- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.241
bu benim fikrim.yapanlar utanmıyor, ustelık yapanlar ana baba karsısına cıkıp cıngar cıkarmaya utanmıyor da konu sahıbesının mı utanması gerekıyor... pes
görünen o ki tarlaya dönüşmüş,birkaç dönüm olabilir.eniştedeki mide kaç metrekare ?
emredersınbu benim fikrim.
ayrıca siz nereden biliyorsunuz yapılmış edilmiş birşey olduğunu.
ben bu son anlatılanların olduğunu düşünmüyorum
benim fikrim kimsede eleştirmesin
bence de kalıp terör estirmeli.. gördüğü yerde kafasını ezmeli ablasınınaslında belki de kalman herkese haddini bildirmen daha iyi olabilir
Bence attigii sarki bile basli basina bi delil fazlasina ihtiyac bile yok.keşke elinizde somut delil olsaydı
bir ses kaydı, kamera kaydı, telefon mesajı yada bir resim gibi
yeni bir hayata başlamak bu kadar kolaymı?
nerede oturacak kiminle kalacaksınız
sizin adınıza kaygı duyuyorum
hay allahım,gelişmeyi okudum zaten tmm anladım işin gercegınıYok kız ne itiraf edecekler.. böyle enişte abla maskesi altında takılmak varken..
Cok sinir oldum ondan yazdım. .
haydi söyle ... itiraf ettirmek ister gibi.Bence attigii sarki bile basli basina bi delil fazlasina ihtiyac bile yok.
ben değil forum kuralları bu şekilde emrediyor.canım.emredersın
Çok şaşırdım annen hani arkandaydı, yok böyle bişey ağzım açık kaldı..
Sakın kendini üzme sakin olmaya calış..
ablanın senden önce oraya varması dezavantaj olmuş. kim bilir ne yalanlar anlattı gerçeği yanlış gösterdibilmiyorum valla bana evet haklısın diyen kadın o akşam onlara gittiğimde 180 derece dönmüştü.
o da hem inanmak istemiyodu hem de rezillik ortaya çıkmasın diye beni harcadı işte.
Kesinlikle.insan anca sevgilisine yollar oyle bi sarkiyi.edepsiz ahlaksiz kadin ya.buyuk konusup,kinamak istemiyorum ama inanilmaz etkiledi bu konu benihaydi söyle ... itiraf ettirmek ister gibi.
ben ablamın eşinin yanında bacaklarımı sehpaya uzatmaya çekinirim kaldı ki onun üstüne uzatacam.. insan müsveddesi bunlarKesinlikle.insan anca sevgilisine yollar oyle bi sarkiyi.edepsiz ahlaksiz kadin ya.buyuk konusup,kinamak istemiyorum ama inanilmaz etkiledi bu konu beni
Ya zaten o bu kadar midesiz olsa durum bu hale gelirmiydi?terbiyesiz herif.ben bacaklarimi enistemin uzerine uzatacam beni yemin ederim bi tarafimdan vururdu kocam.eniştem olacak saksı ruhlu herif de gelip “sen bilmiyonmu ablanı yeaa benim de arkadaşlarıma hareket çekiyo içince” dedi.
enişteye bak ya. boynuzları için kk olarak cila mı hediye etsek ne adama. karım benim arkadaşlarımada hareket çekiyor diyor adam ya. ne diyeyim buna. yuh artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?