eşim ve ablam..

bence anne-baba olan bitenin farkında ama işin ucunda çok büyük bir şekilde rezil olmak var..bir tarafta büyük kızları evli ve bir çocuğu var..eniştesine aşık ya da öyle gibi..diğer tarafta bu durumdan şüphelenen küçük kızları var,kocası ve ablası arasında birşeyler olabilir diye şüpheleniyor bunu ortaya çıkarmaya çalışıyor..onlar anne-baba olarak rezillik çıkmasın ikisinin de yuvası yıkılmasın mantığıyla davranıyorlar olayı örtme gayreti içindeler.bence onlarda durumun farkında ama enişte ve abla arasında bir ilişki var diye değil de abla enişteden hoşlanıyor gibi bakıyorlar olaya.bu yüzden konuyu kapatma derdindeler.

konu sahibi sabret ve bekle,delil toplamaya sessizce devam et.eğer aralarında bir ilişki varsa bu ortaya çıkacaktır o zaman elinde delillerin olur bunu hem ailene hem de mahkemeye kanıtlarsın bu işi bitirirsin.

Yok ya mümkün değil aklından çıkaramazsın, içinden atamazsın. Eşinin her hareketinde acaba? dersin. Şüpheyle yaşanmaz, kendine yaparsın yine kötülüğü

Rabbim sana sabır versin...
Çok zor bir durum... Ailenin bile sana destek vermediği bir yerde bende durmak istemezdim açıkçası

Ya bu enişte deki genişliğe ne demeli bir haber okumuştum yabancı bir ülkede teyzenin birini bir adamla sokak ortasında işi pişirirken yakalamışlar eşide aslında o özünde çok iyi bir insan içki yüzünden böyle davranmıştır demişti
bence bu konuda geçen eniştede aynı bu tepkiyi verirdi bacanağıyla karısını yatakta da bassa aaa içkidendir,
yada sen ablanı bilmiyor musun her zamanki hareketleri filan der herhalde

Boşanmak yeni bir şehir yeni bir işyeri aileyle küslük bunların hepsi birer travma.Ben boşanan kadınları (gercek bir nedenle ama) çok güçlü olduklarını düşünüyorum.Bunlar için belli bir maddiyatda gerekiyor.Göğüslerim ama onurumla yaşarım diyorsan hiç durma.Allahım seni çok büyük bir sınava tabi tutuyor sabret.İlerde karşına seni sevecek en önemliside sayacak bir eş çıkaracaktır.Bu bir kriz ,iyi yönetirsen kazanan sen olursun.O ahlaksızlarida Allah islah etsin .Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun .

arkadaşında kaldığını biliyorlar mı ? hiç merak edip aradılar mı bu sürede veya buralardan gitme fikrine ne diyorlar

enişte zaten genişlikte isim yapmak üzere aşmış kendini.o da karısını aldatıyodur muhtemelen o yüzden şaşırmıyorum

iyi ki de sessiz kalmışım hiç pişman değilim.bu karakterdeki insanlar nası olsa beni sırtımdan vuracaktı.yol yakınken görmüş oldum.

gözümle gördüklerimden başka hiçbi kanıtım yok ah keşke olsaydı..

Canım bize anlattıklarının aynısını hakimede anlatırsin eminim samimiyetine inanır belki esin boşanmak istemez uzayabilir hakime inandırabilirsen kendini tek celsede boşar o mesajlar aramalar whatsap kayıtları hepsi ortaya çıkar bu bile yeter zaten diğer türlü kayıt özel hayatı ihlal falan derlerdi suçlu duruma bile düşebilirdin sana gelince yasin çok genç önünde kocaman zaman var sanırım sağlam bir isinde var kimseye muhtaç değilsin ailen bugün kızsa bile sonra seni anlayacaktir emin ol sırf yuvan dağılmasin diye ona hak vermişlerdir ve en önemlisi sen oadama artık arkanı nasıl dayarsin inan unutmazsin için içini yer artık o şüphe seni yer bitirir bakmışsin ömür bitmiş şüphe bitmemis.yol yakınken ayrıl derim

Ben en cok o kucuk cocugun yaninda bu olayin konusulmasina uzuldum sahiden bak...
yani ablanizin cocugunu diyorum.. keske o masum yavrucak bu olanlari gormeseydi.. keske...
onun ne sucu var mazlum..

bilmiyorum nerden bilebilirim
ama ablam bu kadar rezalet cıkardığına göre ve kocam olacak insan müsvettesi ağzını açamadığına göre bişeyler olmuş o gece mi başka zaman mı bilemem.
Öz ablanız olamaz bu kadın. Bencede uzaklaş bir an önce. Her şey daha güzel olur inşallah.

arkadaşında kaldığını biliyorlar mı ? hiç merak edip aradılar mı bu sürede veya buralardan gitme fikrine ne diyorlar

sabah babam aradı.evine dön rezillik çıkarma yoksa seni evlatlıktan reddederim dedi.ben de hiç durma dedim.peki sen görürsün dedi kapadı suratıma.

Evet neden şaşırdın ki, kardeşe bile gönderilir bu şarkı Ablası eniştesini kardeşi gibi görüyormuş..

evet canım. telden yollamış adama şarkıyı

hııı öyleymiş abla,konu sahibesinin ablası eşine armağan etmiş
yok artık kızlar bu abla normal değil..ailede üstünü kapatmaya çalışıyor bence..rezillik..çocuğunu neden getirmişki onunda psikolojisi bozulmuştur..alkolikmi bu kadın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…