. Sevgili arkadasım bunları yazmak benim için öyle kolay olmadı beni yargılayacak kınayacak insanların olacağını biliyordum ama bazı kelimeler çok acımasız yanlışım büyük hem esimi aldattim gemde evli bı adama kapıldım toplamaliyim kendimi ama o gücü bulamıyorum Çıkmam gerek bu delilikten...öncelikle karşımızdaki hemcinsimiz,evet yaptıklarının doğru olmadığının da farkında,neden ısrarla onu yargılıyor ve kınıyorsunuz?yaşadığı herşeyi kadınlık gururunu çiğneyerek buraya yazdığına göre gerçekten zorda kalmış olmalı.olan olmuş artık bundan sonra ayıplayıp,etiket vurmanın ne mantığı var?
arkadaşım öncelikle anladığım kadarıyla eğitimli birisiniz,eşimle aramızda seviye farklılığı vardı demişsiniz sanırım.yani iş güç bulabilecek kapasitede bi insansınız.öncelikle kendinize yeni bir iş bulmaya çalışın.eğer gerçekten samimi görüşümü sorarsanız,eski patronunuzla görüşmeyin.sizin bi anlık boşluğunuzdan faydalanmış.evet erkekler her zaman böyledir,her durumdan rant sağlamaya bakarlar ne yazık ki.biz kızlar her daim sevgi açlığı hissettiğimiz için balıklama atlarız böyle durumlara.
eşinizi de sevmediğinizi anlıyorum zaten..bence kendinize bu hayatı zindan etmeyin.yeni bi hayat kurun.önceki hataları yapmadığınız.bu kısır döngüden kurtulun.evet burdan yazması kolay görünebilir ama sonraki hayatınızda mutlu olmanız için şimdi bazı fedakarlıklar yapmak zorundasınız.
en azından çocuğunuz yok,ya olsaydı? o da bu debdebe içinde perişan olacaktı.eğer pişman olduğunuz halde yine aynı hataları yapmaya devam ederseniz o zaman o siz olmazsınız.bu hayat sizin olmaz.her değişik mekanda farklı bir kadın olursunuz.örneğin eski patronunuzun yanındayken yuva yıkan kadın,eşinizin yanında istenmeyen horlanan kadın,kayınvalidenizin yanında istenmeyen gelin. bunu yaşamak zorunda değilsiniz...
Alla yardımcın olsun,bunların hepsine kocan sebep olmuş bence.
. Sevgili arkadasım bunları yazmak benim için öyle kolay olmadı beni yargılayacak kınayacak insanların olacağını biliyordum ama bazı kelimeler çok acımasız yanlışım büyük hem esimi aldattim gemde evli bı adama kapıldım toplamaliyim kendimi ama o gücü bulamıyorum Çıkmam gerek bu delilikten...
. Sevgili arkadasım bunları yazmak benim için öyle kolay olmadı beni yargılayacak kınayacak insanların olacağını biliyordum ama bazı kelimeler çok acımasız yanlışım büyük hem esimi aldattim gemde evli bı adama kapıldım toplamaliyim kendimi ama o gücü bulamıyorum Çıkmam gerek bu delilikten...
Öncelikle böyle bi konu açmak cesaret ister tebrik ediyorum sizi. Yaptığınız şeyin kabul edilemez olduğunu bildiğiniz için söylememe gerek yok. Arkadaşın dediği gibi sorunun sevgilinizin sizi işten çıkartması olarak gördüm ben. Eşinizin size yaptığı (kötü) şeyleri anlatmışsınız. Kendinizce kocanızı aldatmanın kötü bişey olmadığını düşünüyosunuz. Kesinlikle öyle değil ama diyelim haklısınız niye normal bi insanla değilde patron,sizden yaşça büyük ve EVLİ bi adamla? Burda ben suçsuz bir tek kişi görüyorum oda patronuzun karısı.. Ve bu saatten sonra yapcağınız en mantıklı şey o adamdan ayrılmak zaten yeterince yıpranmışsınız o adamla iyice yıpranıyosunuz bence.
öncelikle karşımızdaki hemcinsimiz,evet yaptıklarının doğru olmadığının da farkında,neden ısrarla onu yargılıyor ve kınıyorsunuz?yaşadığı herşeyi kadınlık gururunu çiğneyerek buraya yazdığına göre gerçekten zorda kalmış olmalı.olan olmuş artık bundan sonra ayıplayıp,etiket vurmanın ne mantığı var?
arkadaşım öncelikle anladığım kadarıyla eğitimli birisiniz,eşimle aramızda seviye farklılığı vardı demişsiniz sanırım.yani iş güç bulabilecek kapasitede bi insansınız.öncelikle kendinize yeni bir iş bulmaya çalışın.eğer gerçekten samimi görüşümü sorarsanız,eski patronunuzla görüşmeyin.sizin bi anlık boşluğunuzdan faydalanmış.evet erkekler her zaman böyledir,her durumdan rant sağlamaya bakarlar ne yazık ki.biz kızlar her daim sevgi açlığı hissettiğimiz için balıklama atlarız böyle durumlara.
eşinizi de sevmediğinizi anlıyorum zaten..bence kendinize bu hayatı zindan etmeyin.yeni bi hayat kurun.önceki hataları yapmadığınız.bu kısır döngüden kurtulun.evet burdan yazması kolay görünebilir ama sonraki hayatınızda mutlu olmanız için şimdi bazı fedakarlıklar yapmak zorundasınız.
en azından çocuğunuz yok,ya olsaydı? o da bu debdebe içinde perişan olacaktı.eğer pişman olduğunuz halde yine aynı hataları yapmaya devam ederseniz o zaman o siz olmazsınız.bu hayat sizin olmaz.her değişik mekanda farklı bir kadın olursunuz.örneğin eski patronunuzun yanındayken yuva yıkan kadın,eşinizin yanında istenmeyen horlanan kadın,kayınvalidenizin yanında istenmeyen gelin. bunu yaşamak zorunda değilsiniz...
gider efendi gibi anlatırsın ailene..
sonra beklersin adam gibi bi insan çıkar karşına anlatırsın durumu.
kesın oyle olur
çalış kimse bayılarak calışmıyor ailenede destek ol hem