• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

ilk konu acıldıgında, ve suan anlatılanları kıyaslayınca
düşünüyorum
ben yapsaydım ben siz olsaydım, bizde olaylar bu şekilde gelişmezdi.
herşeyden öte sizede birşey sormak istiyorum; siz eşinizden ne bekliyorsunuz ananınızın babanızın yanında evet bana ilgisimi var diyecekti,
annenin babanızı hasta edeceksiniz sizin yerinizde olsam asla o kavgaları oralara taşımazdım, öz ablamın karşısınada evet kocama asılıyorsun derdim ama anamın babamın karşısında utanırdım
ima etmicem samimi bulmadım yazdıklarınızı benim net fikrim budur

eşimle neyi halletcem ağzını açıp bişey diyemedi o akşam.düştüğüm duruma da sebep olan o beni yalancı çıkardı arkamda da durmadı olanları bildiği halde.ona sorsan şimdi niye öyle yaptın desen napim gerçekleri anlatsaydım da yuvaları mı yıkılsaydı der hala.

kendi yuvası yıkıldı haberi yok.burda daha fazla durmak istemiyorum.zaten beni arayan soran merak eden de yok.biraz sonra müdürümle görüşüp durumumu anlatıcam.başka bi şehiri istiycem.herkes iki gün sonra paşa paşa dönerim sanıyo, hatta beni özür diletmeye falan bile çalışabilirler.hiçbirinin suratını görmek istemiyorum.

evet özür dilemeni isteyecekler, sonra da zaten sen birşey diyemezsin diye ablan at koşturacak.. hayatımda böyle mikrop bir abla görmedim yahu. gitsen arkandan en çok sevinecek de ablan, ama ilahi adalet var.. aldığın karar çok mantıklı.

hayır aramadı..herşey kendini aklayana kadarmış.

Ablanızın gerçek niyeti ne olursa olsun başka bir tepki verme ihtimali yoktu zaten. Yani doğruysa da değilse de kesin olarak inkar edecek ve üzüldüyse de numara yapıyorsa da ağlayacaktı.

Buradaki problem eşiniz. Zor durumda kaldığınızda desteklememesini geçiyorum, apaçık bir şekilde ablanızla ilgili sizin sorun ettiğiniz durumu o etmemiş, hala da etmiyor, ediyor gibi yapıyor ki bu inanılmaz şüpheli bir hareket.

Aileler de çocuklarının hata yapmama ihtimaline inanmaya daha yatkın oluyor genelde, bu yüzden davranışlarına şaşırmadım. Çünkü olayda 3 kişi var, 1i tamamen inkar ediyor, 1i tamamen suçluyor, bu iki kişi de kendi kızları. 3.kişi, yani eşiniz ise tamamen saçmasapan bir şekilde davranıyor. Siz bu yüzleşmeyi zaten öğrenmek için yapmış olamazsınız, hislerime güveniyorum ve eminim diyorsanız elbette eşinizi terketmeli ve ablanızla görüşmeyi kesmelisiniz.

Enişteniz de normal karşılamasa zaten ablanızla evli kalmazdı, o nedenle size yaptığı açıklama da şaşırtıcı değil.

Önemli olan sizin kararınız, kararınızı bir an önce uygulamaya koymanızı dilerim.

eşimle neyi halletcem ağzını açıp bişey diyemedi o akşam.düştüğüm duruma da sebep olan o beni yalancı çıkardı arkamda da durmadı olanları bildiği halde.ona sorsan şimdi niye öyle yaptın desen napim gerçekleri anlatsaydım da yuvaları mı yıkılsaydı der hala.

kendi yuvası yıkıldı haberi yok.burda daha fazla durmak istemiyorum.zaten beni arayan soran merak eden de yok.biraz sonra müdürümle görüşüp durumumu anlatıcam.başka bi şehiri istiycem.herkes iki gün sonra paşa paşa dönerim sanıyo, hatta beni özür diletmeye falan bile çalışabilirler.hiçbirinin suratını görmek istemiyorum.
Aman aman, haklı olan sensin ne geri adım at, ne onlar ayağına kapansa bile affet. Yeterince salak yerine konulmuşsun zaten, artık seni aldatmalarına izin verme. Başkasıyla evlensen ablan onada aynı şeyleri yapacak. Ailende gerçeği görene kadar yaklaşma onlara.

ayrıca sarhoştum hatırlamıyorum yada sarhoştum yapmış olabilirim ne ya,içiyorsan herşeyi yapmaya hakkın var anlamına mı geliyor,sen de aynısını eniştene yapsan ablan ne yapardı acaba?içen ağzıyla içsin lütfen,başka bir yeriyle değil.

Bir de söylemeden edemeyecem, kocan ilişkiyi kabul etse ablan saklamayı zaten düşünmüyor. Kocanızın itiraf etmesini bekliyor farkındamısınız?
alsın tepe tepe kullansın artık.olayın ilişki boyutunu falan geçtim ben ya.ben ne zaman arkamı dönsem insanların beni sırtımdan vurmasından çok sıkıldım.adama ben ablamla küsken niye konuştun ablamla sen diyorum.sizi barıştırmak için diyo.ne konuştunuz diyorum seni şikayet etti söylendi falan diyo.

adama karısını şikayet ediyolar oturup dinliyo hıhı haklsın bana da şöyle böyle yapıyo diyo.ve ben bu adama yüz kez sordum o dönemde konuşmuyosun dimi diye.yeminler etti konuşmadığına dair.ona rağmen bana kalkıp hat dökümünü görmem için şifresini verecek kadar da salak.ne diyim kime ne anlatıyım bilmiyorum ki.herkes kafasına göre beni ezip geçip iş yaptı ben de kimseyi tanımam bu saatten sonra istediklerini rahat rahat yapsınlar artık.

düşünüyorum
herşeyden öte sizede birşey sormak istiyorum; siz eşinizden ne bekliyorsunuz ananınızın babanızın yanında evet bana ilgisimi var diyecekti,
annenin babanızı hasta edeceksiniz sizin yerinizde olsam asla o kavgaları oralara taşımazdım, öz ablamın karşısınada evet kocama asılıyorsun derdim ama anamın babamın karşısında utanırdım
yapanlar utanmıyor, ustelık yapanlar ana baba karsısına cıkıp cıngar cıkarmaya utanmıyor da konu sahıbesının mı utanması gerekıyor... pes

Ablanızın eşinize aşkı artık aşikar.. Aralarında bir şey olmayan hiç kimse o şarkıyı göndermez...
Bknz..
Seni gördüğüm zaman beni bir ateş sarar
Seni gördüğüm zaman yanar yüreğim yanar
Seni gördüğüm zaman canlanır tüm anılar
Seni gördüğüm zaman durur bütün zamanlar

Bu şarkı durup dururken gönderilmez.
Ablan ve eşin arasında yüzde 99,9 bir şeyler yaşanmış...

Yaşadığın çok ağır kaldırılması çok güç bir olay.. Ama bu insanlarla hayatını devam ettirmen artık mümkün görünmüyor.
Ailen eşin ablan ve enişten hepsi olayı örtbas etmeye çalışıyor. Ablan-enişten-eşin baş aktör. Yani aslında olay daha iğrenç ama sen oralara girme.. boşver... Ve kurtul o insanlardan... kendi pisliklerinde boğulsunlar...

Ailen kesinlikle herseyin farkinda bence ama bu olayin ustu anca seni sindirmekle kapanabilirdi.onlar da aynen oyle yapmislar.midem bulandi resmen midem bulandi.ben burda sizin yerinize hasta oldum.cok agir bi imtihan.allah yardimcin olsun.oyle ana babayi da sil,oyle kocayi da,oyle ablayida.pes vallahi pes

Ablanızın eşinize aşkı artık aşikar.. Aralarında bir şey olmayan hiç kimse o şarkıyı göndermez...
Bknz..
Seni gördüğüm zaman beni bir ateş sarar
Seni gördüğüm zaman yanar yüreğim yanar
Seni gördüğüm zaman canlanır tüm anılar
Seni gördüğüm zaman durur bütün zamanlar

Bu şarkı durup dururken gönderilmez.
Ablan ve eşin arasında yüzde 99,9 bir şeyler yaşanmış...

Yaşadığın çok ağır kaldırılması çok güç bir olay.. Ama bu insanlarla hayatını devam ettirmen artık mümkün görünmüyor.
Ailen eşin ablan ve enişten hepsi olayı örtbas etmeye çalışıyor. Hepsi farkında... Ablan-enişten-eşin baş aktör. Yani aslında olay daha iğrenç ama sen oralara girme.. boşver... Ve kurtul o insanlardan... kendi pisliklerinde boğulsunlar...
Aynen bence de..
Çocuğun yoksa al topla pilini pirtini
Tayin ini al git la başka bi şehre
Numaranı değiştir izini dahi bulamasinlar

düşünüyorum

hayır tabi ki ilgisi var demesini beklemedim ama en azından kalkıp "evet içince bazı yanlış hareketler yapıyo" demek çok zor değildi.ablam kalkıp oralara gidip cingar çıkarıyosa en azından bu lafı etmeliydi.ailemin karsısında kocama asılıyosun demedim, telefonda söyledim.ailemin karşısında yaptıklarını anlattım bunlar ne demek bana söyleyin o zaman dedim.

belkide aileni ve o adamı silip gitmen daha iyi olacak
insan ne diyeceğini bilemiyor aslında allah yardımcın olsun allah daha iyileriyle karşılaştırsın inşallah

Back