- 15 Haziran 2008
- 8.730
- 36.501
-
- Konu Sahibi bisusaysun
Senin ona muhtaç olman onun suçu değil ki? Adama durup dururken şiddete varan tepkiler vermişsiniz, yine sakin bı insanmış ki alttan almış. Madem ona muhtaç olmak sizi bu kadar rahatsız ediyor, çabalayip muhtacliktan çıkın veya kabul edip acısını eşinizden çıkarmaktan vazgeçin...Gerçekten eşimi bekleyerek geçiyo ve ona muhtaç oldukça benden soğumaya başlıyor öyle düşünüyorum artık
Bu günleri bi görebilselerdi o kadar ısrarcı olmazlardı.O kadar sinirlendim ki o an valizimi toplayıp he öyle mi demek pişmansın diyip evden çıkıp gitmek istedim o kadar zor verdiler ki benim ailem ona beni. En ufak bişeude böyle bağrıması nu lafları söylemesi çok zoruma gitti
Suçlu taraf özür diler gönül alır, dua edin sizden beklemiyor özrü, sevgisine yenilip sarılıyor yine. Yakında bunu da bulamazsınız, bir an önce iş bulun da bu çiğliklerinizi unutturacak kadar ara verin.Öyle diyor zaten. Hiçbir konuda gönlümü alma çabası yok birkaç gün geçtikten sonra hiçbir ommaış gibi sarılmaya felan başlar
3 gün sonra hiç bişey olmamış gibi sarılan adam mı kinci? Taş olsa çatlar zart zort yatak ayırıyor kavgalar ediyorsunuz. Bırakın o kadar kin olsun. Bi zahmet zaten.Kesinlikle çok kinciler bide. Ya ben iki defa daha yatak ayırmıştım sonra gidip yanına kıvrılmıştım üşüdüm diyip o da sarılmıştı felan. İki defa ben gittim şimdi de o gelsin istiyorum ama gelmedi gelmeyecek de
Demek ki kırıldığı bir şeyler var . İşten de sinirli gelmiş . Bir sarılsaydınız önce . Dışarda çalışmak kolay değil . Eve gelince de doğal olarak kavga istemez , suraT yapılmasını istemez . Yaptığınız doğru değil . Konuşun . Önce özür dileyin sonra da neden bu cümleyi bana kullandığını sor . Belki içinde canını sıkan şeyler var seninle ilgili söylemiyordur .kızlar içim çok daraldı buraya yazmak istedim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Dün akşam kaynanamlara gittik orada eşimin bir şeyini unuttuk. Ertesi günü getiririz dediler. Getirmediler. O da işten çıkışta gidip alacağını söyledi . Evimizin arasında 15 dk yürüme mesafesi var. Eve 45 dk felan geç geldi. Ben de yemeğe onu bekliyordum. Geldiği gibi ben annemlerde bişeyler atıştırdım aç değilim dedi. Ben de ben seni bekliyorum sen orada yemek mi yedin dedim. O da iki sarma attım ağzıma sadece dedi. Sonra tartışma başladı ben sabahtan akşama kadar onu beklediğimi yemek için onu beklediğimi (akşam 6da çıkıyor) söyledim sakin bi şekilde o ise bana bapırmaya başladı bugün müdürüyle kavga etmiş benle mi uğraşsınmış işle miymiş.onun gibi neden umursamaz olamıyormışum bana bunu söylüyor ben sen değilim dedim
Sonra seninle evlendiğim güne lamet olsun dedi bana. Ben de asıl bana yazıklar olsun ki ailemi bırakıp senin gibi biriyle evlendim dedim. Yastığını kıyafetlerini yatak odasından dışarı atıp gidip bi duş aldım kahvemi yaptım tv izliyordu bi hışımla kumandayı alıp tv yi değiştirdim 15 dk daha oturup ayrı bi odaya yatmış. Ben mi abarttım yoksa eşim anlayışsız mı bilmiyorum nolur yardım edin burada çok yalnızım o yüzden bazı şeylere aşırı tepki verebiliyoru. Ama eşimle de sakin hiçbişe konuşamıyorum
Aklın yolu bir , hele bikac yılı devirsin o zaman görelim konu sahibiniYa ben de bunu düşündüm, geçenlerde eşim annesine birşeye gidecekti kızım ben de geleceğim dedi, eşime dedim yemek yeyip de gelin beni uğraştırma
Sen de abartmışsın oda abartmışkızlar içim çok daraldı buraya yazmak istedim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Dün akşam kaynanamlara gittik orada eşimin bir şeyini unuttuk. Ertesi günü getiririz dediler. Getirmediler. O da işten çıkışta gidip alacağını söyledi . Evimizin arasında 15 dk yürüme mesafesi var. Eve 45 dk felan geç geldi. Ben de yemeğe onu bekliyordum. Geldiği gibi ben annemlerde bişeyler atıştırdım aç değilim dedi. Ben de ben seni bekliyorum sen orada yemek mi yedin dedim. O da iki sarma attım ağzıma sadece dedi. Sonra tartışma başladı ben sabahtan akşama kadar onu beklediğimi yemek için onu beklediğimi (akşam 6da çıkıyor) söyledim sakin bi şekilde o ise bana bapırmaya başladı bugün müdürüyle kavga etmiş benle mi uğraşsınmış işle miymiş.onun gibi neden umursamaz olamıyormışum bana bunu söylüyor ben sen değilim dedim
Sonra seninle evlendiğim güne lamet olsun dedi bana. Ben de asıl bana yazıklar olsun ki ailemi bırakıp senin gibi biriyle evlendim dedim. Yastığını kıyafetlerini yatak odasından dışarı atıp gidip bi duş aldım kahvemi yaptım tv izliyordu bi hışımla kumandayı alıp tv yi değiştirdim 15 dk daha oturup ayrı bi odaya yatmış. Ben mi abarttım yoksa eşim anlayışsız mı bilmiyorum nolur yardım edin burada çok yalnızım o yüzden bazı şeylere aşırı tepki verebiliyoru. Ama eşimle de sakin hiçbişe konuşamıyorum
Cok abartmissin. Sanirim yeni evlisin. Ne olmus adam annesinde yemisse. Buyutmemen gerekirdi. Asiri tepki vermissin. Boyle yaparsan kendinden sogutursun adamikızlar içim çok daraldı buraya yazmak istedim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Dün akşam kaynanamlara gittik orada eşimin bir şeyini unuttuk. Ertesi günü getiririz dediler. Getirmediler. O da işten çıkışta gidip alacağını söyledi . Evimizin arasında 15 dk yürüme mesafesi var. Eve 45 dk felan geç geldi. Ben de yemeğe onu bekliyordum. Geldiği gibi ben annemlerde bişeyler atıştırdım aç değilim dedi. Ben de ben seni bekliyorum sen orada yemek mi yedin dedim. O da iki sarma attım ağzıma sadece dedi. Sonra tartışma başladı ben sabahtan akşama kadar onu beklediğimi yemek için onu beklediğimi (akşam 6da çıkıyor) söyledim sakin bi şekilde o ise bana bapırmaya başladı bugün müdürüyle kavga etmiş benle mi uğraşsınmış işle miymiş.onun gibi neden umursamaz olamıyormışum bana bunu söylüyor ben sen değilim dedim
Mesele yemeği beraber yiyememk değil.. mesele değer gördüğünü hissedebilmek. Kadınlar olarak bunu istiyoruzkızlar içim çok daraldı buraya yazmak istedim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Dün akşam kaynanamlara gittik orada eşimin bir şeyini unuttuk. Ertesi günü getiririz dediler. Getirmediler. O da işten çıkışta gidip alacağını söyledi . Evimizin arasında 15 dk yürüme mesafesi var. Eve 45 dk felan geç geldi. Ben de yemeğe onu bekliyordum. Geldiği gibi ben annemlerde bişeyler atıştırdım aç değilim dedi. Ben de ben seni bekliyorum sen orada yemek mi yedin dedim. O da iki sarma attım ağzıma sadece dedi. Sonra tartışma başladı ben sabahtan akşama kadar onu beklediğimi yemek için onu beklediğimi (akşam 6da çıkıyor) söyledim sakin bi şekilde o ise bana bapırmaya başladı bugün müdürüyle kavga etmiş benle mi uğraşsınmış işle miymiş.onun gibi neden umursamaz olamıyormışum bana bunu söylüyor ben sen değilim dedim
Çok ağır konuşmuş ...Yanlış davranmış...kızlar içim çok daraldı buraya yazmak istedim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Dün akşam kaynanamlara gittik orada eşimin bir şeyini unuttuk. Ertesi günü getiririz dediler. Getirmediler. O da işten çıkışta gidip alacağını söyledi . Evimizin arasında 15 dk yürüme mesafesi var. Eve 45 dk felan geç geldi. Ben de yemeğe onu bekliyordum. Geldiği gibi ben annemlerde bişeyler atıştırdım aç değilim dedi. Ben de ben seni bekliyorum sen orada yemek mi yedin dedim. O da iki sarma attım ağzıma sadece dedi. Sonra tartışma başladı ben sabahtan akşama kadar onu beklediğimi yemek için onu beklediğimi (akşam 6da çıkıyor) söyledim sakin bi şekilde o ise bana bapırmaya başladı bugün müdürüyle kavga etmiş benle mi uğraşsınmış işle miymiş.onun gibi neden umursamaz olamıyormışum bana bunu söylüyor ben sen değilim dedim
Çok teşekkürler çok güzel yazmışsınız evet bıraktım peşinden koşmayı. Artık o koşuyor. Dün gece rüya görmüş boşanıyormuşuz sabah nasıl kalktığımı bilmiyorum dedi. Eve geldi direkt bana seni çok seviyorum diyerek sarıldı noldu felan dedim. Çok kötü bi rüya gördüm senden boşanıyormuşum dünya başıma yıkıldı diyip intihar ediyormuşum, şimdi eve girip seni görünce rahatladım dedi sarıldıMesele yemeği beraber yiyememk değil.. mesele değer gördüğünü hissedebilmek. Kadınlar olarak bunu istiyoruzmuhtemelen biriken bişeyler daha var böyle patladınız. Peşinden koşmayı biraz bırakın derim. Kendi kendinize yetebildiğinizi keyiflenebildiğinizi gösterin - artık sana ihtiyacım yok şeklinde değil elbette - Biraz da o sizin peşinizden koşsun. Siz yine kibarlığınızı bozmayın. Biraz da o sizin peşinize koşsun. Allah yardımcınız olsun.
Göndermediler. Ve çok sevdiğimi bilirler..Çok ağır konuşmuş ...Yanlış davranmış...
Ona bakacak olursak kötü birgün geçirmiş ve ihaleyi size patlatmış..
O yüzden diyorlar ya trafikte kimseyle kavga etmeyin hatalı karşı taraf dahi olsa tamam deyip geçin işte böyle öfkesinin pisliğini bir başkasının hayatından çıkarabilecek şekil A insanlar var.. Ailenizi,hayatınızı düşünün diye..
Böyle adamlada zor yani...Yol yakınken iyice düşünün derim..Çünkü bu adam bunları size hatta misliyle daha çok yaşatır...Bunu görmek için beklemeye ya da müneccim olmaya gerek yok...Zaten dediği lafta hukukçu arkadaslar daha iyi bilir boşanma sebebidir
Ben size sarma gönderip göndermediklerini merak ettim
Vallahi kendi bilir ya umurumda değil bu saatten sonra. Adam o kavgadan sonra evrildi sanki. Ayaklarının altını öpmek istiyorum diyor banaÇok ağır konuşmuş ...Yanlış davranmış...
O yüzden diyorlar ya trafikte kimseyle kavga etmeyin hatalı karşı taraf dahi olsa tamam deyip geçin işte böyle öfkesinin pisliğini bir başkasının hayatından çıkarabilecek şekil A insanlar var.. Ailenizi,hayatınızı düşünün diye..
Böyle adamlada zor yani...Yol yakınken iyice düşünün derim..Çünkü bu adam bunları size hatta misliyle daha çok yaşatır...Bunu görmek için beklemeye ya da müneccim olmaya gerek yok...Zaten dediği lafta hukukçu arkadaslar daha iyi bilir boşanma sebebidir kanımca..
Zaten iş yerinde kavga etmiş biz kavga ettikten sonraki gün. Size sinirlenip eşimle kavga ettim buna hakkınız yok demişÇok ağır konuşmuş ...Yanlış davranmış...
Böyle adamlada zor yani...Yol yakınken iyice düşünün derim..Çünkü bu adam bunları size hatta misliyle daha çok yaşatır...Bunu görmek için beklemeye ya da müneccim olmaya gerek yok...Zaten dediği lafta hukukçu arkadaslar daha iyi bilir boşanma sebebidir kanımca..