Eşim..

Gerçekten eşimi bekleyerek geçiyo ve ona muhtaç oldukça benden soğumaya başlıyor öyle düşünüyorum artık
Senin ona muhtaç olman onun suçu değil ki? Adama durup dururken şiddete varan tepkiler vermişsiniz, yine sakin bı insanmış ki alttan almış. Madem ona muhtaç olmak sizi bu kadar rahatsız ediyor, çabalayip muhtacliktan çıkın veya kabul edip acısını eşinizden çıkarmaktan vazgeçin...

Bu günleri bi görebilselerdi o kadar ısrarcı olmazlardı.

Öyle diyor zaten. Hiçbir konuda gönlümü alma çabası yok birkaç gün geçtikten sonra hiçbir ommaış gibi sarılmaya felan başlar
Suçlu taraf özür diler gönül alır, dua edin sizden beklemiyor özrü, sevgisine yenilip sarılıyor yine. Yakında bunu da bulamazsınız, bir an önce iş bulun da bu çiğliklerinizi unutturacak kadar ara verin.

3 gün sonra hiç bişey olmamış gibi sarılan adam mı kinci? Taş olsa çatlar zart zort yatak ayırıyor kavgalar ediyorsunuz. Bırakın o kadar kin olsun. Bi zahmet zaten.

Demek ki kırıldığı bir şeyler var . İşten de sinirli gelmiş . Bir sarılsaydınız önce . Dışarda çalışmak kolay değil . Eve gelince de doğal olarak kavga istemez , suraT yapılmasını istemez . Yaptığınız doğru değil . Konuşun . Önce özür dileyin sonra da neden bu cümleyi bana kullandığını sor . Belki içinde canını sıkan şeyler var seninle ilgili söylemiyordur .

Açıkçası bozulurdum ama tepki vermezdim. Bir dahakine onu beklemeden yerdim. Çok büyütmüşsünüz.

Sen de abartmışsın oda abartmış

Cok abartmissin. Sanirim yeni evlisin. Ne olmus adam annesinde yemisse. Buyutmemen gerekirdi. Asiri tepki vermissin. Boyle yaparsan kendinden sogutursun adami

Bu drama bana fazla. Kendinize bir meşguliyet bulun, bir noktadan sonra adamın nefes almasına takacaksınız. Abartmayın. Küçücük bir meseleyi dünya meselesi haline getirmeyin.

Mesele yemeği beraber yiyememk değil.. mesele değer gördüğünü hissedebilmek. Kadınlar olarak bunu istiyoruz muhtemelen biriken bişeyler daha var böyle patladınız. Peşinden koşmayı biraz bırakın derim. Kendi kendinize yetebildiğinizi keyiflenebildiğinizi gösterin - artık sana ihtiyacım yok şeklinde değil elbette - Biraz da o sizin peşinizden koşsun. Siz yine kibarlığınızı bozmayın. Biraz da o sizin peşinize koşsun. Allah yardımcınız olsun.

Çok ağır konuşmuş ...Yanlış davranmış...
Ona bakacak olursak kötü birgün geçirmiş ve ihaleyi size patlatmış..

O yüzden diyorlar ya trafikte kimseyle kavga etmeyin hatalı karşı taraf dahi olsa tamam deyip geçin işte böyle öfkesinin pisliğini bir başkasının hayatından çıkarabilecek şekil A insanlar var.. Ailenizi,hayatınızı düşünün diye..

Böyle adamlada zor yani...Yol yakınken iyice düşünün derim..Çünkü bu adam bunları size hatta misliyle daha çok yaşatır...Bunu görmek için beklemeye ya da müneccim olmaya gerek yok...Zaten dediği lafta hukukçu arkadaslar daha iyi bilir boşanma sebebidir kanımca..

Çok teşekkürler çok güzel yazmışsınız evet bıraktım peşinden koşmayı. Artık o koşuyor. Dün gece rüya görmüş boşanıyormuşuz sabah nasıl kalktığımı bilmiyorum dedi. Eve geldi direkt bana seni çok seviyorum diyerek sarıldı noldu felan dedim. Çok kötü bi rüya gördüm senden boşanıyormuşum dünya başıma yıkıldı diyip intihar ediyormuşum, şimdi eve girip seni görünce rahatladım dedi sarıldı

Göndermediler. Ve çok sevdiğimi bilirler..

Vallahi kendi bilir ya umurumda değil bu saatten sonra. Adam o kavgadan sonra evrildi sanki. Ayaklarının altını öpmek istiyorum diyor bana

Bir sebepten aileme uğrasam ben de yemek yer onlarla vakit gecirirdim

Zaten iş yerinde kavga etmiş biz kavga ettikten sonraki gün. Size sinirlenip eşimle kavga ettim buna hakkınız yok demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…