eşimi aldatıyorum ama...?

. Sevgili arkadasım bunları yazmak benim için öyle kolay olmadı beni yargılayacak kınayacak insanların olacağını biliyordum ama bazı kelimeler çok acımasız yanlışım büyük hem esimi aldattim gemde evli bı adama kapıldım toplamaliyim kendimi ama o gücü bulamıyorum Çıkmam gerek bu delilikten...

birde aldatma olayları enınde sonunda ortaya çıkıyor kocandan korkmuyor musun?

Anlattıklarınıza göre o kadar güzelmişsiniz, o kadar da ilgi çekiciymişsiniz de... Neden bu kadar edilgensiniz? Eşinizle o sizi sevdiği için sevgili olmuşsunuz size tecavüz etmiş sevgisi bitmiş. Patronunuz zor zamanınızda yanınızda oldu diye aşık olmuşsunuz beraber olmaya başlayınca sizi işten çıkarmış. Öncelikli sorununuz eşinizi aldatmak olmalıyken patronunuzun işten çıkarmasına bozulmuşsunuz. Yanlış yerlere takıyorsunuz yanlış yerdesiniz ve yanlış insanlarlasınız. Üzerinde düşünün derim.

Alla yardımcın olsun,bunların hepsine kocan sebep olmuş bence.

Neden kocası sebep olmuş.
Kovcası çok üyük bir suç işlemiş.
Aldatması mı gerekiyordu?
Aldatmanın gerekçesi bahanesi olamaz...
Nasıl yakıştırır bir insan kendine bunu.
Zarar gören bir tek adam da değil ki.
O adamın da bir ailesi var...
Zina günahtır herşeyden öte.
Bu kadar insanın hakkı nasıl ödenir?

bence bi an önce kurtul bu yaşadıklarından bi an önce yalan evliliğini bitir...
sonra daha çok üzülürsün eminim ki eşinin de hayatın da birileri oluyodur
ama onun da olduğunu bi gün öğrenirsen eğer sakın iyiki bende yapmışım
ona müstahakmış diye düşünme herkezden önce eşinden önce eşinin sana
yaptıklarından daha çok sen kendine zarar vermişsin biz burda yorum
yaparız boşan ayrıl hayatına çeki düzen ver deriz ama senin kalbinde hala azda olsa
o beye yönelmek varsa bu pek kolay kolay yapamazsın ilk o beyden ayrıl
sonra eşinden bence dinle ve hemen harekete geç canım...=(

yaparız boşan ayrıl hayatına çeki düzen ver deriz ama senin kalbinde hala azda olsa

Ben bunun acısını hep icimde yasadım evet onun hiçbir günahı yok hemcinsime böyle birsey yaşatmam çok adice Allah kahretsin beni

Mesleğiniz nedir? İşte neden verimli değildiniz? Ne iş yapıyordunuz?

Ben sadece bunu merak ediyorum.

Mesleğiniz nedir? İşte neden verimli değildiniz? Ne iş yapıyordunuz?

Ben sadece bunu merak ediyorum.

ben hala yargılamıyorum ama kabul ettiğimide söylemiyor. Açıkçası burda eşinle beraber kurduuğun hayatı umursamıyorsun ama annenin hastalığına üzülüyorsun üzülmemesi gerektiğini söylüyorsun.Ailenin kulağına bu olayların gitmeyeceği ne malum..Dünya o kadar küçük ki bence samimiyetle söylüyorum kendine özgüven oluştur.Bunuda tedavi yolu ile yapabilirsin. Ve aş her şeyi ..Bu dünya için değil maneviyatın için çalış.. Kendi cehennemini kendin oluşturmuşsun canım...

gider efendi gibi anlatırsın ailene..
sonra beklersin adam gibi bi insan çıkar karşına anlatırsın durumu.

kesın oyle olur

kocanı aldat..
patronu ayart..
diğer kadını aptal yerine koy...
sonrada boşanama..
yalan yalanı getirsin...
sonra "ahanda çok kötüyüm aman yargılamayın.."
kesin öyle olmasada bu halinden daha iyi olur emin ol....

Allah yardım etsin .Kimseyi kınamamak gerekiyor Sonuçta şöyle diyor peygamberimiz Kınadığınızla kınanmadıkça dünyayı ter edemezsin.
Ama arkadaşım bir çok yanlışın içerisindesin.Öncelikle yaptığın ZİNA! İkincisi yuva yıkanın yuvası olmaz İnsanların evliliklerinede mani olma. Bunu yapmaya devam edersen kendine olan saygın kalmaz Buna devam edersen şuan bulunduğun durumdan daha zor duruma düşeceğini unutma.Ne kadar zorlanırsan zorlan yapman gereken ilk şey o adamı bırakmak helallik isteyip Tövbe etmek.Ondan sonrada istemiyorsan eşinlede konuş ve bitirin bu birlikteliği...
Unutma yanlış yanlışı doğurur...

Hemen ufacık bir eleştiride "yargılamayın" "kınamayın" tarzı beylik ve saçma laflar ediliyor.

Merak ediyorum bu sözleri söyleyen insanlar kendileri de aynı şekilde aldatılırlarsa aynı şeyleri söyleyebilecekler mi.

Sen ne kadar bencil bir insansın ki burada internet üzerinden iki tane olumsuz yorum için "acımasız" yorumunu yapabiliyorsun ama kendi yaptığın pisliği görmüyorsun.

Buradaki yorumlar acımasızsa senin yaptığını ne olarak tanımlayalım.

Zaten senin tek derdin patronunun seni işten çıkarması, işten çıkarmasıydı ne güzel! yoluna devam edecektin ama planların bozulmuş gibi.

dost acı söyler bizleride arkadaş görüp yardım yorum istemişsin ama kocasının ekmeğini yiyipte ihanet edene Allah gün yüzü göstermzmiş ki sana gösteriyor işin hiç rast gitmez olsun dediklerin olmaz duaların kabul olmaz illa aldatmak değil (yani br başkasıyla birlikte olmak) başka biri sevmek bile yanlıştır canım çünkü sevdiğin kişiyi düşünürsün her işinde o nedenle patronunla ilişkini kes doğru yolunu bul
eşim şöle yaptı böle yaptı evet herkes hazmedemez ve bir boşluğa düşer sende düşmüşsün ama yılana sarılmışsın be canım keşkelerini at bir köşeye keşke demek şeytanı sevindirir bu senin imtahanın sen bu imtihanda zayıf alıyorsun yazık hem bu dünyanı hem öbür dünyanı zehretme kendine
kalk bir silkelen rabbine sarıl uyma şeytana o adam seni sevse bir dk yanından ayırmazdı ayrıca sen o adamı sevmiyorsun sevdiğini zannediyorsun çünkü boşlukta olduğun için o dala tutunmuşsun illa da seviyorum diyorsan ya eşinde ayrılacaksın yada o sevgini kalbine gömüp sevgini eşine vereceksin allaha dua edip eşinin düzlmesi için yalvaracaksın
şunuda hep sölerim kınadığın bir şey asla yapmam deiğin bir şeyi yaşamadan ölmezmişsin sende yaşıyorsun bizlere ibret olsun

Rabbim sen koru hatadan,hileden,şeytanın şerrinden, nefsimizden her türlü her yerden gelecel kötülükten sana sığınırım.
duaya sığın, tövbe et,Rabbimden yardım iste her şerde bir hayır vardır de böyle unutmaya atlatmaya çalış ibadete yönel önün açılacaktır .

patronun seni işten çıkarmasaydı bu kadar üzgün olacak mıydın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…