Bir işe girin,kocanızdan ayrılın ve temiz bir sayfa açın.
Allah yardımcınız olsun.

hayatta keşkelerle yaşamak çok zor... ben yaptığımın doğru olduğunu savunsaydım böyle bi konu açıp karşınıza gelmezdim... ben hata üstüne hata yaptım yanlışın tam ortasındayım ya batıcam ya çıkıcam... burda en mağdur olan karşımdaki kadın onun hiçbir günahi yok sorduğumda anlaşamadıklarını söylemişti birlikte olduğum kişi. evet sırf vicdanımı rahatlatmak için sürekli eşine nasıl davrandığını soruyordum çünkü iyi şeylerdi duymak istediğim eşine karsı hep iyi olmasını istedim sizin deyiminizle kendimi rahatlatmaktı bu... bana çok defa eşlerimizden ayrılalım diye ısrar etti yapamadım onun eşinin günahı yokken bi yuvayı yıkamadım. biliyorum yuva yıkanın yuvası olmaz. ben çok büyük konuşurdum bir gün başıma gelecegini nerden bilebilirdimki.nasıl bi döngünün içinde olduğumu bilemezsiniz burda beni anlamanızı beklemiyorum yaptığım şey anlayışla karşılanmayı göstermiyo. kötü birşey yaptım aldattım daha kötüsü aldattığım kişiyi sevdim dahada kötüsü o kişininde evli olması kendimden utanıyorum... ama böyle devam etmeyecek uzun zamandır bilerek yüz yüze görüşmüyorum kendimi buna zorluyorum... kolay değil benim için ama bu vicdanla yaşamak daha zor

Kadınlar aldatırsa ya birini çok sevdiği için ya da eşinden intikam almak için aldatırmış. Ama her iki durumda da aldatma yanlış. Zor olacak ama eşinizden ayrılmanız ve sevgilinizi de bırakıp kendi ayaklarınızın üstünde bir hayat kurmanız gerekiyor. Eşinizden ayrılmadınız diyelim bir ömür bu durumu içinizde saklayıp vicdanınız rahat etmeyecek. Sevgilinizle devam ettiniz diyelim bu sefer de onun eşine çok yazık olacak. en mantıklı karar yeni bir sayfa açmaktır. derseniz ki sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz ayrılamayız, o zaman da sen de o da eşinden ayrılacak ve öyle devam edeceksiniz.

Eşinizin size olan kötü davranışlarından,ilgisizliğinden vs yakınıyorsunuz,haklıda olabilirsiniz;fakat
kendi eşine en büyük haksızlığı yapan patronunuz olan bu erkeği nasıl sevebiliyorsunuz onu anlayamadım açıkcası.
Onunda bir eşi var ve eşi olan kadına çok büyük bir ihanet ediyor,böyle bir erkeği nasıl sevdiğinizi söyleyebiliyorsunuz?
Sizde eşinize aynı şeyi yaptığınız içinmi onu muaf sayıyorsunuz.

Ne olursa olsun evlendikten sonra memnun değilseniz, bu aldatma işlerine girişmeden önce bir şekilde ayrılmalıydınız
Böylece ailenize karşıda ,kendinize karşıda yüzünüz ak olurdu,
Şimdi bu durum öğrenilirse çok çirkin olur tamamen ortada kalabilirsiniz.
Olay ortaya çıkmadan bence ailenize dönün,yanlarında toparlanana kadar kalın,eşinize ve patronunuza sonsuza kadar veda edin.
Karısını aldatan bir adamdan size sevgilide kocada olmaz,daha seviyorum vs demeyin, gerçek bu maalesef.Bunuda tecrübe etmeyin derim.

Sırf namus davasına size tecavüz eden biriyle evleniyorsunuz hani birlikte olundu diye.. Sonra bu namus davasını düşünmeden eşinizi aldatıyorsunuz ?
Bana fazlasıyla garip geldi. Madem bu kadar rahatınız neden başta böyle bir şey yüzünden evlendiniz ?

Yorumların çoğunu okudum, dayanamayıp yazıyorum. Sizi yargılamak bana düşmez. Ben asla sizin yaptığınız arka arkaya hataları yapmazdım. Ama siz yapmışsınız, hayat sizin. Burada size sunulan önerileri de dinlemeyeceğiniz açık. O yüzden size boşanın, ayrılın desem de boş. Yalnız size şunu söyleyim, sizi gerçekten seven biri olsa idi patronunuz sizi işten çıkarmazdı. Kusura bakmayın ama patronunuzun size bakış açısı belli. Ayrıca sizi çıkarıp yerinize bir erkek aldığına göre patronunuzun eşi bazı şeylerden şüphelendi ve "o kadını o işyerinde görmeyeceğim" dedi. Sizi sevdiğini sandığınız adam da sizi bir kalemde işten çıkardı. Haklı olarak evinin huzuru için. Ve sizi her aradığında size ulaşabilmenin verdiği cesaretle tabi.

Ayrıca yazdıklarınız gençler için bir ders olur umarım. Her söze her kişiye güvenmemeyi, güvenip birlikte olduklarında da sırf bekaretlerini kaybettikleri için hayatlarını kararttan bir evliliği yapmamaları gerektiğini farkederler. Benim için boşanmak bekar ve bakire olmamaktan çok daha zor bir durumdur.

Hep patronumu seviyorum dıyordun ama eşimden ayrilicam demiyorsun sanki ikisini birden idare etmek istiyorsun gibi geldi bana annenin hastalığını söylüyorsun ama bu olayını duyarsa annen dahada kahrolacagini düşünmüyorsun

Sizden yaşça çok küçüğüm ama yaptıklarınız da gerçekten onaylanılacak şeyler değil.Eşinizin zorla size sahip olmuş(ki bunu istemeseniz en ufak öpmesinde ağzının ortasına bir tane vurursunuz neyse) tecavüz etmiş diyelim ve evet türkiye de yaşadığımız için bekaret çok önemli evlenmek zorunda kaldınız ailenizi karşınıza alarak buraya kadar bulunduğunuz durum çok üzücü hatta yıkıcı bir durum ve evlendiniz dediniz ki eşime bağlanıyım o size kötü davrandı . Ama be kardeşim SİZ ONA KATLANMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZZ ! Mesleğiniz var mı var , e namusunu da kurtardın ailem diyosun tamam atma aileni bi kenara ama zaten bir kere karşına almışsın bir daha alıver hayatın için boşan kendi ayakların üstünde dur . Ama siz bunu tercih etmeyip direk hayatınızı karartmışsınız.. Diyecek hiçbir söz bırakmamışsınız bizlere..

Son düzenleme:
evlı bır erkekle bırlıktesın vıcdanın nasıl fahat edıyor hata hata dogurmus
senı yargılamıorm ama
lutfen yapma
yazık degılmı o adamın esıne gunah ıkıznde bosanın
bırlıkte olun ozamn normal belkı ama bu seklde cok cırkın

X