- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.261
fevri hareket etme bundan sonrası için.hiiç öyle bi niyetim yok valla.neyine uğrascam kendimi yeterince yedim.zaten beni arayan soran da yok.yani en azından şu an için kimseden intikam almayı falan düsünmüyorum.
Ay senin ablanın yatıcak yeri yok yuvasinı yıktı kızın annen baban kocan hepsi nasıl insanlarmış böylece çekip gitçekmisin yok yok bunların hesaplarını görmeden hiç biyere gitme yani ben olsam gitmezdim icim sogumazdı intikam almadan
K.bakma hpsni okuymdm ama aklıma gelen bir sey varbilmiyorum valla bana evet haklısın diyen kadın o akşam onlara gittiğimde 180 derece dönmüştü.
o da hem inanmak istemiyodu hem de rezillik ortaya çıkmasın diye beni harcadı işte.
K.bakma hpsni okuymdm ama aklıma gelen bir sey var
Siz onlar önce yttgnz gece öpüsme vs seyler olmus olabilir mi? Üzür diliyerek soruyorum
hepimiz biliyorduk ama şöyle bir okuyunca daha bir ağır geldi resmen.ablanın yolladığı şarkıya bakın.
Seni gördüğüm zaman dilim neden tutulur
Seni gördüğüm zaman güller elimde kurur
Seni gördüğüm zaman hayat sanki son bulur
Gözlerine bakınca dünyalar benim olur
Susma gönlüm sen söyle haydi gönlüm sen söyle
Aşkımı sevgiliye derdimi sevgiliye
Haydi söyle onu nasıl sevdiğimi
Haydi söyle rüyalarda gördüğümü
Haydi söyle uykusuz gecelerimi
Haydi söyle
Seni gördüğüm zaman beni bir ateş sarar
Seni gördüğüm zaman yanar yüreğim yanar
Seni gördüğüm zaman canlanır tüm anılar
Seni gördüğüm zaman durur bütün zamanlar
Sen Herşeyini onun karaktersizliği yüzünden kaybettin, o hala haklı ve pohlanıyor, elimde delil olsa dava açar etiketlerdim bile, o kadar sinirimi bozdu ablan. Tabi sen artık kaldırabilecek sinirlere sahip değilsindir. Numaranı değiştir bağını kopar ne hali varsa görsün daha çok yuva yıkar bu kadın milletede yazık. Kocana da ne denirki sen aradan çıktığına göre rahat rahat oynaşırlar artık.( Bundan rahatıda nasıl olacaksa)hiiç öyle bi niyetim yok valla.neyine uğrascam kendimi yeterince yedim.zaten beni arayan soran da yok.yani en azından şu an için kimseden intikam almayı falan düsünmüyorum.
Bunumu yolamış enişteye yuh be kadın utanma falan kalkmış ayıp ya günah başkasına taksaymış kançanyıablanın yolladığı şarkıya bakın.
Haydi söyle
Bosanacan mı?peki allah yardımcın olsun ..bilmiyorum nerden bilebilirim
ama ablam bu kadar rezalet cıkardığına göre ve kocam olacak insan müsvettesi ağzını açamadığına göre bişeyler olmuş o gece mi başka zaman mı bilemem.
bilmiyorum nerden bilebilirim
ama ablam bu kadar rezalet cıkardığına göre ve kocam olacak insan müsvettesi ağzını açamadığına göre bişeyler olmuş o gece mi başka zaman mı bilemem.
İşte bunu hiçbir zaman ispatlayamazsın. Barışırsan da bu durum hep kafanı kemiren bir kemirgen gibi karşına çıkıp duracak.bilmiyorum nerden bilebilirim
Yuhhhhhhhh maden sarhosken oluyor bunlar kardesine niye bu sarkıyı yllmyr .annedine, babasına filan tövbe tövbe ..ablanın yolladığı şarkıya bakın.
Haydi söyle
evet bende katılıyorum çok doğru bişey söylediniz aslındafevri hareket etme bundan sonrası için.
biraz kafanı toparla.
şehir değiştirmek öyle kolay bir iş değil.
eşinden boşanabilirsin ama anne babanı sonsuza kadar silemezsin.
şu an kırgınsın ama öyle çirkin bir ortam oluşmuş ki ablan sarhoş,ailesiyle gelmiş sen eşinle ordasın,elinde sağlam bir delil yok ,damatların yanında ailenin yapabikeceği tek şey seni susturmaktı ki zaten öyle yapmışlar.
çok garipsenecek bir durum değil.orada ablamı uyaramazmıylardı demişsin ama uyarmak ta kabullenmek olacağı için yok saymayı tercih etmişler.
bunca zaman susup alttan almanın sonu kötü oldu canım senin için.
bazılarımız çok yazdık ah keşke zamanında ufak tedbirlerle uyarılarla müdahele etseydin.
şu anda da bu haliyle de olayı çözemedin ne yazık ki.
ancak fevri davranma,adımlarını tartarak at bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?