• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

yapanlar utanmıyor, ustelık yapanlar ana baba karsısına cıkıp cıngar cıkarmaya utanmıyor da konu sahıbesının mı utanması gerekıyor... pes
bu benim fikrim.
ayrıca siz nereden biliyorsunuz yapılmış edilmiş birşey olduğunu.
ben bu son anlatılanların ''olduğunu'' düşünmüyorum
benim fikrim kimsede eleştirmesin

keşke elinizde somut delil olsaydı
bir ses kaydı, kamera kaydı, telefon mesajı yada bir resim gibi
yeni bir hayata başlamak bu kadar kolaymı?
nerede oturacak kiminle kalacaksınız
sizin adınıza kaygı duyuyorum

keşke elinizde somut delil olsaydı
bir ses kaydı, kamera kaydı, telefon mesajı yada bir resim gibi
yeni bir hayata başlamak bu kadar kolaymı?
nerede oturacak kiminle kalacaksınız
sizin adınıza kaygı duyuyorum
Bence attigii sarki bile basli basina bi delil fazlasina ihtiyac bile yok.

Çok şaşırdım annen hani arkandaydı, yok böyle bişey ağzım açık kaldı..
Sakın kendini üzme sakin olmaya calış..

bilmiyorum valla bana evet haklısın diyen kadın o akşam onlara gittiğimde 180 derece dönmüştü.
o da hem inanmak istemiyodu hem de rezillik ortaya çıkmasın diye beni harcadı işte.

Bencede intikamla filan olacak is degil bazen yaniz kalmak en iyisi oluyo.
Hirsla kalkan zararla oturur sen uzzak dur hepsinden...

bilmiyorum valla bana evet haklısın diyen kadın o akşam onlara gittiğimde 180 derece dönmüştü.
o da hem inanmak istemiyodu hem de rezillik ortaya çıkmasın diye beni harcadı işte.
ablanın senden önce oraya varması dezavantaj olmuş. kim bilir ne yalanlar anlattı gerçeği yanlış gösterdi

Ay senin ablanın yatıcak yeri yok yuvasinı yıktı kızın annen baban kocan hepsi nasıl insanlarmış böylece çekip gitçekmisin yok yok bunların hesaplarını görmeden hiç biyere gitme yani ben olsam gitmezdim icim sogumazdı intikam almadan

eniştem olacak saksı ruhlu herif de gelip “sen bilmiyonmu ablanı yeaa benim de arkadaşlarıma hareket çekiyo içince” dedi.

enişteye bak ya. boynuzları için kk olarak cila mı hediye etsek ne adama. karım benim arkadaşlarımada hareket çekiyor diyor adam ya. ne diyeyim buna. yuh artık
Ya zaten o bu kadar midesiz olsa durum bu hale gelirmiydi?terbiyesiz herif.ben bacaklarimi enistemin uzerine uzatacam beni yemin ederim bi tarafimdan vururdu kocam.

Back