eşim ve ablam..

içki kötülüklerin anasıdır diye buna diyorlar heralde
her içen böyle mi ya ağzı burnu yamulup etrafına sarkıyo adeta
bizim tanıdığımız bir bayan vardı eşi vefat etmiş bir bayan annemler ona abla derdi ailecek görüşürdük birkere annem babam bir çift arkadaşları bir de bu bayan gtmişler yemeğe
kadın rakıyı aldıkça oynamaya baslamış masalara bayılıyormuş oynarken yani dansözler yapar ya
kadınlar kocalarını çekiyormuşş korkudan
sonra babama ne güzel gözleriniz var diyormuş
çok gülmüştüm ya ama rezilliktir bu

Konu sahibinin babasının kafasını duvara vurcan, şarkı sözlerini okutcan, sonra tekrar duvara vurcan tekrar okutcan, bunu bir kaç defa tekrarlayınca "ne oluyor burda be" der heralde

Sizin bu dediklerinizi ben de düşünüyordum,herşeyin açıklaması da vardı kendimce.Ama o şarkı olayı mahfetti,onun açıklaması yok bence. Yine konu sahibi tanıyor tabiki,biz bilemeyiz

simdiye kadar SUSMAN en buyuk hatan olmus senin.
madem ilk basindan beri sure gelen bu sekil tavirlari vardi ablanin, uyarsaydin sende..
hem ablani hem esini..Sizin bu tavirlariniz hosuma gitmiyor bilesiniz! deseydin.. inanilmaz bir tavir koysaydin ta en basindan ablan bile olsa haddini bilmesi gerektigini ifade etseydin.. niye bu kadar sustun ki sen? neden cekindin?
sustun,sustun birden de patlayinca birden sen sorunlu,suclu gorundun..

senin susman onlari yureklendirmis uzgunum...

e tamam farzedelim ki bi ilişkileri yok.ben bişey de kanıtlayamadım.onlar da kendi muhaesebelerini yaptılar yanlışlarını anladılar diyelim ona da tamam.bunların hiçbirisi gözümün önünde bi sene oynaştıklarını değiştirmicek ama.ya çok midem bulandı insan bu kadar soru işaretiyle nası yaşar.ben yaşayamiycam.

buna ilanı aşk denmez de ne denir

bu şarkı bile tek başına yeter yani olayın boyutuna

gönderdiği şarkı bile tek başına bir delil

Sizin bu dediklerinizi ben de düşünüyordum,herşeyin açıklaması da vardı kendimce.Ama o şarkı olayı mahfetti,onun açıklaması yok bence. Yine konu sahibi tanıyor tabiki,biz bilemeyiz

Evet sarki olayina bende takildim.
Durup dururken enistesine o sarkiyi yollamasi beni dusundurdu..

Yani tabiki haklısın hazmedilebilir şeyler değil ama ilk mesajlarında eşinin aslında karşılık vermediğini ama yeterince tavır gösteremediğini söylemiştin. ondan sebep dedim..

ustteki koyu renkli yer icin diyorum.. Madem oynasiyorlardi siz neden sustunuz, inanin cok merak ettim?
neydi sizi cekindiren konu da onlari uyarmadiniz, gereken ikazlari yapmadiniz? Gozunuzun onunde oynasiyorlardi diyorsunuz, kim olsa bir susar iki susar patlar, siz neden bu kadar sabir gosterdiniz, ben en cok bunu ogrenmek isterim sizden.. Durumun bu kadar ilerlemesinde sizce sizin payiniz yok mu ?

mesela sessiz kalmaniz, gormezden gelmeniz gibi.. ? sizi resmen yok saymislar nasilsa sesi cikmiyor diye..
anlatildim umarim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…