Aynennnn hanımefendi sizin psikolojiniz de bitmiş. Çocuğu da harcamışsınız bir güzel. Aklınızı başınıza toplayın. Resmî makamlara başvurun ruh hastası eşiniz için. Bari çocuğunuzun hayatını kurtarın.Adamın niyeti sizi başkasına peşkeş çekmek bunu apaçık söylüyor ve arkadaşınızı bu niyetle eve çağırıyor. Siz de buna sessiz kalıyorsunuz. Siz de normal değilsiniz.
Ya eşinizi yine boyle bir tartisma esnasinda konusturun o sırada telinizin ses kaydini acin sesi kayd alın ve gidip şikayetçi olunn.. bu ne pislik bir adamdır ya..
beni diğer erkekler arzulasin istesin hatta ben onlarla da olayım ama sonunda onun olayım açık giyineyim bana karşı ilgisi olduğunu düşündüğü kişilerle sık sık görüşürdü en sonunda benim iş arkadaşımın ilgisi olduğunu düşündü ve bekar olan arkadaşımı hergun bize çağırdı kaldı her fırsatta yalnız bırakmak istedi ve sürekli aranızda birşey var demi diyerek psikolojik baski yapmaya basladi ve yatak odasında da bu muhabbet geçmeye başladı ve benim çok iyi anlaştığım arkadasima karşı ilgim olmaya başladı onda zaten varmış sonrasında biz samimiyeti gorusmeyi kestik
Pis sapık bu size yarın bir gün sarhoş kafayla başka bir erkek bile getirebilir izlemek için. Fantezisine ...her ters davrandigimda solugu iş arkadaşımın yanında alıyor senin yüzünden ailem mahvoldu diye ama aramız eskisi gibi olsun istiyorsan görüş demeyi de ihmal etmiyor
Fakr olduğun sanmıyorum evliyken neler çektim bosandik hala çekiyorum hayatımda kimseye beddua etmeyen ben bu pisliğe hergün beddua ediyorum ne pislik ne aciz ne katı parası yemeye meraklı bisry igrencKonu fake se de ben gercegini yasadim evliligimde.onu soyleyeyim.boyle insanlar var.yani fake demeyin her seye.bosandim ben
Cocugum olmadan 2 ayda yol verdim.evli degilken anlamadin mi derseniz o.zaman bu kadar abartmamisti evlendikten sonra abartti.ha baska arizalari vardi.zaten bu tiplerin muhakkak bi sacmaligi pluyor fire veeiyor da iate bizim gozler gormuyor.bosanmanizi tavsiye ederim.gercekten hep bi ileri botita tasiyacak durumu emin llun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?