- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
ben başka bi yerde çalışıyorum zaten
bu yazın için çok teşekkür ederim elimden geleni yapıcam bu yanlışın içinde dahada yoğrulmak istemiyorum... ben suçlanmak değil yol gösterilsin istiyorum ama burda çogu arkadaşım düşene bi tekme daha diye başlamış yazısına...öncelikle karşımızdaki hemcinsimiz,evet yaptıklarının doğru olmadığının da farkında,neden ısrarla onu yargılıyor ve kınıyorsunuz?yaşadığı herşeyi kadınlık gururunu çiğneyerek buraya yazdığına göre gerçekten zorda kalmış olmalı.olan olmuş artık bundan sonra ayıplayıp,etiket vurmanın ne mantığı var?
arkadaşım öncelikle anladığım kadarıyla eğitimli birisiniz,eşimle aramızda seviye farklılığı vardı demişsiniz sanırım.yani iş güç bulabilecek kapasitede bi insansınız.öncelikle kendinize yeni bir iş bulmaya çalışın.eğer gerçekten samimi görüşümü sorarsanız,eski patronunuzla görüşmeyin.sizin bi anlık boşluğunuzdan faydalanmış.evet erkekler her zaman böyledir,her durumdan rant sağlamaya bakarlar ne yazık ki.biz kızlar her daim sevgi açlığı hissettiğimiz için balıklama atlarız böyle durumlara.
eşinizi de sevmediğinizi anlıyorum zaten..bence kendinize bu hayatı zindan etmeyin.yeni bi hayat kurun.önceki hataları yapmadığınız.bu kısır döngüden kurtulun.evet burdan yazması kolay görünebilir ama sonraki hayatınızda mutlu olmanız için şimdi bazı fedakarlıklar yapmak zorundasınız.
en azından çocuğunuz yok,ya olsaydı? o da bu debdebe içinde perişan olacaktı.eğer pişman olduğunuz halde yine aynı hataları yapmaya devam ederseniz o zaman o siz olmazsınız.bu hayat sizin olmaz.her değişik mekanda farklı bir kadın olursunuz.örneğin eski patronunuzun yanındayken yuva yıkan kadın,eşinizin yanında istenmeyen horlanan kadın,kayınvalidenizin yanında istenmeyen gelin. bunu yaşamak zorunda değilsiniz...
Bekarken bir erkeğin evine gitmeyi yanlış bulan siz, evliyken nasıl bir başkasıyla yapabiliyorsunuz?
bu yazın için çok teşekkür ederim elimden geleni yapıcam bu yanlışın içinde dahada yoğrulmak istemiyorum... ben suçlanmak değil yol gösterilsin istiyorum ama burda çogu arkadaşım düşene bi tekme daha diye başlamış yazısına...
bence bi an önce kurtul bu yaşadıklarından bi an önce yalan evliliğini bitir...
sonra daha çok üzülürsün eminim ki eşinin de hayatın da birileri oluyodur
ama onun da olduğunu bi gün öğrenirsen eğer sakın iyiki bende yapmışım
ona müstahakmış diye düşünme herkezden önce eşinden önce eşinin sana
yaptıklarından daha çok sen kendine zarar vermişsin biz burda yorum
yaparız boşan ayrıl hayatına çeki düzen ver deriz ama senin kalbinde hala azda olsa
o beye yönelmek varsa bu pek kolay kolay yapamazsın ilk o beyden ayrıl
sonra eşinden bence dinle ve hemen harekete geç canım...=(
bu yazın için çok teşekkür ederim elimden geleni yapıcam bu yanlışın içinde dahada yoğrulmak istemiyorum... ben suçlanmak değil yol gösterilsin istiyorum ama burda çogu arkadaşım düşene bi tekme daha diye başlamış yazısına...
bence bu kadardara eleştirmeyin davulun sesi uzaktan hoş gelir yaşayan bilir erkek aldatınca çok kötü olmuyor ama kadın olunca işler çok değişiyor kadınlar için kötü bir durum zaten konu sahibi çok zor durumda oda yaptığı şeyin kötü olduğunu biliyor yardım istiyor bizlerden kimseyi kınamayalım yüce rabbim size doğru yolu göstersin biran önce