- 8 Şubat 2022
- 126
- 73
- 28
-
- Konu Sahibi kelebeklerinetkisi
Tam bir yobaz erkek kafası iyi dediniz, ben öyle düşünmüyorum kesinlikle. Çalışıyorum da zaten. Annem yalnız, eğer ayrılma durumu olursa annemin evine gideceğim, arabam da var çalışıyorum da bir sıkıntı çekmem inşallah. Her şeyin hayırlısı artık 2 yıldır düşünmekten beyin kalmadı ama doğru düşündüğümü başkalarının ağzından duymak çok çok iyi geldi daha iyi hissediyorum şimdi vallahi çok sağolunValla kuzum baban şuan kendince cenneti yaşıyor . Sevmediği eşinden güzelce ayrılmış 20 yaş küçük bi kadınla da evlenmiş oh mis yargılamıyorum yaşı yanlış anlaşılmasın sadece evet cennet mis gibi kararlarını almış. Eniştem avukat demişsin de enişteden boşanma avukatı olmaz söyliym. Yani boşan demek hiçbirimize düşmez ama geleceğini düşün be böyle adamla senelerce çocuğunun psikolojisini bozarak hiç gerek yok yani. Sevmiyor o da net. Sevse de yapsa ne olur sonuçta sen sevmiyorsun. Yalan desen var aldatma var neymiş yüzüğünü önünde takmış çıldırıyorum ya gerçekten. Bi arkadaş demişki varlığından ne hayır gördün babanın yokluğunda çekesin çok haklı hayatını zaten zora sokmuş senin. Tam bir yobaz erkek kafası erkek herşeyi yapabilir kadın yapamaz. Bu zihniyet yüzünden senin gibi nice kadınların ve çocuklarının hayatı ziyan oldu gitti.
Kimsenin yaşamınızı mahvetmesine izin verme baba ana da bir yere kadar kendini ve çocuğunu düşün yeter kimse kimseden üstün değil kaç yaşında kadınsın keyfine bak hayatını bi daha yaşayamacaksın kendin olmalısın mutlu olmalısın çünkü en çok sen hak ediyorsunTam bir yobaz erkek kafası iyi dediniz, ben öyle düşünmüyorum kesinlikle. Çalışıyorum da zaten. Annem yalnız, eğer ayrılma durumu olursa annemin evine gideceğim, arabam da var çalışıyorum da bir sıkıntı çekmem inşallah. Her şeyin hayırlısı artık 2 yıldır düşünmekten beyin kalmadı ama doğru düşündüğümü başkalarının ağzından duymak çok çok iyi geldi daha iyi hissediyorum şimdi vallahi çok sağolun
Herkes kendi yaşamında zaten babam keyfinde, bu zamana kadar sözlerinden çıkmadım da ne oldu, kendi zevki için araştırmadan yamadı resmen. Allah soracak zaten inanıyorum. Çok çok teşekkür ederimKimsenin yaşamınızı mahvetmesine izin verme baba ana da bir yere kadar kendini ve çocuğunu düşün yeter kimse kimseden üstün değil kaç yaşında kadınsın keyfine bak hayatını bi daha yaşayamacaksın kendin olmalısın mutlu olmalısın çünkü en çok sen hak ediyorsun
Biri beni böyle sevecekse sevmesin. Paramı yiyecek karı kıza gidecek beni seviyor çok değişikHerkese merhabalar. Uzun yıllardır forumu takip edip yeni üye olanlardanım ben de. Direk konuya giriyorum. Eşimle 5 yıllık evliyiz. Allah bağışlarsa 1 oğlum var 3.5 yaşında. Ben bekarken hiçbir erkekle görüşmedim, konuşmadım aile baskısından sebep. Sonra babam eşimi sundu annem aracılığıyla, bir de abim var benim. Babamdan ve abim sevgilerini belli etmezler hiç, hiç sevilmedim öyle el üstünde tutulmadığım için sevgi arıyordum. Baskı da olduğu için bir dd babam sunmuş bu insanı evlenmeliyim diye düşündüm, zorunlu hissettim kendimi. 20 yaşındaydım o zaman, nasıl mantıklı karar verebilirdim ki ?.. Sonra evlendik, istemeden de olsa bir çocuğum oldu. Sonra eşimin yalanları başladı önce ufak ufak, her şeyde yalan söylerdi. Misal işten gelecek ben nerdesin dediğimde 5 dk’ya oradayım yoldayım derdi meğerse daha işten çıkmamış bile. Sonra kayınpederimden bize 300 bin kadar bi miras kaldı. Çok savurgandır, ben derdim ki bak durumumuz var mı rahat harcıyoruz ama hazıra dağ dayanmaz. Yok yok sorun yok rahat rahat harca kontrol bende derdi. Ben de babaevinde sıkıntı yokluk görmedim, onların da maddi durumları daha düşüktü, kendi kendine kompleks yapmış, her istediğin olmalı dört dörtlük yaşamalısın diye düşünüyormuş. Ben olanla yetinen bir insanım aslında kendi kendine böyle düşünmüş. Neyse. Sonra bi araba firmasına girdi çalışmaya al-sat, kiralama vs. İyi kötü kiraya bir araba koyduk, sonra idare etmeyi bilmedi o araba da gitti elimizden. Babam bana evlenmeden araba vermişti, altınlarımla çalışmamla vs o arabanın modelini yükselttim 200 binlikti o zaman. Eşim bana dedi ki toparlamam lazım arabayı sen bana versen, satsam, arabanın parasıyla al-sat yapsam, sana da kredili bir araba alsam anca böyle toparlayabilirim dedi. Ben de hiç düşünmeden tabi ki eğer iyi olacaksa her şey mesele yok dedim. Arabayı sattı, ben de dedim ki bak kenarda 100 bin kalsın ne olur ne olmaz, işlerin umduğun gibi gitmez arabadan da olmayalım. Yok ben 100 bini arkadaşıma verdim emniyetteki merak etme dedi. Sonra şiddetli bi tartışmamızda öyle bir para olmadığını söyledi. O an kendimi o kadar kandırılmış hissettim ki anlatamam size, bu zamana kadar yine ayakta uyutmuş beni. Bir de sosyal medyadan birkaç kere kızlarla buluşmuş sonradan söyledi bana. Güvenim iyice gitti, son 2 yıldır zaten ite kaka yürüyor, babam iki kere konuştu bizimle, benim psikolojim bozuldu, erken de evlendiğimi düşündüm sonradan, sevdiğimi sanmışım meğerse ama sevmemişim, bu olaylar da eklenince iyice soğudum uzaklaştım. Şuan arkadaş olarak görebiliyorum onu. Dağ gibi borcumuz var mesela şuan arkadaşlarıyla kayağa gitti 1 haftalığına, hiç tutumlu değil. Kendi kendime diyorum ben neden bunun beceriksizliğini çekiyorum, kendim çalışsam kendimi daha iyi idame ettirebilirim ki yazılım şirketinde güzel bir maaşla çalışmaktayım. 4 gündür ayrıyız ne o aradı ne de ben. O beni çok seviyor biliyorum, ama ben sevemedim, sevdiğimi sandım. Boşanmakta çare değil derler ama bu nereye kadar böyle devam edecek, siz olsaydınız ne yapardınız arkadaşlarım bana bir akıl verin… babamla da görüşmüştüm sevmiyorum diye, eğer bundan sebep boşanırsan torunumu damadımı alırım yanıma seni silerim demişti, yani eşimin hata yapması gerek ayrılabilmem için ki son şu kızla görüşme olaylarından haberi yok babamın. Ben de bitiremiyorum ya pişman olursam, onun gibi seven bulabilir miyim diye, ne sevebiliyorum ne sevgimi gösterebiliyorum. Çok soğuk davranıyorum istemsizce, kısacası onun hata yapmasını bekliyorum bitmesi için. Bana bir yorum yapın bir şeyler söylesin o kadat çaresiz hissediyorum ki kendimi…
Paramı yiyor olarak bakamadım ilk olaya, evlilik birlik bana göre biz olmak. Ama olmamak lazımmış. Şimdi senin paran benim param muhabbeti yapıyorum aşırı kızıyor,sen-ben neden yapıyorsun bir türlü biz olamadık diyor. Neden olamadık acabaBiri beni böyle sevecekse sevmesin. Paramı yiyecek karı kıza gidecek beni seviyor çok değişik
İstersen uzaklaşırsın, bir cesarete bakar. Reşit ve meslek sahibisin kimseye hesap vermek zorunda değilsin.Çok kızgınım babama çokk ama atamıyorum ki kötü de olsa babam
Arabanın kalan borcuyla devralabilirsin. Borcun kalanını sen ödersin, ya da satar borcunu kapatır kalan parayı kendin için kullanırsın.Yaa bilmiyordum, ama devr alırsam borçları üzerime kalabilir. Araştırmak lazım bunu sorucam eniştem avukat zaten
Baban ölünce mirastan sana düşeceklere göz koymuş olması muhtemel.Bunu da hep düşündüm biliyor musunuz.. Babamın durumu çok çok iyi, kendisinin Allah rahmet eylesin babası vefat etti, kalan parayı hiç etti. İşi de düzgün değil bir tek oturduğumuz evi var, ondan da bu kadar aşık rolüne yattığını hep düşünmüşümdür
Sen çok iyi niyetlisin bence sağ gözünden sol gözüne guvenelmeyecek bir dönemde yaşıyoruz .Paramı yiyor olarak bakamadım ilk olaya, evlilik birlik bana göre biz olmak. Ama olmamak lazımmış. Şimdi senin paran benim param muhabbeti yapıyorum aşırı kızıyor,sen-ben neden yapıyorsun bir türlü biz olamadık diyor. Neden olamadık acaba
Benim bir tek kendimd hayrım var bu hayatta fadkındayım..Valla ne esinizde ne babanizda iş var kusura bakmayın.
Hep iyi niyetimden kaybettim zaten ama bazen kötü düşünmek gerekiyormuş veya gerçekçi.Sen çok iyi niyetlisin bence sağ gözünden sol gözüne guvenelmeyecek bir dönemde yaşıyoruz .
Ben hayırlı haberlerini bekliyorum bak,çünkü senin gibi kadınlara çok üzülüyorum.Burada ben boşandı,kendime yeni bir hayat kurdum diye bir konu açmanı bekliyorum cidden.Annen de varmış,oh mis gibi bakar çocuğuna.O pislik heriften bir an önce kurtulursun inşallah.Benim bir tek kendimd hayrım var bu hayatta fadkındayım..
Forumda okuduğum ne kadar çok yanlış öğretilmiş o beni seviyor cümlesi var. O seni sevmiyor canım o seni kullanmış. Babana gelince aldatmayı da öğrense yuvaya yollıcak seni . Zira kararı sen vermedikçe zaten hayatını baban yönetiyor olacak. Madem ayakların yere basıyor. Eğer maaşında iyiyse boşanıcağını söyle ha yine aynı tavrı sergilerse. Sende kanunen o çocuğun senin olduğunu hatırla ayrı eve çıkıp her gün tedirgin olmayı baban tercih ediyorsa. Tercihleriyle baş başa bırak. Öyle bir dünya yok. Çocuk velayeti ortak. 3,5 yaşında ana kuzusu hangi sıfatla alıp babasıyla oturcakmış. Önce adam olaymış damadı. Burda en çok baban yapmış hatayı. Bu hareketleri konuşmaları ilanları damadı önünde de yaptıysa ona güveniyor damat. Aynen ilet. Nasıl olsa dönecek gözüyle görüyor. Bu evlilik yürümez. Çocuğunu düşün. Bu ortamda sevgi sıfır baba kafasına göre hülyalarda ergen sorumsuzluğunda. En önemlisi yenen çocuğunun yiyeceği rızık. Yarın bir gün savaş çıktı diyelim durum daha da fakirleşti ne olcak. Bu havada uçuşan sorumsuz kocanın paralar gelecek mi. Boşan. Hayatının iplerinide babanda olsa kimseye verme. Kaç yaşındasınız Allah aşkına ?. Varsa ki Zoraki bir durum bir an önce tehdit altında olduğunuzu çocuğunuzla birlikte gidip bildirin. Babanız birşey yapamaz haklarınız var. Aile bakanlığından korunma ve barınma talep edin çocuğunuzla. Sinirlerim tavan yaptı. Ya bir baba bunu dememeli ya!Herkese merhabalar. Uzun yıllardır forumu takip edip yeni üye olanlardanım ben de. Direk konuya giriyorum. Eşimle 5 yıllık evliyiz. Allah bağışlarsa 1 oğlum var 3.5 yaşında. Ben bekarken hiçbir erkekle görüşmedim, konuşmadım aile baskısından sebep. Sonra babam eşimi sundu annem aracılığıyla, bir de abim var benim. Babamdan ve abim sevgilerini belli etmezler hiç, hiç sevilmedim öyle el üstünde tutulmadığım için sevgi arıyordum. Baskı da olduğu için bir dd babam sunmuş bu insanı evlenmeliyim diye düşündüm, zorunlu hissettim kendimi. 20 yaşındaydım o zaman, nasıl mantıklı karar verebilirdim ki ?.. Sonra evlendik, istemeden de olsa bir çocuğum oldu. Sonra eşimin yalanları başladı önce ufak ufak, her şeyde yalan söylerdi. Misal işten gelecek ben nerdesin dediğimde 5 dk’ya oradayım yoldayım derdi meğerse daha işten çıkmamış bile. Sonra kayınpederimden bize 300 bin kadar bi miras kaldı. Çok savurgandır, ben derdim ki bak durumumuz var mı rahat harcıyoruz ama hazıra dağ dayanmaz. Yok yok sorun yok rahat rahat harca kontrol bende derdi. Ben de babaevinde sıkıntı yokluk görmedim, onların da maddi durumları daha düşüktü, kendi kendine kompleks yapmış, her istediğin olmalı dört dörtlük yaşamalısın diye düşünüyormuş. Ben olanla yetinen bir insanım aslında kendi kendine böyle düşünmüş. Neyse. Sonra bi araba firmasına girdi çalışmaya al-sat, kiralama vs. İyi kötü kiraya bir araba koyduk, sonra idare etmeyi bilmedi o araba da gitti elimizden. Babam bana evlenmeden araba vermişti, altınlarımla çalışmamla vs o arabanın modelini yükselttim 200 binlikti o zaman. Eşim bana dedi ki toparlamam lazım arabayı sen bana versen, satsam, arabanın parasıyla al-sat yapsam, sana da kredili bir araba alsam anca böyle toparlayabilirim dedi. Ben de hiç düşünmeden tabi ki eğer iyi olacaksa her şey mesele yok dedim. Arabayı sattı, ben de dedim ki bak kenarda 100 bin kalsın ne olur ne olmaz, işlerin umduğun gibi gitmez arabadan da olmayalım. Yok ben 100 bini arkadaşıma verdim emniyetteki merak etme dedi. Sonra şiddetli bi tartışmamızda öyle bir para olmadığını söyledi. O an kendimi o kadar kandırılmış hissettim ki anlatamam size, bu zamana kadar yine ayakta uyutmuş beni. Bir de sosyal medyadan birkaç kere kızlarla buluşmuş sonradan söyledi bana. Güvenim iyice gitti, son 2 yıldır zaten ite kaka yürüyor, babam iki kere konuştu bizimle, benim psikolojim bozuldu, erken de evlendiğimi düşündüm sonradan, sevdiğimi sanmışım meğerse ama sevmemişim, bu olaylar da eklenince iyice soğudum uzaklaştım. Şuan arkadaş olarak görebiliyorum onu. Dağ gibi borcumuz var mesela şuan arkadaşlarıyla kayağa gitti 1 haftalığına, hiç tutumlu değil. Kendi kendime diyorum ben neden bunun beceriksizliğini çekiyorum, kendim çalışsam kendimi daha iyi idame ettirebilirim ki yazılım şirketinde güzel bir maaşla çalışmaktayım. 4 gündür ayrıyız ne o aradı ne de ben. O beni çok seviyor biliyorum, ama ben sevemedim, sevdiğimi sandım. Boşanmakta çare değil derler ama bu nereye kadar böyle devam edecek, siz olsaydınız ne yapardınız arkadaşlarım bana bir akıl verin… babamla da görüşmüştüm sevmiyorum diye, eğer bundan sebep boşanırsan torunumu damadımı alırım yanıma seni silerim demişti, yani eşimin hata yapması gerek ayrılabilmem için ki son şu kızla görüşme olaylarından haberi yok babamın. Ben de bitiremiyorum ya pişman olursam, onun gibi seven bulabilir miyim diye, ne sevebiliyorum ne sevgimi gösterebiliyorum. Çok soğuk davranıyorum istemsizce, kısacası onun hata yapmasını bekliyorum bitmesi için. Bana bir yorum yapın bir şeyler söylesin o kadat çaresiz hissediyorum ki kendimi…
babamla da görüşmüştüm sevmiyorum diye, eğer bundan sebep boşanırsan torunumu damadımı alırım yanıma seni silerim demişti, yani eşimin hata yapması gerek ayrılabilmem için ki son şu kızla görüşme olaylarından haberi yok babamın.
Ben de hayırlı olanı diliyorum çünkü çok yoruldum evlilik beni çok yıprattı ben böyle hayal etmemiştimKonu sahibi cok üzüldüm adiniza, insAllah en yakinda hakkinda hayirli olana yönelirsin
Annenede üzüldüm, o napiyor nasil geciniyor, toparlayabildimi kendini?
Eğer boşanırsam babamdan maddi bir beklentim yok ama çalışmamıza karşı, şuan çalıştığımı da bilmiyor gizliyorum. İşe de yeni girdim zaten, yazılımcı değilim ama yazılım şirketindeyim evimi idare ettirecek kadar kazanıyorum şükürler olsun. Benim endişem eğer babam çalıştığımı öğrenirse işten çıkartabilir zorla, kendine bağlayabilir, çok endişeliyim çok çaresiz hissediyorum kendimi bazen. Sığınma evleri olayına gelene kadar babamı silmem lazım kendime yeni bir hayat kurmak için ama ben babama aşık bir kızdım, hala öyleyim çok babacıyım, ne yapsa da onu silemiyorum onun yokluğu beni mahveder bundan sebepte cesaret edemiyorum hiçbir şeyeNeden hala seni hiç sevmemiş, zor zamaninda yanında olmamış, elin adamına bile senden çok değer affeden adama yaranmaya çalışıyorsun?
Yazılımcisin, maaşın iyi.
Ama ayakların üstünde durmak yerine kocandan beter babana sığınmayi düşünüyorsun.
Orada da mutsuz olacağını biliyorsun,yeni bir hayat kurabilmen mevcutken ne bu dirayetsizlik anlamadım
Artık yirmi yasindaa değilsin ki, çocuk sahibisin. Sen de bir ebeveynsin.
Duzgun kararlar alıp , sorumluluk sahibi olmayı bilmelisin
Aşağıda açıklamasını yaptım başka bir arkadaşıma, benim cesaretim yok babam cesaretimi de kırdı, çalışmamıza izin vermiyor kızlar olarak, başkalarının altında ezilmemizi istemiyormuş sebebi buymuş. Ben de çalışma aşığı bir insanım, kendim kazanayım kendi ayaklarımın üzerinde durayım kimseye yük olmayayım kafası var ama babam kendine bağlamaya çalışıyor bunun da farkındayım, cesaretim yok sadeceForumda okuduğum ne kadar çok yanlış öğretilmiş o beni seviyor cümlesi var. O seni sevmiyor canım o seni kullanmış. Babana gelince aldatmayı da öğrense yuvaya yollıcak seni . Zira kararı sen vermedikçe zaten hayatını baban yönetiyor olacak. Madem ayakların yere basıyor. Eğer maaşında iyiyse boşanıcağını söyle ha yine aynı tavrı sergilerse. Sende kanunen o çocuğun senin olduğunu hatırla ayrı eve çıkıp her gün tedirgin olmayı baban tercih ediyorsa. Tercihleriyle baş başa bırak. Öyle bir dünya yok. Çocuk velayeti ortak. 3,5 yaşında ana kuzusu hangi sıfatla alıp babasıyla oturcakmış. Önce adam olaymış damadı. Burda en çok baban yapmış hatayı. Bu hareketleri konuşmaları ilanları damadı önünde de yaptıysa ona güveniyor damat. Aynen ilet. Nasıl olsa dönecek gözüyle görüyor. Bu evlilik yürümez. Çocuğunu düşün. Bu ortamda sevgi sıfır baba kafasına göre hülyalarda ergen sorumsuzluğunda. En önemlisi yenen çocuğunun yiyeceği rızık. Yarın bir gün savaş çıktı diyelim durum daha da fakirleşti ne olcak. Bu havada uçuşan sorumsuz kocanın paralar gelecek mi. Boşan. Hayatının iplerinide babanda olsa kimseye verme. Kaç yaşındasınız Allah aşkına ?. Varsa ki Zoraki bir durum bir an önce tehdit altında olduğunuzu çocuğunuzla birlikte gidip bildirin. Babanız birşey yapamaz haklarınız var. Aile bakanlığından korunma ve barınma talep edin çocuğunuzla. Sinirlerim tavan yaptı. Ya bir baba bunu dememeli ya!
Sen artık annesin. Ne demek babam izin vermiyor, babam çalıştığımi bilmiyor,babam beni işten alır... Lise çocuğu musun sen?Eğer boşanırsam babamdan maddi bir beklentim yok ama çalışmamıza karşı, şuan çalıştığımı da bilmiyor gizliyorum. İşe de yeni girdim zaten, yazılımcı değilim ama yazılım şirketindeyim evimi idare ettirecek kadar kazanıyorum şükürler olsun. Benim endişem eğer babam çalıştığımı öğrenirse işten çıkartabilir zorla, kendine bağlayabilir, çok endişeliyim çok çaresiz hissediyorum kendimi bazen. Sığınma evleri olayına gelene kadar babamı silmem lazım kendime yeni bir hayat kurmak için ama ben babama aşık bir kızdım, hala öyleyim çok babacıyım, ne yapsa da onu silemiyorum onun yokluğu beni mahveder bundan sebepte cesaret edemiyorum hiçbir şeye
Babamın eşiyle de görüşürüz onunla da bu konuyu görüştüm, baban blöf yapıyor öyle dediğine bakma korkutmaya çalışıyor seni. Ben yanındayım ağlamalarına şahidim dedi. Hatta eşi babama “kusura bakma o senin evladın, kötü yolda olsa bile çıkarıp getireceksin me biçim konuşuyorsun” demiş. Bana da hep der öyle dediğine bakma baban çok merhametli seni silemez diye ama babasından böyle görmüş bize de böyle davranıyor işte, çok üzülüyorum davranınca madem için öyle değil neden böyle davranıyorsun ki kızınaForumda okuduğum ne kadar çok yanlış öğretilmiş o beni seviyor cümlesi var. O seni sevmiyor canım o seni kullanmış. Babana gelince aldatmayı da öğrense yuvaya yollıcak seni . Zira kararı sen vermedikçe zaten hayatını baban yönetiyor olacak. Madem ayakların yere basıyor. Eğer maaşında iyiyse boşanıcağını söyle ha yine aynı tavrı sergilerse. Sende kanunen o çocuğun senin olduğunu hatırla ayrı eve çıkıp her gün tedirgin olmayı baban tercih ediyorsa. Tercihleriyle baş başa bırak. Öyle bir dünya yok. Çocuk velayeti ortak. 3,5 yaşında ana kuzusu hangi sıfatla alıp babasıyla oturcakmış. Önce adam olaymış damadı. Burda en çok baban yapmış hatayı. Bu hareketleri konuşmaları ilanları damadı önünde de yaptıysa ona güveniyor damat. Aynen ilet. Nasıl olsa dönecek gözüyle görüyor. Bu evlilik yürümez. Çocuğunu düşün. Bu ortamda sevgi sıfır baba kafasına göre hülyalarda ergen sorumsuzluğunda. En önemlisi yenen çocuğunun yiyeceği rızık. Yarın bir gün savaş çıktı diyelim durum daha da fakirleşti ne olcak. Bu havada uçuşan sorumsuz kocanın paralar gelecek mi. Boşan. Hayatının iplerinide babanda olsa kimseye verme. Kaç yaşındasınız Allah aşkına ?. Varsa ki Zoraki bir durum bir an önce tehdit altında olduğunuzu çocuğunuzla birlikte gidip bildirin. Babanız birşey yapamaz haklarınız var. Aile bakanlığından korunma ve barınma talep edin çocuğunuzla. Sinirlerim tavan yaptı. Ya bir baba bunu dememeli ya!
Biz öyle yetiştik arkadaşım, böyle konuşuyorsam da yine yetişme tarzından sebep. Babam beni bu hale getirdi. Hatta abimle bir kere tartışmıştık, abimle annem aynı binadalar abim 8, annem 5. katta, bana arkadan laf yollamış demiş ki “eğer o boşanırsa hayatı ona dar ederim, burnunu dışarı çıkartmam, arabasını da altından alırım, onu silerim” demiş pardon sen kimsin dedim kendi kendime şuan görüşmüyorum kendisiyle kesin tavrım. Babama bunu söyledim o kim oluyormuş o arabayı sana o mu almış hadsiz dedi. Biz lise çocuğu gibiyiz hala doğru dediniz. Kendi kararlarımızı alırsak uygularsak yalnızlığa mahkumuzSen artık annesin. Ne demek babam izin vermiyor, babam çalıştığımi bilmiyor,babam beni işten alır... Lise çocuğu musun sen?
Babanin dediğinin ne önemi var, sen söz konusu kendi hayatınken bu kadar pasif , bu kadar dirayetsiz olursan babanın kocanın seni sömürdüğü gibi yirmi sene sonra da çocuğun sömürür, kendin için bir hayırlı şey yapamadan göçersin öte tarafa