- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.341
Bence bunu söylemek için çok geç.
O sarhoş ortamlarını, taşkınlıklarını gördüyse çocuk, bu konunun onun yanında konuşulmasında bir şey yok.
Diğeri daha büyük travma bence.
Koca olacak adam sustu,kesin korktuğu bişey var. Adamın en en en masum hali ne olabilir diye düşünüyorum,neden korkmuştur diye. Aklıma yılbaşı gecesi geliyor acaba öpüştüler de ablasını suçladığı an bunu söyler diye mi korktu? Günahını almayayım da abla belki her olayda bunla tehdit ediyorduevet karısını desteklese abla o an onu ve ilişkiyi açık edecekti. o yüzden sustu
iyi ama arkadaşım bu olacakları söylemiştik biz sana..elinde kanıt olmadan herkes üstünü örtmek isteyecek ve en sonunda iftiracı manyak kadın olacaksın dedik değil mi?kimse bana inanmadı "kocasını kıskanan manyak kadın" durumuna düştüm.
ailem bana inanmadı.
çok üzgünüm
bu konuda hatalı olduğunu çok vurguladık ama kabul etmek istemiyor.Bende tam olarak bunu demek istedim sen yazmissin canim..
Aynen senin gibi dusunuyorum bende.. Madem oynasiyorlardi insan konusur, ikaz eder
ama konu sahibi sustum ben diyor, sustugu icin de pisman degilmis,
sahiden anlamadim ben..
sirtindan vurulmayi beklemis zaten..
bu konuda hatalı olduğunu çok vurguladık ama kabul etmek istemiyor.
hadi onu geçtim olan olmuş artık,bundan sonrasında fevri davranmasını da doğru bulmuyorum.
durduk yerde bombayı kendi elinde patlattı.
bir de hiç birşey ispatlamadan herşeyi öylece bırakıp şehri terketmeyi ailesini silmeyi filan planlıyor.
hata üstüne hata yapıyor.
bu yönde verilen tavsiyeleri de hatalı buluyorum ben.
kesinlikle çok yanlış yönlendirmeler.
ne çözdü de nereye kaçacak.
bir kere nasıl boşanacak.
düşünmeden atıyor her adımını.daha da çorba yapmasa bari.
babası bile konu sahibini suçlamış baksana evlatlıktan reddetmeye vardırmış işi.
elinde kesin kanıt olsaydı oklar ablaya dönecekti ama o fırsatı kaçırdı kendisi.
zaman geçtikçe de şimdiki öfkesi yerini acabalara bırakacak.
kendinden bile şüphe edecek.
Ailenin tavrı da çok kötü ,sırf millete rezil olmasınlar diye kızlarına yaşattıkları acıya bak zaten yaşadığı şeyler yetmiyormuş gibi..
Bu konu sahibi eşinle boşansa bile bu ablayla eski eş ilişkisi devam eder bence.
O zaman ailesi ne düşünecek merak ediyorum kardeşce konuşuyorlar görüşüyorlar mı diyecek?
aynı fikirdeyim..bazı değerler var..ve bu abla gidip alkol tedavisi görmesi konusunda desteklenmeli..üstü kapalı biçimde diyor ki sana; evine dön yuvanı yıkma ablan eşinle flört etmiş ama sadece o aşamada kalmış farkında ol ama sus görmezden gel..bizi rezil edersen seni silerim böylece olayın üstü kapanmış olur..babanın cümlesinin içeriği bu işte..
keşke seni evlatlıktan reddedeceğine ablana şerefi ve namusu öğretseymiş!
aynı fikirdeyim..bazı değerler var..ve bu abla gidip alkol tedavisi görmesi konusunda desteklenmeli..
Babanda bigarip arkadaşım reziligi cikaranlara degilde sdsabah babam aradı.evine dön rezillik çıkarma yoksa seni evlatlıktan reddederim dedi.ben de hiç durma dedim.peki sen görürsün dedi kapadı suratıma.
Konu sahibi çıkıyorum dedi avukatla görüşücekmiş valla kıza sabır diliyorum akıllıca davransa kendi icin iyi olucak ama ben nedense kızı rahat bırakmıcaklar diyorum icimden öyle geliyoNe konuştunuz gız bu kadar
Şaka maka son durum nedir ,halledebildiniz mi sorunu konu sahibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?