- 21 Nisan 2018
- 8.130
- 30.222
- 548
- 36
Tek isteğim o ama sorunsuz olsun istiyorum ve böyle bir şey olduğunda da beni rahat bırakmayacagini söylüyorboşanma davası açmayı düşünmezmisiniz?
Babamın yok annemin var ama yüzeysel bu kadar açık değil ortada çocuk var sorunsuz olsun birbirimizin yüzüne bakacak durumumuz olsun istiyorum ama o hiç o yanlı degilAfedersiniz ama oha. Başka erkeklerin sizi arzulamasını istemesi, onlarla olup sonrasında geri ona dönmenizi istemesi falanTehditleri geçtim bu bile başlı başına bosanma sebebi. Ailenizin olanlardan haberi var mı acaba?
Bende sürekli dua ediyorum çok teşekkür ederim inşallahOkurken ürperdim resmen. Allah yardımcınız olsun. Gerçekten yürekten dua edeceğim size. Yavrunuzla sizi kurtarsın Rabbim bu pislikten
Onuda düşünüyorum tayin hakkım var ama çocuk işte başından beri hep onu dusundum etkilenmesin diye ama şimdi keşke direk rest cekseydim diyorumTayin isteme hakkınız varsa zamanı gelince tayin isteyin kendinize başka bir yerde düzen kurun . Gerçi çocuk olduğu için bir yerde eliniz kolunuz bağlı.
Hiçbir çözüm bulamazsam öyle yapicamOlayları babanıza anlatın darbesiz bir şekilde kurtulursunuz
Karakola gidip şikayetçi olsam işinden olur karakoldaki bütün polisler arkadaslari ve dışarıda da fazlasıyla itibar sahibi böyle bisey de tamamen gözü döner herhaldeValla şöyle güzel bir dayak yese ne iyi olurmuş. Davayı aç, bul mahalle kabadayılarından birilerini bir öpsünler, bak nasıl pamuk pamuk boşanıyor.
Allahın ayısına bak yaa.. her türlü pisliği yaparmış.. yerinde olsam bir karakola gider her şeyi anlatır yol gösterilsin isterdim. Ya da güzel bir kaçış planı lazım sana. İnce ince hesaplayıp, ortadan kayboluvereceksin bir anda bir gün.
İşin zor valla, Allah yardımcın olsun.
Delil toplamam lazım öldürme kismini geçti şimdi seni rezil edicem boyutunda her yolu deniyor yurtdışı na çıkma gibi bir sansim yokBırak mani olma öldürsün kendini. Siz duygusal olarak dik durur, yüz vermez, onun için endişelenmez, üzülmez iseniz azalarak biter.
Avukata gidiyorsunuz, delil topluyordunuz. Çocuğunuzu göremedin diye adamın deli olduğunu söyleyin. Bu muayene etsinler gerçekten hasta ve zararlıysa çevresi için çocuğu da göstermeyin.
Dil biliyorsanız yurt dışında iş bulmaya çalışın. Çocuğunuzu da alıp gidin.
Hasta psikiyatri nin dediği cocukluktan gelen bir sıkıntı ve ciddi boyutta tamamen iyileşme de söz konusu degilbeni diğer erkekler arzulasin istesin hatta ben onlarla da olayım...
yuh yani, o nedir öyle ya, bu nasıl erkek ?
Tamam işte Sesini kaydedin kendisine gönderin ya boşanırsın ya arkadaşlarına ses kaydını gönderirim diyin ama bunu yapmadan önce evden uzaklaşınca ki size zarar vermesinKarakola gidip şikayetçi olsam işinden olur karakoldaki bütün polisler arkadaslari ve dışarıda da fazlasıyla itibar sahibi böyle bisey de tamamen gözü döner herhalde
Kesinlikle ama kabul etmiyor asil hasta olan benmisim benim yüzümden o öyle olmuş inanılmaz dengesiz biriAdam resmen hasta acilen tedavi edilmesi gerekiyor.
Kesinlikle ama kabul etmiyor asil hasta olan benmisim benim yüzümden o öyle olmuş inanılmaz dengesiz biri
Aklımda ses kaydı olayı da ben uzak duruyorum konusmuyorum zorunlu olmadıkça konu acildigi anda sonunda yine bagirmalar falan basliyba çocuk etkileniyorYa eşinizi yine boyle bir tartisma esnasinda konusturun o sırada telinizin ses kaydini acin sesi kayd alın ve gidip şikayetçi olunn.. bu ne pislik bir adamdır ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?