eşim ve ablam..

[Doğru ="Carrie, post: 37022727, member: 168765"]Doğrudur. Kızlar içinde geçerli bu. Şimdi detaya girsem ayıp olur ama dogru

Dogru demek ilginç ya kafam iyce allak bullak oldu[/QUOTE]
Zaten psikolojidede oedipus kompleksi diye birşey var. Erkek çocuğun anneye aşık olmasi

ben evli değilim ama ülkemizde kadından erkeğe iş değişiyor eğer kadın taciz edilirse cinayet çıkar zannersem

evli degilsin ama tipik türk kadini havasi var sende.."benim kocam yapmaz..kadinlar kotu onlar kocami ayartti"..
guzelim sen nerede yasiyorsun..kimse ablayi aklamaya calismiyor burada bir gunah var ise iki kisinin gunahi bu.
zina tek basina yapilmaz tek tarafli ise ado zina olmaz..senin dedigin gibi yok iyi niyetten sustu aralari acilsin istemedi falan hikaye..ne oldu aralari cok mu iyi? Kizcagiz esinden ablasindan ailesinden oldu..sirf eglence arayan ablasina esi karsilik verdi mani olmadi uyarmadi diye? Anladin sen onu ? Mu?

Ben takip edemedim konu sahibi arkadasin son durumu ne biri özetleyebilir mi

Konu sahibi en son babasıyla telefonda konuşmuş babası evine dönmesini dikte etmiş.
sabah babam aradı.evine dön rezillik çıkarma yoksa seni evlatlıktan reddederim dedi.ben de hiç durma dedim.peki sen görürsün dedi kapadı suratıma.

Konu sahibi avukatla görüşyormuş.

Dogru demek ilginç ya kafam iyce allak bullak oldu
Zaten psikolojidede oedipus kompleksi diye birşey var. Erkek çocuğun anneye aşık olmasi[/QUOTE]
Hemen okudum zaten varmis dogru..çocugun cinsel kimliğini kazanmasi ve o donemler gercekten cok onemli ve dikkat edilmesi gereken konular

herkes özet gecebilirmi demis.. kaciranlar icin buyrun okuyun

sevmesendebeni dedi:
sabah babam aradı.evine dön rezillik çıkarma yoksa seni evlatlıktan reddederim dedi.ben de hiç durma dedim.peki sen görürsün dedi kapadı suratıma.

konu sahibi daha fazla muhatap olmasin. bosansin, kendisine yeni bir hayat kursun. ablasi ve esiyle daha fazla muhatap oldukca morali bozcak, zaten suclu damgasini yedi ailesinden, halbuki koca ailede en masum olan kendisi. ailesi annesi sahip cikmiyor zaten. isi gücü var, kendisine sifirdan güzel bir hayat kurar.
kendisininde dedigi gibi intikam almak icin ugrasmasin. allaha havale etsin. cezalarini yakin zamanda cekerler. olan yigenine olacak.

TÜHHHH YAZIKLAR OLSUN BÖYLE BİR AİLEYE..BABAYA ,ABLAYA BAK YA ..ENİŞTEYE ZATEN BİŞEY DEMEYEYİM DE BANLANMAYIM ŞİMDİ ÇOK SİNİRLENDİM ÇOKKKKKKKKKKKK

Yalniz söyle bi durum var, annesi daha önce ablasinin kocasina asildigini cok iyi biliyodu. Yani sonradan ögrenmis gibi "aaaaa öyle mi olmus" moduna girmesi tam oskarlik... Bildigin kadincagizi yalanci durumuna düsürdü gercekleri bildigi halde. O yüzden o anne baba hic bi sekilde masum degiller...

Bence eşini de al baska bir sehre git her sey yoluna girer. Eşin de suclu ama ablan baskin taraf oldugu icin esini affedebilecegini dusunuyorm. Baska sehirde yasamayi kabul ederse barış derim. Belki de adam safligindan bu duruma düştü

Dogru demek ilginç ya kafam iyce allak bullak oldu
Zaten psikolojidede oedipus kompleksi diye birşey var. Erkek çocuğun anneye aşık olmasi[/QUOTE]

Aşık olmayı anlarım ama sevişmek nedir yahu. Hadi adam aşık oldu annede oğluna mı aşık oldu. Tövbe estağfurullah daha neler duyacağız. BDV konularından çok etkileniyordum ama bu bardağı taşırdı. Kanım çekildi.

esine hic bir zaman güvenemez artik. hic ses cikarmamis ablasinin yaptigi hareketlerde. ailesinin yaninda tartisma sirasinda gikini bile cikaramadi adam.. adam gibi adam degilki

Zaten psikolojidede oedipus kompleksi diye birşey var. Erkek çocuğun anneye aşık olmasi

Aşık olmayı anlarım ama sevişmek nedir yahu. Hadi adam aşık oldu annede oğluna mı aşık oldu. Tövbe estağfurullah daha neler duyacağız. BDV konularından çok etkileniyordum ama bu bardağı taşırdı. Kanım çekildi.[/QUOTE]

burdaki konulari okudukca, ne insanlar ne dertler var diyorsun.. yok artik bu kadarida olmaz diyorsun, hop yeni bir konu yada yeni bir hikaye.. birdaha diyorsun kendi kendine yuh. bu ne ya diye.. millette ne migde var, akil fikir versin allah hepsine.. böyle insanlar yasamasin bu dünyada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…