- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #1.221
eşimle neyi halletcem ağzını açıp bişey diyemedi o akşam.düştüğüm duruma da sebep olan o beni yalancı çıkardı arkamda da durmadı olanları bildiği halde.ona sorsan şimdi niye öyle yaptın desen napim gerçekleri anlatsaydım da yuvaları mı yıkılsaydı der hala.
kendi yuvası yıkıldı haberi yok.burda daha fazla durmak istemiyorum.zaten beni arayan soran merak eden de yok.biraz sonra müdürümle görüşüp durumumu anlatıcam.başka bi şehiri istiycem.herkes iki gün sonra paşa paşa dönerim sanıyo, hatta beni özür diletmeye falan bile çalışabilirler.hiçbirinin suratını görmek istemiyorum.
hayır aramadı..herşey kendini aklayana kadarmış.
Aman aman, haklı olan sensin ne geri adım at, ne onlar ayağına kapansa bile affet. Yeterince salak yerine konulmuşsun zaten, artık seni aldatmalarına izin verme. Başkasıyla evlensen ablan onada aynı şeyleri yapacak. Ailende gerçeği görene kadar yaklaşma onlara.eşimle neyi halletcem ağzını açıp bişey diyemedi o akşam.düştüğüm duruma da sebep olan o beni yalancı çıkardı arkamda da durmadı olanları bildiği halde.ona sorsan şimdi niye öyle yaptın desen napim gerçekleri anlatsaydım da yuvaları mı yıkılsaydı der hala.
kendi yuvası yıkıldı haberi yok.burda daha fazla durmak istemiyorum.zaten beni arayan soran merak eden de yok.biraz sonra müdürümle görüşüp durumumu anlatıcam.başka bi şehiri istiycem.herkes iki gün sonra paşa paşa dönerim sanıyo, hatta beni özür diletmeye falan bile çalışabilirler.hiçbirinin suratını görmek istemiyorum.
alsın tepe tepe kullansın artık.olayın ilişki boyutunu falan geçtim ben ya.ben ne zaman arkamı dönsem insanların beni sırtımdan vurmasından çok sıkıldım.adama ben ablamla küsken niye konuştun ablamla sen diyorum.sizi barıştırmak için diyo.ne konuştunuz diyorum seni şikayet etti söylendi falan diyo.Bir de söylemeden edemeyecem, kocan ilişkiyi kabul etse ablan saklamayı zaten düşünmüyor. Kocanızın itiraf etmesini bekliyor farkındamısınız?
noollmuşşş,ıtıraf mı etmışler???Allah ikisini de bildiği gibi yapsın emi ..
Ahlaksız pislikler..
Hele o ablan olacak ..
Terbi yem el vermiyor konuşmaya. .
Aynen ya adam katil olur bu laflaraeniştedeki mide kaç metrekare ?
yapanlar utanmıyor, ustelık yapanlar ana baba karsısına cıkıp cıngar cıkarmaya utanmıyor da konu sahıbesının mı utanması gerekıyor... pesilk konu acıldıgında, ve suan anlatılanları kıyaslayınca
düşünüyorum
ben yapsaydım ben siz olsaydım, bizde olaylar bu şekilde gelişmezdi.
herşeyden öte sizede birşey sormak istiyorum; siz eşinizden ne bekliyorsunuz ananınızın babanızın yanında evet bana ilgisimi var diyecekti,
annenin babanızı hasta edeceksiniz sizin yerinizde olsam asla o kavgaları oralara taşımazdım, öz ablamın karşısınada evet kocama asılıyorsun derdim ama anamın babamın karşısında utanırdım
ima etmicem samimi bulmadım yazdıklarınızı benim net fikrim budur
Yok kız ne itiraf edecekler.. böyle enişte abla maskesi altında takılmak varken..noollmuşşş,ıtıraf mı etmışler???
herkes durumu bastırmaya çalışmış, yoksa geniş düşündüklerinden değil.
bence müdürüne konuyu anlatma. gidemezsen adı kalır konunun.
Aynen bence de..Ablanızın eşinize aşkı artık aşikar.. Aralarında bir şey olmayan hiç kimse o şarkıyı göndermez...
Bknz..
Seni gördüğüm zaman beni bir ateş sarar
Seni gördüğüm zaman yanar yüreğim yanar
Seni gördüğüm zaman canlanır tüm anılar
Seni gördüğüm zaman durur bütün zamanlar
Bu şarkı durup dururken gönderilmez.
Ablan ve eşin arasında yüzde 99,9 bir şeyler yaşanmış...
Yaşadığın çok ağır kaldırılması çok güç bir olay.. Ama bu insanlarla hayatını devam ettirmen artık mümkün görünmüyor.
Ailen eşin ablan ve enişten hepsi olayı örtbas etmeye çalışıyor. Hepsi farkında... Ablan-enişten-eşin baş aktör. Yani aslında olay daha iğrenç ama sen oralara girme.. boşver... Ve kurtul o insanlardan... kendi pisliklerinde boğulsunlar...
ilk konu acıldıgında, ve suan anlatılanları kıyaslayınca
düşünüyorum
ben yapsaydım ben siz olsaydım, bizde olaylar bu şekilde gelişmezdi.
herşeyden öte sizede birşey sormak istiyorum; siz eşinizden ne bekliyorsunuz ananınızın babanızın yanında evet bana ilgisimi var diyecekti,
annenin babanızı hasta edeceksiniz sizin yerinizde olsam asla o kavgaları oralara taşımazdım, öz ablamın karşısınada evet kocama asılıyorsun derdim ama anamın babamın karşısında utanırdım
ima etmicem samimi bulmadım yazdıklarınızı benim net fikrim budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?