- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.281
Dava aç bunlara ya yanlarına kalmasın zina davası nebilim çeksinler cezalarını böyle kapanıp gitçekminapabilirim ki
hiçbişey gelmez elimden
Konu sahibinin babasının kafasını duvara vurcan, şarkı sözlerini okutcan, sonra tekrar duvara vurcan tekrar okutcan, bunu bir kaç defa tekrarlayınca "ne oluyor burda be" der heraldeablanın yolladığı şarkıya bakın.
Seni gördüğüm zaman dilim neden tutulur
Seni gördüğüm zaman güller elimde kurur
Seni gördüğüm zaman hayat sanki son bulur
Gözlerine bakınca dünyalar benim olur
Susma gönlüm sen söyle haydi gönlüm sen söyle
Aşkımı sevgiliye derdimi sevgiliye
Haydi söyle onu nasıl sevdiğimi
Haydi söyle rüyalarda gördüğümü
Haydi söyle uykusuz gecelerimi
Haydi söyle
Seni gördüğüm zaman beni bir ateş sarar
Seni gördüğüm zaman yanar yüreğim yanar
Seni gördüğüm zaman canlanır tüm anılar
Seni gördüğüm zaman durur bütün zamanlar
Dava aç bunlara ya yanlarına kalmasın zina davası nebilim çeksinler cezalarını böyle kapanıp gitçekminapabilirim ki
hiçbişey gelmez elimden
Sizin bu dediklerinizi ben de düşünüyordum,herşeyin açıklaması da vardı kendimce.Ama o şarkı olayı mahfetti,onun açıklaması yok bence. Yine konu sahibi tanıyor tabiki,biz bilemeyizArkadasim belli ki ablan cok rahat biri.. Alkol da kullaniyor diyorsun..
Belkide aralarinda ciddi bir sey yoktu.. sevgi anlaminda.. sahiden emin misin?
Hareketleri tabiki cok lakayit esine karsi, mesafesiz olmasi dusundurucu..
Ama ikisi hakkinda kesin delillerin var mi, gozunle gordun mu yada duydun mu?
Gerci yasayan sensin, sen daha iyi bilirsin.. Ama ben hala konduramiyorum ablan ve enistene..
yani inanmak istemiyorum..
sahiden bak.. iyice emin olmadan, adim atma bence.. yuvani yikma..
Elinde net ve acik sekilde deliller olsaydi keske.. bilemedim ben ya...
Dava aç bunlara ya yanlarına kalmasın zina davası nebilim çeksinler cezalarını böyle kapanıp gitçekmi
Öncelikle tayin falan istemeden önce bir sakin olun ve kendinize bir süre tanıyın..
Aslında olaylar bu şekilde gelişmemeliydi ama yıllarca buna sessiz kalıp bir günde patlamanız biraz sizi zor durumda bırakmış .çünkü önceki yorumlarımızda bunu direkt söylediğinde kesinlikle reddedeceği ve sizin bu söylediğiniz ile başbaşa kalıp suçlu duruma bile düşebilecğinizi her kez söylemişti. Ben kendisini kamera ile çekmenizi yada seslerini kaydetmenizi falanda söylemiştim Elinizde kanıt olmadan 3. şahıslar ile olan şeyleri bile kabul ettirebilmek zor iken siz anneniz ve babanıza ablanız ve kocanızın arasındaki münasebete ikna ettirmeye çalışıyorsunuz çok kolay olmayacağı belli zaten
Anne babanız o anda durumun stres ve gerilimli ortamından dolayı arayı bulmaya çalıştığını düşünüyorum .Ama uzun vadede ablanız ile mutlaka konuşup yaptıklarının yanlışlığını söyleyeceklerdir. Sanırım o an için en doğrusunun bu olduığnu düşünmüşlerdir.
Eşinizin öyle bir durumda sessiz kalması normal gibi geldi. Ama en azından Evet bana asılıyor demese bile hareketleri yanlış anlaşılabilir diyebilirdi belki..
Bence biraz herkeze zaman tanıyın.Olayları bu safhaya geldiğinde kimsenin çıkıp ortaya ya haklısın ben hatalı davranmışım demesini bekleyemezsiniz..Ama mutlaka kendi içlerinde herkez muhasabesini yapacaktır..
ablanın yolladığı şarkıya bakın.
Haydi söyle
ablanın yolladığı şarkıya bakın.
Haydi söyle
Dava aç bunlara ya yanlarına kalmasın zina davası nebilim çeksinler cezalarını böyle kapanıp gitçekmi
e tamam farzedelim ki bi ilişkileri yok.ben bişey de kanıtlayamadım.onlar da kendi muhaesebelerini yaptılar yanlışlarını anladılar diyelim ona da tamam.bunların hiçbirisi gözümün önünde bi sene oynaştıklarını değiştirmicek ama.ya çok midem bulandı insan bu kadar soru işaretiyle nası yaşar.ben yaşayamiycam.
Sizin bu dediklerinizi ben de düşünüyordum,herşeyin açıklaması da vardı kendimce.Ama o şarkı olayı mahfetti,onun açıklaması yok bence. Yine konu sahibi tanıyor tabiki,biz bilemeyiz
Yani tabiki haklısın hazmedilebilir şeyler değil ama ilk mesajlarında eşinin aslında karşılık vermediğini ama yeterince tavır gösteremediğini söylemiştin. ondan sebep dedim..e tamam farzedelim ki bi ilişkileri yok.ben bişey de kanıtlayamadım.onlar da kendi muhaesebelerini yaptılar yanlışlarını anladılar diyelim ona da tamam.bunların hiçbirisi gözümün önünde bi sene oynaştıklarını değiştirmicek ama.ya çok midem bulandı insan bu kadar soru işaretiyle nası yaşar.ben yaşayamiycam.
evet karısını desteklese abla o an onu ve ilişkiyi açık edecekti. o yüzden sustuKoca bilerek konusmadi konussa hersey ortaya cikcakti ondan konusmadi
Rezillik namussuzluk baska hicbisiy degil yaa
e tamam farzedelim ki bi ilişkileri yok.ben bişey de kanıtlayamadım.onlar da kendi muhaesebelerini yaptılar yanlışlarını anladılar diyelim ona da tamam.bunların hiçbirisi gözümün önünde bi sene oynaştıklarını değiştirmicek ama.ya çok midem bulandı insan bu kadar soru işaretiyle nası yaşar.ben yaşayamiycam.
ablamı göndermişbuna ilanı aşk denmez de ne denir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?