eşimi aldatıyorum ama...?

Konu sahibi eşinin aldatmanın utancını yaşamadığı için ve minareyi çalıp kılıfıda hazırladığı için ancak şunu diyebilirim PATRONUN ALACAĞINI ALMIŞ CANIM verimli değilmiş kocaman yalan hangi metresi verimli olmadığı için işten çıkartır bir patron adam sizi gözden çıkarmış eşinide kaybetmek istemiyor anlaşılan ki sizi uzaklaştırmış ...

Bu tür ahlak disi konulari ne diye gelip burda yaziyorsunuz tepki alacagini bile bile anlamiyorum...Hosunuzami gidiyor. ?Kocanizi patronunuzla aldatiyorsunuz
,ivir zivir bir sürü sey...Aldatmak erkek icinde kadin icinde adi birsey,fakat bence kadin icin dahada adi birsey.Ne diyelim biz simdi size.Nasil bir akil verelim kardesim?
Kocani sevmeden evlenmissin,daha dogrusu tecavuze ugradigin icin evlenmek zorunda hissedip evlenmissin,sanki snein icin cok onemli gibi?
kusura bakma sertim biraz ,cunku bu aldatma olaylarina gelemiyorum ben,evliyken ZINAyapmicaksin arkadas.Bu kadar basit ve net.
ayril ne halt yiyorsan ye.Gelip burdada yazmayin boyle ahlak disi seyleri ya.

Son düzenleme:
öncelikle aldatmadan en ufak bir pişmanlık duymadığınız belli ki konuyu "eşim ve ailesi" yerine "arkadaş çevresi"ne açmışsınız
bu bile şu andaki sorununuzun eşinizi aldatmanız değil, dost(!)unuz tarafından işten çıkartılmanız olduğunu gösteriyor

kusura bakmasın kimse bu kadar çarpık ve terbiyesizce bir ilişkiye yapılacak hiç bir şey yok
patron dost((!)unuzun sizi işten çıkarması da kalifiye eleman ihtiyacı falan değil, çarpık ilişkisini çalışanlarının diline düşmeden daha rahat yaşabilmesi için
bunu da bilesiniz!

sevgi mi? o zaten yok.
lütfen bu tip rezilliklere sevgiyi alet etmeyin

o kadar seviyorsanız, ikiniz de boşanırsınız, ondan sonra ne yapacaksanız yaparsınız

kadınlar hisseder:KK47: patronunun eşi anladı bence aldatıldığını... vee patronda sizi işten çıkararak kendini eşine ispatladı bence...yoksa seni sevdiğini söyleyen ve rahat rahat elinin altında birlikte olan bi adam işten fln çıkarmaz....bence seni buna inandırmış ama ben sanmıyorum.....

evliliğinizin ise mecburi bi evlilik olduğuna inanmıyorum....istemeden bu şekilde davranan biriyle evlenmekten vazgeçebilirdin....hangi devirde yaşıyoruz allahaşkına ailen nerden bilebilirdi....ondan sonra ki adımlarını da daha dikkatli atıp hayatını yoluna sokabilirdin şimdiye kadar.....

ama olan olmuş ve iyi ki çocuğun yok....yaşadıklarını yargılamıyorum ama evli bi adamdan sana hayır gelmez....unut bence onu....ayaklarının üzerinde durmaya çalışıp kocandan da ayrılabilirsin....zaten ayrılmış sayılırsın böyle bi evlilik yürüyemez!

ben başka bi yerde çalışıyorum zaten

eee daha neden korkuyorsun ayaklarının üzerinde durmuyor kendine güvenmiyorsun.silkelen ev tut ailenle olmuyorsa yapamıyorum de sana "git kocanın evınde ölcen" demiceklerya kötü yolada düşsen eminim o ana baba seni dişiyle çıkarır balçıktan. hatayla kapatma ve karartma hayatını

öncelikle karşımızdaki hemcinsimiz,evet yaptıklarının doğru olmadığının da farkında,neden ısrarla onu yargılıyor ve kınıyorsunuz?yaşadığı herşeyi kadınlık gururunu çiğneyerek buraya yazdığına göre gerçekten zorda kalmış olmalı.olan olmuş artık bundan sonra ayıplayıp,etiket vurmanın ne mantığı var?
arkadaşım öncelikle anladığım kadarıyla eğitimli birisiniz,eşimle aramızda seviye farklılığı vardı demişsiniz sanırım.yani iş güç bulabilecek kapasitede bi insansınız.öncelikle kendinize yeni bir iş bulmaya çalışın.eğer gerçekten samimi görüşümü sorarsanız,eski patronunuzla görüşmeyin.sizin bi anlık boşluğunuzdan faydalanmış.evet erkekler her zaman böyledir,her durumdan rant sağlamaya bakarlar ne yazık ki.biz kızlar her daim sevgi açlığı hissettiğimiz için balıklama atlarız böyle durumlara.
eşinizi de sevmediğinizi anlıyorum zaten..bence kendinize bu hayatı zindan etmeyin.yeni bi hayat kurun.önceki hataları yapmadığınız.bu kısır döngüden kurtulun.evet burdan yazması kolay görünebilir ama sonraki hayatınızda mutlu olmanız için şimdi bazı fedakarlıklar yapmak zorundasınız.
en azından çocuğunuz yok,ya olsaydı? o da bu debdebe içinde perişan olacaktı.eğer pişman olduğunuz halde yine aynı hataları yapmaya devam ederseniz o zaman o siz olmazsınız.bu hayat sizin olmaz.her değişik mekanda farklı bir kadın olursunuz.örneğin eski patronunuzun yanındayken yuva yıkan kadın,eşinizin yanında istenmeyen horlanan kadın,kayınvalidenizin yanında istenmeyen gelin. bunu yaşamak zorunda değilsiniz...
bu yazın için çok teşekkür ederim elimden geleni yapıcam bu yanlışın içinde dahada yoğrulmak istemiyorum... ben suçlanmak değil yol gösterilsin istiyorum ama burda çogu arkadaşım düşene bi tekme daha diye başlamış yazısına...

canım yazdıkların okadar karşık ki yinede baştan aşağıya okudum hepsini dizi film gibi resmen .bak şimdi bir erkeği aldatmanın bahanesi yoktur benim için sen soyadını taşıdğın adamı patronunla aldatmışsın ama şöyle sorunum vardı böyle sorunum vardı diyerek vicdanını rahatlatıyorsun sadece .madem sorunun var ayrıl o zaman adamdan önce sonra bak hayatına .bu mu yani allah aşkına çözüm .kocam beni mutlu etmiyor ben başkasına gideyim beni mutlu edicek nedir yani ?hemde patron evli bir adam üstüne üstlük .bu sütü bozuk tipler evde karım otursun baksın çocuğuma ben dışarda onla bunla yatayım kalkayım günümü gün edeyim derdindeler görün artık bunu .sende masum değilsin kusura bakma hiç eminim şöyle düşündün karısından boşanır benle evlenir ondan birlikte oldun ama baktın olaylar istediğin gibi olmadı ama ben ne yapıcağım şimdi oldun .ama allahın sopası yok evdeki kadıncağızın ahı var bir kere .ne kadar rahatsın sen öyle .seni seviyorum dedi inandım yahu arkadaşım bizede neler diyorlar seviyorum ölüyorum vs hiçbirinede inanmıyorum .seni seven insan madem aşık olmuş karsından boşanır sende boşanırsın başlarsınız hayata yeniden .böyle olmamış ki senide atmış işten iş yerinde söylentiler çıkmıştır kesin ondan atılmışsındır yavaş yavaş senden ilgisi kesilir şimdi başkasını bulur .ayrıca birinin tecavüzüne uğradın diye evlenmek zorunda değilsin geç bunları artık sen vicdanını rahatlatmak için bunları bahane olarak yazıyorsun o koşullarda eşin sana makul gelmiş evlenmişsin e tabi patron çıkınca herifte para pul var daha iyisini buldum aşık oldum yok canım aşk değil senin ki .sevgilini ara söyle bunları madem seviyorsun boşan de bakalım ne diyecek sana ?

bak bi çok kişinin yazısında sana ögüt tavsiye var sadece sen görmüyorsun çünkü önyargılısın ve konu hata senin diye. bi rahat ol relax ol sakınlıkle oku tabiki arada kötü yorumlar var ama sen hazırlıklı gelmedin mi ?

bu yazın için çok teşekkür ederim elimden geleni yapıcam bu yanlışın içinde dahada yoğrulmak istemiyorum... ben suçlanmak değil yol gösterilsin istiyorum ama burda çogu arkadaşım düşene bi tekme daha diye başlamış yazısına...

siz kendinize en büyük tekmeyi atmışsınız zaten,
pesss diyorum valla pesss
ne denmesini bekliyordunuz acaba?
yeni patronunuzu allah korusun valla, inşallah kadındır.

bence bi an önce kurtul bu yaşadıklarından bi an önce yalan evliliğini bitir...
sonra daha çok üzülürsün eminim ki eşinin de hayatın da birileri oluyodur
ama onun da olduğunu bi gün öğrenirsen eğer sakın iyiki bende yapmışım
ona müstahakmış diye düşünme herkezden önce eşinden önce eşinin sana
yaptıklarından daha çok sen kendine zarar vermişsin biz burda yorum
yaparız boşan ayrıl hayatına çeki düzen ver deriz ama senin kalbinde hala azda olsa
o beye yönelmek varsa bu pek kolay kolay yapamazsın ilk o beyden ayrıl
sonra eşinden bence dinle ve hemen harekete geç canım...=(

Bence sen patronunuda sevmiyorsum boşlukta oldugun için kendini böyle kandırıyorsun senin üzüldüğün ısinden ayrılmak sevgilinden değil çünkü çalışıp gibi gorunupte çalışmadığın halde para kazanmak nazini geçireceğin bir patronun olması kullandirma kendini benim kocam beni aldatsa benimdemi aldatmam gerekir gider direk bosanirdim kocan seni aldatmamış her evlilikte problemler olur kimsenin evliliği dört dörtlük değil ama kimsenin çaresi böyle değil kocan bunları duysa şerefin ayaklar altına alınacak herkesin gözünde iffetsiz kadın olacaksın boynu bükük kalacaksın herkese karsı en iyisi yapamıyorsan git hemen bosan hem vindan azabından kurtulursun hemde ailenin yüzüne bakacak yüzün olur boşandın diye kimse seni ayiplamaz ama bu olay duyulursa ozaman kafanı kaldıracak yüzün olmaz haklı olsan bile haksız duruma düşersin hatatta ne gizli kaliyorki Buda gizli kalsın yol yakinken don arkadasım bu yoldan

sizi asla kınamıyorum . bu dünyadaki, buraya yorum yazan kişilerinde başına gelebilir insanoğlu bu herşey başımıza gelebilir .keşke evlenmeseydiniz tecavüzden dava açsaydınız sonuçta rızanızla olmadı bu iş ,siz size yapılanlardan intikam almak istemişsiniz gibi geldi bana bazn biz kadınlar her su veren ele açan çiçekler gibi oluyoruz . biraz sevgi gösterince açmşsınız kendinizi bu yalnış bana göre keşke boşansaydınızda severek başa biriyle evlenseydiniz . bu kötü lütfen bu ilişkiyi sollandırın onun karısını düşünün çoçuklarını benm babam böyle olsa hiç bir erkekle evlenmezdim eşinin ne suçu var ona yazık değil mi

sizi asla kınamıyorum . bu dünyadaki, buraya yorum yazan kişilerinde başına gelebilir insanoğlu bu herşey başımıza gelebilir .keşke evlenmeseydiniz tecavüzden dava açsaydınız sonuçta rızanızla olmadı bu iş ,siz size yapılanlardan intikam almak istemişsiniz gibi geldi bana bazn biz kadınlar her su veren ele açan çiçekler gibi oluyoruz . biraz sevgi gösterince açmşsınız kendinizi bu yalnış bana göre keşke boşansaydınızda severek başa biriyle evlenseydiniz . bu kötü lütfen bu ilişkiyi sonlanndırın onun karısını düşünün çoçuklarını benm babam böyle olsa hiç bir erkekle evlenmezdim eşinin ne suçu var ona yazık değil mi

bence bu kadardara eleştirmeyin davulun sesi uzaktan hoş gelir yaşayan bilir erkek aldatınca çok kötü olmuyor ama kadın olunca işler çok değişiyor kadınlar için kötü bir durum zaten konu sahibi çok zor durumda oda yaptığı şeyin kötü olduğunu biliyor yardım istiyor bizlerden kimseyi kınamayalım yüce rabbim size doğru yolu göstersin biran önce

annem hep ; "kızım bi çocuğa ailesi sahip çıkıcak sinirle yok gelmezsen eve almam yok şöle yaparsan
öldürürm vururum kırarım demiyceksin diyemezsin...iddalaşmıcaksın da söyliceksin doğru bildiğini ama
istediğini yapmakta da özgür olucak hata yaparsa pişman da olsa gene açıcaksın kollarını hiçbişey olmamış gibi
anne baba olmak böyledir....ne olursa olsun cocugundur sen kucak acıp şevkat göstermezsen
onu ellerine alıp harab etmeyi çok iyi bilir millet....yaşı kaç olursa olsun başına gelmeyen kalmaz" der

yani bu tip şeyleri okuyunca ailem ne der ailem kızar ailem karsı cıkar beni istemes vs diye bişey okuyunca
direk aklıma annemin bu sözleri geliyo doğruymuş diyorum...belki siz de hata yaptınız belki günahalr işlediniz.
belki yasalarla bi insan 18 den sonra özgürdür....ama yaradılış itibariyle bir anne bir baba evladının her hareketinden
sorumludur ve her yarasını sarmak zorundadır....en azından korkutmamaları gerekir ki çocugu hatasını söyleyebılsın.
bu yavas yavas olur birden bire değil...herkesde hata var belki de....olan patronun hanımına olmuş....

ama herşey için geç değil sorunları şöyle bi gözünüzün önüne alırsanız daha iyi anlıycaksınız herşey sizin
elinizde. ortalıgı temızleyip tertemız bi hayata başlayabilirsiniz kimseye muhtaç olmadan korkmadan
hataınızı kabul etmişsiniz yüzleşmişsiniz şimdi sonraki adıma geçme vakti herşeyi düzeltebilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:

bir çok kişi sana öğüt veriyor. Yapılması gerekeni senin göremediğini sana gösteriyor aslında ama sen bunu tekme olarak algılıyorsan .. Devam et. Lütfen önce kendin ikna ol yaptıklarının yanlış olduğunu kabul et. Güven kendine doğru için tedavi yollarını ara ..

Bu site seni yönlendirebilecek eminim bir sürü insan vardır..Ve insanların tepkilerinden lütfen rahatsız olma ..Çünkü onlar da kendi doğrularını yazıyorlar aktarıyorlar..

konuyu zar zor bitirdim ya Allah aşkına bi satır atlayın nokta bişey daha rahat okunacak şekilde yazınız mesajlarınızı.gerçekten bu şekilde

çok zor oluyor okuması..herneyse.umarım doğru olan yolu bulursunuz diyeceğim.şuan eşinizle ilişkiniz ne düzeyde? boşanma konusu

konuşuluyor mu? diğer şahısla durum nedir?

gerçi bende acayip yazmışım fakat daha rahat okunduğu kesin neyse konu dışı olmasın :KK53:

bence bu kadardara eleştirmeyin davulun sesi uzaktan hoş gelir yaşayan bilir erkek aldatınca çok kötü olmuyor ama kadın olunca işler çok değişiyor kadınlar için kötü bir durum zaten konu sahibi çok zor durumda oda yaptığı şeyin kötü olduğunu biliyor yardım istiyor bizlerden kimseyi kınamayalım yüce rabbim size doğru yolu göstersin biran önce

kimse yorumunu kınamakiçin yazmıyodur eminim
aldatmayı kimse kadın erkek diye ayırmıyordur
ama KADIN demek edep demektir
kadın demek çocuğu olmasa bile annae demektir
aldatan insanın her halükarda ar damarı çatlamıştır ''bence ''
üstelik arkadaş bile isteye yapmış

X