• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

ablanın yolladığı şarkıya bakın.
Seni gördüğüm zaman dilim neden tutulur
Seni gördüğüm zaman güller elimde kurur

Seni gördüğüm zaman hayat sanki son bulur
Gözlerine bakınca dünyalar benim olur

Susma gönlüm sen söyle haydi gönlüm sen söyle

Aşkımı sevgiliye derdimi sevgiliye

Haydi söyle onu nasıl sevdiğimi
Haydi söyle rüyalarda gördüğümü
Haydi söyle uykusuz gecelerimi
Haydi söyle

Seni gördüğüm zaman beni bir ateş sarar
Seni gördüğüm zaman yanar yüreğim yanar

Seni gördüğüm zaman canlanır tüm anılar
Seni gördüğüm zaman durur bütün zamanlar

Bir olur iki olurda bu kadar haysiyetsizi de bir arada görmemiştim
Konu shaibi hariç bir tane aklı başında adam yokmuş o konuşmada
Hadi baban bilmiyodu ama sen anlatınca naısl normal karşılaıd
Annen anladığım kadarıyla baş edemediği için hep ablana çanak tutmuş öyle büyütmüş
Kocanın susması, zaten suçlu olduğunu göstermiş

Bence de en güzeli bu pisliklerin ortasından çıkıp gitmen
İllede biri olmak zorunda değil hayatında
Birinci de aileden kaçayım derken bu modeli bulmuşsun
Bu kez çok çok daha dikkatli olmalısın, çevrende adam yoksa yalnız kalmak daha güzel

hiiç öyle bi niyetim yok valla.neyine uğrascam kendimi yeterince yedim.zaten beni arayan soran da yok.yani en azından şu an için kimseden intikam almayı falan düsünmüyorum.
fevri hareket etme bundan sonrası için.
biraz kafanı toparla.
şehir değiştirmek öyle kolay bir iş değil.
eşinden boşanabilirsin ama anne babanı sonsuza kadar silemezsin.
şu an kırgınsın ama öyle çirkin bir ortam oluşmuş ki ablan sarhoş,ailesiyle gelmiş sen eşinle ordasın,elinde sağlam bir delil yok ,damatların yanında ailenin yapabikeceği tek şey seni susturmaktı ki zaten öyle yapmışlar.
çok garipsenecek bir durum değil.orada ablamı uyaramazmıylardı demişsin ama uyarmak ta kabullenmek olacağı için yok saymayı tercih etmişler.
bunca zaman susup alttan almanın sonu kötü oldu canım senin için.
bazılarımız çok yazdık ah keşke zamanında ufak tedbirlerle uyarılarla müdahele etseydin.
şu anda da bu haliyle de olayı çözemedin ne yazık ki.
ancak fevri davranma,adımlarını tartarak at bundan sonra.

bilmiyorum valla bana evet haklısın diyen kadın o akşam onlara gittiğimde 180 derece dönmüştü.
o da hem inanmak istemiyodu hem de rezillik ortaya çıkmasın diye beni harcadı işte.
K.bakma hpsni okuymdm ama aklıma gelen bir sey var
Siz onlar önce yttgnz gece öpüsme vs seyler olmus olabilir mi? Üzür diliyerek soruyorum

Ablam eşimden hoşlanıyor demişsin ama şu örneği vereyim. Biri başkasını dudağından öptüğünde, diğeri kendini çekmezse ve öylece durursa, karşılık vermemiş mi olur? Eşinin ablanın her türlü şeyine karşılık vermesi eşini daha suçlu kılar çünkü reddetmeyerek ablanı teşvik etmiş olur. Eşinin de bu samimiyet hoşuna gidiyor demek ki. Yalnız çok sabretmişsin. Çoktan mesafe koyman gerekirdi. Bu kadar gidip gelmeler, içki içmeler, bir yerde kesmen gerekirdi. Ablanlar mı gelecek, içki sunmayacaksın, içilmemesi için evine gitmeyeceksin. Neden içki yok dediklerinde SAPITIYORSUNUZ diyeceksin. Sende de bu durumu hala sürdürdüğün için hata var. Etkili şekilde engelleyici bir uyarıdan sonra sen görüşmezken onlar dışarıda görüşmeye devam ederse eşinle de ablanla da ilişkini çok ciddi şekilde sorgulaman gerekir.

K.bakma hpsni okuymdm ama aklıma gelen bir sey var
Siz onlar önce yttgnz gece öpüsme vs seyler olmus olabilir mi? Üzür diliyerek soruyorum

bilmiyorum nerden bilebilirim
ama ablam bu kadar rezalet cıkardığına göre ve kocam olacak insan müsvettesi ağzını açamadığına göre bişeyler olmuş o gece mi başka zaman mı bilemem.

Haydi söyle

hepimiz biliyorduk ama şöyle bir okuyunca daha bir ağır geldi resmen.
neresi masum bu şarkının Allah aşkına

hiiç öyle bi niyetim yok valla.neyine uğrascam kendimi yeterince yedim.zaten beni arayan soran da yok.yani en azından şu an için kimseden intikam almayı falan düsünmüyorum.
Sen Herşeyini onun karaktersizliği yüzünden kaybettin, o hala haklı ve pohlanıyor, elimde delil olsa dava açar etiketlerdim bile, o kadar sinirimi bozdu ablan. Tabi sen artık kaldırabilecek sinirlere sahip değilsindir. Numaranı değiştir bağını kopar ne hali varsa görsün daha çok yuva yıkar bu kadın milletede yazık. Kocana da ne denirki sen aradan çıktığına göre rahat rahat oynaşırlar artık.( Bundan rahatıda nasıl olacaksa)

Son düzenleme:
Arkadasim belli ki ablan cok rahat biri.. Alkol da kullaniyor diyorsun..
Belkide aralarinda ciddi bir sey yoktu.. sevgi anlaminda.. sahiden emin misin?
Hareketleri tabiki cok lakayit esine karsi, mesafesiz olmasi dusundurucu..
Ama ikisi hakkinda kesin delillerin var mi, gozunle gordun mu yada duydun mu?
Gerci yasayan sensin, sen daha iyi bilirsin.. Ama ben hala konduramiyorum ablan ve enistene..
yani inanmak istemiyorum..
sahiden bak.. iyice emin olmadan, adim atma bence.. yuvani yikma..
Elinde net ve acik sekilde deliller olsaydi keske.. bilemedim ben ya...

Öncelikle tayin falan istemeden önce bir sakin olun ve kendinize bir süre tanıyın..
Aslında olaylar bu şekilde gelişmemeliydi ama yıllarca buna sessiz kalıp bir günde patlamanız biraz sizi zor durumda bırakmış .çünkü önceki yorumlarımızda bunu direkt söylediğinde kesinlikle reddedeceği ve sizin bu söylediğiniz ile başbaşa kalıp suçlu duruma bile düşebilecğinizi her kez söylemişti. Ben kendisini kamera ile çekmenizi yada seslerini kaydetmenizi falanda söylemiştim Elinizde kanıt olmadan 3. şahıslar ile olan şeyleri bile kabul ettirebilmek zor iken siz anneniz ve babanıza ablanız ve kocanızın arasındaki münasebete ikna ettirmeye çalışıyorsunuz çok kolay olmayacağı belli zaten
Anne babanız o anda durumun stres ve gerilimli ortamından dolayı arayı bulmaya çalıştığını düşünüyorum .Ama uzun vadede ablanız ile mutlaka konuşup yaptıklarının yanlışlığını söyleyeceklerdir. Sanırım o an için en doğrusunun bu olduığnu düşünmüşlerdir.
Eşinizin öyle bir durumda sessiz kalması normal gibi geldi. Ama en azından Evet bana asılıyor demese bile hareketleri yanlış anlaşılabilir diyebilirdi belki..
Bence biraz herkeze zaman tanıyın.Olayları bu safhaya geldiğinde kimsenin çıkıp ortaya ya haklısın ben hatalı davranmışım demesini bekleyemezsiniz..Ama mutlaka kendi içlerinde herkez muhasabesini yapacaktır..

Canım fesat falan değilsin. Ne denir ki, bileöedim. Allah yardımcın olsun. Eşin davranışlarına devam ederse, uyarılarını dikkate almazsa ayrıl derim. Çok zor bi durum :KK43:

Haydi söyle

Bunumu yolamış enişteye yuh be kadın utanma falan kalkmış ayıp ya günah başkasına taksaymış kançanyı

ama ablam bu kadar rezalet cıkardığına göre ve kocam olacak insan müsvettesi ağzını açamadığına göre bişeyler olmuş o gece mi başka zaman mı bilemem.

Herkes hemen hemen hemfikir. Bir an önce şu insan musveddelerinden uzaklas. Intikam falan da alma. Birak, onlar zaten pisliklerinde bogulacaklar.. baska bir sehire uyum sağlayabilirsin dimi? Sorun olmaz yani?

İşte bunu hiçbir zaman ispatlayamazsın. Barışırsan da bu durum hep kafanı kemiren bir kemirgen gibi karşına çıkıp duracak.

Haydi söyle

Yuhhhhhhhh maden sarhosken oluyor bunlar kardesine niye bu sarkıyı yllmyr .annedine, babasına filan tövbe tövbe ..

fevri hareket etme bundan sonrası için.
biraz kafanı toparla.
şehir değiştirmek öyle kolay bir iş değil.
eşinden boşanabilirsin ama anne babanı sonsuza kadar silemezsin.
şu an kırgınsın ama öyle çirkin bir ortam oluşmuş ki ablan sarhoş,ailesiyle gelmiş sen eşinle ordasın,elinde sağlam bir delil yok ,damatların yanında ailenin yapabikeceği tek şey seni susturmaktı ki zaten öyle yapmışlar.
çok garipsenecek bir durum değil.orada ablamı uyaramazmıylardı demişsin ama uyarmak ta kabullenmek olacağı için yok saymayı tercih etmişler.
bunca zaman susup alttan almanın sonu kötü oldu canım senin için.
bazılarımız çok yazdık ah keşke zamanında ufak tedbirlerle uyarılarla müdahele etseydin.
şu anda da bu haliyle de olayı çözemedin ne yazık ki.
ancak fevri davranma,adımlarını tartarak at bundan sonra.
evet bende katılıyorum çok doğru bişey söylediniz aslında

Back