eşim ve ablam..

evet karısını desteklese abla o an onu ve ilişkiyi açık edecekti. o yüzden sustu
Koca olacak adam sustu,kesin korktuğu bişey var. Adamın en en en masum hali ne olabilir diye düşünüyorum,neden korkmuştur diye. Aklıma yılbaşı gecesi geliyor acaba öpüştüler de ablasını suçladığı an bunu söyler diye mi korktu? Günahını almayayım da abla belki her olayda bunla tehdit ediyordu

hiç şaşırmadım olan bitene..tamda dediğim şekilde..mağdur iken suçlu konumuna düşmüşsün..ablanında onu kardeşim gibi görüyorum diyeceğinden adım kadar emindim..
aileninde olayın duyulmaması adına örtbas için susmaları..
haysiyetsiz kocan aramaz yüzü yok..akılsız ablan üstünden atmış yükü hiiiç işi olmaz..da annende mi merak edip aramıyor seni..elinden hiçbirşey gelmiyorsa sakince bi mesaj yada mail at ikisinede..
hakkını helal etmediğini ikisinide içine düştükleri çamurda başbaşa bıraktığını söyle.
şu saatten sonra zaten bir araya gelmeniz doğru olmaz..eşin ile devam etsen hep bu şüphe ve yenileri eklenecek..
farklı bir şehire gitmesende farklı ve yeni bir yol yeni hayat çiz kendine..yaşında genç başarırsın emin ol.
İyi niyetini saflığını kullanan bu insanlara daha fazla tahammül etme seni daha fazla salak yerine koymalarına müsade etme..o çamura eteğini değdirme kurtar kendini lütfen.
VE emin ol güzelim Allah bunu yanlarına bırakmayacak..onların rezil rüsva oluşlarına şahit olacaksın emin ol.
emin ol o MAL enişten o ikisini yakalar...ablanı kendini savunamayacak duruma getirir..işte o gün ailende sana yaptıkları haksızlığı anlar..
zor bir süreç seni bekliyor ama hayat bundan sonra senin için daha güzel olacak..umudunu yitirme.

Enişte durumdan rahatsız değil çünkü hoşuna gidiyor.. Eş-enişte ve abla... üçgenin iç açıları...
Anladınız mı...? çok iğrenç ama durum bu... Çünkü hepsi birbirinin arkasını toplamış...
Anne ve baba ise etrafa rezil olmayalım derdinde... çünkü konu sahibini onaylasalar herkes öğrenecek... bundan korkmuşlar.
Konu sahibi sen kaç kurtul oradan. Bu olayı ne kadar eşelersen o kadar miden bulanır....
Allah yolunu açık etsin..

Ailenin tavrı da çok kötü ,sırf millete rezil olmasınlar diye kızlarına yaşattıkları acıya bak zaten yaşadığı şeyler yetmiyormuş gibi..
Bu konu sahibi eşinle boşansa bile bu ablayla eski eş ilişkisi devam eder bence.
O zaman ailesi ne düşünecek merak ediyorum kardeşce konuşuyorlar görüşüyorlar mı diyecek?

kimse bana inanmadı "kocasını kıskanan manyak kadın" durumuna düştüm.
ailem bana inanmadı.
çok üzgünüm
iyi ama arkadaşım bu olacakları söylemiştik biz sana..elinde kanıt olmadan herkes üstünü örtmek isteyecek ve en sonunda iftiracı manyak kadın olacaksın dedik değil mi?
daha önceki mesajımda yazmıştım 2 seçeneğin var diye;ya delil bulacksın hiç kimseye birşey demeden;ya da çok güçlü olup delile ihtiyacım yok benim,hislerim yeter diyip herkese rest çekeceksin diye.
ilk seçeneği gidip kocanla konuşarak eledin zaten..
şkinci seçeneği seçtin;o zaman bu durumda olduğun için üzülmeyecksin..ama bana göre senin de içinde şüpheler kaldı..ben cidden iftira mı atıyorum kötü mü düşünüyorum diyerek...

Canım evine döneceksen de dönmeyeceksen de babanın evine git burada bize anlattığın gibi ayrıntılarıyla ona da anlat.
ablan aileni belli ki kandırmış ve iftira attığını düşünmelerini sağlamış. sen böyle yaparak daha fazla suçlu durumuna düşüceksin emin ol. git kendini savun. ispat edemiyorum ki zaten deme edemesen bile git kendini savun. kocana boşanma davası açacağını söyle.
ayrıca bütün bunlardan sonra kocanı boşasan bile ablan artık düşmanın gibi bir şey kalıcak. hiç bişiye eskisi gibi olmayacak. biraz olsun utanmalarına yardım et. ahlaksız insanlar ya sinirliyim

Beni ailemde herkes deliliğimle bilir zaten..
Ve hiçte kötü birşey değil çünkü kimse laf edemiyor..
O anne baba aman ailenin adı çıkmasın duyulmasın diye üstüne örtmüşler ya sözde olayın..
Öyle bir duyururdum ki herkesee neyin nerden geldiğini şaşırırlardı..
Şu saatten sonrada tek hedefim ablamın adının çıkmasını sağlamak olurdu..
Sosyal medna hesabınız var mı bilmiyorum ama ben olmasada açardımm..
Bütün akraba kim varsa eklerdim nasıl olsa eklediğim için kimse garipsemez akraba sonuçta hatta ve hatta kocanızın iş arkadaşlarını ve akrabalarınıda...
Sonra biiirrrr biirrrr roman yazıyormuş gibi en ince ayrıntısına kadar herşeyi yazardımm..
Bakalım onlar mı yaman ben mi yaman... Ailenin ablanın adı çıkmasın diye ezicekler haa... Herkes haddini bilecek..
O ablada sokağa çıkamaz hale gelecek...

bu konuda hatalı olduğunu çok vurguladık ama kabul etmek istemiyor.
hadi onu geçtim olan olmuş artık,bundan sonrasında fevri davranmasını da doğru bulmuyorum.
durduk yerde bombayı kendi elinde patlattı.
bir de hiç birşey ispatlamadan herşeyi öylece bırakıp şehri terketmeyi ailesini silmeyi filan planlıyor.
hata üstüne hata yapıyor.
bu yönde verilen tavsiyeleri de hatalı buluyorum ben.
kesinlikle çok yanlış yönlendirmeler.
ne çözdü de nereye kaçacak.
bir kere nasıl boşanacak.
düşünmeden atıyor her adımını.daha da çorba yapmasa bari.
babası bile konu sahibini suçlamış baksana evlatlıktan reddetmeye vardırmış işi.
elinde kesin kanıt olsaydı oklar ablaya dönecekti ama o fırsatı kaçırdı kendisi.
zaman geçtikçe de şimdiki öfkesi yerini acabalara bırakacak.
kendinden bile şüphe edecek.

Ay kac gundur bakiyorum cikiyorum, yazamiyorum birsey ama yani tak etti artik.
Ailen ofsayt. Ya boyle dalga mi olur, annen ile konusmustun daha once yani madem sen paranoyakmissin, o zaman cekip ablani konussaydi bak sevmesendebeni bana boyle bir durumu anlatti, rahatsiz olmus.bosuna mideler bulanmasin deseydi.
Ailenin herseyden haberi var, ustunu ortmeye calisiyorlar.ablanin yaptigi suc bastirma.hepsinin allah cezasini versin kac kurtar kendini.
Tum ictenligimle soyluyorum ki, ablanin yaptigini ben yapsaydim, boyle aile icinde yuzume vurulsaydi bende aynen ablan gibi feryat figana baglardim.oyle bir drama yaratirdim ki herkes kardesimin yuzune tukururdu.kisi kendinden bilir, ablana zerre acimadim, zerre inanmadim.
Kocan olacak y.v.ş.k, adamim diye dolanmasin.cok mu zordu abla bende rahatsiz oldum cekindim soylemeye demek.madem ne sis yansin ne kebap kafasi bunlar?
Of yazdikca sinir basiyor, daha devam edersem cigirimdan cikicam.

seninle ayni fikirdeyim ve dediklerinde cok haklisin..
Dusunmeden adim atiyor kendisi.. kesinlikle sana katiliyorum Umuts76

konu sahibi 1 yıl sabretmiş ablası ve kocası gözünün önünde flört ederken susmuş,izlemiş..kolay değil tabii insan şok olur,yakıştıramaz ben mi fesatım diye kendini bile suçlar ama olan şeyler bir değil iki değil..keşke azıcık daha sussaymış,izleseymiş,takip etseymiş..herşeyi net bir biçimde elinde kanıtlarla ortaya çıkarsaydı böyle olmazdı.

ama bu evlilikten hayır gelir mi bilemem içinde eşine karşı bu şüphelerle bir evlilik nasıl devam eder?

ailesi bence yanlış anlama var sanıyor küçük kızı kıskançlık krizine girdi ablasını karalıyor diye düşünüyorlar
yani adam büyük kızım küçük damadımla aşnefişne yapmış ama saklayalım kızda evine dönsün demiyor. belli ki ahlaksız ablası kandırmış anne babasısnı

KONUNUZU BAŞından beri takip ediyorum inanın çok üzülüdm
tayin istemeden önce biraz bekleyin
düşünün öle karar verin
eger böle bişey varsa eşin ve ablan arasında
şu an tutuşmuşlardır zaten
seni ikna için herşeyi yapacaklardır
ablan en kısa sürede seni arayacak konuşmak isteyecektir(eger suçluysa)
bekleyip görecegiz

aynı fikirdeyim..bazı değerler var..ve bu abla gidip alkol tedavisi görmesi konusunda desteklenmeli..

olacakları söyliyeyim size:avukat boşanmanın çekişmeli olacağını söyleyecek,gözü korkacak..
gidecek evim yok arkadaşımda daha ne kadar kalabilirim diyecek..
aile bastıracak,anne baba üstüne gidecek evine dön ,öyle birşey yok biz ablanla konuştuk diyecek.
kocası bunları bildiği için,öyle kolaylıkla çekip gidip hayat kuramayacağını bildiğinden gevşekçe yayılıp evine dönmesini bekleyecek...
ve büyük ihtimalle klasik son: başka çarem yoktu evime döndüm diyecek..
umarım bunlar yaşanmaz..ancak herşeyi bir kalemde silip herşeye yeniden başka bir yerde başlamak zor..iş ev maddi manevi herkesi başını alıp gitmek..üstelik aklında soru işaretleriyle..
keşke 1 gün daha bekleyebilseydin de şu kamerayı koyup öğrenseydin neler olduğunu,herşey çok farklı olurdu..

aynı fikirdeyim..bazı değerler var..ve bu abla gidip alkol tedavisi görmesi konusunda desteklenmeli..

işte baba değerlerini bi kenara bırakıp namus kavramını bilmeyen kızını tercih etmiş çünkü biliyor ki diğer kızı edepli,düzgün biri olay çıkarmaz onları rezil etmez ama büyük kızı öyle değil..elindeki tek kozu oynuyor,evlatlıktan çıkarmak..

bencede tedavi görmeli hatta çocuğuna bile zarar verebilir.

sabah babam aradı.evine dön rezillik çıkarma yoksa seni evlatlıktan reddederim dedi.ben de hiç durma dedim.peki sen görürsün dedi kapadı suratıma.
Babanda bigarip arkadaşım reziligi cikaranlara degilde sd
Ne konuştunuz gız bu kadar
Şaka maka son durum nedir ,halledebildiniz mi sorunu konu sahibi?
Konu sahibi çıkıyorum dedi avukatla görüşücekmiş valla kıza sabır diliyorum akıllıca davransa kendi icin iyi olucak ama ben nedense kızı rahat bırakmıcaklar diyorum icimden öyle geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…