- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.301
Yok ya mümkün değil aklından çıkaramazsın, içinden atamazsın. Eşinin her hareketinde acaba? dersin. Şüpheyle yaşanmaz, kendine yaparsın yine kötülüğüe tamam farzedelim ki bi ilişkileri yok.ben bişey de kanıtlayamadım.onlar da kendi muhaesebelerini yaptılar yanlışlarını anladılar diyelim ona da tamam.bunların hiçbirisi gözümün önünde bi sene oynaştıklarını değiştirmicek ama.ya çok midem bulandı insan bu kadar soru işaretiyle nası yaşar.ben yaşayamiycam.
Evet neden şaşırdın ki, kardeşe bile gönderilir bu şarkıablamı göndermiş
evet canım. telden yollamış adama şarkıyıablamı göndermiş
ablamı göndermiş
Ya bu enişte deki genişliğe ne demeli bir haber okumuştum yabancı bir ülkede teyzenin birini bir adamla sokak ortasında işi pişirirken yakalamışlar eşide aslında o özünde çok iyi bir insan içki yüzünden böyle davranmıştır demişti
bence bu konuda geçen eniştede aynı bu tepkiyi verirdi bacanağıyla karısını yatakta da bassa aaa içkidendir,
yada sen ablanı bilmiyor musun her zamanki hareketleri filan der herhalde
ustteki koyu renkli yer icin diyorum.. Madem oynasiyorlardi siz neden sustunuz, inanin cok merak ettim?
neydi sizi cekindiren konu da onlari uyarmadiniz, gereken ikazlari yapmadiniz? Gozunuzun onunde oynasiyorlardi diyorsunuz, kim olsa bir susar iki susar patlar, siz neden bu kadar sabir gosterdiniz, ben en cok bunu ogrenmek isterim sizden.. Durumun bu kadar ilerlemesinde sizce sizin payiniz yok mu ?
mesela sessiz kalmaniz, gormezden gelmeniz gibi.. ? sizi resmen yok saymislar nasilsa sesi cikmiyor diye..
anlatildim umarim canim.
hııı öyleymiş abla,konu sahibesinin ablası eşine armağan etmiş
gözümle gördüklerimden başka hiçbi kanıtım yok ah keşke olsaydı..
enişte zaten genişlikte isim yapmak üzere aşmış kendini.o da karısını aldatıyodur muhtemelen o yüzden şaşırmıyorum
Öz ablanız olamaz bu kadın. Bencede uzaklaş bir an önce. Her şey daha güzel olur inşallah.bilmiyorum nerden bilebilirim
ama ablam bu kadar rezalet cıkardığına göre ve kocam olacak insan müsvettesi ağzını açamadığına göre bişeyler olmuş o gece mi başka zaman mı bilemem.
arkadaşında kaldığını biliyorlar mı ? hiç merak edip aradılar mı bu sürede veya buralardan gitme fikrine ne diyorlar
Evet neden şaşırdın ki, kardeşe bile gönderilir bu şarkıAblası eniştesini kardeşi gibi görüyormuş..
evet canım. telden yollamış adama şarkıyı
yok artık kızlar bu abla normal değil..ailede üstünü kapatmaya çalışıyor bence..rezillik..çocuğunu neden getirmişki onunda psikolojisi bozulmuştur..alkolikmi bu kadın acabahııı öyleymiş abla,konu sahibesinin ablası eşine armağan etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?