• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Yakinda bu Eniste - Baldiz hikayesi böyle sonlanacak diye korkmaya basladim...

Gerci ortada pisirik ama bi okadar da piskin koca, durumu inkar ederken, duygu sömürgüsü ile bütün dikkatleri üzerine cekmeyi beceren ahlaksiz abla varken.. Üc maymunu oynayan vicdansiz anne varken ve evlat ayrimi yapmadan her iki tarafi da dinlemesi gereken ama kücük kizini suclayan bi baba varken.... Kendi karisinin bile baska adamlara sarkmasini normal bulan keriz koca varken.... Süphesiz bu da olur...

Konu sahibi, ailenin tek namuslu insani sensin arkadasim... Bu insanlari hayatinda tutarak ruhunu pisletme...

Eklentiler

• sevgililer gunu erdil yasaroglu karikatur (1).jpg
    sevgililer gunu erdil yasaroglu karikatur (1).jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 4.692
Son düzenleme:
Babası o kadarını düşünebiliyor da küçük kızının durup dururken ablasına iftira atmayacağını bilmiyor mu?
Hiç mi düşünmüyor bu kız gözüyle görmese kulağıyla duymasa ablasına kocasına böyle iftira atar mı diye babalık analık,
tek çocuğuna sorgusuzca inanıp diğerinin düşüncelerini hiçe saymak değildir bana göre.
Ablasi orda zirlamaya baslayinca babanin ici parcalanmistir... Annesi de susunca, koca da inkar edince oylamaya göre muamele yapmis iste... Genelde sinirli konusanlar gözü dönmüs, aglayip duygu sömürgesi yapanlar masum oluyor... Allah kimseye böyle evlat ayrimi yapan anne baba vermesin... Amin

:110:Şaşırdım, okuduklarım beni dehşete düşürdü. Bizde ablamla eşlerimizle bir arada görüşürüz de bu anlattıkların bana çoooook abest geldi.

eşiniz fazla iyi niyetli zannedersem hatta bu zamana kadar iki kardeş arasına girmemek için susuyordu belkide bu yüzden katlandı ablanızın bu tip aşırı hareketlerine

konu sahibine saf diyordum nacizane..siz gerçek misiniz ? hööhh yaniiiiiii :D

Esinig bunca olay olurken ne yapti yani ne dedi cok merak ediyorum, susup durdumu yoksa utanmadan yok öyle bisey nerden cikarttin mi dedi? Hepsini gectim kac gündür arkadasinizdamisiniz esiniz hicmi size ulasmaga denemedi konusmak istemedi, evine dön demedi? Bu arada evi siz terkettiginiz icin ve elinizde delil olmadigi icin zorluk cekebilirsiniz, bence siz eve dönün esinizi kovun... Bu arada ruh gibi dolasan eniste bence hicte saf degil, kimbilir o ne haltlar ceviriyordurda o yüzden ablayi takmiyor, es olarakta görmediginden ne yaptigi umrunda degil, abla esiyle mutsuzlugundan saga sola saldiriyor... Vallah almanyada olsalar hemen sikayet etmenizi tavsiye ederdim, alkolik bi anne cocuga bakmiyor diye, gerci ozamanda cocuga yazik ama böylede yazik iki ucu boklu degnek... Kararli gibisiniz ama banada cogu seyi sineye cekip devam edicekmisiniz gibi geliyor, insallah bunu kendinize yapmazsiniz, hazir cocugunuzda yokken kurtulun bu varliklardan... Abla simdi dahada rahat olacak cünkü herkes onu destekliyor...Allah yardimciniz olsun vallah...:ssz:

Allah seni inandırsın okurken kendimi olayın içinde hissttim ve elim ayagım titredi...
neden ablanı sucluyorsun en az onun kadar eşinde suclu ..
Diyeceğin tek cevap bence kocana istediğin oldu; git ablamla evlen... ablanada tek şey diyeceğin; gözünaydın...

Esinig bunca olay olurken ne yapti yani ne dedi cok merak ediyorum, susup durdumu yoksa utanmadan yok öyle bisey nerden cikarttin mi dedi? Hepsini gectim kac gündür arkadasinizdamisiniz esiniz hicmi size ulasmaga denemedi konusmak istemedi, evine dön demedi? Bu arada evi siz terkettiginiz icin ve elinizde delil olmadigi icin zorluk cekebilirsiniz, bence siz eve dönün esinizi kovun... Bu arada ruh gibi dolasan eniste bence hicte saf degil, kimbilir o ne haltlar ceviriyordurda o yüzden ablayi takmiyor, es olarakta görmediginden ne yaptigi umrunda degil, abla esiyle mutsuzlugundan saga sola saldiriyor... Vallah almanyada olsalar hemen sikayet etmenizi tavsiye ederdim, alkolik bi anne cocuga bakmiyor diye, gerci ozamanda cocuga yazik ama böylede yazik iki ucu boklu degnek... Kararli gibisiniz ama banada cogu seyi sineye cekip devam edicekmisiniz gibi geliyor, insallah bunu kendinize yapmazsiniz, hazir cocugunuzda yokken kurtulun bu varliklardan... Abla simdi dahada rahat olacak cünkü herkes onu destekliyor...Allah yardimciniz olsun vallah...:KK14:

ablaya ve eşe durumun yasaklığı cazip geliyordu..
yoksa o eş o alkolik ablayı eş olarak kabul eder mi hiç..ona yaptığını başkasına da yapar..salak mı hiç.
maksat gönül eğlendirme..ama abla aşık olmuş olabilir...
3 vakte kadar konu sahibinin eşi alkolik abladan kacacak yer arayacak...köpek gibi pişman olup dönecek.
konu sahibinin yerinde olsam eşinin ve ablasının ve hatta ailesinin ağızlarından çıkacak her lafı her mesajı kayıt eder..mahkemede delil olarak sunarım...boşanma gerekçen ortada..bu evliliğe güvenin kalmadı !!

ablaya ve eşe durumun yasaklığı cazip geliyordu..
yoksa o eş o alkolik ablayı eş olarak kabul eder mi hiç..ona yaptığını başkasına da yapar..salak mı hiç.
maksat gönül eğlendirme..ama abla aşık olmuş olabilir...
3 vakte kadar konu sahibinin eşi alkolik abladan kacacak yer arayacak...köpek gibi pişman olup dönecek.
konu sahibinin yerinde olsam eşinin ve ablasının ve hatta ailesinin ağızlarından çıkacak her lafı her mesajı kayıt eder..mahkemede delil olarak sunarım...boşanma gerekçen ortada..bu evliliğe güvenin kalmadı !!
Ben yanliz ablanin esinden bahsediyorum :KK48: Yani onu saf olarak görüyoruz yaaa bence en kurnazi o, kimbilir ne haltlar yiyor o yüzdende karisina sesini cikartmiyor, ortada sevgide yok... Konusahibin esi zaten ablayi es olarak secmez o dediginiz gibi olayin yasak heyecanina kapilmis...:ssz:

Ben yanliz ablanin esinden bahsediyorum :KK48: Yani onu saf olarak görüyoruz yaaa bence en kurnazi o, kimbilir ne haltlar yiyor o yüzdende karisina sesini cikartmiyor, ortada sevgide yok... Konusahibin esi zaten ablayi es olarak secmez o dediginiz gibi olayin yasak heyecanina kapilmis...:KK14:

o eniştenin mutlak bir kusuru ayıbı var ki sessiz ve safa yatıyor..
normal olmadığı açık...:KK48:

konu sahibi geldi mi ? Gelişme var mı bayanlar ? o_O

Selam tekrar..anca girebildim.Cuma günü o sinirle ablamı aradım telefonunu açmadı.iş yerinden çıktım gittim bi hışım arkadaşıma.çok sinirim bozuktu telefonu da kapattım.eşim o sırada paniğe kapılmış işten çıkmış annemin falan yanına gitmiş konuşmuş.kızınız olayı abartıyo abarttığı kadar bişey olmadı işte sanırım beni kıskandı o yüzden böyle abarttı falan demiş.annem üzüntüden bayılmış.ben 9 gibi açtım telefonu eşim geldi yanıma ağlamaya başladı ben sana ihanet etmedim ben sana yalan da söylemedim evet tepki vermediğim için haksızım ama inan ablanın ailesi yıkılmasın aile faciası çıkmasın diye sustum diye zırladı.şimdi ben ona tepki versem zaten anormal bi insan orda herkesin içinde sen ne demek istiyosun ben sana asılıyo muyum dese ne dicektim dedi anneme de aynılarını söylemiş.bişey demekten korktum bidaha söz olmicak diye ağladı yanımda saat gece 11 falan.o sırada nolsa beğenirsiniz ablamdan mesaj whatsappten(bu arada Cuma günü yapışmadı arayıp hadi gelin diye) İbrahim tatlısesin “haydi söyle” şarkısının linkini göndermiş.en son tam yatışacaktım ki gene sinirlerim tepeme sıçradı ablamı aradım bu sefer gözüm dönmüştü sarhoş sarhoş açtı telefonu bu şarkı ne ya murata niye yolluyosun bunu dedim, şarkı işte içki içerken aklıma geldi eniştem yollayım dedim noluyoruz dedi, ben de bıktım senin bu anlamsız hareketlerinden kucağına ayağnı uzatıyosun elini tutuyosun şarkı yollamalar falan noluyoruz kendine gel artık beni kötü konuşturma dedim ne demek istiyosun sen bana ben murata mı asılıyorum dedi evet aynen asılıyosun içince aklına gelecek başka kimse yok mu senin arama bida benim kocamı dedim suratına kapattım.gecenin o saati kalkıp annemlere gitmişler pis yırtık ortalığı ayağa kaldırmış ne demek istiyo bana diye.

Babam aradı siz de gelin diye çıktık gittik.Bi girdik eve bu bağrıyo çağrıyo sanki hayatının en büyük iftirasını işitmiş gibi tripler, benim de artık gözüm döndü hem de bi de baktım üste çıkmaya çalışcak.herkesin içinde söyledim tüm yaptıklarını madem asılmıyosun bunlar ne demek o zaman amacın ne senin dedim.bunlar normal mi ya da sana göre normalse ben normal karşılamak zorunda mıyım dedim bana ne dese beğenirsiniz ben naptığımın farkında bile değilim o benim kardeşim gibi birisi sana nası samimiysem ona da öyleyim bunu senden hiç beklemezdim diyip ağlamaya başladı o ağlayınca yiğenim de ağlamaya başladı babam sinirlendi sen ne demek istiyosun ablana senden hiç beklemezdim dedi insan kardeşine bunu nası yakıştırır dedi.o an yaşadıklarımı size anlatamam.bunların hepsi gerzek kocam olcak herifin beni yalancı çıkarması nedeniyle olan şeyler orda da mal mal suratıma baktı “evet galiba bana ilgisi var” diyen herif babamın karşısında sus pus oldu ağzını açıp bişey diyemedi resmen iftira atıyo durumuna düştüm hiçbişey kanıtlayamadım ikisi de inkar ettiler eniştem olacak saksı ruhlu herif de gelip “sen bilmiyonmu ablanı yeaa benim de arkadaşlarıma hareket çekiyo içince” dedi. O an kendimi tutamayıp ona da ağzıma geleni söyledim “çünkü ha saksı, ha sen” normaldir dedim.Babamla çok kötü kavga ettim annem de bana bağırıp azarladı “o senin kardeşin, abarttığın kadar bişey yokmuş işte bak, hadi kapa bu lafları” dedi.ablam denecek pislik orda hala ağlıyo kendini acındıra acındıra, ben de dayanamadım o gece ağlaya ağlaya çıktım annemlerden o günden beri de arkadaşımda kalıyorum.işyerimden tayinimi isteyip başka bi şehire taşınıp bu insanların hepsinden kurtulmayı düşünüyorum.hiçkimse yanımda olmadı.herşey tam da beklediğim gibi oldu üstüne bi de ben suçlu çıktım.ne diyim herkes allahından bulsun.
yeni okuyanlara alıntalayım

Back