eşim ve ablam..

E="EnHarbiKiz, post: 37022329, member: 367618"]Nasil yaniiii algilayamadim [/QUOTE]
Kadin Kocasiyla kocasinin annesini basmiş

E="EnHarbiKiz, post: 37022329, member: 367618"]Nasil yaniiii algilayamadim
Kadin Kocasiyla kocasinin annesini basmiş[/QUOTE]
Evet kocasını annesiyle Dudaktan opusuyorken yakalamış. Annem yanlislik olmustur yanlis anlamissindir dedi ama kadın dediki yatakta anne altta oğlu üstte. O zamanlar oğlu 32 yaslarindaydi anneside 50 falan

Allah sana sabır versin. bu fesatlık değil allah aşkına böyle bişey olabilir mi. İlerde şüphelendiğin şeyin doğru olduğunu öğrendiğinde daha fazla üzülürsün. Ablanla konuş ama yanında muhakkak annen olsun

arkadaslar hayatta hiç bir şeyi kınamayın kul kınadığını tatmadan ölmezmiş

her konunun başı,ortası ya da sonuna bu cümleyi yazan biri mutlaka oluyo kk da.artık kural gibi bişey oldu bu.konunun anlam ve önemini belirten tek cümle,kk nın vazgeçilmezi gibi bişey oldu yeminle

Ya ben bi yerde okumustum dogrulugina inanmiyorum ama aklima geldi erkekte cinsellik dogar dogmaz baslarmis hatta annesini emerken bi duyguyu yasarmis bence yalan da aklima geldi...konu cok dagildi yaaa

Doğrudur. Kızlar içinde geçerli bu. Şimdi detaya girsem ayıp olur ama dogru

[Doğru ="Carrie, post: 37022727, member: 168765"]Doğrudur. Kızlar içinde geçerli bu. Şimdi detaya girsem ayıp olur ama dogru[/QUOTE]

Dogru demek ilginç ya kafam iyce allak bullak oldu

ya ne oluyor kızlar allah aşkına biri özet geçsin başım döndü sayfaları okumaktan. .kim kime şarkı dinletmiş ne olmuş son durum bir cevap yazın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…