Eşim..

Her kavgada yatak ayirmamanizi öneririm..
8 aylık evlilikte 3. Defa yatak ayırmışsiniz.
Üstelik iki sarma yedim diyen adama,
aç kaldım, aç bekliyorum diyerek verdiğiniz tepki hiç normal değil, ya diabetiniz var yada öfke sorununuz, her ikisi de tedavi gerektiriyor.
Ayrıca baktınız eşiniz gecikiyor, binbir türlü iletişim yonetiminden birini kullanıp sorabilirsiniz veya konuşun eşinizle böyle bir durumda size haber versin.
Ben de aç duramam, eşime cikarken, yoldaysan veya gecikeceksen haber ver derim. Ya ağzıma iki lokma atar onu beklerim veya oturur yerim.

Akşama kadar çocuk gibi evde onu bekliyorum demişsiniz, neden bütün gün evdesiniz?
Siz çocuk değilsiniz;
evli ve yetişkin bir kadın olduğunuzun idrakine varın artik.
İş bulana kadar, Çıkın gezin, sosyallesin, kendinize bir meşgale bulun, ogretmenmişsiniz, özel ders verin.
Eğitimsiz değilsiniz, kendi karakterinizi bilmiyor musunuz? 8 ayda evde oturursam bunalirim diye düşünmediniz mi?
Evlenmeden önce ve sonra hayata dair bir plan programınız yok muydu? Bütün motivasyonunuz evlenip, evde kocamı yemeğe bekleyeyim miydi?

Aynen öyle yeni nesilin çalışmamak için ellerinde büyük bir kozu var, KPSS ye hazırlanmak

Aralardaki yorumları okumadım ama bu yeni gelinlerde hep var bu yeni gelin sendromu. Eşinin sana evlendiğime lanet olsun demesi 8 ay zamanda üç defa yatak ayıracak kadar tripkolik olmandandır. Bir de sürekli prensesler gibi güdülmek istiyorsunuz. Gelsin sarılsın istedim falan neden erkeklere böyle misyonlar yükleniyor. Erkek her hal ve durumda kadını pohpohlamak pışpışlamak zorunda mı ki zaten yapmıyorlar da. Adamlar siz triplenip küsünce valla osura osura yatarak tv izliyor. Siz de odalarda histeri krizine giriyorsunuz. Çocuk olana kadar ben de böyleydim valla tartışıp küstük mü o gece uyuyamazdım şimdi bi yerimden aşağı kasımpaşa valla bebe uyuduğu gibi cumburlop yatak

Kavga sebebinde siz haksızsınız. Ne var annesinin evinde yediyse görmüştür canı çekmiştir yemiştir illa sizle yemek zorunda mı. Ama eşinin laflarıda ağır.. senle evlendiğim güne lanet olsun demek çok kötü bir laf. Bu lafı söylemesinde de siz haklısınız.

Biraz empati yapmış olsaydınız sorun olmazdı . Uğradığın kendi ailen olsa o sıra yemek yiyorlar olsa sende iki üç şey ağzına atmaz mıydın .Siz onun için sadece ben olayım tavrındasınız , belki kısa mesafe aramak aklına gelmedi sen yemeğini ye bekleme demeyi unuttu stresli gün geçirmiş olabilir . Evde sıkılmışsınız sizde bence kendinize zaman ayırın
hem kendinizi hem eşinizi boğarsınız farkında olmadan

Şu yoruma kızsam mı gülsem mi bilemedim ama dirayet konusundaki ifadeler kahkalar atmama sebep oldu.
Merak ettim, bunu söyleyen anneniz/kız kardeşiniz falan mı? Yoksa nasıl davrandığınız gören biri bu cümleleri kurmaz yani.
Kadınla erkek farklıdır, kadın (ota/b*ka) ağlayabilir ama erkek ağlarsa mutlu değil diye düşünürüm ne demek ya...
Bu düşünce yapısındaki birinin prenseslik yapması, saçma sağan sinir krizleri geçirip nazlanmayı beklemesi normal sanırım.

Kadın ve erkek farklıdır deyip en saçma davranışları kadınlığa yüklemek nasıl bir bakış açısıdır.
İnsanlar birbirinden farklıdır hanımefendi. Kimi kadın mesela başka bir şehre gitmiş olsa da yalnız yemek bile yiyemeden sabahtan akşama evde oturmaz. Evde veya dışarıda kendini oyalayacak bir şeyler bulur, hatta belki inanılmaz gelecek ama kendi kendine vakit giçirmekten zevk alır, çevre edinir, iş bulur çalışır.
Hayatını anasına kocasına bağımlı olmadan geçirebilen yetişkin bireyler bunu yapar. Bunu biraz düşünün derim.

Son düzenleme:
Ailesinin yanına gidip onlarda kalan eşyasını alıp geleceğini söyledi sofra da ortadaydı birkaç bişe atıştırdım dedi

Evet yanına gittim üşüdüğümü felan söyledim sonra yanına yatıp yatağımıza geçelim dedim. O da burada yatalım dedi
Ama birkaç ısrarımla gelip sarılıp yattık

Birde sabah işe giderken öptü ve sonrasında günaydın hayatım vs yazmış

Simdi esiniz aksam eve gelince guzlece konusun karsilikli. Siz de hatanizin farkindasiniz ama esiniz de hatali. Nelerin sizi incittigini konusun. Sakin yine kavga etmeyin:) iletisim kavga ederek olmaz ve iletisiminiz iyi olursa kavga da olmaz.

Bağırdım ama hiç tepki dahi vermedi. Oysaki ona söyledim sinirim saman Alevi gibi bana sarılsa her şey bitecek bunu söylesem de yapmıyor çok bunaldım artık
Biz kadınların en saçma isteği ben bağırıp çağırayım adam gelsin sarılsın.Bu konuda haklılik payınız olsa da tepkiniz abartılı olmuş.Dogru zamanda doğru tepkiyi koymazsaniz adamın beynine geçimsiz , kavgacı, nankör olarak kodlanırsınız.
En ufak kavga da "seninle evlendiğime" pişmanım lafları havada uçuşuyorsa o evlilikten pek fayda gelmez.....
Adamı hayatınızın merkezi yapmayı bırakın, çalışın meşgale bulun.

Simdi esiniz aksam eve gelince guzlece konusun karsilikli. Siz de hatanizin farkindasiniz ama esiniz de hatali. Nelerin sizi incittigini konusun. Sakin yine kavga etmeyin:) iletisim kavga ederek olmaz ve iletisiminiz iyi olursa kavga da olmaz.
Eşim akşam maça gidecek gelince de geç olur açıkçası konuyu da çok açmak istemiyorum artık

Eşim akşam maça gidecek gelince de geç olur açıkçası konuyu da çok açmak istemiyorum artık

Siz boyle her sorunu hali altina supururseniz esiniz size bagirir cagirir,siz esyalarini kapiya koyarsiniz normaliniz bu olur. Siz bilirsiniz herkesin evlilik anlayisi farkli.

Bir anlık öfkeyle söylemiştir ciddi değildir üzülmeyin bütün erkekler öyle mi bilmiyorum ama çoğunluğu öyle sanırım özellikle dışarda birileriyle tartıştı mı uzak durmak gerekiyor yoksa böyle patlamalar olabiliyor siz birde çok üstüne gitmişsiniz iyice zemin hazirlamışsınız

Bağırdım ama hiç tepki dahi vermedi. Oysaki ona söyledim sinirim saman Alevi gibi bana sarılsa her şey bitecek bunu söylesem de yapmıyor çok bunaldım artık
Sevgilimde bana aynısını derdi. Ben bağırıp çağırınca bana sarıl bir şey yap sevdiğini anlıyım vs ama o anı yaşayan biri olarak o öyle olmuyor. Sevmediğinden değil ama olaylara büyük büyük tepkilerin verilmesi insanı sevse de bunaltıyor. Ayrılacak kadar eşyaları dışarı atacak kadar büyük bir hata yapmamış üstelik sizin tepkinize de sakin yaklaşmış emin olun benim eski sevgilim olsa orda o yastıkları parçalardı o tepkinize. Saman alevi de olsa öyle öfkelenmek karşı tarafın kalbini kırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…