Aynennnn hanımefendi sizin psikolojiniz de bitmiş. Çocuğu da harcamışsınız bir güzel. Aklınızı başınıza toplayın. Resmî makamlara başvurun ruh hastası eşiniz için. Bari çocuğunuzun hayatını kurtarın.Adamın niyeti sizi başkasına peşkeş çekmek bunu apaçık söylüyor ve arkadaşınızı bu niyetle eve çağırıyor. Siz de buna sessiz kalıyorsunuz. Siz de normal değilsiniz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimden kurtulmak istiyorum
- Konu Sahibi Morsev
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bana akıl verin bosanma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Nisan 2018
- 137
- 58
- 18
- 39
Ya eşinizi yine boyle bir tartisma esnasinda konusturun o sırada telinizin ses kaydini acin sesi kayd alın ve gidip şikayetçi olunn.. bu ne pislik bir adamdır ya..
O öyle olmuyor maalesef. Kişinin bilgisi ya da mahkeme izni olmadan alınan her türlü kayıt yok hükmündedir.
Sizi ahlaki boyutta rencide eden bir adam ile zaten bir birlikteliğiniz nasıl oluyor ben onu anlamadım.
Uzaklaşın, ayrılın, gerekirse izinizi kaybettirin.
Bi cacık yapamaz, siz güçlü ve ayakları üzerinde durabilen bir kadınsınız.
Siz ayrılın, o düşünsün ne yapacağını.
Kendisini mi öldürüyor napıyorsa yapsın, umursamayın.
Uzaklaşın, ayrılın, gerekirse izinizi kaybettirin.
Bi cacık yapamaz, siz güçlü ve ayakları üzerinde durabilen bir kadınsınız.
Siz ayrılın, o düşünsün ne yapacağını.
Kendisini mi öldürüyor napıyorsa yapsın, umursamayın.
Merhaba cnm öncelikle şunu sormak isterim ne yaptın kurtuldun mu?Kurtuldu isen nasıl?Kurtulmadı isen şu an ne durumdasınız oğlunuz ile iyi misiniz?
Yorumların çoğunu okudum insanlar ne de kolaymışcasına yorumlarda bulunmuşlar hiç empati kurmadan ağzı olan konuşmuş tabi sizin iyiliğinizi istemişler şüphesiz fakat bilmeden de sizi yaralamışlar...
İnsanız hepimiz yaşamadan ne yazık ki karşımızdaki kişiyi gerçek anlamda anlayamıyoruz. Ben öncelikle kurtuldu isen tecrübelerinden yararlanmak isterim. Size nasıl ulaşabilirim bilmiyorum.
Bende eşimle birçok konuda huzursuzdum biz boşandık benimde bir çocuğum var bende çok ağır şeyler yaşadım benimde çocuğumun psikolojisi alt üst olmuştu deli gibi davranıyordu 1 yıl da zor toparladım çocuğumu lakin şimdi yine huzurum yok çünkü eşim kapımdan ayrılmak istemiyor çocuk küçük ve sürekli babasına kötü davrandığımı görünce bana hak veremiyor tabi sorguluyor bana oşan bağlılığı babasına kayıyor sürekli baba istiyor boşanan kadın çevresinde ne yazık ki açık kapı olarak görünüyor yine denize düşen yılana sarılıyor ne yazık ki boşanma çözüm olmuyor temelli sadece bazı mevzulara çözüm olabiliyor ama o adam senin kapında yatar gitmez diye de korkuyorum aciz erkek modeli cnm bende de var bitane bu gibi saplantısı karısı olmuş tipler boşandıktan sonra sizin gözünüzü boyamak için süt dökmüş kediye dönüyor sizi yeniden alana kadar aldığı günün 3. Günü mal yine aynı mal eşek yine aynı eşek oluyor zararı sana ve çocuğuna oluyor sığınma evi denilmiş kesinlikle yapamazsın birde öğretmensen hiç olmaz zaten orada 6 ay dan uzun kalınmıyor bildiğimce. Ben hiç kalmadım benim sana tavsiyem yok sadece bir nevi çözüm olacak birşey söyleyebilirim Türkiyenin eşine en uzak yerine tayin iste çocuğunu al valizini al ve git 1+1 eşyalı ev tut bi süre idare et. Bu aşamada çekişmeli boşanma davası aç öncesinde delil topla ama şöyle ki delil olarak ses kaydı çekersen özel hayatın gizliliği açısından suçlu sen olursun habersiz çekeceğin için. Benim sana tavsiyem çocuğu izlemek için eve kamera yerleştir eşine de bunu onun anlayacağı dilden anlat ona sıyuna gidecek şeyler yap bi süre kendisinin istediği gibi biri olmuş gibi yap sonra o kamera bir süre unıtulsun ve onun önünde yine kavga için bir neden bul ve o görüntüleri çocuğu izleme kamerasına takılan görüntüler ses kayıtları olarak mahkemeye sun. Ve yıpratıcı bir süreç 3 sene sürer ama kazanırsın. Onunla yüz yüze bakmak istiyorum çocuk etkilenmesin düşüncesi değil mi anneleri bitiren erkek de salak değil hesabını yapar inceden yüzyüze bakacak durumu o düşünsün senin çocuğunun son etkilenmeleri olur Bu yolda kararlılık zor biraz ama güçlü olmaya çalış Evladın öyle baba ile büyüyecekse bırak baba hasreti çeksin ve hatta babasını hiç bilmesin bile. Büyüdüğünde anlatırsın o da kendi kararını verir.
Yorumların çoğunu okudum insanlar ne de kolaymışcasına yorumlarda bulunmuşlar hiç empati kurmadan ağzı olan konuşmuş tabi sizin iyiliğinizi istemişler şüphesiz fakat bilmeden de sizi yaralamışlar...
İnsanız hepimiz yaşamadan ne yazık ki karşımızdaki kişiyi gerçek anlamda anlayamıyoruz. Ben öncelikle kurtuldu isen tecrübelerinden yararlanmak isterim. Size nasıl ulaşabilirim bilmiyorum.
Bende eşimle birçok konuda huzursuzdum biz boşandık benimde bir çocuğum var bende çok ağır şeyler yaşadım benimde çocuğumun psikolojisi alt üst olmuştu deli gibi davranıyordu 1 yıl da zor toparladım çocuğumu lakin şimdi yine huzurum yok çünkü eşim kapımdan ayrılmak istemiyor çocuk küçük ve sürekli babasına kötü davrandığımı görünce bana hak veremiyor tabi sorguluyor bana oşan bağlılığı babasına kayıyor sürekli baba istiyor boşanan kadın çevresinde ne yazık ki açık kapı olarak görünüyor yine denize düşen yılana sarılıyor ne yazık ki boşanma çözüm olmuyor temelli sadece bazı mevzulara çözüm olabiliyor ama o adam senin kapında yatar gitmez diye de korkuyorum aciz erkek modeli cnm bende de var bitane bu gibi saplantısı karısı olmuş tipler boşandıktan sonra sizin gözünüzü boyamak için süt dökmüş kediye dönüyor sizi yeniden alana kadar aldığı günün 3. Günü mal yine aynı mal eşek yine aynı eşek oluyor zararı sana ve çocuğuna oluyor sığınma evi denilmiş kesinlikle yapamazsın birde öğretmensen hiç olmaz zaten orada 6 ay dan uzun kalınmıyor bildiğimce. Ben hiç kalmadım benim sana tavsiyem yok sadece bir nevi çözüm olacak birşey söyleyebilirim Türkiyenin eşine en uzak yerine tayin iste çocuğunu al valizini al ve git 1+1 eşyalı ev tut bi süre idare et. Bu aşamada çekişmeli boşanma davası aç öncesinde delil topla ama şöyle ki delil olarak ses kaydı çekersen özel hayatın gizliliği açısından suçlu sen olursun habersiz çekeceğin için. Benim sana tavsiyem çocuğu izlemek için eve kamera yerleştir eşine de bunu onun anlayacağı dilden anlat ona sıyuna gidecek şeyler yap bi süre kendisinin istediği gibi biri olmuş gibi yap sonra o kamera bir süre unıtulsun ve onun önünde yine kavga için bir neden bul ve o görüntüleri çocuğu izleme kamerasına takılan görüntüler ses kayıtları olarak mahkemeye sun. Ve yıpratıcı bir süreç 3 sene sürer ama kazanırsın. Onunla yüz yüze bakmak istiyorum çocuk etkilenmesin düşüncesi değil mi anneleri bitiren erkek de salak değil hesabını yapar inceden yüzyüze bakacak durumu o düşünsün senin çocuğunun son etkilenmeleri olur Bu yolda kararlılık zor biraz ama güçlü olmaya çalış Evladın öyle baba ile büyüyecekse bırak baba hasreti çeksin ve hatta babasını hiç bilmesin bile. Büyüdüğünde anlatırsın o da kendi kararını verir.
- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
beni diğer erkekler arzulasin istesin hatta ben onlarla da olayım ama sonunda onun olayım açık giyineyim bana karşı ilgisi olduğunu düşündüğü kişilerle sık sık görüşürdü en sonunda benim iş arkadaşımın ilgisi olduğunu düşündü ve bekar olan arkadaşımı hergun bize çağırdı kaldı her fırsatta yalnız bırakmak istedi ve sürekli aranızda birşey var demi diyerek psikolojik baski yapmaya basladi ve yatak odasında da bu muhabbet geçmeye başladı ve benim çok iyi anlaştığım arkadasima karşı ilgim olmaya başladı onda zaten varmış sonrasında biz samimiyeti gorusmeyi kestik
Pis sapık bu size yarın bir gün sarhoş kafayla başka bir erkek bile getirebilir izlemek için. Fantezisine ...her ters davrandigimda solugu iş arkadaşımın yanında alıyor senin yüzünden ailem mahvoldu diye ama aramız eskisi gibi olsun istiyorsan görüş demeyi de ihmal etmiyor
Kaç kurtar kendinide çocuğunuda madem calisiyorsunuz. Oara atın kenara ve bosanmadan evvel kaçın o sehirden bulamayacağı uzak şehire yerleşin cocukla birlikte sonra boşanma davasi açın can güvenliğim yok diyerek ve bunu kanitlarsaniz iyi olur msj ses kaydi vs ile davalara gitmeyin boşanın
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Konunun feyk olmasını diledim. Okurken midem bulandı. Kocanız dan daha fazla kazanıp, turlu pıslıge nasıl ve neden göz yumarsınız anlamiyorum. Kendını öldürürmüş, öldürsün bu pislik temizlenir dunyadan.
Bır de cocuklarınız var, olay yanlarında cereyan ediyor.
Kocanız ıgrenc biri ama sizde normal degılsınız.
Allah ıslah etsin
Bır de cocuklarınız var, olay yanlarında cereyan ediyor.
Kocanız ıgrenc biri ama sizde normal degılsınız.
Allah ıslah etsin
- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
Konu fake se de ben gercegini yasadim evliligimde.onu soyleyeyim.boyle insanlar var.yani fake demeyin her seye.bosandim ben
Cocugum olmadan 2 ayda yol verdim.evli degilken anlamadin mi derseniz o.zaman bu kadar abartmamisti evlendikten sonra abartti.ha baska arizalari vardi.zaten bu tiplerin muhakkak bi sacmaligi pluyor fire veeiyor da iate bizim gozler gormuyor.bosanmanizi tavsiye ederim.gercekten hep bi ileri botita tasiyacak durumu emin llun
Cocugum olmadan 2 ayda yol verdim.evli degilken anlamadin mi derseniz o.zaman bu kadar abartmamisti evlendikten sonra abartti.ha baska arizalari vardi.zaten bu tiplerin muhakkak bi sacmaligi pluyor fire veeiyor da iate bizim gozler gormuyor.bosanmanizi tavsiye ederim.gercekten hep bi ileri botita tasiyacak durumu emin llun
Bitanede bende var boşandık kurtulamadım. Ev sahibi bosandimizi bilmiyorum uzak yere ise gitti sanıyor (seneye allah nasip ederse kendi evime gecicem) dün eski eş aradı evden çıkışa demiştiniz diyor yok dedim seneye ev yapılınca cikicaz siz bosandiniz mi falan diye sormuşlar kizini oturacak orda dedi bi ay once konustuk evsahibi bana oyle bisey demedi dedim sıkar dedim kira sözleşmesi var dava açsın mahkeme tahliye derse çıkarım dedim kesin bu pisliğin işi allah böyle erkek musvedelerinin niye belasını vermiyor anlamıyorum film çeviriyor insaallah onunda isbirlikcilerininde eline ayağına dolanir! Rabbim sizede bana da güç kuvvet versin böyle pislikleride cehennemin dibine yollasin tez vakitte insaallah
Fakr olduğun sanmıyorum evliyken neler çektim bosandik hala çekiyorum hayatımda kimseye beddua etmeyen ben bu pisliğe hergün beddua ediyorum ne pislik ne aciz ne katı parası yemeye meraklı bisry igrencKonu fake se de ben gercegini yasadim evliligimde.onu soyleyeyim.boyle insanlar var.yani fake demeyin her seye.bosandim ben