eşimi aldatıyorum ama...?

yaptıklarınızın karşılığını almadan gitmeyeceğinizi bilin hadisi şerifde bu konuya dair!

evet bu çok doğru konuyla alakalı değil ama bunun birçok örneğini ben kendi gözlerimle gördüm hatta yaşadım
inanınki Allah yaptığımız her hatanın kötü telafisini yaşatıyor

hayatim patronun seni kullaniyor.. haberin olsun.. tercihini ona gore yap.. senin ihtiyacin oldugunu bilmesine ragmen , sevdigi kisiyi bu sekilde isten cikarmasi seni biraz dusundursun..

hata insanlar icin, sende bir hata yapiyorsun.. burda ahkam kesip, namus simsarciligi oynayanlara bakma, kimse mukemmel degil ve kul hatasi ile musemma.. hatandan donmek icin gec kalmadin henuz..

canım ya sewgi sefkat diyorsun beni sewiyor diyorsun insan sewdiğini gözünün önünden ayırmak istemez senin ki seni işten çıkarmış ki senin ewde mutsuz oldugunu ble bile... sewgi sefkat bunun neresinde

Eğer eşi gerçekten ona tecavüz ettiyse mağdur filan değildir bence. Daha beterini de hakeder.
Ama patronun eşi, ailesi bunu asla haketmiyor.
Tecavüz ettiği adamla neden evleniyor filan diye kimse bık bık da yapmasın. Nasıl bir aileye sahipti bilemeyiz. Bu ülkede tecavüze uğrayan daha çok suçlanıyor çünkü.
Çözüm ise ayaklarının üzerinde durması ve her iki adamdan da kurtulması...

sadece ilk yazdığınızı okuyabildim sabırla diğerlerini okuyamadım bile kusura bakmayın. EVLİ BİR KADININ BOŞANMADAN BAŞKA BİR ERKEĞİN KOYNUNA GİRMESİ kimse tarafından hoş görülecek veya tuhaf değilmiş gibi düşünülecek bi durum değil. Madem evlenmek zorunda kaldın zorluklar çektin boşan da ne yapacaksan öyle yap. Diğerleri hata diyelim.. ama Bu Cahillik, ahlaksızlık arkadaşım!!

Aldatmanla ilgili yorum yapmayı doğru bulmuyorum fakat sana şunu söyleyebilirim:Evlenmen zaten baştan hataymış ,insan eğer gerçekten birini severse onun yanında olabilir,ona katlanabilir,nazını çekip en zor anlarında yanında olabilir.belki şimdiye kadar yanında olmuşsundur ama zamanla bunlar sana zor gelecektir.zaten gerçekten severek evlenmemişsin sadece sevmeye çalışmışsın ya da o hislerini sevgi sanmışsın...patronuna gelince en doğru ve en mantıklı şeyi yapmış.ben de onun yerinde olsam ben de onun yaptığını yapardım.sana kısaca şunu demeye çalışmış.evet ben seni seviyorum ama durumum da belli vee toparlayıp toparlayamayacağım da belli değil.benle birlikte de batmaa demeye çalışmış ve sana yol vermiş.bu seni sevmediği anlamına gelmez.insanların kararsız kaldığı anlar vardır.evet seni seviyordur yanında olmanı istiyordur seni görmek istiyordur ama bir taraftan da seni seviyordur ve kendi hayatına devam etmeni,iş bulmanı,batmakta olan bir yere bel bağlamamanı istiyordur.kaldı ki ben de koca bir kurumun batışına şahit olan biri olarak inan o süreçte onu görmeni istememesi kadar doğal bir şey yok.seni kendinden uzak tutmak istemiş olabilir.bunla birlikte seni sevmemiş de olabilir buna en iyi cevabı sen verebilirsin.sen ne hissediyorsan odur..gelelim tekrar eş kısmına..sen bir başkasını sever duruma geldiysen zaten senin ilşkin bitmiştir.bundan snra devam etmen uzatmaları oynamaktan başka bir şey değildir.kaldı ki bu zamandan sonra eşinle birlikte olmaya devam etsen de bıraktığın noktadan daha gerilerde olacaksın yani daha da mutsuz olacaksın..çok sevdiğim bir laf vardır..yanlış yolda giderken doğru yol bulunmaz diye..sen ister patronunla ilşkine devam et ister etme şunu kabul etmek lazım ki beynen senin evliliğin bitmiş

bence burda en suçlu patron efendi bakmış kırgın ,üzgün ,sevgisiz bir kadın hemen gözünü dikmiş yararlanmış yazık bu erkeklere valla yazık hep keyiflerini düşünüyorlar bunlarda vicdan yok ahlak yok birşey yok insanlık yok aşığım seviyorum hadi gel kollarıma bu tip erkekler çok fazla maaalesef bıktım bunları duymaktan .arkadaşım allah korusun kocanın kulağıına gider olay büyür yol yakınken vazgeç bu adamdan diğerinden de ayrıl sevmiyorsun belli .sevmedğin için yanlış yollara gitmişsin.

Bu sitede üyenin biri eşim beni aldatıyor dıye konu açtığında hepimiz birden adama lanet okuyoruz...

Burda bır bayan var gecmişte ne yaşarsa yaşaın eşi aldatmayı hak etmıyor

Sızı kınamıyorum ama cok buyuk hatalar ıcındesınız..

Eşınızı sevmedınız ılgısının hatırına onunla goruştunuz sonra evıne gıttınız sızınle ıstemeden beraber oldu evlendınız

mutlu olmadınız patronunuz sıze ıyı davrandı sonra ona asık oldunuz berabe r oldunuz

hayatınız hep hatalar uzerıne bunlardan ders alın..

İnsanoğlu bşerde şasarda ama hatasının farkına varır ve bundan ders alır

Sızden beklenılen bu ılişkiyi anında bıtırın eşınle mutsuzsanız cozum yolları arayın....

patronuzun karısn acımayın bence sız daha acınacak haldesınız

belkı karısı ogrense adamla aynı evde bır dakıka yaşamıyacak

patroununuz bugun sızınle aldattı karısını yarın başkası olacak..

sız kendı kocanızada uzulun onuda sız aldatıyorsunuz

Yaptğın yanlış. sebeplerin, amaların.... vb. olabilir. bu yanlışlığı değiştirmez. bunu seni yargılamak için yazmıyorum asla, sana doğruyu gösteriyorum.

evet çok kötü bir insanla evlisin. keşke de evlenmeseydin o yaptığına rağmen... hadi evlendin. çalışıyorsun da boşa gitsin. boşamayla tehdit et adamı uğraş ... olmuyorsa boşa.

normal şartlarda iyiyi, doğruyu yapmak kolay zaten. bu tip,insanı zorlayan şartlarda hala doğru davranabiliyor muyuz? budur insanı, iyi-kötü, doğru-yanlış... vb. yapan.

sen bir sınava tabi olmuşsun, patronunla ilişki yaşayarak o sınavdan kalmışsın.

zararın neresinden dönsen kardır. kendini büyük zarar veriyorsun. ayrıl. eşinden de ayrıl. tövbe et yaptığına.

bugün boşansan üzülecek ailen, yarın eşini aldattığınu duysa ne hissedecek? hiç bir şey saklı kalmaz. biri görür, eşin şüphelenir... terketmek istesen sevgilin söyler.

kendi iyiliğin için bitir ilişkini ve boşan.

ben ne diyeceğimi bilmiyorum.... burda size cevap verirken utana sıkıla bi halde karşılık veriyorum... bazı arkadaşlar beni eleştirirken lütfen şunuda düşünsün hayatta insanın başına ne geleceği bilinmez. şundan bi sene öncesine kadar bende bilemezdim böyle bir yanlışa düşeceğimi... benimde doğrularım yıkılması zor tabularım vardı... ama ne oldu asla olmaz dediğim şeyi kendim yaptım ve şimdide işin içinden çıkmak için çırpınıyorum... ama böyle devam etmeyecek bazı arkadaşlarımın yorumları beni dahada güçlendirdi çok teşekkür ederim çıkıcam bu gafletten sevgime ragmen kendim için ordaki suçsuz kadın için...

Hadi hayirlisi o zaman, ama suna lütfen dikkat et.
Hayatta ilk önce kendine dürüst ol, bahanelerle bir yere varilmaz.
Hayat öyle zorki, özellikle senin gibilerini cabuk harcarlar. Onun icin ilk önce kendine saygin olsun, zaten etrafda o kendine saygindan dolayi kimse seni bu durumlara düsüremez.
Bence tüm yorum yapan arkadaslarina tesekkür etmelisin, herkes sana yardim etmek amacli tüm temiz kalpleriyle elestiride ve öneride bulundular, artik bundan sonrasi sana kalmis.
Hadi hayirlisi olsun.

Sizi kinamiyorum her koyun kendi bacagindan asilir. Sadece duygusal bir bosluk yasamissin patronun da bu durumu firsata cevirmis.

Yorumum biraz sert olabilir kusura ama ben su an 3.göz olarak yorumluyorum.

Bana kalirsa patronun senin asik oldugunu anlamis. Bu onun evliligini tehlikeye dusurmek anlamina geliyor dolayisiyla basina bela acmaman icin isten cikartmis. Dedigin gibi sana korkutuk asik olsa asla gozunun onunden ayirmazdi. Esini bosamak istemesi falan tamamen hikaye. Aldatan erkek klasigi. Kusura bakma ama hicbir erkek duzeninin bozulmasini istemez.

Sana onerim bu adamdan bir an once kurtul ve yeni bir ise girerek hayatina temiz bir sayfa ac. Esinden de nefret ediyorsan bosan. İlk bosanan sen olmayacaksin bunu da unutma.

bunları yazıpta yargılanmamayı beklemen ilginç değilmi ?

tabiki kimse ne yaşayacapını bielemz insanoğluyuz başımıza herşey gelebilir

ama senin yaptığın büyük günah

ALLAH cc zina yapmayın demiyor zinaya yaklaşmayın diyor

bunun vebali çok ağır
ve hala daha devam ediyorsun

kim ne yapmış olursa olsun asla aldatılmayı haketmez

patronum diyorsunya

tam tersi olsaydın altadılan sen olsaydın

aslında farklı bi açıdan bakarsak yine altadılan sensin malesef

şeytan aldatıyor seni :26::26:

sana tavsiyem ne eşine ne kendine yazık etme ayrıl ve kendine yeni bir hayat kur

tövbe et başarabilirsin istersen bunu
ALLAH cc yar ve yardımcın olsun

Son düzenleme:

Kimse kimseyi kandırmasın şimdi konu sahibi.. kimsenin yuvası dağılsın istemiyorum diyorsun, ancak o kadının kocasıyla beraber olurken kadına 3 kuruşluk muamele yapıyorsun?! tut ki duydu, ayrılmak istedi.. o zaman da yuvasını dağıtmış olmayacak mısın? rica ediyorum biraz insaflı davran.. sen kocanı sevmediğin halde sana karşı o olaydan sonraki tutumlarından rahatsız olmadın mı? ortada kalmamak için savaştığını yazmadın mı? bu duyguyu öyleyse çok iyi biliyorsun.. o kadıncağıza kocası senden ötürü soğuk davranıyordur, yazık değil mi kadın yuvası çocukları için katlanıyor.. neden o yaşadığın şeyi o kadına yaşatıyorsun? yapma Allah aşkına.. bak sevgili konu sahibi bunun affı olmaz.. dünyanın en vurdumduymaz kocası bile namusuyla alakalı bir konuda sessiz kalmaz.. o zaman hastalıktan ötürü boşanmadığın annen ne yapacak? çeki düzen ver kendine.. bir insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmaz.. güzel insansın, tabi ki patronun senin gibi birini yanında dolaştırmak isteyecek.. hangi erkek istemez ki???? ilerde karısına döndüğünde yine yıpranan sen olursun.. bari alacağın yarayı en aza indirge ve noktayı koy..

Türklükle gayet de alakası var.. siz sanırım güncel hayatı haberleri falan takip etmiyorsunuz.. tecavüze dahi uğrasa öğrenildiğinde öldürülen binlerce kadınımız var.. savunmuyorum ama evlenmek için maalesef ülkemizde öncelik bekaret olarak görülüyorken başka seçenek kalmıyor mağdur olan kadınlara.. efendi gibi ailesine anlatabilen kaç insan var? anlattığı takdirde "olsun kızım oldu bitti " diyen kaç aile var.. ne kadar modernleştiği söylense de günümüz Türkiyesinde bile böyle bir durum mümkün değil çoğu kesimde...... bu kadar hayalci olmayın.....

olayı ailesine anlatmasına gerek yok. gerekirse ömür boyu biriyle evlenmez, evde annemin dizi dibinde otururum yinede o adamla evlenmezdim.....

çok ilginçsiniz.....

Ayrıca hatayı yapan bedelini öder hadisinin yanında bir de "Kul Kınadığını Yaşamadan Ölmezmiş" Diye bir hadis daha var hatırlatırım...
Yapılan çok kat-i suretle yanlış.. Lakin çözüm sert eleştiriler değil..... hakaret değil...

aslında yapmanız gerekn çok açık ve net

eğer bu durumu kendinize yakıştırabiliyorsanız, vicdanınız rahat ediyorsa ya da kendinize yakıştırmıyorsunuz vicdanınız da rahat değil ama aşkım bunları bile bastırıyor göüzümü kör etti diyorsanız böyle devam edeceksiniz ve pişmanlıklar içinde yaşayıp gideceksiniz...

ya da yaşanan her şeyin bir hata olduğunu kabul etmişken, her şeyi unutup, vicdanınızı dinleyerek bütün bu saçmalıklara bir son vereceksiniz bütün herkesin söylediği gibi size hiç bir şekilde mutluluk vermeyen eşinizi ve patronunuzu hayatınızdan çıkarıp her şeye en baştan başlayacaksınız...

ikinci seçenek hiç de zor değil, bir şeyler yaşanmış hataymış en azından kabul etmişsiniz keşke yaşanmasaymış ama olmuş artık buna bir çare yok ama ''ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSENİZ KARDIR.'' bence daha fazla yanlış yapmayın ve Yüce Rabbimize sığınıp dua
edip tertemiz bir sayfa açın huzura ve mutluluğa ancak bu şekilde ulaşabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun ve affetsin sizi...

Kim bir kardeşini, bir günah sebebi ile ayıplarsa, o günahı işlemedikçe o kimse ölmez. Tevbe ettiği bir günahtan dolayı birini ayıplayan, aynı günaha müptela olmadan ölmez."

"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz"

Ah canım ya ne sevmesi ne aşık olması adam kullanmış seni ah be güzelim ah be güzelim ah ahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…