- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.321
Kardeşi gibi görüyomuş ama ne hikmetse aşk şarkısı yollamış
Bence bunu söylemek için çok geç.Ben en cok o kucuk cocugun yaninda bu olayin konusulmasina uzuldum sahiden bak...
yani ablanizin cocugunu diyorum.. keske o masum yavrucak bu olanlari gormeseydi.. keske...
onun ne sucu var mazlum..
Aynen ben de onun kismetsizligine uzuldum.sadece kardes degil ana da olamamis ablasi.cocugunu pesine takip sarhos haliyle bu konulari konusmaya gitmis.bence konu sahibinin esi itiraf etse abla kacar giderdi onunla.adam sessiz kalinca kendini kurtarmak istediBen en cok o kucuk cocugun yaninda bu olayin konusulmasina uzuldum sahiden bak...
yani ablanizin cocugunu diyorum.. keske o masum yavrucak bu olanlari gormeseydi.. keske...
onun ne sucu var mazlum..
bunu söylerken samimi misin.?iyi ki de sessiz kalmışım hiç pişman değilim.bu karakterdeki insanlar nası olsa beni sırtımdan vuracaktı.yol yakınken görmüş oldum.
sabah babam aradı.evine dön rezillik çıkarma yoksa seni evlatlıktan reddederim dedi.ben de hiç durma dedim.peki sen görürsün dedi kapadı suratıma.
iyi ki de sessiz kalmışım hiç pişman değilim.bu karakterdeki insanlar nası olsa beni sırtımdan vuracaktı.yol yakınken görmüş oldum.
Acaba anormal olan bizmiyizyok artık kızlar bu abla normal değil..ailede üstünü kapatmaya çalışıyor bence..rezillik..çocuğunu neden getirmişki onunda psikolojisi bozulmuştur..alkolikmi bu kadın acaba
hemen farkettim. 19. yaştanyanlış konuya yazmışım yorumu.................
Abla belki ibo hayranıdır. İboda hep aşk şarkısı yapmış kadın napsın :)hııı kesin öyledir ondan bu tutku dolu aşk şarkısını yollamış o zaman kardeşi olarak görseydi,
'hepimiz kardeşiz' şarkısını yollaması daha uygun olurdu
Babanda bigarip arkadaşım reziligi cikaranlara degilde seni fırçalıyo yok yok ben bu işten bişey anlamadımsabah babam aradı.evine dön rezillik çıkarma yoksa seni evlatlıktan reddederim dedi.ben de hiç durma dedim.peki sen görürsün dedi kapadı suratıma.
Abla belki ibo hayranıdır. İboda hep aşk şarkısı yapmış kadın napsın :)
bunu söylerken samimi misin.?
gerçekten aralarındaki ilişkiyi ispatladığını mı düşünüyorsun.?
şu anki öfken geçip gittiğinde acaba da diyebilirsin kendi kendine.
ben çok sağlıklı ve net düşünemediğin kanaatindeyim kusura bakma.
yol yakınken diyorsun da bir senedir gözümün önünde oynaşıyorlardı diyen de sensin.
bu mu yakınlık canım Allah aşkına.
o gün aile ortamındaki yüzleşme bir kere baştan sonra hatalı.
ablanın kalkıp yüzleşmek için anne babasına koşması onu 1 0 öne geçirmiş.
ee senin elinde de kanıt yok kendi gördüklerin dışında.
enişte ise eşiyle ilgili bir şikayette bulunmamış ben de şüpheleniyorum dememiş.
kısaca olay elinde patlamış.
ortaya çıkan bişey yok ne yazık ki.
mune kapatmış konuyu hele şükür..hemen farkettim. 19. yaştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?