eşim ve ablam..

şu bile kanıt aslında. kalkıp eşiyle başbaşayken bunu ona derken,burada neden sustu.
herşey ortada aslında

sabah babam aradı.evine dön rezillik çıkarma yoksa seni evlatlıktan reddederim dedi.ben de hiç durma dedim.peki sen görürsün dedi kapadı suratıma.
böyle babadan böyle abla..kızmayın ama konu sahibi bataklıkta açmış gül gibisiniz...

ne kadar igrenç insanlarla muhattap oluyorsun ya
annen baban bile destek degil yazıklar olsun böyle aileye
allah yardımcın olsun ama herşey daha yeni başlıyor
eşim sürekli peşinde gezecek
baban aramış tehdit etmiş
elinde kanıt yok

arkadaşın bu kadar sessiz kalışı evliliğinde sürmüş,belli birazda kendi itmiş sanki insan bunu yaparmı yapmaz heleki ablaya suçlamak değil niyetim sadece kızıyorum herkes orta yerinden yarıldı kaç gündür ama herkeste olan anne abla eş enişte bu ailenin yapısı bu her halde rahatlar olabildiğince rahat böyle bir şeyi yaşıyan kişi ortalığı birbirine katar ya ne bileyim tamam zor şeyler ama bu kadar da ne yapayım yani demekle olunmaz bu kadar sessiz kalmakla olunmaz yıkılan evlilik var aile var onur var gurur var kandırılmak var herşey var içinde bilemiyorum nedir bu kadar sessizlik yak gemileri yık ortalığı ne olucaksa olsun sonra git başka şehre önceki yorumumda başkası olsa yani abla degilde yabancı olsa bir daha asla görüşülmez dedim doğruda aile içinde oluncamı bu kadar sessiz dıyorum ama abla bunu bilmiyormu enişte bilmiyor mu onlar aileyi şunu bunu düşünmediler de senmi düşünüyorsun.ben arkadaşa konu sahibinede kızıyorum hemde çok

eşiniz fazla iyi niyetli zannedersem hatta bu zamana kadar iki kardeş arasına girmemek için susuyordu belkide bu yüzden katlandı ablanızın bu tip aşırı hareketlerine

Eşiniz içince bazı yanlış hareketler yapıyor dese her mantıklı insan der ki o zaman Neden uyarmıyorsun? Neden yanlış hareketlere zemin hazırlıyorsun? Neden kendini geri çekmiyorsun? Bunların hiçbirini yapmadığına göre demek ki sana göre de yanlış değilmiş. Sizi inandırmak için öyle bir laf etmiş. Ya hala anlamıyorum eşiniz yalan söyleyen bir insan, bu yüzden boşanma noktasına gelmişsiniz daha önce, başkası hakkındaki herhangi bir cümlesini nasıl % 100 doğru kabul edebiliyorsunuz?

Ablanızın niyetini ben bilemem yastığı değilim de, şu beni hep bastırır, herkes ona inanır tavrından kurtulun bir an önce. Kanıtınız olsaydı herkes size inanırdı. Inkar eden de vik vik montaj diye öterdi. Siz de bu kadar yüzsüzlüğe pes diyerek kendi hayatınıza bakardınız herşeyi arkada bırakıp.

ailenin genel portföyüne baktığımızda konu sahibi bu pasifliği ile dahi deprem hissi yaratmış..zira ota b..ka içen bir abla zil zurna ailenin karşısında küçük kardeşine ahkam keserken baba ve anne ablanda sorun yok otur yerine diyebiliyorsa...bu kadar mezhebi geniş bir yaşantının içinde konu sahibi resmen amerikaya baştutan Vietnam misalidir gözümde..ha yeterli mi yetmez ama evet dercesine kendi çapında göğüs germeye çalışıyor işte..
bir an önce tayinini alıp o kocayı boşayıp o sözde aileye sırtını dönmesi gerekir konu sahibinin..
Dipnot: kocama müzik yollayacak kardeşim olacak onu iki hoparlör arasına yatırır çin işkencelerine maruz bırakırım, ıslak sopalardan kule yaparım üzerinde ,ağız burun kıta değişikliğine maruz kalır,bigbang ın deneylerini organlarının üzerinde yapardım hani normal insan tepkisi sanırım böyle olur..
ama tekrar ediyorum bu aileye bu konu sahibi bataklıkta gül gonca ilişkisini tekrar hatırlattı bana.

bir de arkadaş bu hafta sarmadı bize, aramadı, gelmedi de demiş şaşırmıştı
bence eşi görüşüyordu ve ablanın olanlardan haberi vardı
....
şarkı da duruma uygun seçilmişti..

adam iki kadına başka oynuyor, ikisi bir arada olunca da susup kalıyor gibi
hangisi konuşsa kıyamet kopacak çünkü..
yolu, şansı açık olsun arkadaşımızın
bizler bile ne kadar etkilendik, çok zor olmalı!

Valla artik icin rahat etsin. Annen baban neye inanmak istiyosa ona inansin. Oyle bisey olmadigina inanmak senin kuruntu yaptigina inanmak herkesin isine geliyor. Sen eminsin kendinden artik. Hallet tayin isini cabucak. Yolun acik olsun..

kocanın işleri hala el atından götürme çabasıda taktire şayan...azıcık edep ar olacak kayınbabayı gaza getirene kadar kendi arar karısını..ne karakterinin ne yaptıklarının arkasında...

bu konu beni gene efkarlandırdı...inanın bıraktığım sigaraya beni tekrar başlattı..gidemde bir sigara içem

bence bu olay bu arkadaşa nasıl bir ailenin içerisinde olduğunu gösterdi.annenin anne olmadığını babanın baba olmadığını eşin bir şe...siz olduğunu ablanın bir aş...te olduğunu eniştenın yaşayan bir ölü olduğunu gösterdi böyle bir ailesi olduğunu görmek belki aldatıldığından daha çok yıktı...

hiç hayır demezler ben sana diyim enişte ile abla ortasına alır bu adamı yatırır..mezheplerini sorgulamaya zaten lüzum kalmadı enişte olacak densiz karım arkadaşlarımada hareket çekiyor diyecek kadar ya salak ya da felsefesi farklı..malumunuz swinger hayat tarzını benimsemiş mesnetsizlerde yaşıyor bu ülkede..

Onlardan herşey beklenir artık ama
Konu sahibi de sadece ceketini alıp çıkmasın yani, kendini düşünsün artık

enişte ayrıda bir salak
mal diyecen
çok sinirlendim varya anlatamam
o insanları forumun ortasına koy
parçalarını bulup birleştiremezsin
linç ederiz arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…