- 16 Nisan 2008
- 5.158
- 13.831
-
- Konu Sahibi bisusaysun
Her kavgada yatak ayirmamanizi öneririm..Kesinlikle çok kinciler bide. Ya ben iki defa daha yatak ayırmıştım sonra gidip yanına kıvrılmıştım üşüdüm diyip o da sarılmıştı felan. İki defa ben gittim şimdi de o gelsin istiyorum ama gelmedi gelmeyecek de
Aynen öyle yeni nesilin çalışmamak için ellerinde büyük bir kozu var, KPSS ye hazırlanmakEvet atanmak zor farkındayım ama evlenmeden önce atanmayı hiç düşünmediniz mi?Ya da atanayım atanamasam bile elimden geleni yapayım öyle evlenelim diye hiç aklınızdan geçmedi mi?
Nedense evlenince herkesin aklına KPSS geliyor ne var ki canım çalışır atanırım çalışmamak için büyük bir bahane olduğunu düşünüyorum.
Kavga sebebinde siz haksızsınız. Ne var annesinin evinde yediyse görmüştür canı çekmiştir yemiştir illa sizle yemek zorunda mı. Ama eşinin laflarıda ağır.. senle evlendiğim güne lanet olsun demek çok kötü bir laf. Bu lafı söylemesinde de siz haklısınız.kızlar içim çok daraldı buraya yazmak istedim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Dün akşam kaynanamlara gittik orada eşimin bir şeyini unuttuk. Ertesi günü getiririz dediler. Getirmediler. O da işten çıkışta gidip alacağını söyledi . Evimizin arasında 15 dk yürüme mesafesi var. Eve 45 dk felan geç geldi. Ben de yemeğe onu bekliyordum. Geldiği gibi ben annemlerde bişeyler atıştırdım aç değilim dedi. Ben de ben seni bekliyorum sen orada yemek mi yedin dedim. O da iki sarma attım ağzıma sadece dedi. Sonra tartışma başladı ben sabahtan akşama kadar onu beklediğimi yemek için onu beklediğimi (akşam 6da çıkıyor) söyledim sakin bi şekilde o ise bana bapırmaya başladı bugün müdürüyle kavga etmiş benle mi uğraşsınmış işle miymiş.onun gibi neden umursamaz olamıyormışum bana bunu söylüyor ben sen değilim dedim
Sonra seninle evlendiğim güne lamet olsun dedi bana. Ben de asıl bana yazıklar olsun ki ailemi bırakıp senin gibi biriyle evlendim dedim. Yastığını kıyafetlerini yatak odasından dışarı atıp gidip bi duş aldım kahvemi yaptım tv izliyordu bi hışımla kumandayı alıp tv yi değiştirdim 15 dk daha oturup ayrı bi odaya yatmış. Ben mi abarttım yoksa eşim anlayışsız mı bilmiyorum nolur yardım edin burada çok yalnızım o yüzden bazı şeylere aşırı tepki verebiliyoru. Ama eşimle de sakin hiçbişe konuşamıyorum
Şu yoruma kızsam mı gülsem mi bilemedim ama dirayet konusundaki ifadeler kahkalar atmama sebep oldu.Ailemin eteğinde değilim bi yuvam var gurbetlşk zaten çekmiyorum. Eşimle aram iyi olduğu zamanlarda . Hatta herkes çok dirayetli olduğumu söylüyor bu konuda ama eşimle aram kötüyse dünyaları yakıyorum yNi
Bide kadınla erkek farklıdır yani kadın özledim diyip ağlayabilir bence bu çok normal ama erkeklerde biraz farklı algılanabilir
Benim eşim ailemi özledim diyip ağlasaydı onun evliliğinde mutlu olmadığını düşünürdüm ben mesela
Ailesinin yanına gidip onlarda kalan eşyasını alıp geleceğini söyledi sofra da ortadaydı birkaç bişe atıştırdım dediBiraz empati yapmış olsaydınız sorun olmazdı . Uğradığın kendi ailen olsa o sıra yemek yiyorlar olsa sende iki üç şey ağzına atmaz mıydın .Siz onun için sadece ben olayım tavrındasınız , belki kısa mesafe aramak aklına gelmedi sen yemeğini ye bekleme demeyi unuttu stresli gün geçirmiş olabilir . Evde sıkılmışsınız sizde bence kendinize zaman ayırın
hem kendinizi hem eşinizi boğarsınız farkında olmadan
Evet yanına gittim üşüdüğümü felan söyledim sonra yanına yatıp yatağımıza geçelim dedim. O da burada yatalım dediB bisusaysun ne yaptiniz baristiniz mi?
Evet yanına gittim üşüdüğümü felan söyledim sonra yanına yatıp yatağımıza geçelim dedim. O da burada yatalım dedi
Ama birkaç ısrarımla gelip sarılıp yattık
Birde sabah işe giderken öptü ve sonrasında günaydın hayatım vs yazmış
Biz kadınların en saçma isteği ben bağırıp çağırayım adam gelsin sarılsın.Bu konuda haklılik payınız olsa da tepkiniz abartılı olmuş.Dogru zamanda doğru tepkiyi koymazsaniz adamın beynine geçimsiz , kavgacı, nankör olarak kodlanırsınız.Bağırdım ama hiç tepki dahi vermedi. Oysaki ona söyledim sinirim saman Alevi gibi bana sarılsa her şey bitecek bunu söylesem de yapmıyor çok bunaldım artık
Evlenmeden atanayim yok evlendikten sonra bir kpss aşkı depresiyor.....Aynen öyle yeni nesilin çalışmamak için ellerinde büyük bir kozu var, KPSS ye hazırlanmak
Önceki mesajlarda yazdım. 2 yıl çalıştığımı kısmet olmadığını. Niye bu kadar anlayışsınız anlamıyırumEvlenmeden atanayim yok evlendikten sonra bir kpss aşkı depresiyor.....
Eşim akşam maça gidecek gelince de geç olur açıkçası konuyu da çok açmak istemiyorum artıkSimdi esiniz aksam eve gelince guzlece konusun karsilikli. Siz de hatanizin farkindasiniz ama esiniz de hatali. Nelerin sizi incittigini konusun. Sakin yine kavga etmeyin:) iletisim kavga ederek olmaz ve iletisiminiz iyi olursa kavga da olmaz.
Eşim akşam maça gidecek gelince de geç olur açıkçası konuyu da çok açmak istemiyorum artık
Özellikle size yazmadım buradaki dertli kadınların yüzde 80'i evlendikten sonra bir kpss telaşına düşüyor .....Önceki mesajlarda yazdım. 2 yıl çalıştığımı kısmet olmadığını. Niye bu kadar anlayışsınız anlamıyırum
Bir anlık öfkeyle söylemiştir ciddi değildir üzülmeyin bütün erkekler öyle mi bilmiyorum ama çoğunluğu öyle sanırım özellikle dışarda birileriyle tartıştı mı uzak durmak gerekiyor yoksa böyle patlamalar olabiliyor siz birde çok üstüne gitmişsiniz iyice zemin hazirlamışsınızDoğru diyorsunuz ama bana daha sakin tepki verebilirdi bunları söylerken bağırdı ve 7 yıllık flörtten sonra evlendik o kadar zor evlendik ki bana keşke seninle evlenmeseydim ölseydim dedi çok zoruma gitti iki gün önce de durup durduk yere iyi ki benim eşimsin şükürler olsun dedi
Sevgilimde bana aynısını derdi. Ben bağırıp çağırınca bana sarıl bir şey yap sevdiğini anlıyım vs ama o anı yaşayan biri olarak o öyle olmuyor. Sevmediğinden değil ama olaylara büyük büyük tepkilerin verilmesi insanı sevse de bunaltıyor. Ayrılacak kadar eşyaları dışarı atacak kadar büyük bir hata yapmamış üstelik sizin tepkinize de sakin yaklaşmış emin olun benim eski sevgilim olsa orda o yastıkları parçalardı o tepkinize. Saman alevi de olsa öyle öfkelenmek karşı tarafın kalbini kırıyorBağırdım ama hiç tepki dahi vermedi. Oysaki ona söyledim sinirim saman Alevi gibi bana sarılsa her şey bitecek bunu söylesem de yapmıyor çok bunaldım artık