eşimi aldatıyorum ama...?

bence eşinden hemen boşan patronunla da ilişkini kes. iş bul çalış kendine yeni bir hayat kur. başka ne denilebilirki...

kocandan ayrıl mutsuzsan işe başlayıp kendine bi hayat kur sonra kiminle birlikte olmak istiyorsan ol bence aldatmandan ziyade eşinle yaşadıklarım madem bu kadar kötü hemde madem istenmeyen gelinsin kimse için kendini üzmeye değmez ev içindeki mutsuzluk kadınıda erkeğide dışarıya sürüklüyor yani yaşadığım bu duurm aslında artık bi çok kişide var yanlış olan sadece kötü olan o evliliği sürdürmek boşan sonra ne yapmak istiyorsan yap ne vicdan azabi çekersin nede günahkar olurusn

öncelikle sizi kınamıyorum, en başa dönebilsem demişsiniz, bu hissi bilirim. yaptığınız büyük bir hata, yaşadıklarınız burada anlattıklarınızdan fazla olabilir ama siz aldatarak haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz. patronunuz ile ilişkinizde kırılmayın ama bir samimiyet göremedim. madem o sizi seviyor, ilişkinizi uygunsuz bir şekilde yürütmezdiniz. içinde bulunduğunuz çaresiz durumdan yararlanmak istemiş ve yararlanmış da. size tavsiyem lütfen olaylara biraz daha objektif bakın siz de fark edeceksiniz. bu ilişkiye böyle devam etmektense boşanın daha iyi. hem aileniz istememiş, damatlarını pek de seviyor olamazlar, sizce bu boşanmanız tahmin ettiğiniz gibi onları üzer mi? aileniz sizin bu durumunuzu öğrenirse daha fazla üzülmezler mi?

çünkü burası turkıye dayatılmıs seyler var. bakırelıgını verdıgın adamla evleneceksın zıhnıyeti var. burası turkıye koyu evet.

coğrafyamıza yeni bi boyut getirdin tebrikler...
ne alakası var ülkeyle kardeşim...
alnındamı yazıyo kim ne bilecek...
olmuş bitmiş kendisi bile kabul etmiyo tecavüz olduğunu...
gider efendi gibi anlatırsın ailene..
sonra beklersin adam gibi bi insan çıkar karşına anlatırsın durumu..
her şeyin bi adabı var...
türklükle fln alakası yok hatun hatayı hatayla kapatmayı tercih edince gittikçe batmış işte...

öncelikle karşımızdaki hemcinsimiz,evet yaptıklarının doğru olmadığının da farkında,neden ısrarla onu yargılıyor ve kınıyorsunuz?yaşadığı herşeyi kadınlık gururunu çiğneyerek buraya yazdığına göre gerçekten zorda kalmış olmalı.olan olmuş artık bundan sonra ayıplayıp,etiket vurmanın ne mantığı var?
arkadaşım öncelikle anladığım kadarıyla eğitimli birisiniz,eşimle aramızda seviye farklılığı vardı demişsiniz sanırım.yani iş güç bulabilecek kapasitede bi insansınız.öncelikle kendinize yeni bir iş bulmaya çalışın.eğer gerçekten samimi görüşümü sorarsanız,eski patronunuzla görüşmeyin.sizin bi anlık boşluğunuzdan faydalanmış.evet erkekler her zaman böyledir,her durumdan rant sağlamaya bakarlar ne yazık ki.biz kızlar her daim sevgi açlığı hissettiğimiz için balıklama atlarız böyle durumlara.
eşinizi de sevmediğinizi anlıyorum zaten..bence kendinize bu hayatı zindan etmeyin.yeni bi hayat kurun.önceki hataları yapmadığınız.bu kısır döngüden kurtulun.evet burdan yazması kolay görünebilir ama sonraki hayatınızda mutlu olmanız için şimdi bazı fedakarlıklar yapmak zorundasınız.
en azından çocuğunuz yok,ya olsaydı? o da bu debdebe içinde perişan olacaktı.eğer pişman olduğunuz halde yine aynı hataları yapmaya devam ederseniz o zaman o siz olmazsınız.bu hayat sizin olmaz.her değişik mekanda farklı bir kadın olursunuz.örneğin eski patronunuzun yanındayken yuva yıkan kadın,eşinizin yanında istenmeyen horlanan kadın,kayınvalidenizin yanında istenmeyen gelin. bunu yaşamak zorunda değilsiniz...

Hala neden ilk eşimle evlenmek zorundaydım diye yazdığını anlamadım kaçıncı yüzyılda ve hangi mezrada yaşıyorsun?

Çünkü ben kendimi hep erkeklerden korudum bı erkeğin evine gitmek benim için çok yanlıştı bı anlık iyi niyetim yüzünden bı hataya düştüm ve o hatayı hayatıma mal ettim

Benim sana tek tavsiyem eşinden de ayrıl patronundan da. Eşini sevmiyorsun madem onunla birlikte yaşamanın ne anlamı var ? Patronundan da ayrıl dedim çünkü o evli kurulu bir düzeni var ayrıca etik değil. Senide işten çıkarmış zaten. En güzeli kendine yeni bir sayfa aç. Bir süre hiç bir erkekle vakit geçirme yeni bir iş bul ve kendini ona ver. Kendini toparladıktan sonra çevrene bakarsın sana uygun bi insan gördüğünde hissettiğinde onunla yoluna devam edersin bunun baska yolu yok.

Çünkü ben kendimi hep erkeklerden korudum bı erkeğin evine gitmek benim için çok yanlıştı bı anlık iyi niyetim yüzünden bı hataya düştüm ve o hatayı hayatıma mal ettim

Hala soruma cevap alamadım hangi yüzyılda yaşıyorsun?

Bekarken bir erkeğin evine gitmeyi yanlış bulan siz, evliyken nasıl bir başkasıyla yapabiliyorsunuz?

yaşadıklarınız kolay şeyler değil ama ne olursa olsun bunu yapmamalıydınız, sizinde onlardan farkınız kalmamış.. yaşadıkalrınızın arkasını sığınıp bu tıp şeyi yaşamanız gerçekten çok üzücü..allah korusun bir duyulsa kimse eşine ve ya ailesine suçu bulmaz çünkü bizim toplumumuzda "kadın" yapınca ......olur çok çok affedersiniz =(( bence bi an önce boşanın o zaman kiminle birlikte olmak istiyorsanız olun evliylen hem çok günah hemde çok aşalıyıcı bir durum. birlikte olduğunuz adam da kusura bakmayın ama şerefsizmiş..evli olduğunuzu bile bile sizinle nasıl birlikte olmuş anlamış değilim..

sonra beklersin adam gibi bi insan çıkar karşına anlatırsın durumu.

kesın oyle olur:KK70:

Allah yardımcınız olsun sizin ve etrafınızdakilerin.. Gerçekten tedavi görmeniz gerektiğine inanıyorum...

Daha başka yorum yapmak doğru değil. Size tek fikir profesyonel yardım almanız gerektiğidir..

karsı tarafın esinin yerine kendinizi koymanız lazım tamam sizi yargılamayalım ama boyle bir durumu ben yasasam yani aldatılsam oyle bir yargılarımki o kadını aynı sekilde beni aldatan adamıda yani ah alıcaksınız bu seferde hicbir isiniz rast gitmeyecek o yuzden vazgecin cunku yasadıgınız zorluklar sizi haklı cıkarmıyor

Son düzenleme:
patronun da seni seviyormuş boşan desen boşanır mıydı? ben bunu merak ettim?

Esinle yakalayamadigin maneviyati baskasinda aramissin. Bir arkadasin dedigi gibi suan senin icin onemli olan sevgilinde ayni iste olamamak. Bence sevgilin ayni isyerinde calismayi tasiyamadi seninle kimbilir utaniyor belkide kendince etik degil.

Bence sen hemen evliligine cozum bulmalisin. Esin seni mutlu etmeyerek hata ediyor ama sen onu aldatarak dahada hata ediyorsun hem asil kendini mahvediyorsun. Madem yeni bir hayat istiyorsun evliligini bitir sevgilinle yasamayi sec.

yani ben hiç bir şey diyemiyorum
tamm çok kötü bir şey yaşamışsınız ama hata üstüne hata
yapmışsınız (halada devam ediyosunuz)
madem istemiyorsunuz boşayın gitsin ondan sonrada
evli olmayan biriyle ne yaparsanız yapınn yazık
sevgilinizin eşii onu hiç düşündünüzmü?
aldatmak kadar kötü iğrenç bir olay varmı allah aşkınıza yaa

sonra beklersin adam gibi bi insan çıkar karşına anlatırsın durumu.

kesın oyle olur:KK70:

olayı ailesine anlatmasına gerek yok. gerekirse ömür boyu biriyle evlenmez, evde annemin dizi dibinde otururum yinede o adamla evlenmezdim.....

Öncelikle iyi düşünüp karar vermelisin madem evlenmek zorundaydin bakireligin için ozaman sende evlendikten çok kısa bir süre sonra bosansaydin ozaman kimse sana bakireligi sormazdi ailene yapamıyorum derdin simdisi dahamı iyi oldu patronunun seni kullanıp biktigi zaman bir mendil gibi atmayacagi ne malum??? Peki patronunu kocan öğrenirse halada kocan kara kasına kara gozunemi bakacak o dakika seni kapı dışarı etmezmi ailenin yüzüne nasil bakacan?? Ozaman ailen seni kabul edermi hem evliliğin bitecek hemde ailenin yüzüne bakacak yüz bulamicaksin o patronundan ayril evliliğini düzeltmeye çalış yoluna girmiyorsada ayril seni yadirgamiyorum ama bakireligini dusunupte zorla evlendiysen kendini kimsenin oyuncağı yapma Allah korusun ılerde daha kötü durumda olabilirsin

X