Eşim..

Kızlar bu akşam konuştuk hatta çalıştığı yerde sitem etmiş size sinirlendim eşimle kavga ettim buna hakkınız yok felan demiş. Konuştuk baya. Konuşunca o kadar rahatladım ki özür diledim o da benden diledi. O şekilde yani 😊
Konu sahibi bu diyeceğim şeyi yanlış anlamayın lütfen ama kendinize çeki düzen vermek zorundasınız. Hadi bu olayı tatlıya bağladınız diyelim, ama bana yansıttığınız profil ota bota kızıp, kavga çıkarıp ki bu kavgalarda bayağı ileri de gidip, yatak ayıran biri gibisiniz. 8 aylık evlilikte en az 10 kez yatak ayırmanız da bi gariplik yok mu sizce de? Böyle devam ederseniz evliliğiniz ağır yaralar alır, dönülmez yollara girer...

Kızlar bu akşam konuştuk hatta çalıştığı yerde sitem etmiş size sinirlendim eşimle kavga ettim buna hakkınız yok felan demiş. Konuştuk baya. Konuşunca o kadar rahatladım ki özür diledim o da benden diledi. O şekilde yani 😊
Bugünü mü kurtardınız yoksa değişmeye mi karar verdiniz? Çünkü sorununuz tek seferlik değil kronik. Herkes eşiyle tartışır kızar, bazen küser bunda sorun yok. Sınırlarımızı keşfederiz ve bazen geri çekilmemiz gerekir. Annesine uğrayıp, atıştırıp 30 dk geç gelince yine kavga çıkacak mı yoksa üyelerin yazdığı gibi o zaman gel sofrada bana eşlik et diyebilecek misiniz? Sizi meşgul edecek oyalayacak hobi kurs falan bakacak mısınız, ya da hem çalışırım hem KPSS hazırlanırım deyip çalışmaya başlayacak mısınız?

Yok biz sadece öpüştük barıştık diyorsanız hayır siz barışmadınız. Sorunu halının altına süpürdünüz sadece. Tekrar yazıyorum, bir iki sene sakın hamile kalmayın. 27 yaşındayım atanamazsam bari anne olurum demeyin. Evliliğiniz oturmamış sallantıda daha. Size göre bağınız kuvvetli hiç ayrılmazsınız ama hiç beklemediğiniz anda eşiniz boşanmak istiyorum diyebilir. Kimse kendine bağımlı yetişkin biriyle mutlu olamaz, sırtında yük hisseder. Bakın uzaktan bizler bile yazdıklarınıza yaptıklarınıza yok artık dedik. Adam sizinle aynı evde yaşıyor bir de.

Son olarak, ne yapacağınıza ne yapmak istediğinize siz karar verin lütfen. Eşe danışılır fikri alınır ama izin istenmez. Sen evden çalış, okudun madem atanmayı bekle... Hayatım teşekkür ederim beni düşündüğün için ama ben şuna buna da bakıyorum, evde oturmayı düşünmüyorum diyebilmeniz lazım. Keşke her eğitim fakültesi mezunu hemen öğretmen olarak işe başlasa ama o eskidendi. İş garantiniz yoksa yine eğitim alanında memuriyet dışı iş bakın.

Ne kadar zamandir evlisiniz. Bana yeni evlisiniz gibi geldi. Ben de yeni evliyken cok uzulurdum. Esim isten gelince bilgisayar basina oturur ben de isten gelip yorgun argin da olsam esim icin ozenirdim yemekler yapip beklerdim isterdim ki aksam olunca da bi sohbet muhabbet ortamimiz olsun benimle ilgilensin. Tek basima otururdum tv karsisinda. Ustelik biz cok zor sartlarda ikimizin de ailesi istemedigi halde severek evlenmistik. Cocuk da yok tabi o zamanlar. Bazen soylenirdim benle bi arada oturmuyorsun ağlardım hatta gizli gizli. Onun ruhu bile duymazdi.

Ama zamanla eskiye oranla cok degisti. Bazi seyler oturmaya basladi. Tabi kendin de değişiyorsun zamanla. Neyse cok uzatmayayim. Demem o ki yeni evliyseniz zamanla boyle seylerin basit geldiğini anlarsiniz. Sikmayin caninizi cok da buyutmeyin. Kendinize bi mesgale bulun. Tek merkeziniz kocaniz olmasin. Kendinize ait hayatiniz da olsun. Zamanla oturur zaten.

Yaprak sarmasi görüpte atistirmayacak adam bizden degildir, :KK43:

Bence niye atistirdiniz demek yerine niye bana da getirmedin kismina içerleseydiniz size bi miktar hak verebilirdim. Konu kapanmış ne guzel ama sinirinizi biraz sondurmeye calisin, isin sonu kotuye dogru gidiyor.

kızlar içim çok daraldı buraya yazmak istedim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Dün akşam kaynanamlara gittik orada eşimin bir şeyini unuttuk. Ertesi günü getiririz dediler. Getirmediler. O da işten çıkışta gidip alacağını söyledi . Evimizin arasında 15 dk yürüme mesafesi var. Eve 45 dk felan geç geldi. Ben de yemeğe onu bekliyordum. Geldiği gibi ben annemlerde bişeyler atıştırdım aç değilim dedi. Ben de ben seni bekliyorum sen orada yemek mi yedin dedim. O da iki sarma attım ağzıma sadece dedi. Sonra tartışma başladı ben sabahtan akşama kadar onu beklediğimi yemek için onu beklediğimi (akşam 6da çıkıyor) söyledim sakin bi şekilde o ise bana bapırmaya başladı bugün müdürüyle kavga etmiş benle mi uğraşsınmış işle miymiş.onun gibi neden umursamaz olamıyormışum bana bunu söylüyor ben sen değilim dedim
Sonra seninle evlendiğim güne lamet olsun dedi bana. Ben de asıl bana yazıklar olsun ki ailemi bırakıp senin gibi biriyle evlendim dedim. Yastığını kıyafetlerini yatak odasından dışarı atıp gidip bi duş aldım kahvemi yaptım tv izliyordu bi hışımla kumandayı alıp tv yi değiştirdim 15 dk daha oturup ayrı bi odaya yatmış. Ben mi abarttım yoksa eşim anlayışsız mı bilmiyorum nolur yardım edin burada çok yalnızım o yüzden bazı şeylere aşırı tepki verebiliyoru. Ama eşimle de sakin hiçbişe konuşamıyorum
Biraz daha sakin olup alttan alabilirsin. Ayrıca ayrı yatmak daha da alevlendirir bence her tartışmada ayrı yatılmaması gerekiyor. İki trip at uzatmaya gerek yok öyle herşeyi kafamıza takmayalım evet haklısın beklemişsin gelmemiş ben de olsam sinirlenirim ama dediğim gibi iki tribime bakar uzatmam

Ay hiç kafaya takmayın şöyle bi kaç yıl devirin birlikte hiç bişey kalmıyor 😂😂😂 yeni evliyken eşim rüyasında annesini gördüğünü anlattı diye bi gece ayrı yatmıştım 😂😂😂😂😂 şimdi keşke yemeğini annesinde yese, duşunu annesinde alsa, çamaşırlarını annesi yıkasa bana temiz pak karnı doymuş şekilde yollasa oğlunu 😂😂😂😂

Eşim şöyle biri. Evet uyarırdım ama yine kavga ederdik ama bidaha yapmazdı ahdhs bazen gerçekten beni sevmediğini düşünüyorum geçen iki defa yine kavga edip yatak ayırdım sonra yanına gidip yattım sarıldık uyuduk beraber ama bu sefer ben gitmek istemiyorum
En ufak şeyde yatak ayırırsanız işiniz zor yalnız böyle olmaz hatalısınız

Ay hiç kafaya takmayın şöyle bi kaç yıl devirin birlikte hiç bişey kalmıyor 😂😂😂 yeni evliyken eşim rüyasında annesini gördüğünü anlattı diye bi gece ayrı yatmıştım 😂😂😂😂😂 şimdi keşke yemeğini annesinde yese, duşunu annesinde alsa, çamaşırlarını annesi yıkasa bana temiz pak karnı doymuş şekilde yollasa oğlunu 😂😂😂😂
Kayınvalidem her akşam ona yemeğe gitsek diye can atıyor resmen. Evinde bi kere yemek yapmadım sağılsun hep hazıra gittim. Ama işte bazen eşime sinirleniyorum görümcem felan da vardı bilerek getirmediler o eşyayı ki eşim gidip alsın diye özellikle görümcem buna çok eminim

Kayınvalidem her akşam ona yemeğe gitsek diye can atıyor resmen. Evinde bi kere yemek yapmadım sağılsun hep hazıra gittim. Ama işte bazen eşime sinirleniyorum görümcem felan da vardı bilerek getirmediler o eşyayı ki eşim gidip alsın diye özellikle görümcem buna çok eminim
Niye bunu yapsınlar düşünsünler? Görümcenizle sorununuz mu var? Siz de gidip alabilirdiniz o unutulan şeyi, niye almadınız? Bilerek getirmediler ne yahu, mecburlar mı? Çalışıyor olsanız mesai saati vs tamam ama zaten evdesiniz. Yürüyüş yaparken markete vs giderken uğrar alırdınız. Yürüyerek 15 dk mesafe yazdınız, ben mi yanlış gördüm?

Şu an bunlara takılmanız çok çok çok normal. Maalesef ilk zamanlar eş aileleri böyle saçma sapan taktikler yapabiliyorlar. Bunlara takıldığınızı belli ederseniz bu süreci uzatırsınız. Emin olun ilerde kendi oğullarından çok sizinle iletişim kuracaklar. Bu günlerinizi mumla arayacaksınız.

kızlar içim çok daraldı buraya yazmak istedim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Dün akşam kaynanamlara gittik orada eşimin bir şeyini unuttuk. Ertesi günü getiririz dediler. Getirmediler. O da işten çıkışta gidip alacağını söyledi . Evimizin arasında 15 dk yürüme mesafesi var. Eve 45 dk felan geç geldi. Ben de yemeğe onu bekliyordum. Geldiği gibi ben annemlerde bişeyler atıştırdım aç değilim dedi. Ben de ben seni bekliyorum sen orada yemek mi yedin dedim. O da iki sarma attım ağzıma sadece dedi. Sonra tartışma başladı ben sabahtan akşama kadar onu beklediğimi yemek için onu beklediğimi (akşam 6da çıkıyor) söyledim sakin bi şekilde o ise bana bapırmaya başladı bugün müdürüyle kavga etmiş benle mi uğraşsınmış işle miymiş.onun gibi neden umursamaz olamıyormışum bana bunu söylüyor ben sen değilim dedim
Sonra seninle evlendiğim güne lamet olsun dedi bana. Ben de asıl bana yazıklar olsun ki ailemi bırakıp senin gibi biriyle evlendim dedim. Yastığını kıyafetlerini yatak odasından dışarı atıp gidip bi duş aldım kahvemi yaptım tv izliyordu bi hışımla kumandayı alıp tv yi değiştirdim 15 dk daha oturup ayrı bi odaya yatmış. Ben mi abarttım yoksa eşim anlayışsız mı bilmiyorum nolur yardım edin burada çok yalnızım o yüzden bazı şeylere aşırı tepki verebiliyoru. Ama eşimle de sakin hiçbişe konuşamıyorum
Canım sanırım yeni evlisin çünkü bi vakit sonra keşke annesinde yese de yemek derdim olmasa diyosun😁 seni anlıyorum o an yaşadığın duygu ve düşünceyi ama böyle şeyler yüzünden bu tür kavgalar saygıyı bitiriyor. İnan hiç bişey yok aslında bunda evlilik biraz sabır gerektiriyor. Erkeklerin beyni çok ince düşünemiyor onlara göre bişey yok bunda. O yüzden yuvanda huzursuzluk yaratacak bi konu değil.

Birde bayıl istersen Feriha🤦🏻‍♀️

Evet tüm aile toplanıp çok gizli bir plan yapmışlar elebaşı da görümce. O eşyayı bilerek getirmeyerek eşinizin annesinin evine gitmesini sağlamışlar. Sonra sarmasına ilaç katıp hadi bir iki tane ye bi şey olmaz demişler senin kociş de ne bilsin yuvarlayıvermiş iki tane sonra kötü yola düşmüş. Bence eşyalarını yatak odasının dışına atmak yerine sokağa fırlatmalıydın bu nasıl haince bi hareket. Adam annesinin evine gitmiş ayıp denen bir şey var hele o gaddar aile öz evlatlarının eşyasını bilerek getirmemişler çünkü oğullarının anasının evine gelmek gibi ayıplı bir hareket yapmasını istemişler. Yazıklar olsun böyle hainlere

Siz bir 10 kere daha ayırın sonra adam tek bir kere ayırsın bir daha da yüzünü görmeyin sonu bu görünüyor
Eşini cezaların en büyüğü ile kendinden mahrum etme cezasıyla cezalandırıyor majesteleri. Hele bi de eşyaları dışarı atmalar falan oowww sanki yatak odası kendi tekelinde sbsjdj

Gidip siz alsaydınız kocanızın eşyasını niye onlar getirsin?
Eşiniz gidince ne oluyor ayrıca?

Size komplo kurmuşlar eşiniz alıp, annesinde birkaç lokma yemek yesin diye bunlar. Görümce de ni ha ha abim annemde yemek yedi diye kötü bir kahkaha bile atmış olabilir. :deli:

Diyelim ki öyle, çocuğunu yarım saat görmek istemiş. Sarma seviyorsa sarmasını yesin istemiş. Bu kötü bir durum mu? Yada aileyi kötü mü yapar?
Annenizle aynı şehirde olsanız anneniz sarma pişirse siz de yiyin istemez miydi?
Siz hala aynı kafadasınız. Ama eşiniz gider diye korkunuza barıştınız. Yoksa hala kendinizi haklı görüyorsunuz.
Ortada sorun yok. Bunu bir anlayın önce

X