Eşimden kurtulmak istiyorum

siz burada bosuna oyalanmayin, bir avukatla anlasarak adım adım ilerleyin, ogretmensiniz ve farkindaliginizin yuksek oldugunu dusunuyorum, kendiniz ve cocugunuz icin bosuna vakit kaybetmeyin.

Kanım dondu.

Kafasına sağlam birşeyler geçir, belki aklı başına gelir .ondan sonra da boşa tertemiz .bi b.k yapamaz korkma!

En iyisini avukat söyler ama sen bu kişinin seni başkalarıyla görüşmesini istediğini kanıtlarsan mahkeme hemen boşar.. Geçmiş olsun Allah kurtarsın..

Bu adam boşanmasan da tehlikeli. Her şeyi yapabilecek bi potansiyel var. Sırf korkundan çocuğunu sakın böyle bi adamla büyütme . İyi bi avukat tut. Koruma kararı aldır. Bi süre sana ve çocuğuna ulaşamayacağı bi yere git. Bütün delilleri topla, ses kaydı mesaj, tehditler, fantaziler hepsini kullan. Yüzyüzeyken sana ulaşabilecekken kışkırtma, alttan al. Kendini çocuğunu güvene al ondan sonra elinden geleni yap. Mümkünse çocuk bu baba müsvettesiyle görüşemesin. Allah yardımcın olsun, inşallah kendi kendine geberir de siz kurtulursunuz.

Aman allahım neler okur oldum kk de bu ne sapik düşünce bu nasıl bir is allah düşman başına vermesin sizide kurtarsın

Saniye bekleme hemen boşan.hayatini karartacaksin.
Havlayan kopek isirmiyor emin ol.karaktersiz biri ile ustelik cocuk varken nasil yasayacaksin

Hiç bir halt edemez. O çocuğa üzüldüm ben Sana tavsiyem bir yolunu bul ve asla birlikte olma. Bir süre sonra bir kadın bulur ve kendi gider. Temiz iş...

Acaba başkalarının seni istemesi değil de eşin seni kiskanip birileriyle arasında birşey olup olmadığını mi öğrenmeye çalışıyor.veya birşey olduğunu ogrense hemen boşanmak için elinde bir delil mi toplamaya calisiyor.boyleleri çok kurnaz olur dikkat et. Asıl niyeti boşanmaktir.belki de kendi hayatında birisi var. Sen onu bosayip da çocuk sende kalacağına tam tersini sana diretmeye calisiyodur..Bi üstüne düş bunun.

acilen boşan eşinden bir akrabamız vardı kendisi polis eşi hemşire psikiyatrik rahatsızlıkları vardı ilaçlarını zorla içiriyorlardı çünkü hasta olduğunu kabul etmiyordu kadına sürekli beni aldatıyorsun diye evi filan basıyor arıyormuş karısını vurdu kendi hapiste karısı öldü 2 tane çocukları ortada kaldı
ayrıca memursan boşanan kişinin tayinini 1 kereye mahsus istediği yere yapıyorlar

kanım dondu bu nasıl bir pislik karısına ilgisi olan birini sürekli eve davet etmeler vs. gerçekten inanamıyorum . bırak öldürsün kendini ölsün gebersin aldığı oksijen bile israf onun.

Çocuğunuzu böyle bir sapik ve psikopat ile yetişmesini mi istiyorsunuz.
Kendinize ne yaparsanız yapın ama çocuğunuza asls

okurken kanım çekildi bu nasıl bir manyak böyle

Sizin eşiniz normal değil maalesef. Kendini öldürmez merak etmeyin. Sizi iyi tanıyor. Korkutmuş. Siz ondan bir süre uzaklaşın.
Böyle saçmalıklarla evlilik mi yürür?
Biz ailemizde böyle baba figürü mü gördük?
Medeniyet öğrenmesi lazım bu erkeklerin.
Korkmayın , uzaklaşın.

Böyle adamla sorunsuz bitmez bacım
Öncelikle adamın sorunlarını evliliğinizdeki sıkıntılarını anlat eşe dosta iş arkadaşlarına ki yarın öbür gün pislik attığında sana inanabilsinler
Bu arada adamın yaptıkları hakkında delil toplamaya bak konuşma mesaj vs
Ardından boşanma davası ve tayin yap başka türlü zor çünkü

Bu adamı bosamak için bir saniye bile beklenmez. Ne malum eve kendi gibi sapıkları doldurup size tecavüz ettirmeyeceği. Ne malum cocugu üzerinden bile böyle sapıkça seyler dusunmediği

Adamın niyeti sizi başkasına peşkeş çekmek bunu apaçık söylüyor ve arkadaşınızı bu niyetle eve çağırıyor. Siz de buna sessiz kalıyorsunuz. Siz de normal değilsiniz.

tam olarak neden boşanmadığınızı anlayamadım.

hiçbirşey yapamaz
o çocuk şimdi ders bile çalışıyorsa ne mutlu çocuk arada mahvoldu

onunla iligli sürekli delil sakla çaktırma ama haber verme kesinlikle
sana yazdığı şeyleri sana uyguldığı şiddetleri kesinlikle darp raporu falan alın

eğer size şiddet uygulamasa bile tartışma büyürse polis çağır tutanak tuttur

birde bulunduğunuz yerden uzaklaşın bence işyerimde rezil olurum korkusuyla katlanıyorsun herşeye anladıığım kadarıyla yapmayın uzaklaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…