- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
- 448
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.581
Evet öz ogluyduDesene ölene kadar. tövbe tövbe...
Oğlu öz müydü?
[Doğru ="Carrie, post: 37022727, member: 168765"]Doğrudur. Kızlar içinde geçerli bu. Şimdi detaya girsem ayıp olur ama dogru
ben evli değilim ama ülkemizde kadından erkeğe iş değişiyor eğer kadın taciz edilirse cinayet çıkar zannersem
demekki tecrübeyle sabither konunun başı,ortası ya da sonuna bu cümleyi yazan biri mutlaka oluyo kk da.artık kural gibi bişey oldu bu.konunun anlam ve önemini belirten tek cümle,kk nın vazgeçilmezi gibi bişey oldu yeminle[/QUOT
demekki te
Ben takip edemedim konu sahibi arkadasin son durumu ne biri özetleyebilir mi
sabah babam aradı.evine dön rezillik çıkarma yoksa seni evlatlıktan reddederim dedi.ben de hiç durma dedim.peki sen görürsün dedi kapadı suratıma.
Zaten psikolojidede oedipus kompleksi diye birşey var. Erkek çocuğun anneye aşık olmasi[/QUOTE]Dogru demek ilginç ya kafam iyce allak bullak oldu
Selam tekrar..anca girebildim.Cuma günü o sinirle ablamı aradım telefonunu açmadı.iş yerinden çıktım gittim bi hışım arkadaşıma.çok sinirim bozuktu telefonu da kapattım.eşim o sırada paniğe kapılmış işten çıkmış annemin falan yanına gitmiş konuşmuş.kızınız olayı abartıyo abarttığı kadar bişey olmadı işte sanırım beni kıskandı o yüzden böyle abarttı falan demiş.annem üzüntüden bayılmış.ben 9 gibi açtım telefonu eşim geldi yanıma ağlamaya başladı ben sana ihanet etmedim ben sana yalan da söylemedim evet tepki vermediğim için haksızım ama inan ablanın ailesi yıkılmasın aile faciası çıkmasın diye sustum diye zırladı.şimdi ben ona tepki versem zaten anormal bi insan orda herkesin içinde sen ne demek istiyosun ben sana asılıyo muyum dese ne dicektim dedi anneme de aynılarını söylemiş.bişey demekten korktum bidaha söz olmicak diye ağladı yanımda saat gece 11 falan.o sırada nolsa beğenirsiniz ablamdan mesaj whatsappten(bu arada Cuma günü yapışmadı arayıp hadi gelin diye) İbrahim tatlısesin “haydi söyle” şarkısının linkini göndermiş.en son tam yatışacaktım ki gene sinirlerim tepeme sıçradı ablamı aradım bu sefer gözüm dönmüştü sarhoş sarhoş açtı telefonu bu şarkı ne ya murata niye yolluyosun bunu dedim, şarkı işte içki içerken aklıma geldi eniştem yollayım dedim noluyoruz dedi, ben de bıktım senin bu anlamsız hareketlerinden kucağına ayağnı uzatıyosun elini tutuyosun şarkı yollamalar falan noluyoruz kendine gel artık beni kötü konuşturma dedim ne demek istiyosun sen bana ben murata mı asılıyorum dedi evet aynen asılıyosun içince aklına gelecek başka kimse yok mu senin arama bida benim kocamı dedim suratına kapattım.gecenin o saati kalkıp annemlere gitmişler pis yırtık ortalığı ayağa kaldırmış ne demek istiyo bana diye.
Babam aradı siz de gelin diye çıktık gittik.Bi girdik eve bu bağrıyo çağrıyo sanki hayatının en büyük iftirasını işitmiş gibi tripler, benim de artık gözüm döndü hem de bi de baktım üste çıkmaya çalışcak.herkesin içinde söyledim tüm yaptıklarını madem asılmıyosun bunlar ne demek o zaman amacın ne senin dedim.bunlar normal mi ya da sana göre normalse ben normal karşılamak zorunda mıyım dedim bana ne dese beğenirsiniz ben naptığımın farkında bile değilim o benim kardeşim gibi birisi sana nası samimiysem ona da öyleyim bunu senden hiç beklemezdim diyip ağlamaya başladı o ağlayınca yiğenim de ağlamaya başladı babam sinirlendi sen ne demek istiyosun ablana senden hiç beklemezdim dedi insan kardeşine bunu nası yakıştırır dedi.o an yaşadıklarımı size anlatamam.bunların hepsi gerzek kocam olcak herifin beni yalancı çıkarması nedeniyle olan şeyler orda da mal mal suratıma baktı “evet galiba bana ilgisi var” diyen herif babamın karşısında sus pus oldu ağzını açıp bişey diyemedi resmen iftira atıyo durumuna düştüm hiçbişey kanıtlayamadım ikisi de inkar ettiler eniştem olacak saksı ruhlu herif de gelip “sen bilmiyonmu ablanı yeaa benim de arkadaşlarıma hareket çekiyo içince” dedi. O an kendimi tutamayıp ona da ağzıma geleni söyledim “çünkü ha saksı, ha sen” normaldir dedim.Babamla çok kötü kavga ettim annem de bana bağırıp azarladı “o senin kardeşin, abarttığın kadar bişey yokmuş işte bak, hadi kapa bu lafları” dedi.ablam denecek pislik orda hala ağlıyo kendini acındıra acındıra, ben de dayanamadım o gece ağlaya ağlaya çıktım annemlerden o günden beri de arkadaşımda kalıyorum.işyerimden tayinimi isteyip başka bi şehire taşınıp bu insanların hepsinden kurtulmayı düşünüyorum.hiçkimse yanımda olmadı.herşey tam da beklediğim gibi oldu üstüne bi de ben suçlu çıktım.ne diyim herkes allahından bulsun.
ablanın yolladığı şarkıya bakın.
Seni gördüğüm zaman dilim neden tutulur
Seni gördüğüm zaman güller elimde kurur
Seni gördüğüm zaman hayat sanki son bulur
Gözlerine bakınca dünyalar benim olur
Susma gönlüm sen söyle haydi gönlüm sen söyle
Aşkımı sevgiliye derdimi sevgiliye
Haydi söyle onu nasıl sevdiğimi
Haydi söyle rüyalarda gördüğümü
Haydi söyle uykusuz gecelerimi
Haydi söyle
Seni gördüğüm zaman beni bir ateş sarar
Seni gördüğüm zaman yanar yüreğim yanar
Seni gördüğüm zaman canlanır tüm anılar
Seni gördüğüm zaman durur bütün zamanlar
Konu Sahibinin ablası kocasına. Whatsap tan haydi söyle şarkısını atmış, konu Sahibi de aramış kıyamet kopmuşya ne oluyor kızlar allah aşkına biri özet geçsin başım döndü sayfaları okumaktan..kim kime şarkı dinletmiş ne olmuş son durum bir cevap yazın lütfen
oben olmayayim.venimde kaynim optu ve ikan ask etti inanmadi ve oson oldu bittiBenim bir arkadaş vardı, kaynı ilanı aşk edip öpmeye çalışmış önce söylemedi. Sonra söyledi eşi inanmadı ayrıldı kız
aaaaaa sağol canımcım ya .. allah o kızcağızın yardımcısı olsunKonu Sahibinin ablası kocasına. Whatsap tan haydi söyle şarkısını atmış, konu Sahibi de aramış kıyamet kopmuş
:) ayrı mısın sendeoben olmayayim.venimde kaynim optu ve ikan ask etti inanmadi ve oson oldu bitti
Bir arkadaş da alıntı yapmış üstte ondan bakabilirsin, Amin..aaaaaa sağol canımcım ya .. allah o kızcağızın yardımcısı olsun
Son olanlari simdi okudum.
Aileni suclama, cunku iki taraf da kizlari. Nasil yakistirsinlar ki ablana bunu?
Senin tek yapacagin sey kocana tekmeyi basmak. O da ablanin ilgisinden memnunmus bu zamana kadar.
Kim kime haydi soyle, beni nasil sevdigini diye sarki yollar yahu, kimi kandiriyor bunlar.
Ablan da ortaya cikip kendini akladi iste. Ohhh olan bu kiza oldu.
Zaten psikolojidede oedipus kompleksi diye birşey var. Erkek çocuğun anneye aşık olmasi[/QUOTE]Dogru demek ilginç ya kafam iyce allak bullak oldu
esine hic bir zaman güvenemez artik. hic ses cikarmamis ablasinin yaptigi hareketlerde. ailesinin yaninda tartisma sirasinda gikini bile cikaramadi adam.. adam gibi adam degilkiBence eşini de al baska bir sehre git her sey yoluna girer. Eşin de suclu ama ablan baskin taraf oldugu icin esini affedebilecegini dusunuyorm. Baska sehirde yasamayi kabul ederse barış derim. Belki de adam safligindan bu duruma düştü
Zaten psikolojidede oedipus kompleksi diye birşey var. Erkek çocuğun anneye aşık olmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?