eşim ve ablam..

Ben en cok o kucuk cocugun yaninda bu olayin konusulmasina uzuldum sahiden bak...
yani ablanizin cocugunu diyorum.. keske o masum yavrucak bu olanlari gormeseydi.. keske...
onun ne sucu var mazlum..
Bence bunu söylemek için çok geç.

O sarhoş ortamlarını, taşkınlıklarını gördüyse çocuk, bu konunun onun yanında konuşulmasında bir şey yok.

Diğeri daha büyük travma bence.

Ben en cok o kucuk cocugun yaninda bu olayin konusulmasina uzuldum sahiden bak...
yani ablanizin cocugunu diyorum.. keske o masum yavrucak bu olanlari gormeseydi.. keske...
onun ne sucu var mazlum..
Aynen ben de onun kismetsizligine uzuldum.sadece kardes degil ana da olamamis ablasi.cocugunu pesine takip sarhos haliyle bu konulari konusmaya gitmis.bence konu sahibinin esi itiraf etse abla kacar giderdi onunla.adam sessiz kalinca kendini kurtarmak istedi

iyi ki de sessiz kalmışım hiç pişman değilim.bu karakterdeki insanlar nası olsa beni sırtımdan vuracaktı.yol yakınken görmüş oldum.
bunu söylerken samimi misin.?
gerçekten aralarındaki ilişkiyi ispatladığını mı düşünüyorsun.?
şu anki öfken geçip gittiğinde acaba da diyebilirsin kendi kendine.
ben çok sağlıklı ve net düşünemediğin kanaatindeyim kusura bakma.
yol yakınken diyorsun da bir senedir gözümün önünde oynaşıyorlardı diyen de sensin.
bu mu yakınlık canım Allah aşkına.
o gün aile ortamındaki yüzleşme bir kere baştan sonra hatalı.
ablanın kalkıp yüzleşmek için anne babasına koşması onu 1 0 öne geçirmiş.
ee senin elinde de kanıt yok kendi gördüklerin dışında.
enişte ise eşiyle ilgili bir şikayette bulunmamış ben de şüpheleniyorum dememiş.
kısaca olay elinde patlamış.
ortaya çıkan bişey yok ne yazık ki.

sabah babam aradı.evine dön rezillik çıkarma yoksa seni evlatlıktan reddederim dedi.ben de hiç durma dedim.peki sen görürsün dedi kapadı suratıma.

üstü kapalı biçimde diyor ki sana; evine dön yuvanı yıkma ablan eşinle flört etmiş ama sadece o aşamada kalmış farkında ol ama sus görmezden gel..bizi rezil edersen seni silerim böylece olayın üstü kapanmış olur..babanın cümlesinin içeriği bu işte..

keşke seni evlatlıktan reddedeceğine ablana şerefi ve namusu öğretseymiş!

iyi ki de sessiz kalmışım hiç pişman değilim.bu karakterdeki insanlar nası olsa beni sırtımdan vuracaktı.yol yakınken görmüş oldum.

Pisman degil misiniz sessiz kaldiginiza?.. sizde onlarin acik verip sizi sirtinizdan vurmasini mi beklediniz? izlediniz yani oylece onlari.. ve susup kaldiginiz icinde pisman degilsiniz...
siz kendi kendinize eziyet mi ettirmek istediniz yani ben sahiden sizi anlamadim kusura bakmayin..
madem sirtinizdan vuracaklarini biliyordunuz, sustugunuz icin pisman da degilsiniz ..o zaman niye bu kadar sok oldunuz ki bu yasananlara bende bunu merak ettim..
Sizde oylece durup onlarin sizi vurmasini beklediniz yani... ?

Keske elinde somut bir kanit olsa.. Ya da biraz arastirsanmi . Sonra da iyi bir bosanma avukati bulursun. Artik gerisini onlar dusunsun.

Olan konu sahibesine ve masum yeğenine olmuş yoksa diğerlerinin hepsi birbirinden beter.

Allah yardımcın olsun inşallah bu pisliklerden bir an evvel kurtulursun inşallah.

yok artık kızlar bu abla normal değil..ailede üstünü kapatmaya çalışıyor bence..rezillik..çocuğunu neden getirmişki onunda psikolojisi bozulmuştur..alkolikmi bu kadın acaba
Acaba anormal olan bizmiyiz Kadın (Eniştesinden başka) kimi düşünüyor ki çocuunu düşünsün. Alkolik evet ama bu davranışlarını haklı çıkarmaz, arpasını kocası veriyor nasılsa, içki için eniştesine yaklaşmadığına göre...

Bende tam olarak bunu demek istedim sen yazmissin canim..
Aynen senin gibi dusunuyorum bende.. Madem oynasiyorlardi insan konusur, ikaz eder
ama konu sahibi sustum ben diyor, sustugu icin de pisman degilmis,
sahiden anlamadim ben..
sirtindan vurulmayi beklemis zaten..

Eşinizin ailenizin karşısında ablanızı suçlamamasına takılmayın bence.
Birinci ihtimalde, ablanızla eşiniz arasında bir ilişki yoktur, sizin hisleriniz ve onların davranışları sizin buna dair düşüncelerinizi kuvvetlendirmiştir. Neticede ailenize açarsınız, eşiniz de size destek çıkmaz o kadar insanın karşısında. Bu bence çok normal. Yani utanmış olabilir, ailenizle ipleri koparmamak istiyor olabilir.
İkinci ihtimalde, aralarında bir şey vardır, ablanız tamamen inkar eder durumdayken eşinizin ikrar etmesi mümkün olmamıştır. Sonuçta bir şey yaşanmışsa, inkar ya da kabulde ortak hareket etmeleri beklenirdi zaten.
Esas mesele eşinizin bu durumu yeterince umursamamış olması. Sizi ailenize karşı yalnız bırakmış olması değil bence. Tamamen ortadan davranıyor, kimseden yana tavır almıyor, taraf tutmuyor. Aileden esen rüzgar ablayı suçlarken (annenizin size destek verdiği dönemde) size yalvarıp ağlıyordu, durumun farkında olduğunu söylüyordu. Şimdi rüzgar tersine döndü, sizin haksız olduğunuz kanısı yaygınlaştı, eşiniz bu kez anladığım kadarıyla diğer tarafta saf tutmaya başladı.
Bu hareketler çok şüpheli. En iyimser ifadeyle hem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…